Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

196

PUTA

OD 14.01.2018.

SAMOĆA

SAMOĆA
„Postoji doba za svaku stvar, vrijeme za svaku odluku pod nebom“. Ustvari postoji vrijeme za samoću. Božanska Samoća je jedno plemenito stanje, koja pruža kvantne skokove u smislu rasta, kada bude shvaćena i prepoznata za svoju dublju svrhu.

Metatron – Sveto Bozanstvo samoce – travanj 2011

08.29.11

Arhanđeo Metatron Channeling: James Tipton (Tyberonn)
Travanj 2011

Sveto Božanstvo Samoće

Pozdrav, Voljeni! Ja sam Metatron, Gospodar Svjetlosti i želimo vam dobrodošlicu na ovaj sastanak.
Okružujemo svakog od vas u posebno dizajniranom otpravljaču Bezuvjetne Ljubavi. Jednom otpravljaču ne-linearnog prostora koji je iznimno otvoren dok svatko od vas čita ove riječi iz prostora i vremena koje je odabrao.
Sadašnja faza linearnog vremena na vašem planetu je izniman trenutak za samo-analizu i izabranu samoću. Majstori, mnogi od vas, posebno oni stariji od 49 godina, sedmi ciklus od sedam godina, nalaze se u jednom stanju samoće, nakon tranzicije supružnika, krajem njihovih odnosa ili prekidom bračnog ugovora. I premda je to ponekad pomalo usamljeni put, vrlo težak i može izgledati „neprirodan“ mnogima od vas, on ima jednu svrhu. Zato vam kažemo da koristite ovo vrijeme mudro, da ga prigrlite. Na vrhuncu ste jednog velikog promaknuća.

Ima ponavljajuća poruka u mnogim vašim vjerskim tekstovima koja kaže: „Postoji doba za svaku stvar, vrijeme za svaku odluku pod nebom“.
Ustvari postoji vrijeme za samoću. Božanska Samoća je jedno plemenito stanje, koja pruža kvantne skokove u smislu rasta, kada bude shvaćena i prepoznata za svoju dublju svrhu.
Vi vidite Božansko u krajnjoj analizi, konačno sam, u svojoj potrazi za svemogućim.
Vašim riječima, duša dolazi na zemlju sama i duh se udaljuje od zemlje sam. Uzašli Majstori koji hodaju po Zemlji, milenijima su tražili samoću u svojim inkarnacijama prije nego što su dostigli Majstorstvo. Tako je sada s mnogima od vas.

Najdraži, mnogi od vas koji ste sami u ovom trenutku, uvjereni ste da trebate naći partnera. Mnogi od vas traže „srodnu dušu“, vlastitog plamena blizanca. Međutim, u mnogim slučajevima među evoluiranim dušama, kažemo vam, vi ste sami jer ste tako programirali. Uistinu jedna posebna i plemenita obveza. Vrijeme je za Božansku Samoću.
Samoća za one koji traže sveto svjetlo, tko traži to što se naziva „posvećeno prosvjetljenje“ je odabir posebnih perioda u vlastitom životnom planu, da bi bili malo sami. Ovo ne znači uvijek biti u samoći, jednostavno znači da ste je odabrali na neko vrijeme da „radite na sebi“, da dostignete ljubav prema sebi, među dušama koje traže.
Majstorstvo je, približno svaka tri ili četiri života, život odabran za samoću.
Voljeti Sebe Samoga je potrebno svojstvo
Voljeti sebe je jedno stanje koje su mnogi, posebno oni kršćanske vjere, izgubili. Kršćanstvo sa svojim učenjima o iskonskom grijehu vas je naučilo da ste grješnici po prirodi, da imate potrebu za oprostom. Proveli ste živote iscrpno tražeći oprost za to što jeste. Izgubili ste osjećaj svoje božanstvenosti i otkriće da je lakše davati nego primati. Izgubila se ravnoteža.
Sada vam kažemo da, dok se Zemlja transformira u novo Kristalno Doba, priroda energetske rezonancije i dimenzionalni stisak planeta se šire. Smanjuje se utjecaj dvojnosti/polariteta za one od vas koji su odabrali da se prošire preko treće dimenzije.

