Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član rea

Upisao:

rea

OBJAVLJENO:

PROČITANO

822

PUTA

OD 14.01.2018.

OTKRIVENA KABALA - JEDANAESTA LEKCIJA: Seksualna dinamika u magijskoj praksi

 OTKRIVENA KABALA - JEDANAESTA LEKCIJA: Seksualna dinamika u magijskoj praksi
Seksualnost je najsnažniji prirodni poriv; dualnosti koje se prožimaju u jedinstvo stvorenog, osnova su univerzalne i osobne dinamike. Seksualnost je osnova svake kreativnosti; ako je neosviještena ili zakočena, osobna je kreativnost sputana; život se pretvara u “močvaru” neiskorištenih potencijala;

Seksualna dinamika u magijskoj praksi

Seksualnost je najsnažniji prirodni poriv; dualnosti koje se prožimaju u jedinstvo stvorenog, osnova su univerzalne i osobne dinamike. Seksualnost je osnova svake kreativnosti; ako je neosviještena ili zakočena, osobna je kreativnost sputana; život se pretvara u “močvaru” neiskorištenih potencijala; životom vladaju statički obrasci stalnih ponavljanja, iz kojih kao da nema izlaza. Kako kroz vrijeme slabi seksualni poriv, tako se život sve više sužava ... Kad seksualni poriv nestane, slabe sve fiziološke funkcije, svijest se sužava i nastupa smrt.

Sve magijske tradicije shvaćaju univerzalnu istinu, da moć pripada domeni ženskog polariteta.

Muški polaritet samo inicira potencijalnu kreativnu energiju ženskog. Tako i na Drvetu života sefiroti ženskog stupa (Binah, Geburah, Hod) sadrže moć, sefiroti muškog ih iniciraju, a stvorena se energija manifestira u srednjem stupu.

Dakle, ženska se osobna moć u svom potencijalnom obliku simbolički očituje kroz dinamiku receptivne ženske seksualnosti, koja prirodno teži biti oplođena muškom energijom, da bi se manifestirala.

Svi su uspješni magovi i magistre (najbolji postojeći izraz za maga u ženskom rodu) izrazito seksualni; sama magijska praksa snažno stimulira seksualnost, jer kako raste osobna kreativnost, raste i seksualni poriv, i obratno; snažna seksualnost znak je kreativnih potencijala.

Ne treba ni spominjati da je u svim magijskim tradicijama seksualni ritualizam snažno zastupljen i najčešće osnova rituala i ceremonija.

Voodoo praksa u središte rituala stavlja svećenicu, koja eksplicitno ispoljava seksualnost; često su rituali spolno općenje sa duhovima, demonima ili muškarcem, koji simbolizira transcendentalnu silu.

Wicca u svojoj biti osnažuje žensku samosvijest i kod magijskih rituala, uz pomoć muškog arhetipa, stvara gomilu “oplođene” ženske energije, koja proizvodi željeni cilj (osobno sam imao čast spolnog općenja sa dvanaest žena).

Sotonizam je legendaran po seksualnoj eksplicitnosti, koja većinom razbija kršćanske tabue; od ritualnih razdjevičenja, do redovite prakse da svećenica (ponovno žensko načelo u središtu zbivanja) opći s dvadesetak muškaraca, tijekom

magijskog obreda. Vrhunaravan cilj je općenje sa samim entitetom sotone, i još veći, začeti djete sa sotonom (sumnjam da im je to ikada uspjelo).

Kabala na prvi pogled izgleda kao intelektualno kontempliranje o Bogu i čovjeku, i čovjeku kao Bogu, ali ne može se pobjeći od univerzalne dinamike... simboli kao Drvo života savršen su stroj za iniciranje, oplodnju i materijalizaciju polarnih suprotnosti. Istina, židovi su tradicionalno izrazito patrijarhalno društvo (ni jedna žena nije naučila kabalu - nikada, unutar židovske zajednice...), povrh toga, seksualno represivno prema ženskoj seksualnosti, ali usprkos tome, sveti spisi sa patrijarhalnim bogom kao majstorom ceremonije, pršte svim mogućim perverzijama; Stari zavjet je čista pornografija...

