Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

552

PUTA

Besplatno tumačenje snova - Turmalino (4 noćna neba, pustinja, album sa sličicama, brojevi...)

Besplatno tumačenje snova - Turmalino (4 noćna neba, pustinja, album sa sličicama, brojevi...)
Brojevi 98,108,101 (brojeve je malo teško tumačiti jer mogu biti mnogoznačni).

29.12.2021. 08:20h

Član Turmalino


Draga Irida, najpre da ti čestitam predstojeće praznike sa željom da nova godina bude još bolja od prethodne. Što se tiče snova, tvoja tumačenja zaista mi pomažu da se orijetišem u kom pravcu da se krećem.

Prethodnih nekoliko dana sanjala sam da se nalazim u novoj kancelariji, a tu kancelariju sam i u stvarnosti dobila u prethodnih mesec dana. Sedim sa koleginicom, sa kojim inače sedim, ali ne radimo redovan posao, već lepimo sličice u album. Album je od nacionalnog značaja, obuhtava geografiju, istoriju, umetnost, sport i ostalo iz Srbije. I ja u jednom trenutku odlepljujem sličice sportista, jer smatram da mi nije potrebno. Onda koleginica kaže da ne odlepljujem nego da skupljamo duplikate da se menjamo za sličice koje nam fale da bi kompletirali album. Meni su falile 3 sličice pod rednim brojevima 98,108,101. Onda sam vratila odlepljenu sličicu i tek tada shvatila koliko mi je malo potrebno. Koleginica i ja smo sedele u novoj kancelariji, inače kako sedimo i u stvarnosti. San je bio zaista stvaran.

Posle nekoliko dana desio se drugi san. Stojim ispred svoje zgrade sa svojom majkom. Veče je, leto. Sprema se neka velika oluja. Odem iza ćoška zgrade i pogledam u nebo, a nebo se podelilo na dva dela, na zvezdanu noć i bele oblake koji se zgušnjavaju, odem s druge strane zgrade i ponovo pogledam u nebo kad ono se drugačije podelilo na crno i u nekom delu gde seva mnogo munja i gromova haotično. Tako da sam iznad svoje zgrade imala 4 vrste neba, 1.zvezdano, 2.sa belim oblacima, 3.munjevito i 4.tamno. U sva četiri ugla bila je večer. Moja majka da predlog da odemo na plac dok nevreme ne prodje, ali ja nisam htela da ostavim zgradu i svoj stan na milost i nemilost oluje, jer znam da će voda ući kroz prozore. Inače u stvarnosti imam poplave u kući, kada su velike kiše. Tako da smo ostali tu gde jesmo i tako sam se probudila.

Što se tiče mog života u zadnjih par meseci reorganizovala sam svoje obaveze, poslove. Rešila sam da ove godine promenim mnogo toga, od posla do stana. Hocu da ojačam u svom privatnom poslu kako bih mogla od toga da živim i da vratim jedan kredit kako bih uzela stambeni za sebe. U zadnja dva meseca dosta sam radila privatno i shvatila sam da mogu da zaradim, samo mi je potrebno da mi se iskristališe šta je najprofitabilnije od svih mojih talenata i da se u novoj godini fokusiram pretežno na to. O tome dosta razmišljam, analiziram dosadasnje rezultate. Nisam se nikada ovako preduzetno i ujedno rasterećeno osećala kao sad. Vratilo mi se nešto iz prošlosti što sam ranije radila, a neke druge stvari sam uradila i samoj sebi se čudim što to nisam uradila ranije. Ponavljam, svojim tumačenjem do sada si mi baš dosta pomogla da shvatim mnoge stvari, a nadam se da će i sada tako biti.

Veliki pozdrav za tebe.

Ured je scena tvog trenutnog života, a ti si u novom uredu i u snu i u stvarnosti, pa je tako ured simbol rada, ali i promjena u tom radu, oba sna su puna simbola promjene, 4 različita noćna neba, čak i sličice za albume ćete razmjenjivati.

Album je simbol sakupljanja, sinteze i objedinjenja bukvalno svih impresija iz života, a u snu pokriva povijest, geografiju, sport i umjetnost.

Nedostajuće sličice: 98,108,101 (brojeve je malo teško tumačiti jer mogu biti mnogoznačni).

98 = 13=4 

 -13 je većini zapadnjaka broj nesreće. Zašto? Zato što se u njemu krije moć sublimacije. On pokriva princip aktivnosti, dinamizma, fatalnosti, zla i kretanje ka smrti, a to u život pojedinca donosi promjenjivu sudbinu i prisiljava ga na korjenite promjene (opet promjene, i to nužne ako želiš uspjeh, jer to je nedostajuća sličica, kao nedostajuća puzzla za cjelovitu sliku. Zanimljivo je da su to sličice sportaša koje smatraš nepotrebnima, što znači da zanemaruješ neke aspekte koji tvojoj umjetnosti mogu dati nešto što joj možda sada nedostaje. Znači, za umjetnika ne postoje nevažne stvari, on će i iz smeća stvoriti umjetnost.).

