Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

318

PUTA

Besplatno tumačenje snova - Turmalino (zaruke...)

Besplatno tumačenje snova - Turmalino (zaruke...)
Zaruke, pozivnica, zlatna slova...

24.01.2023. 08:49h

Turmalino

Draga Irida, pre par dana mi se desio jedan vrlo jasan san, a to je da smo moja majka i ja dobile pozivnicu za veridbu moje starije sestre od ujaka, na pozivnici je pisalo zlatnim slovima da je datum veridbe 16.08.2023. Šta bi mogao da znači jasno ispisan datum? 

Draga moja, ako se dobro sjećam, tvoja porodica je prilično disfunkcionalna i nepovezana, a donekle možda i posvađana, pa mi je ovo jako teško tumačiti...

Svejedno je da li sestra od ujaka stvarno postoji ili ne, ona u snu može biti neki aspekt tebe, zaruke mogu biti želja za emotivnim povezivanjem, zlatna slova pozivnice su sva tvoja idealiziranja i perfekcionizmi, želja za luksuzom, uspjehom i slavom...

Zapamti ovaj datum jer on može označavati važne događaje na emotivnom planu, ali i u svim drugim aspektima života...

Nanizala sam ti malo mrvica o pojedinim elementima tvoga sna iz narodnih sanjarica i moje opaske crvenom bojom (nauči nešto malo)...

Vrlo si maštovita i lako ćeš naći poveznice sa svojim snom...


ZARUČNIK - ZARUČNICA 
Zaručnik - predznak sreće i uspjeha u poslu.
Zaručnica - predznak velike žalosti ili čak smrti.
 

ZARUČNICA - neuspjeh

ZARUČNIK - uspjeh

Prestrašno, zaručnik donosi sreću i uspjeh, zaručnica žalost i neuspjeh...kako licemjerno...meni to može imati i duhovnu poruku, pomirenost sa sobom i svijetom, obećanja sebi ili nekome drugome...jedinstvo suprotnosti....

ZARUKE - Vidjeti tuđe zaruke - imat ćete velike, nepredviđene troškove; čuvajte se jedne ženske osobe! Zaručivati se - primit ćete dobre vijesti; moguć skori brak.

ZARUKE ~ tuđe - loše financijsko stanje ~ svoje - dobre vijesti

Zaruke su znak obećanja i obvezivanja...

POZIV - Primiti poziv u goste - vlastita pohlepa i častoljubivost nanijet će vam veliku štetu. Poslati nekome poziv - prisustvovat ćete nekoj svečanoj proslavi.

POZIV ~ primiti - spustite se na zemlju, ne vrti se svijet oko vas ~ poslati - veselje

Poziv i pozivnica su sinonim istog ili sličnog značenja...

MAJKA - Vidjeti majku - dobro i velika sreća. Vidjeti mrtvu majku da je oživjela - dugo i sretno ćete živjeti. Vidjeti živu majku kao mrtvu - očekuje vas vrlo neizvjesna budućnost. Gledati majku kako umire - mučit će vas teške brige. Razgovarati s majkom - vaši planovi će uspjeti. Svađati se s majkom - očekuje vas neka nesreća. Poljubiti majku - očekuje vas rastanak od voljene osobe. Čuti majku - čut ćete željeni glas. Majka biti - rješavat ćete tuđe brige.

MAJKA - nedovoljna samostalnost ~ vidjeti majku da umire - svaki problem ima rješenje ~ poljubiti je - rastanak s nekim ~ biti majka - opterećuju vas tuđi problemi

Majka: hraniteljica, zaštitnički nagon

SESTRA - Vidjeti sestru - u teškoj situaciji dobit ćete pravu pomoć. Bolesna sestra - pretkazuje vaše ozdravljenje. Odrasla sestra kao malo dijete - nakon dugotrajne parnice dobit ćete nasljedstvo. Mrtva sestra - u obitelji se sprema veliko veselje. Zvati sestru - dobit ćete neočekivani poklon. Razgovarati sa sestrom - uskoro će vam doći dragi gosti.

SESTRA - u teškom razdoblju potražite pomoć prijatelja

...sestra može biti i neki aspekt samog sanjača...

ZLATNI PAPIR - Postići ćete nešto od čega ste već odustali.

ZLATNI PAPIR - uspjeh


ZLATO - Vidjeti zlato - dolaze vam teške brige, možda i nesreća. Posjedovati zlato - pred vama je bogatstvo. Naći zlato - uskoro ćete dobiti neko nasljedstvo; čuvajte se laskavaca. Kopati zlato - predznak velike sreće. Kovati zlato - očekuje vas blagostanje i jedno veliko iskušenje. Poklanjati zlato - uskoro ćete dobiti poziv na neku svadbu. Dobiti zlato - netko će vas osramotiti. Krasti zlato - dolaze vam loše vijesti i svađa u obitelji. Izgubiti zlato - predznak sreće, veselja i dobitka. Bacati zlato - bit ćete ogorčeni i razočarani u svoje pretpostavljene.