Svi magovi i magistre su takoder praktično biseksualni ili su u potpunosti osvijestili unutarnji muški/ženski polaritet. To je posljedica sazrijevanja kroz buđenje osobne kreativnosti; svi smo prirodno biseksualni, magovi su toga praktično svijesni.

Iritantni “dualizam” (

ona/on, sam/a itd.), koji se u ovoj knjizi obraća prema oba spola istovremeno, ima razvojni cilj jačanja protoka energije između unutarnjih psihičkih polarnosti kod čitatelja ...

Da bi osoba zaista bila sretna i ispunjena, um i tijelo moraju biti savršeno povezani; transcedentno i materijalno također; seksualno i duhovno; muško i žensko itd. Sve polarnosti unutar psihe moraju biti jedinstvena cjelina, svaki bijeg od jedne polarnosti je paraliza ...

 

Stvaranje entiteta

Stvaranje entiteta (inteligentnih samostalnih bića stvorenih magijskim ritualom) je praksa mnogih magijskih tradicija; u kabali, najpoznatiji je entitet Golem, kojeg je navodno stvorila Praška kabalistička škola. Golem je navodno bio fizička osoba stvorena uspjelim ritualom, sa svim atributima osobnog integriteta; cilj kabalista Praške škole (stvorili su ga navodno u XVII. stoljeću) bio je dovršiti evolutivni put, od kabalista do Boga stvoritelja, koji može stvoriti materijalno inteligentno biće.

Koliko su takve priče iz povijesti kabale mit, a koliko stvarnost, promisli sam/a, ali evo vježbe koja stvara vrlo intenzivan entitet, s kojim ćeš biti u “objektivnom” odnosu.

 

Stvaranje seksualnog entiteta za žene

 

Prvi stupanj:

Svuci se i uživaj u sebi, svom izgledu i osjećaju slobode.

Lagano masturbiraj, dok ne počne rasti seksualna želja (možeš za sada maštati o bilo čemu...)

Aktiviraj Keter; za vrijeme masturbacije (samo ga aktiviraj; boju, arhetip; vibriraj formulu)

Aktiviraj Hokmah; (osjeti kako sva stvorena energija prelazi u Hokmah)

Aktiviraj Binah; (osjeti kako sva stvorena energija prelazi u Binah)

Aktiviraj Tifaret; ovdje vizualiziraj arhetip kralja na prijestolju, s penisom u erekciji; vibriraj formulu Tifereta, dok ti se vagina obilno ne navlaži... (količina oslobođene energije u tvom energetskom polju bit će izrazito velika)

Aktiviraj Jesod; tu u detalje vizualiziraj savršenog ljubavnika; moraš osjetiti privlačnost prema njemu i njegovu snažnu privučenost tebi (što mu daš muževnije arhetipske karakteristike, to bolje - penis mora biti u erekciji i što veći /ne zazirati od muške spolne moći...)

Aktiviraj Malkut; u Malkutu vizualiziraj ljubavnika na sebi; što plastičnije, u prirodnoj veličini i što materijalnije... osjeti njegovu energiju; što te više uzbuđuje i “baca u mentalni trans” - to bolje...

I sada se jednostavno receptivno prepusti....

Ako si to pravilno izvela, entitet koji si stvorila ponašat će se neovisno od tvoje volje; želi te, želi zadovoljenje i zadovoljit će se... tebi je važno da što više uživaš i doživiš intenzivno zadovoljenje; u početku masturbiraj, kasnije će odnos biti intenzivniji od fizičkog snošaja sa fizičkim partnerom (stvoreni partner je savršeniji i intenzivniji od svakog fizičkog muškarca - izvire izravno iz tvoje podsvijesti ...); masturbacija neće biti potrebna.

Odnos treba trajati dok partner ne svrši... tada ga mentalno rastoči i svu njegovu energiju uvuci (inhaliraj kroz Malkut prema gornjim sefirotima do Ketera) u sebe; osjetit ćeš osnaženje i moć.

Mora potpuno nestati, kao da ga nikada nije bilo.