Možda se pitate da li samoća ili partnerstvo donose veći napredak za dušu. Pitanje je pravovremeno i posebno prikladno za mnoge od vas u svitanju Uzašašća.
Kratak odgovor je da i život u paru ili samoća, oboje imaju svoju božansku svrhu… i podvlačimo riječ OBOJE. Mnogo se dobiva iz jednog predanog odnosa ljubavi. Ovo je prirodno okruženje u najvećem dijelu boravišta na nivou zemlje.
Ali, Majstori, kažemo vam da postoji također jedna velika svrha u samoći. Ona je ustvari potrebno svojstvo.
Nije greška što su mnogi od vas sami u ovom periodu u posljednjim koracima na putu prosvjetljenja. Sada je to uvod u neposredno Uzašašće. Ako ste među njima, kažemo vam da je možda vaša samoća prikladna. Možda je kao što bi trebalo biti. Vidite koliki od vas su je programirali.
Pa ipak mnogi od vas misle da se samoća teško podnosi i da trebate naći partnera… prolazni plamen blizanac. Drage duše, ima mnogo zbrke oko pojma plamena blizanca, “srodne duše“ i uloge i prirode optimalne suradnje u Majstorstvu Sebe.

Samoća i ne-ovisnost


Samoća je namijenjena da bude jedan period uzvišenog poštivanja sebe. Vaš život i vaše iskustvo u ovom planu je jedna vaša kreacija, vaš živući goblen, protkan vašim osobnim uvjerenjima. U samoći, duša je gurnuta ka samo-analizi, i dobiva mogućnost da zaroni u duboke vode koje teku unutar vas, da pliva u oceanu Sebstva, i na taj način ponovno otkrije unutarnju ljubav, da naučite koja svijetla iskra Boga ste u stvarnosti.
Odnosi su način koji pokazuje efikasnost vašeg sistema vjerovanja i daju povratne informacije o tome što, prostim riječima, djeluje i o tome što naprotiv ne djeluje. Razvod zahtijeva da osoba istraži samog sebe, da prepozna unutarnji horizont, a to olakšava i zahtijeva suverenitet, što je nadmoćnost Majstorstva.
Odnos dva suverena neovisna čovjeka ima veću ravnotežu, veću kreativnost, i veću dugovječnost od jednog para od dva bića su-ovisna jedno od drugoga. Razumijete?

U zadnjem raščlanjivanju svaka duša treba jasno definirati SEBE SAMU da bi mogla steći Majstorstvo. Majstorstvo Sebe je sadržano u periodima programiranog odvajanja. I u tom periodu bezgrješnost se kristalizira. I kažemo vam, najdraži, da kristalizacija kroz bezgrješnost je jedna potrebna faza Majstorstva Sebe. To je trenutak kalibriranja u multidimenzionalnom prebivalištu. Ulazi se u prazninu, u veliku misteriju, u traženju snage duha i uzvišene vizije, sami, bez ramena na koje se možete osloniti. I u tom procesu se otkriva uzvišena cjelovitost i ispunjenje sebe.
Nemojte pogrešno shvatiti što mislimo reći; postoji velika vrijednost u paru, to je prirodni aspekt srodne duše. Ali u zaključku se slijedi put Majstorstva uzvišenog odvajanja.

Postaje se prosvijetljen kada se nauči nadvisiti fizičko Ja. Svako od vas mora poraditi na sebi za konačnu pobjedu nad onim što zovemo „bezgrješnost“. Bezgrješnost je kristalizacija ili jasan sklad duše, i to je jedna potrebna vještina Majstorstva. Ovo uključuje napuštanje ovisnosti, napuštanje svega onoga što ne služi vašoj božanstvenosti. To je jedan ponovni početak i jedno reprogramiranje svega onoga što jeste.
Rekli smo vam da je način izražavanja, tkivo više dimenzije i svete geometrije. Bezgrješnost je geometrijska jasnoća duhovnog uma. Definirajući sebe same kroz bezgrješnost postaje se kristalan, i zato je bolje upoznati se s Božanskom Svijesti u unutrašnjosti geometrijskog svjetla povezanih viših nivoa. Ovo se postiže samo odlukom tko ste, u što vjerujete i onda živeći to. Prepoznavši vaše istine i uskladivši se potpuno s njima.

