Član borivoj

Upisao:

borivoj

OBJAVLJENO:

PROČITANO

2351

PUTA

OD 14.01.2018.

VESELA ČAROLIJA

VESELA ČAROLIJA

SERENA ALBA - GEOMETRIJA BOŽANSKE ISKRE

 

«Crna plahta» - čarobni plašt za nevidljivost

 

Prvo mentalno jasno izraziti namjeru:

 

ZAUSTAVLJAM NEGATIVNU ENERGIJU, SVOJU I TUĐU SADA.

 

Zatim najprije na sebe «nabacim» crnu plahtu, a onda na druge.

 

«Crna plahta» ili plašt nevidljivosti, se stvara i primjenjuje ovako:

 • Osjetimo da smo pod negativnom energijom. Intuicija (ili visak) nam «kažu» da nas vampiri osoba A. Mi tada zamislimo (vizualiziramo) osobu A i stavimo na nju crnu plahtu.
 • Također i na sebe stavimo crnu plahtu. Najbolje da i svoju figuru zamislimo negdje u prostoru. Biti će efikasnije nego ako radimo na sebi konkretnome. Lakše se zamišlja.
 • Ako smo pogodili pravu osobu za nekoliko sekundi SPONTANO dublje udahnemo i nastavimo lakše disati.
 • Ako nismo pogodili pravu osobu, probamo s osobom B. Ili, ako nakon prave osobe A, olakšanje nije potpuno, ili se za koju minutu izgubi, primijenimo na osobe B, C …
 • Crna plahta čini dobro i osobama A, B, C… Dakle, ne činimo nikome zlo. Ipak, nas ne zanima toliko dobro tih osoba, jer nemamo snage činiti dobro cijelome svijetu, a pogotovo ne onima koji su nam glavni problem u životu. Također, «crna plahta» angažira nekakvu našu energiju, pa se ne možemo rasipati crnim plahtama. Budimo racionalni i realni.
 • Crnu plahtu treba vizualizirati barem desetak sekundi na osobi A, B, C i to na način kao da ZAUSTAVIMO KADAR. Sve miruje. To je bitan detalj. Često desetak sekundi nije dosta, pa neka zaustavljeni kadar traje i minutu, lakše će onaj primiti poruku. Jer ta energetska gesta sadrži poruku «NE ŽELIM S TOBOM ENERGETSKI KOMUNICIRATI, OSTAVI ME NA MIRU».
 • Uložite u tu vizualizaciju svoju volju, jer trebate pobijediti veliku volju vašega vampira A, B, C. Također je bitno da više ne vidite unutarnjim okom osobu A, B, C ispod plahte. Vidite samo obris crne plahte koja je pokrila neku uspravnu siluetu.
 • U težim slučajevima vizualizirajte DODATNO kako se crna plahta spljoštila, više nema one figure ispod, samo zgužvana crna plahta na podu. Tu ćete zaista trebati uložiti volju. Ne koristite ovaj dodatak kada ne treba, jer se u njegovu kreaciju troši više energije. Znate da ni zakon ne dozvoljava upotrebu pretjerane sile. U ovom slučaju ne biste nikoga ranili, nego bi se to vašem vampiru A, B, C moglo i dopasti, jer svakome paše zaustavljanje negativne energije, pa će tražiti još i još, a to vam ne treba.

 

Bitna pretpostavka za korištenje ovoga alata je da ste već krenuli prakticirati «veselu čaroliju» i da umom i tijelom razlikujete kada ste obuzeti negativnom energijom, a kada ste u miru Božjem jer vam se ispravno vrte čakre i vi proizvodite pozitivnu energiju.

 

U pričama o čarobnjacima oduvijek postoji čarobni plašt pomoću kojega postanete nevidljivi okolini i tako uteknete svim nevoljama i neprijateljima. U našem slučaju je ispalo tako da trebate imati dosta čarobnih plašteva, jer morate staviti jedan na sebe, a drugi na «neprijatelja». Zato jer imate više «neprijatelja», ali i osoba  koje štitite (vaša djeca). Stvar je olakšana time što čarobni plašt ne morate šivati, ne morate kupiti, trebate ga izmisliti, tj. vizualizirati, a to i nije tako teško. Traži malo vještine, koju ćemo ovdje i dodatno objasniti. U «Geometriji…» nema još «crne plahte» jer sam u to vrijeme još bila pomalo idealista u vezi vampira i vampirizma, pa sam htjela vjerovati da je dovoljno da svatko zaustavi svoju negativnu vibraciju, što će dovesti do nemogućnosti rezonancije, dakle energetskog ukapčanja vampira u naše energetsko polje. Doduše, već mi je moje iskustvo govorilo da to nije točno, ali sam ja to sebi nekako tumačila…nije bitno kako, ionako je bilo krivo. Kako je meni ISKUSTVO GLAVNI KRITERIJ u svim mojim zamislima, a to je u ovome slučaju ekvivalent znanstvenom EKSPERIMENTU, kada je iskustvo brojnih čitatelja na ovome blogu u dosta navrata zavapilo «daj još neki alat da zaustavimo negativnu energiju», ja sam objavila «crnu plahtu», jer mi je već bila pri ruci, budući sam je odavna koristila. «Crna plahta» je dodatni alat. Služi za zaustavljanje negativne energije onih koji nas vampire (vampiriti= crpiti nekome energiju, krasti nekome energiju).

