Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član BhairavaDeva

Upisao:

BhairavaDeva

OBJAVLJENO:

PROČITANO

398

PUTA

OD 14.01.2018.

JA je Život sam po sebi

JA je Život sam po sebi
JA je Život sam po sebi i u svakom momentu, bili svesni ili ne. Ono što radom na sebi radite jeste konkretizacija JA u ovoj razini.
Kada dodirnete ono svoje Izvorno Ja, počnete shvatati kako vaše JA nema nikakve uvjete, nikakva ograničenja, nikakve zakone koje morate sljediti ili pravila koja morate poštovati. Prosto VI JESTE SAM ŽIVOT u svoj svojoj snazi.
Da li ćete biti u ovom tijelu ovakvi ili onakvi ili da li ćete gajiti vrline ili ko zna šta, nije bitno. Ono što je bitno jeste da ste VI uvijek VI (JA), u svakoj situaciji, u svakom momentu..

Kada radite "tehniku JA" ne obračajte nikakvu pažnju na bilo kakva iskustva koja se dešavaju. Ona su nebitna. Jer kada se usredsredite na JA sve ostalo što se zbiva jeste ometanje. Bilo koje iskustvo. Čak i sam Bog da vam se javi, to je ometanje.
Oni koji su dodirnuli to JA shvataju što sam ovim rekao. Ostali, moraćete da mi vjerujete.. nema druge.

JA je Život sam po sebi i u svakom momentu, bili svesni ili ne.
Ono što radom na sebi radite jeste konkretizacija JA u ovoj razini.

Prosto odbacite sve što vas ometa od JA. To je početak. To je BIT.

Ovu "tehniku JA" možete koristiti i u igri sa Iluzijom ili Prividom. Osjetite SEBE u Prividu koji se dešava, što bolje možete. Vidjećete koliko vam to pomaže da se osjetite u svakom momentu.
Dopustite svakom Prividu da se ispolji, slobodno. Ali se kroz njega sagledajte. Jer on vam pomaže da promjenite sliku o sebi i kroz nju spoznate vašu Istinsku Prirodu. A ona nije uvjetovana, ona nije ograničena, ona nije razdvojena, ona nije ovakva ili onakva. Ona je vaš najdublji osjećaj JA ili JA JESAM.

Kada ne znate što da učinite sa Prividom koji je isuviše jak da bi ste se igrali njim, prosto posmatrajte. Tu nema greške. To je vaša Priroda. To je priroda JA.

Pozdrav
Bhairava Deva
 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 27.02.2009. 10:22h

  Član borivojMerlin3

  učeniće na putu...

  još se nisu pametnjakovići okomili na tebe? pogledaj moj tekst o meditaciji, i prikaz ovog slučaja: https://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=17787 lijepi pozdrav ti želim Putniče... :-)))
 • 27.02.2009. 10:29h

  Član bhairavadevaMerlin2 Pozdrav Borivoje. :) Sve je u redu. Normalo je da ljudim imaju reakcije, ali to i meni i tebi i ostlima pruza mogucnost da se jos vise osvestimo i konkretizujemo. A to je bit ovog naseg zivota. Stoga tebi zelim puno srece u konkretizovanju sebe, svakim danom sve vise. Pozdrav Bhairava Deva
 • 27.02.2009. 10:34h

  Član borivojMerlin3 nemam ti ja vremena za prepucavanja i blebetanja u nedogled... imam svoga posla, crtam, pišem, a na internetu zadržavam se u zadne vrijeme i previše... uskoro će toga biti mnogo manje... pozdrav tebi :-)))
 • 27.02.2009. 11:51h

  Član dinajaMerlin2 Jivan ovaj tekst je fantastično jasno napisan. to što ti nazivaš prividom i iluzijom ja pokušavam mojim pacijentima približiti kao ideokinetičke slike koje oni tada vide svojim očima konetmplacije, vide sami sebe, njegovo veličanstvo \"JA\" u zrcaljenju svojih zrcalnih neurona. To je beziskustveno, transcendentalno putovanje, samim sobom, putovanje na kojem ničega, nikakvih sjećanja, ničega do oštrice trenutka u kojem pacijenti to doživljavaju........razlika je jedino u tome da ja prije nego krenem ideokinezu pacijente učim položajima tijela i disanju da bi tijelo pripremili na to putovanje sobom samim........predpostavljam da se u tvjim tehnikama pod pročiščavanjem misli na duhovno \"pročišćavanje\" kako to naziva Vijnana.....ali odlično je pročitati tvoje tekstove i sjediniti te procese da bih uspjela u sjedinjenju tijela, pokreta i duše.....u mom poslu je to jedan od uvijeta da bi pacijenti mogli svrsishodno funkcionirati u svakodnevici.......:-))))
 • 27.02.2009. 15:10h