Drugi stupanj:

Sve isto, samo ovaj put probaj uroniti u mračni dio podsvijesti; vizualiziraj odbojnog partnera ( ali “mračno privlačnog”, s izrazitim karakteristikama muške energije i seksualnosti).

Daj mu što više energije, dok u tebi ne probudi stanje između želje i straha... moraš ga se pomalo bojati, ali se prepusti...

Prepusti se “mračnom partneru”; lagano korigiraj njegovo ponašanje, prema svom stanju, u kojem imaš uvijek više zadovoljstva, nego straha i boli...

Što više uroniš u mrak svoje podsvijesti, to bolje; kada se potisnuti sadržaji materijaliziraju kao seksualno zadovoljstvo, ne materijaliziraju se u životu kao nezadovoljstvo...

I taj odnos mora završiti tvojim zadovoljenjem, orgazmom i osjećajem ispunjenosti.

Kada partner svrši - uzmi svu njegovu energiju... neka potpuno nestane...

Treći stupanj:

U trećoj fazi, kada ovladaš sa prve dvije, možeš se igrati sa kulisom koja te privlači; probati lezbijski odnos, više muškaraca, trudnoću itd... itd ...

Preuzmi i mušku ulogu! Stvori privlačan ženski entitet!

Sve uvijek mora završiti uvlačenjem stvorene energije, koja je formirala partnere...

Četvrti stupanj:

Sve ovo se može (i treba) raditi i sa fizičkim partnerom; vjerovala ili ne, on će mijenjati svoje osobne karakteristike prema tvojim željama i vizualizacijama.

 

Stvaranje seksualnih entiteta za muškarce

Prvi stupanj:

Svuci se i uživaj u sebi, svom izgledu i osjećaju moći. Lagano masturbiraj, dok ne počne rasti seksualna želja (možeš maštati o bilo čemu, za sada...).

Aktiviraj Keter; za vrijeme masturbacije (samo ga aktiviraj; boju, arhetip; vibriraj formulu)

Aktiviraj Hokmah; (osjeti kako sva stvorena energija prelazi u Hokmah)

Aktiviraj Binah; (osjeti kako sva stvorena energija prelazi u Binah)

Aktiviraj Tiferet; ovdje sebe kao arhetip kralja na prijestolju s penisom u erekciji; vibriraj formulu Tifereta (količina oslobođene energije u tvom energetskom polju bit će izrazito velika)

Aktiviraj Jesod; tu u detalje vizualiziraj savršenu ljubavnicu; moraš osjetiti privlačnost prema njoj i njezinu snažnu privučenost tebi (što joj stvoriš ženstvenije arhetipske karakteristike, to bolje...)

Aktiviraj Malkut; u Malkutu vizualiziraj sada ljubavnicu ispod sebe; što plastičnije, u prirodnoj veličini i što materijalnije... osjeti njezinu energiju; što te više uzbuđuje i “baca u mentalni trans” - to bolje...

I sada se počni ponašati instinktivno, spontano, prema objektu koji si stvorio, i uživaj...

Ako si to pravilno izveo, entitet koji si stvorio će se ponašati neovisno od tvoje volje; želi te, želi zadovoljenje i zadovoljit će se... tebi je važno da što više uživaš i doživiš intenzivno zadovoljenje; u početku masturbiraj, kasnije će odnos biti intenzivniji od fizičkog snošaja sa fizičkom partnericom (stvorena partnerica je savršenija, jer izvire izravno iz tvoje podsvijesti...).

Odnos treba trajati dok ti ne svršiš... tada stvoreni entitet mentalno rastoči i svu njegovu energiju uvuci (inhaliraj kroz Malkut prema gornjim sefirotima, do Ketera) u sebe; osjetit ćeš osnaženje i moć.Mora potpuno nestati, kao da ga nikada nije bilo.

Drugi stupanj:

Sve isto, samo ovaj put probaj uroniti u mračni dio podsvijesti; vizualiziraj odbojnu

partnericu (ali “mračno privlačnu”).

Daj joj što više energije, dok njezina moć ne bude daleko veća od tvoje... moraš osjetiti strah, ali se prepusti...

