Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

658

PUTA

OD 14.01.2018.

Vježbe na Anđeoskoj Ploči

Vježbe na Anđeoskoj Ploči
Vrijeme je za program vježbanja. Odaberite kretativne načine a najbolje bi bilo uključiti one vježbe koje uključuju disanje i duhovni fokus, kao što su joga, tai chi, šetnje prirodom, te kupanje u jezerima ili moru.

Vježba


Vrijeme je za program vježbanja. Odaberite kretativne načine a najbolje bi bilo uključiti one vježbe koje uključuju disanje i duhovni fokus, kao što su joga, tai chi, šetnje prirodom, te kupanje u jezerima ili moru. Vaše tijelo vas poziva na svježi zrak, a vi se pitate što biste time dobili. Pa osjetiti će se življim, energičnijim, sa novim idejama. Imati ćete osjećaj da imate više vremena jer ćete biti zaprovo produktivnji. Bolje ćete i spavati, skinuti ćete višak kilograma i steći više samopouzdanja. Vježbe su upravo sada potrebne.

  
Vjera 
Imajte vjeru da se sve okreće na bolje. Ne gledajte na iluziju problema, nego se fokusirajte na temeljnu istinu i sveprisutna moć.i Ostanite centrirani u vjeri, kao načinu koji liječi trenutnu situaciju. Vaša vjera nadahnjuje druge, ona također pomaže da osjetite ljubav u vašem srcu i mir u vašem umu. Vjera vas približava Stvoritelju, 
a sve svoje strahove prepustite univerzumu vizualizirajući svjetlo koje obasjava srce i um svake osobe i situacije.

Feng Shui 
Vaš prostor mora biti očišćen od suvišnih stvari kako bi otvorili protok energije u Vaš dom ili ured. Darujte ili prodajte nepotrebne stvari i otvoriti će put iniverzumu da dobijete nove i potrebne stvari. Odustanite od čitanja časopisa koji više nisu za vas zanimljivi. Koristite Ayurvedska i drevne kineske tehnike u prostoru pod nazivom Feng Shui, uredite životni prostor, dekorirajte i uredite prostor koji će postati vaše svetište i mjesto mirnog okruženja. Kupujte samo one stvari koje vam se stvarno sviđajaju.

  
Financije

Uskladite svoje želje za karijerom i novcem sa željama srca prilikom donošenja važnih odluka.

Financijsko stanje će se bitno poboljšati ako se usmjerite na davanje usluga i pri tom koristite svoje prirodne talente, volju i interese.

Budite otvoreni da dobrobit dođe do vas. Zahvalite se za sve darove, ponude i pomoći kroz novac, nemojte ništa favorizirati.

Ovo je poruka da se financijska situacija stabilizira i da je pozitivan ishod na putu. Ostanite i dalje pri vjeri u obilje pa ćete ubrzati

događanja. Ova poruka isto tako znači da i sami imate smisla za financije i da možete pomoći drugima svojim znanjem i sposobnostima.

 
Oprostiti

Stalno se vraćate na stari bijes i ljutnju, teško opraštate drugim osobama, a za vas je bitno da otpustite ljutnju prema drugima. 

Stara ljutnja koju još osjećate boli samo vas i u vama izaziva nelagodu, druga strana ne misli kao vi, ne osjeća vašu bol. Taj otrov ljutnje u vama samo povećava nelagodu i otvara put bolesti.

Najjednostavniji način da nekome oprostite je slanje bezhuvjetnog blagoslova i molitve za sve osobe koje su uključenje u vašu ljutnju.

Imajte suosjećanje za sve njih. Vidjeti ćete da ste se očistili od starih ljutnji i da sada “lakše dišete”

Ovo je poruka da se maknete od prošlosti i da bol zamijenite mirom.

Jeste spremni oprostiti? Napišite popis svih i svega što vas ljuti i što aktivira vašu ljutnju ili krivnju. Popis će vjerojatno biti dug. Kada popis bude gotov recite za svaku osobu ili situaciju:

“Opraštam ti i otpuštam, ja sam slobodan i vi ste slobodni!.

Nakon toga osjetiti ćete se slsobodno, osjetit ćete unutarnji mir i slobodu.

 
Slobodna volja

Vrijeme ishoda ove situacije nije zapisano u kamenu i ovisi o vašim mislima, očekivanjima i osjećanjima. Ako doista vjerujete u nešto onda će se to i dogoditi.

Sve možete ubzati držeći se pozitivnih očekivanja. Ovo je i poruka da želite podići svoje kriterije i htjeti nešto bolje, pri tom bez bilo kakvih kompromisa.

 
Prijateljstvo 
Prijateljstvo je važan aspekt ljubavi, u stvari, istraživanja su pokazala da većina ljudi ispunjava život druženje i prijateljstvo.

