Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mlabos

Upisao:

mlabos

OBJAVLJENO:

PROČITANO

692

PUTA

OD 14.01.2018.

Kvantna medicina

Kvantna medicina
U mnogim civilizacijama postoje priče i legende koje nastoje objasniti zbog čega ljudi stare i umiru. Ne samo kada su bolesni, pitanje vrijedi i kada je sve "u redu". Ako se ljudske stanice dijele i ako se njihovo obnavljanje diobom nastavlja nekih 70 godina, zašto se onda najednom prestaju umnožavati.

U nastojanju da shvate proces starenja, genetičari i molekularni biolozi posvetili su se istraživanju stanice. Mnogi znanstvenici drže da se u tim mikroskopski sitnim jedinicama može naći ključ za duži život. Živimo u doba u kojemu čovječanstvo mora preuzeti kvantni skok. Pojmovi poput "Kvantna medicina" ili "Kvantno tijelo", koji su već uveliko prisutni u riječniku liječnika slobodnijeg duha, ukazuju na neslućene mogućnosti kvantne medicine koja spaja duhovno i znanstveno, tradicionalno i suvremeno.

Medicina budućnosti, "Kvantna medicina", u velikoj je mjeri zasnovana na otkrićima kvantne fizike. Pokazalo se da je stanica mikrosvemir. Ljudsko tijelo se sastoji od 30 milijardi stanica koje međusobno komuniciraju, organiziraju se i surađuju jedna s drugom putem beskrajnih i kompleksnih procesa. Svaka je stanica svjesna sebe i drugih, a obavlja specifične zadatke u skladu s ostalim stanicama.

Najnovija istraživanja govore da tijelo nije načinjeno od čestica međusobno odvojenih vremenom i prostorom, dakle atoma i molekula, odnosno tkiva, koje se mogu opipati jer su čvrsta i materijalna. Istina je sasvim drugačija i Ijudsko tijelo je mnogo nestvarnije no što nam izgleda.

Posljednji pokusi s radio izotopima ukazuju da 98% atoma, od kojih se ljudsko tijelo sastoji, nije tu bilo prije godinu dana. Ti su se atomi nalazili u hrani, vodi i zraku. Atomi koji danas sačinjavaju naše tijelo sutra će biti dio naše okoline. Tako se, primjerice, cijeli kostur promijeni za 3 mjeseca, jetra za 6 tjedana, koža svaka 4 tjedna, a želučana sluznica svakih 5 dana. Čak se mijenja i DNK, molekula koja u sebi nosi sve genetske informacije o nama. Znanost drži da je DNK postojana, ali kisik, vodik i ugljik od kojih se sastoji nisu tu bili prije 3 mjeseca.

Prema gornjim podacima fizičko tijelo se čini pukom apstrakcijom. Ono izgleda čvrsto i postojano, ali uopće nije tako. Pred nama se nenadano pojavljuje identitet duha i tijela. Misao i molekula više nisu samo povezani, oni su doslovno jedno. U prilog tome Dr. Deepak Chopra navodi: "Tijelo je lokalizirani skup energije i informacija u beskonačnom polju energije i informacija, koji nazivamo svojim univerzumom."

Najnovije znanstvene spoznaje potvrđuju kako čitavo tijelo sudjeluje u mentalnim procesima. Preko emocija mozak stvara neuropeptide, kemijske prenositelje poruka do receptora u stanicama mozga: koji dalje prenose do svih organa u našem tijelu. Dakle, i tijelo misli. To je zapravo mreža impulsa inteligencije koji stalno komuniciraju jedan s drugim. Kvantna medicina više se ne bavi materijom, već mrežom informacija - inteligencijom. Tako da "Kvantno tijelo" predstavlja obrazac na osnovu kojeg se oblikuje materija (atomi dolaze i odlaze, a obrazac ostaje). Biti u skladu s kvantnim tijelom znači stalno ga se sjećati i imati savršeno zdravlje, jer je ono nepromjenjivo i vječno. Ako zaboravimo, gubimo funkciju, a to znači razboljeti se i na kraju umrijeti.