Prepusti se “mračnom partneru”; lagano korigiraj njegovo ponašanje prema svom stanju, u kojem uvijek imaš više zadovoljstva, nego straha i boli...

Što više uroniš u mrak svoje podsvijesti - to bolje; kada se potisnuti sadržaji materijaliziraju kao seksualno zadovoljstvo, ne materijaliziraju se u životu kao nezadovoljstvo...

I taj odnos mora završiti tvojim zadovoljenjem, orgazmom i osjećajem ispunjenosti.

Kada partnerica svrši - uzmi svu njezinu energiju... neka potpuno nestane...

Treći stupanj:

U trećoj fazi, kada ovladaš sa prve dvije, možeš se igrati sa cijelom kulisom; probati homoseksualni odnos, više partnerica itd... itd ...

Preuzmi i žensku ulogu! Stvori od sebe privlačan ženski entitet!

Sve uvijek mora završiti uvlačenjem stvorene energije, koja je formirala partnere...

Četvrti stupanj:

Sve ovo se može (i treba) raditi i sa fizičkom partnericom; ona će mijenjati svoje osobne karakteristike prema tvojim željama i vizualizacijama.

————————————————————

Koji je smisao ovakvih “opscenih masturbacija”?

Prvo, istraživanje trenutne seksualne dinamike (iznenadit će te kako se entiteti ponašaju prema tebi, redovito izvan konteksta onoga što bi očekivao/la i što si do sada doživljavao/la), drugo, spajanje uma sa tijelom (stvoriti mentalnom energijom nešto što te fizički nadražuje, savršena je vježba stvaranja “objektivne” stvarnosti), treće, i najvažnije, trening osobne moći... kada možeš bez straha i zazora zaplivati vodama svoje podsvijesti i sve to gledati “odozgo” i još imati potpuno kontrolu, izgrađuješ se u snažnu osobu... Osobna se psihodinamika mijenja; ono što danas stvara tvoju osobnost je prolazno; može se promijeniti, ako ovladaš poniranjem u vlastitu psihu i stvaranjem novih podsvjesnih obrazaca.Svaki izgovor da se ova vježba ne izvede i svaka “objektivna” zapreka govori o blokadama u protoku tvoje kreativne energije.

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 09.10.2009. 21:43h

  Član safirisMerlin7 Zanimljivo !
 • 09.10.2009. 22:34h

  Član kajaMerlin5 Kada bi osobe koje to provode vidjele i čule srkanje lizija i naslađivanje uzimanjem njihove životne energije kao svoju hranu, garantiram umrle bi od straha ...
 • 09.10.2009. 22:38h

  Član safirisMerlin7 Kajo, je li ti to iz vlastitog iskustva govoriš? Možeš li detaljnije opisati to iskustvo?
 • 09.10.2009. 22:40h

  Član vajranMerlin5 rea, izvodiš li ti ovo....
 • 09.10.2009. 22:40h

  Član ivanaMerlin2

  @kaja

  ja ne znam za taj pojam...molim te, objasni da ne umrem od straha i neznanja odjednom... lizi...- što ? nikad čula... ili reci gdje se može pročitati... ako se može
 • 09.10.2009. 22:43h

  Član safirisMerlin7 lizi = gušteri, koji se hrane ljudskom svjesnosti, ili tako nekako...
 • 09.10.2009. 22:48h

  Član kajaMerlin5 Ja radim za svjetlo. Onaj koji ide za svjetlom biti će upozoren na opasnosti.
 • 09.10.2009. 22:50h

  Član vajranMerlin5 javljaju se spodobe, zubate, gadno-dlakavo-slinate, prljave i nemirne. nešto nalik pobenavljenom divljem olinjalom mačku... polijenom smolom, uvaljanom u gavranovo perije i zatim dobro posutog čađom. i sve to zaliveno želatinom. trese se ko ludo i poskakuje ko blesavo....
 • 09.10.2009. 22:52h

  Član vajranMerlin5 srče kao da nikad srkalo nije, sisa kao da sisu nikad vidjelo nije, riče kao da nikad rikalo nije... niti zna niti riče, niti sisa a niti zna, niti srče a niti ždere.... ili radi sve to na način da čupa i lupa... prava energetska katastrofa....
 • 09.10.2009. 22:58h