-4 je broj elemenata, simbol križa, čvrstih i opipljivih stvari, ali i simbol sveobuhvatnosti. U životu pojedinca označava materijalni uspjeh i osigurava zaštitu i potporu za taj uspjeh. (opet taj broj 4 koji je u temeljima građevine svakog uspjeha.).

108 = 13 =4

108 Božjih imena, 108 IZREKA MUDROSTI, 

108. - Onaj tko je spoznao Stvarnost i prosvjetljen je Istinom, taj ne poznaje ljubomoru i mržnju, strah i siromaštvo, prošlost i budućnost, želju i agoniju, on nije ni činitelj ni djelo. On je oslobođen dvojnosti, zadovoljan je sobom i trajno utemeljen u Sebstvu (Opet u konačnici broj 4: Ljubav, harmonija, usklađenost, sve teče).

101 = 2

101 - Za Karmavogina vezanost predstavlja najgoru vrst zarobljeništva. Pravi Yogi oslobođen je svih želja i ne vezuje se ni za koju radnju. 

2. -  Yoga je vrhunska bit ljudskog života. Zahvaljujući poticaju Yoge, čovjek može činiti velike stvari. Dobrobit ljudskog života počiva u Yogi. Prirodno je, stoga, da su veliki sveci ponosni na Yogu. Nužno je suptilnim uvidom proniknuti u temeljni princip sadržan u našim dubokim filozofskim tekstovima i Shruttijima. Život biva pročišćen samo kroz Yogijski pogled na svijet i kao takav predstavlja osnovu društvenog i nacionalnog života. Našim aktivnostima Yoga daje budnost, poticaj i postojanost čime mudar čovjek postaje sposoban prevladati niže osjećaje u duhu samoodricanja.

2 - Budući da čovjek stoji sučelice okolnom svijetu, on je rano upoznao broj dva, dvojstvo, partnerstvo, suprotnost. U dvojstvo se dijeli cijeli dan, u ljetnu i zimsku polovicu godma. Svijetlo i tamno, svjetlost i tmina, dobro i zlo to su doživljene suprotnosti. U toku i protutoku odvija se život. U dva spola podvaja se čovječanstvo - oni se traže, hoće da budu. jedno, izbjegavaju se u »praneprijateljstvu spolova« . Na ym i yang principu, koji je jedan od aspekata za muško i žensko, tvrdo i meko, dan i noć, statično i dinamično, osnivaju se najvažnija životna shvaćanja Kine. 

U snu su često ono, što stoji jedno nasuprot drugome braca i sestre, dvije kuce, dva ulaza, gore i dolje, slatko i gorko, simboli svjesnog i nesvjesnog. često drže jedno drugome ravnotežu dva pojavna oblika, dvije životne sile; tada prevladava statično. To je, u negativnom slučaju, kao da se zivot ukočio u svoju suprotnost.

Broj dva predstavlja sljedeću fazu na putu iz beskraja. Dok neke stvari radije želimo učiniti sami, kao što je to možda šetnja u prirodi ili sjedenje u meditaciji, također postoji mnoštvo drugih stvari koje zahtijevaju interakciju s drugima. Dok broj jedan stvara sjajnu novu ideju, s njom nije moguće mnogo učiniti osim ako u to nisu upleteni drugi ljudi, koji će ideju razvijati i dati joj oblik. Stoga počinjemo učiti kako se odnositi prema drugim osobama i situacijama, Počinjemo doživljavati svijet kao što što postoji izvan nas samih, ali i u najdubljim prostorima naše unutrašnjosti. U toj je fazi prvotni osjećaj izgubljen, a svijet je moguće vidjeti kroz parove suprotnosti: crno i bijelo, toplo i hladno, noć i dan.

Nastojeći pronaći samoispunjenje kroz odnose s drugima, ljudi nailaze na čitav niz različitih iskustava u obliku emocija ili osjećaja, koji variraju od zanosa do duboke depresije. Kako je broj dva društven broj, u mogućnosti je duboko doživjeti razdvojenost i brzo se osjetiti samim. Taj se broj običavalo smatrati nesretnim ili kobnim upravo zbog njegove vezanosti uz razdvojenost. U svom najpozitivnijem značenju, broj dva je pomiritelj i u svakoj situaciji teži ponovno uspostaviti jedinstvo i mir među najsuprotstavljenijim dijelovima.