"Prisjećanje" odnosno metaboliziranje stvarnosti činimo putem osjetila - mirisom, okusom, opipom, gledanjem i slušanjem - sve je to informacija i energija koju pribavljamo i uključujemo u naš bitak. Tim postupkom obnavljamo informacije, odnosno sjećanja kojima možemo stvoriti novo tijelo. Svaka komunikacija s okolinom služi za obnovu sjećanja na kvantno tijelo, a kako je ono zapravo tijelo svijesti, najvažnije metode kvantne medicine koriste svijest kao medij za uspostavljanje ravnoteže. Naše mentalno stanje utječe na ono čega smo svjesni. Pravilnom uporabom snage svjesnosti možemo izmijeniti tijelo, bez obzira u kojem se stanju sada nalazilo. Jednostavno pravilo glasi: ako je tijelo mreža inteligencije odnosno misao, onda misao možemo koristiti kako bi mijenjali tijelo! Imati sretne misli znači imati sretne molekule, a ova promjena "misli" mora biti na vrlo dubokoj razini.

Paul Von Ward uvjerljivo sugerira da kada se "svjesna namjera" stopi s tim "tananim energijama" dolazi do stvaranja i u zvjezdanim i u atomskim carstvima. Naučiti ovladati sobom, nametnuti se svojim božanskim jastvom i postati ono što bi svaki od nas mogao biti, zdrav i dugovječan!

Tri su osnovna zahvata ili tehnike iscjeljivanja zamjenom kvantnog tijela:

1. Prošlost je za nama

2. Voljna vizualizacija zacrtanog tijela

3. Zamjena kvantnog tijela

O čemu nam ove tehnike iscjeljivanja govore?

1. Prošlost je za nama. Rješavajmo se naše prošlosti. Oslobodimo se svega što nas je do danas opterećivalo i dosegnimo slobodu od znanog koje je tamnica stvorena prošlim uvjetovanjima. Zakoračimo s veseljem i Ijubavlju u novo, izbrišimo prošlost, budućnost je pred nama.

2. Voljna vizualizacija zacrtanog cilja znači pozornost sadašnjeg trenutka i očitovanje budućnosti putem svojih najdubljih i najdražih namjera i želja. Spremnošću da se dajemo drugima, onim što želimo, potičemo kruženje obilja našim životom.

3. Zamjena kvantnog tijela znači povezati se s univerzumom koji je očitovan sa svim što postoji u svemiru. Skladno, s radošću i ljubavlju, i lakoćom bez napora prizivamo i stvaramo uspjeh i sebi dobru sreću. Zamjenu kvantnog tijela postepeno provodimo u djelo, tako da beskonačna organizirajuća snaga počinje raditi za nas. Predajmo se stvaralačkom umu koji dirigira plesom svemira (udah - izdah).

Izvodi se sjedeći u nekoj od uobičajenih asana. Udiše se podjednako na obje nosnice, polako, ravnomjerno, trbušno-grudno, ispunjavajući čitava pluća zrakom. Opustimo čelo, tjeme, trbuh, anus, dlanove, prste, stopala. Zamislimo sada iznad naše glave blještavu bijelu svjetlost kako ulazi kroz tjeme i ramena i struji čitavim tijelom. Na dlanove i prste ruku i na stopala i prste nogu svjetlost izlazi van iz tijela i teče dalje od nas, šireći našu auru u okoliš, dalje od nas. Blještava bijela svjetlost ispire iz nas sve nečistoće, sve slabosti, sve mane - i istodobno nas ispunjava snagom, ljubavlju, inteligencijom. Osjećajmo to! Osjećajmo kako teče kroz nas blještava bijela svjetlost! Dalje nastavljamo meditacijom mira i ljubavi svim bićima.

Riječi "blještava bijela svjetlost ispire iz nas sve nečistoće, sve slabosti, sve mane - i istodobno nas ispunjava snagom, ljubavlju, inteligencijom" ponavljamo više puta, ovisno o raspoloženju. Poželjno trajanje meditacije bilo bi od 20 do 30 minuta. Proces vježbanja je izravan i brz, na način koji vam najviše odgovara. Tehnika iscjeljivanja "Zamjenom kvantnog tijela" toliko je učinkovita da vrlo brzo shvatite kako ste doživjeli nešto izuzetno iscjeljujuće efikasno i hvale vrijedno.

Ključni postupci koje bi vrijedilo uvažiti:

- Udobno se smjestite

- Opušteno mentalno uđite u "moždani val tetha"

- Postanite kanal za dotok kozmičke energije, s ljubavlju u srcu odašiljite od sebe dalje u okolinu

- Širite ljubav, laganim udisajem i izdisajem iz srca

- Dopustite da vas oplahne proces dotoka kozmičke energije

- Uživajte u tome.