VESELA ČAROLIJA – VRTNJA ČAKRI

 

Tehniku sam nazvala VESELA ČAROLIJA kako je ne biste radili grčevito, zabrinuto ili bijesno. Radite je baš – veselo. Radite je kao svoj mali crtić u kojem ste vi glavni lik - i subjekt i objekt radnje. Ne trebaju vam posebno izolirana situacija i mir u prostoru. Možete je raditi svugdje i uvijek, jer vam upravo tehnika vesele čarolije, tj. čakre koje se slobodno vrte u smjeru kazaljke na satu, donose mir, ljubav, ispravan stav i ispravno ponašanje u svakoj situaciji. Odraditi je treba svakih sat vremena, a može i češće, počevši odmah nakon buđenja, zadnji put prije spavanja. Nakon izvjesnog perioda može se prorijediti broj izvođenja na svakih nekoliko sati. Učestalost se određuje intuicijom – ne može se uraditi previše, a može premalo. Kad to primijetite, naprosto povećajte broj izvođenja. Korak 1 i korak 2 odradite točno kako su opisani. Svi vremenski intervali i broj ponavljanja ovise o vašoj intuiciji, a ovdje su navedeni za približnu orijentaciju.  

 

 Korak 1: prekinuti sve «niti» negativne energije koje primamo ili šaljemo

 

  1 a)      Zamislimo sebe kao cijelu figuru i kako mač od svijetloplave svjetlosti kida potezima od glave do pete sve «niti» negativne energije koje idu okomito na nas ili od nas. I tako nekoliko puta dok mač ne obiđe cijelu našu figuru. Završi se s tri poprečna poteza mačem iznad glave i s tri poprečna poteza mačem ispod stopala.    (Kad nemamo dovoljno vremena, odradimo barem točku 1a) 

 

1 b)      «Niti» negativne energije koje nakon presijecanja mačem preostanu i strše iz čakri, zavežemo u čvor. To je potrebno uraditi za svaku čakru. 

 

1 c)      «Niti» negativne energije koje nakon presijecanja mačem preostanu i strše po cijelom tijelu, brzim potezima skupimo u manje snopiće i također zavežemo u čvor. Tako obradimo cijelo tijelo. 

 

 Korak 2: pokrenuti sve čakre u smjeru kazaljke na satu ( nekoliko minuta nakon što ste obavili korak 1)

 

   2 a)      Zamislite prvu čakru, koja je smještena na dnu kičme i širim krajem «gleda u pod», kako se vrti u smjeru kazaljke na satu (kao kada taj sat gleda netko tko leži na podu). 

 

2 b)      Zamislite nasuprotni dio prve čakre - čakru na vrhu glave, kako širim dijelom, ili bazom, stošca «gleda u strop» i zavrtite je u smjeru kazaljke na satu (kao kada taj sat na vašoj glavi gleda netko sa stropa). 

 

2 c)      Zamisliti prednji dio druge čakre - čakre koja je nekoliko centimetara ispod pupka, kako se vrti u smjeru kazaljke na satu (kao kada taj sat gleda netko ispred vas). 

 

Zamislite leđni dio druge čakre - čakre čiji je vrh stošca spojen na prednji dio druge čakre, i zavrtite je u smjeru kazaljke na satu (kao kada taj sat gleda netko iza vas). 

 

2 d)      Sve isto kao što ste napravili za prednji i leđni dio druge čakre, sad napravite za treći par čakri (u visini želuca), za četvrti par čakri ( u visini srca), za peti par čakri ( u korijenu grla), za šesti par čakri (između očiju). 

 

Kad imate vremena, posvetite svakoj čakri barem 36 sekundi.  Kad imate još više vremena, a u nekim organima imate bolove ili bolesti, onda pokrećite čakru koja je u zoni tog organa oko 33 minute. Ako ste imali dojam da ste bili izloženi jakoj negativnoj energiji, korak 2 nemojte napraviti odmah, nekoliko minuta, iza koraka 1, nego desetak pa i dvadeset minuta iza koraka 1.  Vrlo brzo ćete osvijestiti kako se psihički i fizički osjećate kad ste u polju pozitivne energije, a kako kad ste u polju negativne energije. Kad osjetite da ste u polju negativne energije, odradite tehniku vesele čarolije čim osjetite prvi nagovještaj negativnosti. Budite pažljivi prema sebi i opažajte kako se osjećate fizički i psihički. Povežite to s osobama, sa situacijama, s dobom dana. Tako ćete se lakše izmaknuti situacijama i ljudima u čijem prisustvu postajete vampir ili žrtva, ili ćete se postaviti kako treba, tj. s nužnim granicama koje nećete prelaziti ni vi ni oni drugi. Svatko ima apsolutno pravo na svoj energetski prostor. Tehnika vesele čarolije vam treba samo u prijelaznom razdoblju dok ne stabilizirate vlastitu pozitivnu energiju i dok ona ne dosegne vrlo visoku frekvenciju. Na toj razini, koju ćete sigurno doseći ako redovito vježbate tehniku vesele čarolije, dovoljno će biti da nekoliko trenutaka zamislite-vizualizirate sve svoje čakre odjednom kako se vrte u smjeru kazaljke na satu i negativni val će se odbiti od vas uz minimalni utjecaj na vaše pozitivno polje, koje će se u tih nekoliko trenutaka vizualizacije vratiti na vašu maksimalno dostignutu frekvenciju. Važno je naglasiti da korak 1 kao «obrambena mjera» ima smisla i učinka samo zajedno s korakom 2, koji je stvaralački čin, kreacija. Kad stabilizirate kreaciju (pozitivnu energiju), više vam nikakva zaštita, niti obrana, ne treba. 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 04.04.2009. 18:16h