Pitanje Metatronu: Kažeš da naši odnosi u ljubavi kao brak nisu naša konačna veza?
AA Metatron: Zapamtite da ste vi u višem području u jednoj Svetoj Vezi, svatko jedan dio Božanskog. Tako u pojmovima dvojnog iskustva, odgovor na tvoje pitanje je da. U ovom kontekstu, DA! Majstori, u višoj realnosti, vi ste jedna mnogostruka jedinstvena svijest.
Odnosi u linearnom dvojnom iskustvu su sredstvo za kraj. Govorimo da ljubavni odnosi su jedno sveto oruđe, radosno za dostizanje Majstorstva sebe, ali da na kraju, na putu svake duše, postoji konačni rast potreban u suverenosti. Suvereno Ja je jedno samodovoljno Ja i nema potrebu ovisnosti o drugima. Jedna tako pojmljiva ovisnost može biti zastrašujuća za Majstorstvo.
Istina, vi ćete se spojiti u suverenitetu sa drugom vašom polovinom, drugi dio vaše duše koji se odvojio u izražavanju dualnosti. Svako od vas ima jednu mušku komponentu i jednu žensku, a druga polovina se ponovno ujedinila u Cjelovito Božansko Ja prije nego se uspne ka višim područjima.
Mnogi od vas smatraju da su srodna duša i plamen blizanac jedna ista stvar. Samo je sintaksa ista. Prava značenja su različita. Plamen blizanac je drugi dio od iste duše, razdvojene u dualitetu, i oni su rijetko u fizikalnosti zajedno. „Srodna duša“ je, u našim terminima, jedna druga duša sa kojim ste napravili ugovor da ćete rasti zajedno u fizičkom dualitetu, kao sredstvo razvoja i ljubavnog istraživanja sa drugom dušom. Kretanje prema zajedničkom cilju.
Vidljivi paradoks u linearnim odnosima, onima iz koncepta „srodne duše“ (ne plamen blizanac) je da relacija dva neovisna suverena bića ima više veselja, više ravnoteže, veće sučelje sa božanskim, veću priliku za napredovanje od jednog odnosa baziranog na su-ovisnosti. Možete li razumjeti?
U ovom trenutku, ovom sada, mnogi od vas se ustvari stapaju sa vlastitim eteričnim plamenom blizancem (ne fizičkim) i oblikuju svoju vlastitu potpunost u fizikalnosti na način da uđu u područje kristalne cjeline. U većem dijelu slučajeva ovo ponovno spajanje duše se postiže u samoći ili u suverenim ne-ovisnim odnosima.

Zato kažemo da prigrlite odabrani period SUVERENE SAMOĆE, i to je znak namjere da vaša duša uđe u Majstorstvo Kristalne Mer-ka-na.
Žensko Božanstvo
Dodajmo da mnogi od onih koji su u ovom životu ženskog roda, odabrali su posebno efikasne uloge u uravnoteženju planeta u ovom periodu. Nije li možda istina da je planet bio izvan ravnoteže s viškom patrijahalnih energija kroz milenije? Ovo je motiv radi kojeg bi izgledalo da jedna velika većina osoba privučenih ka „Novom Dobu“ su ženskog roda, vidite, da bi se usidrile u Ženskom Božanstvu. Žene su bile uvjetovane i etiketirane u vašoj sadašnjoj paradigmi kao „slabiji pol“. Ništa ne bi moglo biti dalje od istine!
Mnoge žene, koje se danas nalaze u stanju „single“, uvjetovane su da misle da trebaju imati partnera. Još jedanput vam kažemo, prigrlite svoju samoću. Imate izbor, poštujemo vas zbog puta koji ste izabrali.

Ideal za planet je ne biti žensko ni muško, već jedna savršena ravnoteža od OBOJE, ali trenutno se još uvijek nalazi u patrijahalnoj rezonanciji. Poštujemo one od vas koje se nalaze u jednoj ženskoj biologiji, vaša snaga uistinu napreduje u kreiranju ravnoteže koja hrani.
Uistinu viša-duša je dvospolna, samo-kontrolirana, samodovoljna. Ovo ne znači da ljubav nije frekvencijska osnova duše, u stvarnosti to je najviša vibracija. Rezonancija stvorena od Duše koja se Uzdiže u Kozmos, vraća se nazad kao kolektivni sklad kristalne ljubavi. Postoji vrijeme kada će se odvojiti oni od vas koji igraju ulogu srodnih duša, i u vašim terminima, razdvojit će se s veseljem. Evoluirana duša dobivši svemoć postat će samodovoljna, i radeći tako zračit će jednu spektakularnu bezuvjetnu ljubav prema SVIMA. Tako bi trebalo da bude, i tako treba biti. I tako se uzdižete.