Biti ćete zainteresirani da prijateljstvo pretvorite u romantično partnerstvo a ovo je poruka da i drugoj strani mora biti jasno koje su vaše namjere, osjećanja i želje. Prijateljstvo je temelj svake trajne veze. Među prijateljima vlada poštovanaje, isti intersi i zajednički ciljevi.

Ovo je poruka da otvorite srce prema drugima, nađite vremena i mjesta u svom pretrpanom rasporedu za svoje prijatelje a od toga će i vaš emocionalni život imati koristi.

Zabava 
Ovo je poruka da se morate više zabavljati, da se uključite u aktivnosti koje će vas nasmsijati. Odvojite vrijeme za maštanje, za razmišljanje o nečem interesantnom i zabavnom i odite i zabavite se.

Zabava razbija monotoniju i rutinu i pomaže da budete produktivniji kada prestane zabava i počne ozbiljan posao.

Zabavna osoba privlači krasna prijateljstva i velike mogućnosti. Zabava je je zdrava za vas i vaše odnose.

Anđeli vas podupiru da proslavite značajne datume dragih osoba.


Zahvale
Vi ste u stanju promijeniti svoj odnos s ljudima i svoju duhovnost jednostavnim fokusiranjem na temelju vašeg blagoslova. Ovo je poruka za vas zaustavite naviku gunđanje ili okrivljavanja, a s pomakom na nove, zdravije navike zahvalnosti. To znači učenje viđenja Božanskog u svemu i svakome (uključujući i vas). Povjerenje je da svatko radi najbolje što može, traba imati suosjećanje za druge. Vaša osobna zahvalnost ozdravlja i automatski podešava vaše odnose i u drugim područjima vašeg života. Zahvalnost je snažan magnet koji privlači ljude ljubvi i otvara prekrasne mogućnosti. Zahvalnica povećava snagu i veličinu vaše srčane čakre, što dovodi do opuštenosti i mira. Budite se i liježite s mislim na sve i svakoga za koje ste zahvalni.

Iscjelitelj
Ovo je poruka o povezivanju s ljekovitim energijama. Imate urođene iscjeliteljske  sposobnosti, poticani ste  i vođeni koristiti ih za sebe i druge. Anđeli Vas također mole za povezivanje s drugim iscjeliteljima. Učite od njih i od njih primajte ozdravljenja. Samo radte s iscjeliteljima koji su puni ljubavi, jer ljubav je u konačnici ljekoviti agens.


Liječenje srca
Vaše srce treba izliječiti od prošlih povreda. Trebate otpustiti tuge i srodne emocije (kao što su ljutnja, neopraštanje, ili krivnja), tako postajete sve više otvoreni za ljubav. Otvoreno srce omogućuje  
ljudima biti intiman s tobom. Biti otvoren za primanje pomoći je važno u radu ozdravljenja, rad u obliku potpore grupe, dobrog prijatelja, terapeuta i anđela. Oni će vam pomoći da ozdravite i otpustite prošlost, ostavljajući samo lekcije ljubavi iz prethodnih veza, i oni će vam pomoći da oprostite. Korist od ovakvog liječenja je da ćete biti dobro opremljeni za pomoć drugima kroz taj proces


Iskrenost
Vi ste pozvani da iskrenost primjenjujete na sve vaše odnose. Ovo je poruka za vas biti iskren sa svojim prijateljima i obitelji. Anđeli će vam pomoći da govorite istinu svoje ljubavi, ako ćete samo zatražiti njihovu pomoć. Kada podijelite svoje mišljenje s drugima iskreno, oni će upoznati pravu ljubav i  vas onakve kavi jeste. To dovodi do dubljeg odnosa. Anđeli vas traže da budete autentični i iskreni prema sebi i s drugima, tako stječete povjerenje i postajete simpatičan i mio. Drugi aspekt poštenja uključuje održavanje obećanja i održavanje integriteta s drugima. Također, imajte obvezu ostati vjeran samome sebi. Uzmite si dovoljno vremena, budite potpuno iskreni prema sebi, a posebno o odnosima. Onda poduzmite akcije u skladu s tim.


Ideje i uvidi
Obratite pažnju na svoje ponavljajuće misli i ideje, posebno one koje vas pozivaju na pozitivno djelovanje. U prilici ste  primiti mudrost odozgor kao odgovor na svoje molitve, proces koji se zove claircognizance, što znači "jasno-ne znaju " , ili "ne vide očito".Nemojte misliti da su te ideje izvan vas, a ni  pretpostaviti da one dolaze iz izvora  "zajedničko znanje." Umjesto toga, sjetite se da ponavljajuće ideje uključuju interese i vaše prirodne talente. Poštujte svoj "špurijus", predosjećaj, intuiciju, osjećaj  i slijedite njegove upute. Pitajte anđele da podupru vaše povjerenje. 
 