ZLATO ~ vidjeti u tuđim rukama – problemi ~ posjedovati ili ga naći - dobitak, bogatstvo

Zlato: Sanjanje zlata može biti odraz brige oko vama vrijednih stvari. Ako u snu gubite zlato, moglo bi značiti vaš strah za gubitkom nekih vrijednosti, materijalne ili duhovne prirode. Treba zapamtiti da „nije zlato sve što sija". Naša podsvjest nam govori da ne sudimo stvari po vanjskom izgledu.

Zlatna je najdragocjenija boja među bojama, jer je zlato najdragocjenija kovina među kovinama. Boja božanske ljubavi.To je boja prosvjetljenja i Božje milosti. Vrhovna svjesnost kao veza sa kolektivnom sviješću je zlatna. Bezuvjetna ljubav, osjećaj punine i povezanosti s cjelinom, stanje posvećenog sklada i harmonije. Dinamika naših energija pokrenutih iz viših sfera (Duh sveti, stanje milosti) koja nam omogućava pristup vlastitoj moći (snaga podsvijesti). Preobrazba i buđenje. No, ako su tonovi tamniji, zagasitiji, simboliziraju pohlepu, pokvarenost i poroke svake vrste. U Zodijaku zlatna boja pripada Lavu ( žuta, narančasta, crvena, zlatna).

Krunska čakra, duhovnost, božansko, naša duhovna spojnica, duhovno buđenje, duhovne krize, tamna noć duše. zlatna, srebrna, bijela. Regulira rad pinealne žlijezde, desnog oka i najviše moguće svijest čovjeka.

Zlatna je kraljevska boja, boja moći, znanja i vlasti. Zato su kraljevske krune uvjek od zlata, ali i kao simbol da je njihova vlast odozgor. Na uvodnoj slici je zlatna kruna sv. Stjepana.

Predmeti za obrednu praksu u svim religijama su napravljeni od zlata...........zlatni kipovi Bude u blještećim hramovima plijene svačiju pažnju. U Islamu su Sure (sveti tekstovi) ispisani zlatopisom. U kršćanstvu su skoro svi sakralni predmeti od zlata; plitice, kaleži, Svetohraništa itd.........

Zlatni nakit kao da podiže vrijednost osobe koja ga nosi........, zlatno zaručničko i vjenčano prstenje bi svojom dragocjenošću trebalo zapečatiti svetost i dragocjenost međusobnih osjećaja, obećanja i zavjeta......., no, čini se da je to samo relikt iz prošlosti......jer se danas obećanja lako i brzopleto daju......., a još brže gaze..........

Ne zaboravimo zlatnu groznicu, otimačine, pljačke i ubojstva zbog pohlepe. I zlato ima svoju tamnu stranu.O zlatu u svim narodima ima vrlo jezgrovitih izreka....., no meni je najdraža ona: „šutnja je zlato“!!!!!!!!!!

DATUM - Vidjeti datum - gubitak u kući. Ispisivati datum - dobitak u novcu.

DATUM ~ vidjeti datum – neugodnosti ~ pisati datum - dobitak

Datume u snovima treba pažljivo razmotriti jer mogu biti vezani uz događaje u sanjačevom životu...mogu biti zbilja važni...

16. 08. 2023 = 22 (4)

BROJ - Brojeve gledati ali ne zapamtiti briga. Vidjeti mnogo brojeva - snaći će vas neprilike kad im se najmanje nadate. Vidjeti određene brojeve - kupite srećku s njima. Brojeve sanjati, kupi takvu srećku pa ćeš dobiti. Pisati brojeve - biti ćete jako zaposleni. Brisati ih - zavaravat ćete samog sebe. Broj sedam - izuzetna sreća.

BROJEVI - vidi pojedini broj koji ste sanjali

Treba koristiti simboliku brojeva (numerološki) pri tumačenju, kao i sve ostale elemente takvog sna...

16  simbolizira neredovitu sudbinu i ponovne početke nakon padova i iskušenja.

Šesnaesta karta tarota je Kula koja se ruši....

Kada se naši životi previše vežu uz pogrešan osjećaj sigurnosti, univerzum se pobrine da nam izmakne tepih pod nogama. 

Ako reduciramo 16 dobijamo sedmicu (7 . karta Snage) koja predstavlja Duhovnu silu koja prevladava materijalnu.

Kozmički elektricitet koji predstavlja inteligenciju tajnih, tj. sudbinskih djelovanja. 

Kažu da 16  pripada području Ljubavi i sreće, a na tim područjima je sudbina i najhirovitija.... 

8 je na univerzalnoj razini broj kozmičke ravnoteže, broj pravde i promjene oblika, ali na osobnoj razini simbolizira ravnotežu koju tek treba naći. Ne nađe li osoba tu ravnotežu, slijede nered i gubici. Osam je dvostruko četiri. Osma karta tarota u većini špilova je Pravda, ali su neki autori zmijenili mjesta Pravdi i Snazi, pa i tu Snagu treba uzeti u obzir.