  Član safirisMerlin7 Ivana, ako imaš knjigu Alqeringa, u njoj su opisani svi dimenzionalni tipovi guštera...i zvjezdanih bića ... i čovjekolikih majmuna ... i mješancija svega toga ... Kajo... svjetlo je tu da se djeli, svima, bez nekakvih zastrašivanja iza kojih ne stoji naše vlastito iskustvo.Ako su ti kakve informacije poznate, zar ne bi bilo lijepo da ih preneseš ovdje svima nama, ako si već upozorena na potencijalnu opasnost.Onako, svojim riječima.
 • 09.10.2009. 22:59h

  Član ivanaMerlin2 opet katastrofa ?
 • 09.10.2009. 23:01h

  Član vajranMerlin5 što reći, što učiniti i kako iščupati.... a i kuda sa njim... sa njim i sa njim... kada naleti netko polulud, polumrtav, koji u njedrima nosi tog stvora.... to je sada neka druga priča....
 • 09.10.2009. 23:02h

  Član vajranMerlin5 blagoslovi svima....
 • 09.10.2009. 23:02h

  Član ivanaMerlin2 imam knjigu, nisam je imala poriv početi još čitati...
 • 09.10.2009. 23:02h

  Član safirisMerlin7

  vaj

  Dobro, i što napraviš da se ta spodoba odlijepi od tebe?Ili još bolje, da niti ne uspije doći do tebe? Blaženi moji angeleki:)
 • 09.10.2009. 23:02h

  Član kajaMerlin5 Zar upozorenje nije bilo dovoljno? Tko želi neka istražuje. U svjetlu tama ne postoji.
 • 09.10.2009. 23:05h

  Član vajranMerlin5

  safiris

  svašta sam pokušavao. u početku sam ga šutao nogom da bi ga izbacio kroz vrata. pravi mali nogomet... u kojem ne možeš zabiti gol. ali, to je bilo samo u početku...
 • 09.10.2009. 23:06h

  Član vajranMerlin5 moj savjet: slušati kaju....
 • 09.10.2009. 23:06h

  Član safirisMerlin7

  Ivana

  I ja sam ju pročitala tek prekjučer, neke stvari su mi sjele, neke nisu, ali da smo okruženi svakojakim energijama, to je točno.U stvari, kao poantu knjige sam uzela moć iscjeljivanja davno stvorenih emocija, jer svim likovima je trebalo ni više ni manje nego milijun godina pa i više da se iscjele i to u regresoterapiji kroz taj kamen Alqeringa, koji im je probudio sjećanja.Neko se bude zakačio na guštere, mene je sjelo ovo samoiscjeljivanje.
 • 09.10.2009. 23:10h

  Član vajranMerlin5 u svjetlu tama ne postoji....
 • 09.10.2009. 23:11h

  Član safirisMerlin7

  vaj

  Mislila sam da je vrijeme posrednika prošlo.
 • 09.10.2009. 23:14h

  Član vajranMerlin5 ne radi se o posrednicima.... radi se o rješenjima. kada treba.
 • 09.10.2009. 23:15h

  Član ivanaMerlin2 vjerujući da u svjetlu tama ne postoji, ne pokušavam čitati knjige koje će mi objašnjavati tamu... pa ipak, je li potrebno ? mnogo mi je toga još nejasno... što činiti i što ne činiti...
 • 09.10.2009. 23:23h

  Član kajaMerlin5 Čitavo vrijeme koje sam na portalu govorim o Čovjeku Biću koje je Jedno sa Bogom. Sve što mu je potrebno za znati ima u sebi. Dakle potrebno se je okrenuti unutar sebe i sve odgovore će tu naći. To vrijedi za SVE. Kujući znanje izvana mislim da mu je put duhovne preobrazbe daleko teži.
 • 09.10.2009. 23:23h