Zagrliti Suverenost

Konačno promaknuće duše postiže se u paru, vidite. Postiže se unutar božanskog Ja u univerzalnom skladu sa Svim Onim Što Jeste. Razumijete li? Ovo je aktivacija Sebe u božanskoj rezonanciji Kristalnog Kvantnog Polja. Mora se dogoditi razdvajanje na temelju osmoze prije konačnog kolektivnog sjedinjenja. Mora se dogoditi da bi dozvolilo konačno srastanje u Sve To Što Jeste. Riječ je o tome čiji STE. Riječ je o Ja SAM Onaj Koji JESAM.
Naša točka ovdje je da ako ste u Samoći, prepoznajete joj svrhu. Ako ste u nekom odnosu pročistite mu ljepotu s većom ljubavi neovisnosti. Zaista ćete otkriti da se ljubav širi i odnos postaje blistaviji u neovisnosti; baš kako otkrivate da relacije su-ovisnosti su neuravnoteženi jednosmjerni putovi i propadaju.

U suverenitetu čovječanstvo će vidjeti sebe u ovom okviru vlastite „cjeline“ a ne kao vlasništvo vlastitog partnera ili „bolje polovice“ nekoga. Svatko će nositi u relaciji vlastito cjelovito Ja, u potpunoj ispunjenosti, u jednom snažnom toku energije, kako se često danas ne dešava. Postoje već dogovorene točke koje omogućavaju slobodu izbora i promjenu, čak i ako je promjena to da se prekine relacija. U suverenitetu pojedinci dijele najbolje od sebe, bez sporazuma o idealnim dijelovima. Svako će priznavati božanstvenost drugoga, i sačuvat će integritet SEBE.

Oni će ponuditi svoja obećanja, obećanja i izbore jedne nove paradigme, ali će biti putova i prilika za prilagođavanja i sposobnosti za reviziju termina. To će omogućiti veću spoznaju SEBE. Oni (termini op.p.) će biti projektirani kako bi se spriječilo blokiranje energije, smanjiti nefunkcionalna vjenčanja, komplikacije razvoda i sudskih tužbi, vidite.
Neki odnosi u ovim terminima trajat će uistinu cijeli život, drugi ne. Ali arhetip suvereniteta podržat će bolje oba, imajući kao bazu izbor i recipročni pristanak na uvjete svake pojedine osobe. Kao takva neovisnost postaje radosna, bez dominirajućeg partnera koji nameće svoje mišljenje, moral i volju drugome.
Čovječanstvo danas, ustvari, masovno ne prepoznaje ili razumije vlastitu dušu, svoje Božanstveno Ja. Sebstvo je, nažalost, regulirano masama u području osobnosti ega. Istinito je da se jedan viši stupanj kvocijenta svjetla budi na planetu sada više od bilo kog perioda, ali se radi o još približno samo oko 10% populacije koja se probudila, od osam milijardi ljudi.. Ovo je dovoljan broj da se osigura Uzašašće, ali se još mnogo toga treba napraviti.


Religija u Novoj Paradigmi

Religija u novoj paradigmi treba biti individualizirana, treba zaista da prepozna prirodu SEBE, prirodu BOŽANSKE DUŠE. Nijedna od vaših svjetskih religija ne odgovara danas na ova pitanja. Nijedna od vaših religija ne odgovara na pitanja o istinskom kozmičkom izvanzemaljskom multidimenzionalnom porijeklu. A to mora izaći na svjetlo u novoj paradigmi. Većina od vaših sadašnjih glavnih religija ne može danas izraziti točnu i potpuno istinitu povijest čovjeka na Zemlji. Kao takva, danas nije istinska religija na planetu. U najvećem dijelu je kupljena i prodana po fiksnim skupovima modela. Svaka drži da zna put prema Bogu, da je u stanju da otvori put ka Bogu, međutim nitko ga uistinu ne zna. Svaka ima svoju dogmu, svaka ima svoju hijerarhiju i svoje kontrole.
Čovjek traži BOGA vatrenije sada nego u bilo kojem vremenu na planetu, i tako ova potraga ima u sebi potencijal da dovede svjetlo. Malo religioznih učitelja su pravi majstori, istraživači možda, ali ne pravi majstori, vidite. Drugi su šarlatani, također i na polju metafizike i takozvanog „New Age“. Rijetki koji tvrde da kanaliziraju Uzašle Majstore ili anđele to zaista i čine.