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 10.06.2008. 22:58h

  Član safirisMerlin7 Majo, ovi današnji tekstovi su više nego dobri,hvala ti:)
 • 11.06.2008. 04:59h

  Član dinajaMerlin2 Da draga Majo, kvantna medicina je doista medicina budućnosti. Ulazeći u svijet kvanta mi otkrivamo sve svoje zatomljene mogućnosti sjedinjujemo ono aktualno i moguće u sebi, slijedimo nečujno, gluho kolo naših ćelija, sudjelujemo titraju naših superstruna i tako sudjelujemo u simfoniji univerzuma............Tijelo je doista cjelina a ne suma njegovih djelova.......... Hvala ti na ovom tekstu, hvala ti i na tome da čitaš moje tekstove jer tvoji i moji tekstovi doista otvaraju vrata spoznaji tog čudesnog svijeta našeg postojanja o kojem mnogi pokušavaju učiniti nedostižnu misteriju........ u nestrpljivom išćekivanju tvog novog teksta o tvari iz koje smo mi univerzum satkani srdačan pozdrav i ugodan dan ti želimi
 • 11.06.2008. 08:21h

  Član borivojMerlin3

  bez copi i imena autora

  ČITAM NA VIŠE MJESTA DA ME SE KOPIRA I PRISVAJA OVAJ TEKST BEZ NAPOMENE O AUTORU TEKSTA. S TOGA JOŠ JEDNOM GA PONAVLJAM. Sada davne 1999. ili 1998. godine kod mene u stanu u Rijeci, bila je Mirjana Gracan i vodila meditaciju sa desetak mojih prijatelja. Dosao sam na ideju da to mogu i sam, tekst je objavljen u časopisu SVJETLOST, a bio je objavljen i duži komentar gdja. Mirjane Gračan. Po objavljivanju teksta, slovenski časopis POZITIVKE preuzima ga i prevode na slovenski, što mi je bio kompliment. Mnogi su ovaj tekst objavili, ali sa imenom i prezimenom autora teksta: Borivoj Bukva. Uz napomenu da nešto više možete doznati o KVANTNOJ MEDICINI iz filma ili knjige: KOJI KURAC MI ZNAMO? https://budan.blog.hr/ -> davno prije objavljeno i na mom blogu. PROVJERITE SAMI...
 • 11.06.2008. 08:57h

  Član borivojMerlin3

  dinija piše mlabosu...

  dinija piše mlabosu... borivoj 11.06.2008 08:55 h dinaja 11.06.2008 04:59 h Da draga Majo, kvantna medicina je doista medicina budućnosti. Ulazeći u svijet kvanta mi otkrivamo sve svoje zatomljene mogućnosti sjedinjujemo ono aktualno i moguće u sebi, slijedimo nečujno, gluho kolo naših ćelija, sudjelujemo titraju naših superstruna i tako sudjelujemo u simfoniji univerzuma............Tijelo je doista cjelina a ne suma njegovih djelova.......... Hvala ti na ovom tekstu, hvala ti i na tome da čitaš moje tekstove jer tvoji i moji tekstovi doista otvaraju vrata spoznaji tog čudesnog svijeta našeg postojanja o kojem mnogi pokušavaju učiniti nedostižnu misteriju........ u nestrpljivom išćekivanju tvog novog teksta o tvari iz koje smo mi univerzum satkani srdačan pozdrav i ugodan dan ti želimi ------------------------------ -------------------------- Hvala ti na ovom tekstu, hvala ti i na tome da čitaš moje tekstove jer tvoji i moji tekstovi doista otvaraju vrata spoznaji tog čudesnog svijeta našeg postojanja o kojem mnogi pokušavaju učiniti nedostižnu misteriju........ DINIJA SE ZAHVALJUJE MLABOSU ??? a zač se nisi meni zahvalila ??? MOJ JE TEKST , MLABOS ISPISTIO NAMJERNO IME AUTORA, A TU NEMA ISTINE, LJEPOTE i DOBROTE, niš od LJUBAVI... pobrkaše se lončići ...
 • 11.06.2008. 09:12h

  Član borivojMerlin3

  dinija dušo...