Premalo osmica u nečijoj numerološkoj šemi ukazuje na materijalnu nestabilnost, previše uglavnom oslikava pohlepu, a uravnotežen broj osmica priča priču o materijalnom uspjehu. Posjedovanje i novac su osmicama vrlo važni, dakle, većina osmica su ambiciozni ljudi..

OSAM: Broj materijalnih uspjeha i neuspjeha. Osmice su uvijek su zabrinute za financijsku budućnost: ne gomilaju lako materijalna dobra i bogatstvo kao neki drugi numerički znaci (Trojka ili šestica), pa i kada dođu do blagostanja, moraju se neprestano dokazivati i bore se kako bi zadržale ono sto su mukom stekle! Osmice su dobri radnici; ništa im ne dolazi lako i bez napora, a život im je neprestana borba. Zbog toga nikada nisu opuštene i bezbrižne. Uvijek su, zapravo, na oprezu, razmišljaju o slijedećem koraku i time su zaokupljene. Sredinu u kojoj djeluju to često dovodi u zabludu da su Osmice neugodne, samosvojne i nepriajteljski raspoložene. Osmice znaju da okolina na njih gleda prilično mrko i zato su ponekad pune gorčine, grubosti i sarkazma.

Ovaj broj je simbol perfektne ravnoteže (zamislimo ga u vodoravnoj poziciji -- znak beskonačnosti) i on simbolizira razvoj, ekspanziju kroz ravnotežu (simbol beskonačnosti = ravnoteža). U tarotu karta pravde je upravo na osmom mjestu. Takođe, on se u snovima pojavljuje i kao kružni sistem (osmica se sastoji od dva kruga). 

Osam je broj blaženstava. 

Broj osam predstavlja smisao za poduzetništvo, politiku i prirodne znanosti. 

22 je broj velikih arkana u tarotu, on predstavlja očitovanje bića u svoj raznolikosti u tijeku njegovog života. Ovaj broj je simbol svih prirodnih oblika i svega stvorenog života.

Na osobnoj razini ovaj broj može ukazivati na nestabilan život, krivi put, neuravnoteženost, na potrebu za okretanjem nove stranice i za konstruktivnijim životom.

DVADESET DVA je možda najpoželjniji broj, broj istinski velikog čovjeka, i u sebi sadrži najpovoljnije osobine drugih brojeva. Ovaj broj, tvrde mnogi, ima energiju Jedinice, harmoniju Dvojke, briljantnost Trojke, marljivost Četvorke, temperament Petice, pouzdanost Šestice, maštovitost Sedmice, darovitost Osmice, idealizam Devetke i vizionarstvo Jedanaestice!

Pa ipak, Dvadeset dva nije samo broj mudrosti i vizionarstva, može biti i "gospodar crne magije", dakle osoba koja kreće putevima nastranosti i perverzije! Zato je 22 ponekad i broj Odmazde tj. vrlo ružnih, svirepih i slijepih osvećivanja.

ČETIRI (4) je broj elemenata, simbol križa, čvrstih i opipljivih stvari, ali i simbol sveobuhvatnosti. Ovaj broj u sebi sadrži organizacijski princip. 4 je osnova je četverokuta, simbola Zemlje, stabilnosti. Četiri godišnja doba, četiri jahača Apokalipse, četiri strane svijeta, četiri tipa karaktera (sangvinik, kolerik, melankolik, flegmatik), i četiri osnovna elementa (voda, vatra, zemlja, zrak).

U životu pojedinca označava materijalni uspjeh i osigurava zaštitu i potporu za taj uspjeh. Ljudi kojima fali četvorki u numeričkoj šemi su prilično nestabilni, neorganizirani, nikad nemaju vremena i ništa ne stižu na vrijeme napraviti; mnogo toga započinju, a malo završavaju. Izdržljive i sistematčne osobe imaju uravnotežen broj četvorki. Oni ljudi sa previše četvorki znaju biti dosta ograničeni i često robuju navikama bez kreativnih iskoraka i skoro bez imalo mašte.

No svakako treba reći da su četvorke veliki radnici.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SRPNJU...

SRPANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, kako proživljavate ovu vručinu? Želim vam svako dobro. Lp

  13.07.2024. 06:32h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član iridairida

  Ugodnu nedjelju želim svima koji posjećuju naš plavi dom...-:)))

  16.06.2024. 08:54h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav, drago mi je da si ovdje. Lp

  13.06.2024. 22:00h
 • Član med.mlijekomed.mlijeko

  Pozdrav :)

  13.06.2024. 21:22h
 • Član iridairida

  da, lete dani...

  10.06.2024. 12:18h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav dragi magicusi. Novi tjedan je pred nama. Sretno!

  10.06.2024. 06:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Besplatno tumačenje snova - Turmalino (majka, ples, Brena, pjevanje, vino, crvena boja, pijaca, prsten...) Besplatno tumačenje snova - Turmalino (hrpa snova...)