  Član safirisMerlin7 Radi se o posrednicima, uvijek kada to nije naše osobno iskustvo. Recimo, ja ne radim sa svjetlom, već mu se prepuštam da me vodi, ponekad više uspješno, ponekad manje, tada je sve tamnije, što ne znači da unutar mene svjetla više nema.Dakle, gdje ima svjetla ima i tame, i taj tamni kutak je moje osobno iskustvo, nad kojim niti jedan posrednik nema moć.Jer sve je u stvari samo igra moći.Kad ću biti sva u svjetlu, neće me biti na ovome mjestu.I svemu tome me podučava kako svjetlo, tako i tama.Ili jednom rječju ravnoteža. E pa sad mene zanima, zašto Kaja vjeruje da bi ovakvim postupkom opisanim u postu duša izgubila svoju ravnotežu.
 • 09.10.2009. 23:30h

  Član kajaMerlin5 Što je to ravnoteža !? Ja živim život u potpunoj ljepoti, sa punim kapacitetom.
 • 09.10.2009. 23:40h

  Član safirisMerlin7 Očito ništa od konkretnog odgovora na postavljeno pitanje. Samo sa riječima treba oprezno baratati, jer postoji još osoba kao Ivana kojima tvoje upozorenje visi u zraku bez dodatnih objašnjenja.I sad će leći u krevet i misliti o lizijima umjesto da se seksaju barem u mislima:):):) Odoh ja vizualizirati kakvog zgođušnog gerilca, a kada ga uspijem i materijalizirati, obećajem da ću opisati to svoje iskustvo;-*)
 • 09.10.2009. 23:45h

  Član ivanaMerlin2 recimo da sam spremna vježbati svoje strpljenje... istovremeno, istina je da ne uspijevam razabrati kako bi zapravo trebalo pristupati seksualnosti kad bi se htjelo da nas ne srču te spodobe... no, valjda ne znam još pravilno postaviti pitanje ni prema unutra ni prema van... i taman kad sam htjela napisati \"ok, ima vremena\", onda se sjetim da kaja kaže da ga nema... hm... ivana mala, nađi način da požuriš...
 • 10.10.2009. 09:49h

  Član ivanaMerlin2 jutro je pametnije od večeri... pronašla sam cijeli niz tekstova koje je svojedobno postavio shanti... znatno mi je jasnije...
 • 10.10.2009. 10:57h

  Član reaMerlin3 vaj, cijeli svoj život čitam. knjiga je moja ljubav. nikad nisam prihvaćala sve pročitano, ali sam često pronašla nešto za sebe, nešto moje ili nešto što želim naučiti.. deset godina radim pozdrav suncu, što ne znači da radim sve joga vježbe, a još manje da volim indiju ili nedaj bože sai babu.. u više navrata su mi znanci pričali kako nisu nikad ništa čuli o kabali.. zato se osmjelih staviti ovaj neobičan tekst.. ne prizivam time demone (niti kažem koga treba prizivati...to svak po svojoj mjeri nek odmjeri...), ali mi se činiji zgodnijim i razumljivijim od drugih \"kodiranih\" kabalistički knjiga.. i kabala je ljubav...

SADRŽAJ UPISAO

Član reaMerlin3 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana rea dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SIJEČANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  ❤️ ☕ ☕♥♪♫

  24.01.2022. 18:13h
 • Član vanessavanessa

  ❤️ ☕ ☕♥♪♫ SAMO ZA DRUŠTVO NA CHATU

  24.01.2022. 15:18h
 • Član vanessavanessa

  https://www.youtube.com/watch?v=kaEfe0FAwGg

  24.01.2022. 15:16h
 • Član vanessavanessa

  i jednom je previše..ne znam zašto je tako oprostite

  23.01.2022. 18:46h
 • Član vanessavanessa

  i jednom je previše..ne znam zašto je tako oprostite

  23.01.2022. 18:46h
 • Član vanessavanessa

  https://www.youtube.com/watch?v=gJJdt0tZZbk

  23.01.2022. 18:45h
 • Član vanessavanessa

  https://www.youtube.com/watch?v=gJJdt0tZZbk

  23.01.2022. 18:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

OTKRIVENA KABALA - DESETA LEKCIJA: Razvoj svijesti OTKRIVENA KABALA - DVANAESTA LEKCIJA: Svijest nakon fizičke smrti