  dinija dušo, preuzet je tekst bez imena autora i pripisan mlabosu, u tome je KVAKA!? prema tome TO NIJE NIKAD DOBRO ČINITI! ODUVJEK JE BILO I BIT ČE DA NEŠTO BUDE RAZOTKRIVENO, A TO NIJE LIJEPO, MUDRO NITI MORALNO. TAKO ČINE SVI POČETNICI I NIŠTA MI NIJE ČUDNO... oblast kvantne medicine je nesaglediva, ovo je bio moj rezime, a za sve mogu zahvaliti gdja. mirjani gračan koja je to znanje pokupila i naučila tada u americi. ja sam sačinio ekstrakt sa onim što mi je do tada bilo poznato... LIJEP JE DAN!
 • 11.06.2008. 10:18h

  Član mlabosMerlin12 Dragi Borivoje, misterija je brzo riješena. Ovaj članak već dugo dugo imam u mojim fajlovima, netko mi ga je poslao, ali sve tragove sam bila izgubila. Činilo mi se da je skinut s nečega. Valjda sam ga i ostavila jer mi je bio zanimljiv, i to je područje koje me ionako interesira i pratim ga. Je li mi vjeruješ da sam predosjetila da ću zapravo njegovim stavljanjem doći do izvora :-)) Makar to nije bila svjesna namjera, već tema koja je zanimljiva i koja će sigurno pozvati na komentare, ali naravno nisam mislila na ovaj incident :-))). I dalje te sa zanimanjem pratim, i nisam imala pojma da imaš blog!!!! Pusa Maja
 • 11.06.2008. 10:36h

  Član mlabosMerlin12 Dinaja, evo sada znamo kome se treba zahvaliti na ovom zaista izvrsnom tekstu. Ipak sve dođe na svoje.
 • 11.06.2008. 10:38h

  Član borivojMerlin3

  sve je o.k. stvar teče dalje...

  nista nisi kriva mirjana gracan... borivoj 11.06.2008 10:35 h kod tebe nema što da fali mirjana. zbrke s tvoje strane nema. hocu da kazem da je ovaj tekst prenešen od a-žnj sa SVJETLOSTI čiji sam autor bio ja, u tom broju bio je i tvoj ispis sa tvojim viđenjem kvantne medicine i ništa nije tada falilo... ako se doslovno prenosi, onda je trebalo biti i ime i prezime tog ŠKRABOPISCA... pozdrav, tebi ---------------------------------------- pozdrav mlabos, biti če sve o.k. pozdrav tebi a pusa miji.
 • 26.03.2011. 17:43h

  Član bobieMerlin0

  Trazim

  Molio bih da mi neko kaze kako i gde mogu naci knjigu Kvantna medicina Autora. Dr. Deepak Chopra
 • 26.03.2011. 18:37h

  Član vanessaMerlin9

  dvostruka duga d.o.o.

  info@dvostrukaduga.hr:)))))) pokušaj -pitaj:) BobiE*
 • 26.03.2011. 18:44h

  Član dzorkoMerlin2

  BobiE

  postoji knjiga \"Kvantno liječenje\", autor je dr. Deepak Chopra
 • 23.10.2011. 01:19h

  Član inventorMerlin1

  Primena kvantne medicine

  Realizacija otkrica doktora RIFE-a  je ostvarena izradom specijalnih aparata pod nazivom EGBF PARS N5

  Sire: www.bio-stimulator.com

  Ili: r_slavko@yahoo.es

SADRŽAJ UPISAO

Član mlabosMerlin12 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana mlabos dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SIJEČANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član DeVeTDeVeT

  Felt #earthquake (#potres) M1.7 strikes 26 km W of #Sisak (#Croatia) 13 min ago

  15.01.2021. 06:50h
 • Član DeVeTDeVeT

  spava li taj potres ikako...???

  15.01.2021. 06:50h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobar dan, nisi sam.

  14.01.2021. 14:29h
 • Član DeVeTDeVeT

  ovdje to ne vrijedi ....svima...kada sam samo ja ovdje...

  14.01.2021. 08:15h
 • Član Luce malaLuce mala

  Dobro jutro svima! :)

  14.01.2021. 07:59h
 • Član DeVeTDeVeT

  ovo je za dobro jutro....#Earthquake (#potres) M2.7 strikes 26 km S of Zagreb - Centar (#Croatia) 5 min ago.

  14.01.2021. 07:52h
 • Član DeVeTDeVeT

  opet pomalo trese....ha...???...

  13.01.2021. 20:11h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info