Moć rasuđivanja

Kada se ne održava integritet, veza sa pravim duhom je prekinuta i svi oni koji su ljudi, podložni su da ulaze i izlaze iz integriteta. Put prema uzašašću je ustvari sposobnost svake duše da se uzdigne prema svom Višem Ja. Pogledajte unutar sebe i nađite vašu božanstvenost u srcu. Ne slijepo slijedeći jednog gurua, jednog propovjednika, jedan kanal ili jednog duhovnog lidera, već kroz SEBE. Prihvatite samo ono što na individualnom nivou osjećate da je istina, Najdraži, i ne prepuštajte svoju moć nekome drugome. Svako od vas može i treba kanalizirati svoje Više Ja. Učite, promatrajte, slušajte, razlikujte, ispitujte i prihvatite samo ono što odjekuje unutar vas.
Put prema božanskom, Majstori, prolazi kroz sveti suverenitet SEBE, i u Uzašašće. Put ka Višem Ja prolazi kroz samo-određenje, i potraga za tim aspektom Boga unutar svakog od vas, s velikom željom koja je utjelovljena u svakoj od vaših duša. Učite, tražite i radite! Malo je nade za lijene. Vi ste ovdje da upoznate nepoznato! Radite na tome! Budite ratnici svjetla unutar dvojnosti, jer prave bitke za majstorstvo sebe su unutarnje. Put nije lak. Ali unutar Majstorstva Sebe se nalazi jedna energija tako ukusna koja hrani sve ono što vam služi da idete naprijed, i postoji jedan drugi nivo na koji se svatko od vas uzdiže. Svijest se uvijek širi.


Nikada niste sami

Oh, Drago Ljudsko Biće,mi uistinu osjećamo tvoje povremeno očajanje i tvoju nostalgiju, i znaj da je naša želja da ti znaš da te poštujemo, znaj da uistinu nisi nikada sam. Duh te grli, a mi smo posebno dostupni za tebe da ti pružimo olakšanje i udobnost na putu božanstvenosti koji si poduzeo. Jer te uvjeravamo da si odabrao da budeš tu točno gdje se nalaziš, i ima veliki razlog, jedna plemenita aspiracija i jedan cilj tvom stoljetnom aspektu celibata. To je taj isti osjećaj posljedične samoće koja tako često izgleda slatka-gorka i prazna koja te gura da tražiš bogati ocean mudrosti na raspolaganju tebi kad otkriješ veliku udobnost u tvojoj vlastitoj božanstvenosti.

Tako, nježno te potičemo da shvatiš da ovo, za mnoge Duše Majstore, je upravo to motiv zašto si izvan relacija u ovom intenzivnom periodu na tvom planetu.
Zato nisi sam zbog jedne propale relacije, nisi sam jer nisi u mogućnosti da nađeš partnera. Ti si zaista u jednoj plemenitoj samoći jer si odabrao da se uzdigneš, da se skoncentriraš na svoju unutarnju dušu. Svaka duša dolazi u samoću, i otputovat će prema višim područjima u samoći. Ali ta samoća je otvaranje prema istinskoj prirodi tvoje svijesti pluraliteta, ti se priključuješ na mnogo veći dio tebe, i taj dio ne pozna samoću. Samoća postoji samo u dualnosti.Draga srca, koristite ovo vrijeme mudro, i dočekajte ga, jer ste odabrali put koji Majstori u „Točki Proglašenja“ često odabiru. Znamo da nije lako, ali ista ta patnja koju ponekad osjećate je vodljivi element motiviranja unutarnjeg odraza. Na ivici ste jednog velikog kvantnog skoka.


Zaključak


Pronađite svoj put. Pronađite sami sebe, volite jedan drugoga, volite božanstvenost u vama i u svakome od vas. Otkrite multidimenzionalne aspekte vaše prave Duše. To je plemenitost samoće.
Iako je put ponekad prilično težak i osamljen, znajte da je ovo izazov dualnosti, jer iznad, vi ste cjeloviti, i ništa vam ne nedostaje. U višem području, Majstori, vi se nalazite u svetoj prirodi integralne cjelovitosti, u potpunom i obilnom blaženstvu.
Ja sam Metatron, Gospodar Svjetla i dijelim sa vama ovu ISTINU! Vi ste voljeni.
…I tako jeste…

Izvor: Lightworkwr.i

preveo s talijanskog: Fredi

www.civilizacija svjetlosti

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, evo nije prošlo dugo i evo ostvaruje se nešto iz tvog tumačenja: danas nađem razbijeno zrcalo suvozačkog retrovizora!!!

  13.05.2020. 18:30h
 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  12.05.2020. 20:01h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

PTSP- OŽILJCI KOJI SE NE VIDE