(Colin Baker)

2 simbolizira ambivalentnost, suprotnost, sukob, suparništvo, udvostručenje, dualizam (dobro i zlo, svjetlo i tamu, božanski par blizanaca). 2 je broj zemlje. Pojedincu 2 donosi raznolik, ali nestabilan život, no s vrsmenom ipak stižu i životni uspjesi.Dvojka zbog kolebljivosti može propustiti mnoge životne prilike. U našu dimenziju spuštamo se brojem Dva. Dva nije dvostruko više od Jedan, već dvostruko manje! Radi se o Iskonskom grijehu, o prelamanju jedne potpune vrijednosti na dva dijela; na Dobro i Zlo. Dva ili Dijada je nosilac Ideje Dvojstva, Principa suprotstavljenosti , diskriminacije, nejednakosti. Suprotstavljenost Ja i Ne-Ja označava pojavu Oblika: da bi nešto postojalo u pojavnom svijetu, mora se razlikovati od nečeg drugog.

Druga čakra je središte seksualnosti, sposobnosti povezivanja, spolnog nagona, pa je logično da je broj vjenčanja, ljubavi, prijateljstva, suradnje i partnerstva svake vrste. Osobe kojima u imenu i prezimenu nedostaju  dvojke često imaju problema s okolinom (svađe, konflikti i sukobi, a česti su i unutarnji konflikti u osobi samoj), ako ih imaju previše pretvaraju se u suviše pokorna, skoro ropska bića. Uravnotežena količina dvojki simbolizira suradnju, kontakte i prijateljstva.

Dvojke su vrlo elokventne i komunikativne. Na osobnoj razini dvojke mogu imati smisla za diplomaciju, jer su dobri pregovarači i mirotvorci, osjećajne su i kreativne, pomalo sanjarske naravi. Nisu bogzna kakvi vođe, ali su sjajni izvršitelji. Najveća opasnost za dvojke je da ponekad pobjegnu u pasivnost i postanu pokorni, što ničemu ne služi.Na zdravstvenom planu osjetljive zone su mu žlijezde i želudac.

Tako Dijada uzrokuje rađanje, pa će biti označena kao ženski broj. Ona to i dokazuje svojom djeljivošću na jednake polovice. Općenito, parni brojevi biti će nositelji ženskog načela.

ČETIRI (4) je broj elemenata, simbol križa, čvrstih i opipljivih stvari, ali i simbol sveobuhvatnosti. Ovaj broj u sebi sadrži organizacijski princip. 4 je osnova je četverokuta, simbola Zemlje, stabilnosti. Četiri godišnja doba, četiri jahača Apokalipse, četiri strane svijeta, četiri tipa karaktera (sangvinik, kolerik, melankolik, flegmatik), i četiri osnovna elementa (voda, vatra, zemlja, zrak).


Tetrada ili Broj  Četiri sudjeluje u karakteru Dijade čiji je ona kvadrat (pa je ultra-parna, ultra-djeljiva). U teoriji figurativnih brojeva leži u bazi trokutastog svetog Tetrakisa. Četiri je sveti broj i u Vedama.

U životu pojedinca označava materijalni uspjeh i osigurava zaštitu i potporu za taj uspjeh. Ljudi kojima fali četvorki u numeričkoj šemi su prilično nestabilni, neorganizirani, nikad nemaju vremena i ništa ne stižu na vrijeme napraviti; mnogo toga započinju, a malo završavaju. Izdržljive i sistematčne osobe imaju uravnotežen broj četvorki. Oni ljudi sa previše četvorki znaju biti dosta ograničeni i često robuju navikama bez kreativnih iskoraka i skoro bez imalo mašte.

No svakako treba reći da su četvorke veliki radnici.

4 noćna neba mene podsjećaju na 4 godišnja doba, na prirodne cikluse i prirodne promjene na koje nemamo utjecaja, pa nam preostaje samo slijediti prirodne zakone promjene. To mogu biti i 4 elementa stvaranja. Umjetnik će jednako naći inspiraciju u zvjezdanom nebu, oblicima i igri oblaka, olujnom sijevanju munja, kao i u potpunoj tami noći.

Brojevi se čine vrlo bitnima u ovim tvojim snovima, obećavaju uspjeh, ali ćeš na putu do zvijezda možda morati napraviti puno kompromisa.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SRPNJU...

SRPANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, kako proživljavate ovu vručinu? Želim vam svako dobro. Lp

  13.07.2024. 06:32h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav, drago mi je da si ovdje. Lp

  13.06.2024. 22:00h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  Pozdrav :)

  13.06.2024. 21:22h
 • Član iridairida

  da, lete dani...

  10.06.2024. 12:18h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav dragi magicusi. Novi tjedan je pred nama. Sretno!

  10.06.2024. 06:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Besplatno tumačenje snova - med.mlijeko (Čudan san) Besplatno tumačenje snova - Feta (ogledalo, oko, pupkovina, gnoj, izlazak, prijateljice...)