  Član safirisMerlin5 Hm, neka \"vesela vještica\"... crnu boju ne bih nabacivala na sebe a kamoli na drugu osobu... čini mi se da ona malo često gledala reprize Harija Pottera:):):)
 • 04.04.2009. 21:00h

  Član gemini1Merlin1 Mislim da se čarobnjaci ovdje ne boje crnih plahti, pogotovo ako se s kojim zgodnim komadom mogu ispod naći.
 • 04.04.2009. 21:09h

  Član safirisMerlin5 vidiš ti geme, toga se nisam ni sjetila, samo ako pokriješ komada sa crnom plahtom...on nestane:)pa još ako počneš vitlat s mačem i zavuzlavat čvorove, ajoj, prekomplicirano...
 • 04.04.2009. 21:12h

  Član vajranMerlin3 tko se još boji plahti....
 • 04.04.2009. 21:17h

  Član safirisMerlin5 pa ne znam, nemam iskustva s tim plahtama..
 • 04.04.2009. 21:24h

  Član vajranMerlin3 imam ja... u svim bojama i od svih materijala...
 • 04.04.2009. 21:26h

  Član safirisMerlin5 e,pa to bi bila vesela čarolija...barem za mene:)
 • 04.04.2009. 21:34h

  Član vajranMerlin3 ako ti tako kažeš.... :)
 • 05.04.2009. 09:35h

  Član gemini1Merlin1 Kad Hodas Vece ne mirise na rakove i skoljke Mesec je bleda fleka boje cimeta Uzimas cipele za setanje kroz snove Ulica voli ritam tvojih koraka Vetar se provlaci kroz nepoznate reci Asfalt se miluje sa tvojim stiklama Suvise mekan da bi mogao da spreci Ovo je vece puno tvojih tragova Kad hodas ne zastajkujes I zemlju ne dodirujes A mene ne primecujes I uporno se trudis Da me prode pozuda Jos drhtim od tvog pogleda Iz nekih starih razloga Ne mogu da se sredim (Bajaga & R.Č.)
 • 05.04.2009. 09:52h

  Član sirenaMerlin1 Pusa Bori i hvala gemini za ovu pjesmu...puse svima...one čarobne...
 • 06.04.2009. 08:14h

  Član borivojMerlin3 safiris, gemini, vajranu i sireni, učenicima harija pottera, novo poglavlje u vašem umijeću i nemate se čega bojati, zar svećenici ne nose crnu odoru, i zaodjenu plaštem... pa se ne bojite... kada sam bio mali, popovi su me asocirali samo na pogrebe i pohranjivanje mrtvaca... nisam ih mogao nikako smisliti... sad je druga priča, a crno odjelo je svečano i lijepo samo se nesmije stalno nositi, jedino za svečane prilike. mojim dragim curicama puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
 • 06.04.2009. 08:42h

  Član borivojMerlin3 --- On Mon, 4/6/09, Jadran wrote: From: Jadran Subject: RE: geometrija To: borivojbukva@yahoo.com Date: Monday, April 6, 2009, 7:57 AM ------------- Hvala boro Lp jadran ----------------- lp, boro
 • 29.09.2017. 17:55h

  Član iridaMerlin23

SADRŽAJ UPISAO

Član borivojMerlin3 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana borivoj dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Ezoterija

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

EMOCIJE

ALTERNATIVA

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  *********************************************************Anđeo mira *********

  19.11.2018. 21:16h
 • Član mkrmarmkrmar

  Laku noć svima !

  19.11.2018. 21:15h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  hvala ti, Yahoo :)

  17.11.2018. 17:48h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  Čestitam, Sjeno!

  16.11.2018. 21:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  uskoro izlazi moja 14. zbirka poezije "RUŽA MOG SRCA" :) danas sam sve dogovorila sa Nenadom :)

  16.11.2018. 17:14h
 • Član mkrmarmkrmar

  (__)7 (__)7

  16.11.2018. 07:50h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  16.11.2018. 07:50h
Cijeli Chat

KRISTALI

ISCJELJENJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganice

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebDirektni putMagicus.info marketingInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info