  Član nedaMerlin0 Svrha ovog jasno napisanog teksta je da ne funkcioniraš svrshihodno u svakodnevnici.
 • 27.02.2009. 15:30h

  Član dinajaMerlin2 ja nisam ni tvrdila da je jasnoća ovoga teksta svhha djelovanja u svakodnevici...to je tvoja slobodna interpretacija mojega komentara darga NeDA, kao što i uvijek interpretiraš moje komentare..........ali kada je tekst objavljen na jednom portalu koji nas uvodi u zgradu znanja, tada je pravo svakoga od nas da čitajući ovaj tekst da ga za sebe interpretira, da slijedi pravila HERMENEUTIKE i da se služi umijećem tumačenja i razumjevanja napisanog i da za sebe izvuče pouku i sjedini je sa onim što je već prije znao....oni koji ne žele djelovati svrsishodno u svakodnevici mogu djelovati kako hoće.je evo naučih na koji način mogu spoznati njegovo veličanstvo \"JA\" i kako ga mogu sjediniti sa onim što nazivamo život..............:
 • 27.02.2009. 17:21h

  Član nedaMerlin0 Gospođo Dinaja Vaše komentare ne interpretiram, a ako budem onda ću vam se imenom obratiti kao sada. Rijeci, rečenice svako može koristiti i za svoj stav. Zašto se uvijek u svemu nađete identificirana, je vaš izbor, stanje svijesti. Napravite tehniku JA, možda izađete iz svih poistovjećivanja.
 • 27.02.2009. 17:26h

  Član dinajaMerlin2 upravo sam vam se zahvalila NeDa ispod drugog teksta i napisala da se ne snalazim u duhovnim tehnikama. pokušavam samo iz pročitanog izvuči neke zaključke i nadam se da ću s ovim tekstovim pronaći put da izađem iz poistovjećivanja.
 • 27.02.2009. 17:38h

  Član borivojMerlin3

  BHARIRAVA DEVA,

  BHARIRAVA DEVA, borivoj 27.02.2009 17:37 h hvala te bože.... svi komentari od danas... stvar se popravlja... NAKON POČETNOG UDARA PO BHARIRAVA DEVI, sad smo se malčice korigirali... tako vas volim... pozdrav prijatelju i drž mi se. :-))) boro
 • 28.02.2009. 07:15h

  Član borivojMerlin3

  KOMENTATORIMA JOŠ JEDNOM...

