Član rea

Upisao:

rea

OBJAVLJENO:

Napitak od limuna i češnjaka za snižavanje masnoće u krvi

Vezani članci

Napitak od limuna i češnjaka za snižavanje masnoće u krvi
bez brige miris češnjaka neutralizira limun tako da se može piti i kad se ide na posao!! nadam se da će nekom pomoći. Oprezno ga uzimajte ako imate nizak tlak

 

Napitak od limuna i češnjaka za snižavanje masnoće u krvi

usmenom predajom došlo do mene

Sastojci

1 kg

limuna

30 režnjeva

domaćeg češnjaka

1 l

vode

Priprema

  1. evo me pucaju zdravstvene teme
  2. izrezati limun na ploške a češnjak protisnuti u spravi predviđenoj za to( il narezati) -ali ne cijele režnjeve stavljati jer se iz češnjaka oslobađaju neki spojevi tek kad ga “stisnete”..
  3. staviti kuhati vodu i kad proključa odjednom ubaciti limun i češnjak, pustiti par minuta -znači da samo baci mali ključ!!
  4. malo pustiti da se ohladi, zatim uzmete sterilnu gazu 1×1 m i presavijete ja na pola pa opet na pola i kroz nju iscjedite tekućinu(preko pirije ,traktura il kak se sve zove-lijevak) u plastičnu bocu(od vode)

e sad dobro zamotajte gazu oko komada limuna-da ništa ne ispada i dobro istisnite svu tekućinu i malo kašasto što uspijete stisnuti..

  1. tip-ja imam na rukama one tanke kirurške rukavice iz možete- zaključiti- kojeg -razloga..
  2. boja napitka se kreće od žućkaste do zelenkaste ovisno o češnjaku ( od domaćeg je zeleno..) i ispadne skoro puna boca od 1,5 l
  3. svaki dan piti 0,3-0,5-(znači mjera ko žestica) 3 puta dnevno-to je preporuka a znam da su ljudi pili i jednom il dvaput..
  4. količina je za cca 10 dana
  5. čuvati u frižideru

Posluživanje

iz primjera mog supruga-otkad zna za sebe ima sve moguće masnoće povišene i kolesterol i trigliceride i masnće nakupljene na stjenkama krvnih žila.. namjerno smo radili krvnu sliku prije i poslije i on( a ni dr. )nije mogao vjerovati- sve vrijednosti su mu bile na normali i to najniže. moram reći da je pio tri ture između mjerenja.i spasilo ga od bay passa, pa svi koji imate s tim problema rado dijelim ovaj jednostavan a učinkovit recept s vama! i bez brige miris češnjaka neutralizira limun tako da se može piti i kad se ide na posao!! nadam se da će nekom pomoći. Oprezno ga uzimajte ako imate nizak tlak.

 

http://www.coolinarika.com/