  KOMENTATORIMA... borivoj 28.02.2009 07:14 h KOMENTATORIMA.... borivoj 28.02.2009 06:50 h KOMENTATORI, MOLIM KOREKCIJU U PONAŠANJU borivoj 27.02.2009 17:44 h USLIJEDILA JE PROMJENA, U SKLADU TOGA I PONAŠAJTE SE. ONO ŠTO STE SASULI, TO I POLIŽITE JER VJETAR PUŠE SA DRUGE STRANE... BHARIRAVA DEVA, borivoj 27.02.2009 17:37 h hvala te bože.... svi komentari od danas... stvar se popravlja... NAKON POČETNOG UDARA PO BHARIRAVA DEVI, sad smo se malčice korigirali... tako vas volim... pozdrav prijatelju i drž mi se. :-))) --------------- boro - sirena 27.02.2009 18:09 h Mogla bi napisati komentar -ali neću ..mogla bih i komentirati koji komentar ..ali to se još manje isplati..tolika gužva..samo to mogu reći ..oko jedne metode koja nemože bit jednostavnija nego što jest..te one metoda uma koja je slijedi ..sučeljavanje različitih stajališta ..osporavanje..sudaranje ..razdvajanje..i anihilacija..uvijek je tako..Početak i kraj svake tehnike je- ljubav i SVAKE METODE KOJA IZ TOGA PROIZLAZI ..I OBJAŠNJENJA..ISTO TAKO..A HUMOR JE UVIJEK NAJBOLJI..JER TO ZNAČI DA SI PREVAZIŠAO I SEBE I TU METODU I POSTAO KRALJ SVIH METODA ..LJUBAVI.. POZDRAVI SVIMA.. ----------- sirena 27.02.2009 18:32 h U svakom slučaju..Hvala vam što postojite ..svi vi koje ovdje srećem ..ništa nebi mijenjala na ikome ..SAVRŠENI STE TAKVI KAKVI JESTE..puse ----------------- Kaja 27.02.2009 18:41 h Da ne mudrujem .... kopiram u potpunosti Sirenu .... U svakom slučaju..Hvala vam što postojite ..svi vi koje ovdje srećem ..ništa nebi mijenjala na ikome ..SAVRŠENI STE TAKVI KAKVI JESTE..puse ..... jedino nadomećem .....ako uživate u sebi ...UŽIVAJTE .... Puse svima ! ----------------------- \" ... A HUMOR JE UVIJEK NAJBOLJI..JER TO ZNAČI DA SI PREVAZIŠAO I SEBE I TU METODU I POSTAO KRALJ SVIH METODA ..LJUBAVI.. POZDRAVI SVIMA.. \" - SIRENA BHAIRAVA DEVA - TEBI POZDRAV! LJUBIM SIRENU, puseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... -- ------- iz indijanske mudrosti... borivoj 28.02.2009 06:58 h 2. Budi tolerantan prema onima koji su se izgubili na putu. Neznanje, ljutnja, ljubomora i pohlepa izlaze iz izgubljenih duša. Moli se za to da pronađu vodstvo. -------------------- neće ti nikada pronaći vodstvo... nema šanse... garant...
 • 28.02.2009. 07:36h

  Član dinajaMerlin2 Dobro vam jutro dragi virtualani prijatelji!!!!!!! Dok se svitanje bori sa ostatcima tame i ona daleka svjetlost skida ljepotici noći srebrnu haljinu ja stojim na obali sna i prisjećam se njegove ljepote....... Zavoli dan u kojem se budiš šapuće mi mjesećina pri odlasku zavoli misli i sjećanja šapuće mi sijač zvijezda zaboravljenom muzikom tuge, dozvoli srcu da diše, šapuće mi krilati konj koji me je noćas nosio u daljine........... Za mrkim čempresima dime se iskre ljubićastog svitanja Pred mojim snenim očima izrasta zdenac s krilatim Amorom od kamena koji nijem još uvijek sanja. Zavoli dan u kojem se budiš, ruke sijača zvijezda još uvijek prebiru po harfi tiho, još tiše zvuci tuge postaju cvrkut ptica, miris jasmina pred mojim prozorom........ ljepota dana u kojem, u kojem još snena pozdravljam Danicu i volim............. doista volim dan u kojem se budim.........

SADRŽAJ UPISAO

Član BhairavaDevaMerlin2 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana bhairavadeva dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

PROSINAC...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član DeVeTDeVeT

  blago tebi...ja nemam niti kavu...:)))..

  30.11.2020. 12:49h
 • Član iridairida

  Jutros u kavi imam 3 srca, vjerovat ću da će mi danas biti dobar dan i vama želim isto...

  30.11.2020. 10:26h
 • Član DeVeTDeVeT

  sama ce se ona srusiti...:)))....

  29.11.2020. 21:22h
 • Član iridairida

  Što vi ovdje radite, rušite državu?

  29.11.2020. 19:46h
 • Član DeVeTDeVeT

  Plenky je izoliran u potkrovlju stana...mozda bi bilo dobro da tamo ostane... za stalno...:)))

  29.11.2020. 17:59h
 • Član bglavacbglavac

  za njih postoji drugo cjepivo, a za raju smrtonosno cjepivo s opuštajučim djelovanjem da baš ne bude odmah. Lp

  29.11.2020. 07:51h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Samo je neobično što svi ti političari koji navodno imaju Koronu, nemaju nikakvih simptoma, nijedan ne leži u bolnici i svi vrlo brzo i sigurno prebole Koronu.

  28.11.2020. 21:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info