Poboljšanja
Ovo je poruka o poboljšanje zdravlja i općenito bolje uvjete. Akcija, koraci su potrebni da bi se ova poboljšanja dogodila, ipak,  oni uključuju stvaranje promjene načina života (kao što su povećane vježbe, na svježem zraku, te smanjenje kemikalija). To također uključuje moć molitve, uključiti recimo molitvenu skupinu da mole za situaciju. Sigurno će koristiti i uvođenje drugih promjena u vaš životni program, ako treba i promjena profesije. Šetnja kroz vrata koja su otvorena za vas, i slijedite svoje smjernice kako bi pozitivne promjene donijele rezultate.

Povećanje prihoda
Vaše molitve i vizualizacije se očituju u stalan protok opskrbu i podršku. Biti na vidikovcu za neočekivane darove, dolazi vaše vrijeme danas i u narednih nekoliko tjedana. Ove darove može trajati beskonačno različitih oblika, to je važno za vas da ih prihvatite milostivo, a ne da ih odgurnete zbog neugodnosti ili straha. Ako prihvatite darova sa zahvalnošću, nadajte povećanju svoje ponude i povećanju prihoda  još više. Bit ćete vođeni podijeliti neke svoje izvanredne prihoda s drugima. Uz davanje i primanje beskonačne opskrbe, osigurati ćete stalan protok za ostatak svog života.

Indigo, Kristalna i Djeca Rainbow
Ti si sposoban za rad s visoko osjetljivim djecom, bilo vlastitom ili tuđom. Vi imate mogućnost doći do tih klinaca zbog svoje osjetljive svijesti možete im pružiti sigurnost i smjernice. Dopustite sebi da pmognete toj djeci, a onda zamolite anđele da vam pomognu u očitovanju te snove pretvoriti u stvarnost. Pomažući mladim ljudima, ti si doprinosiš za  sretan i zdrav život budućim naraštajima. 
 
Intuicija i Clairsentience (jasnost)
Ovo je poruka za vas obratite veću pažnju na svoje emocionalne i fizičke osjećaje, jer oni  vam daju važne informacije koje trebate slijediti. Slušajte svoju intuiciju o svojoj karijeri i financijama, ljubavi, životu, zdravlju, i drugim područjima. Vaše tijelo je osjetljiv i pouzdan alat za prepoznavanje stvari prije nego što ste ih svjesni. You're visoko clairsentient, što znači "jasan osjećaj ili visoka osjetljivost." Vi ste osjetljivi na energiju, stoga je važno da se kao energetski štit vizualizira mjehur ljubičaste svjetlosti oko vašeg tijela. Imajte povjerenje svoje osjećaje i djelujte prema njima.

Invest
Arkanđeo Ariel i anđeli obilja vodiči za ulaganja. Obratite pažnju u raspravama i idejama o takvim stvarima, imate zlatnu priliku za investiranje, ili netko će ulagati u vas. Ovo je također poruka za vas da investirate u sebe i svoju budućnost, kao što su prijave za nastavu, istraživanja, te poduzimanje dobre brige o vašem fizičkom tijelu.

Časopis i pisanje
Morate se izraziti kroz pisanu riječ. Ovo je poruka za vas za početak (ili nastavak), pretvorite svakodnevno pisanje u naviku. Isprva, za vježbati vlastiti izraz: Pišite o svojim osjećajima, iskustvima i spoznajama. Uskoro ćete utvrditi da li biste trebali pisati za javnost. Pobrinite se da nosite bilježnicu i olovku sve vrijeme iza se, za jednostavnost u mislima kratka bilješka dolje. Pozovite arkanđela Gabrijel a da vam pomogne u svim aspektima svog pisanja, i budite sigurni da je ovaj zahtjev za vas dob ar.
 
Učenje i studij
Ova poruka vodilja će vas naučiti. Pročitajte i informirajte se o temama koje vas zanimaju. Ostanite u školi, produžite i proširite svoje učenje, međutim, pobrinite se da vaši izbori programa odražavaju vaše osobne strasti i interese, te da će vas podržati i materijalno. Znajte da je vaš um  ona u skladu s Božanskom mudrosti svemira. Drugim riječima, imate sve informacije, trebate koncentrirati na područja interesa. Otkrit ćete da se bolje možete  posvetiti svom studiju nakon što se usredotočite isključivo na svoje istinske strasti.


Let Go
Anđeli vas traže da otpustite sve snage borbi. Pustiti i dopustiti božanskoj ljubavi, da vas ozdravi od tobožnjih bivših problema. U situaciji ste da se pitate o problemima drugih osoba , a ne svojim. Nemojte uzimati tuđe reakcije toliko osobno, jer se ne radi o vama. Ovo je također poruka o mogućim završcima odnosa ili znači promjenu u odnosu. Anđeli će vam pomoći pustiti, i osigurati da se prijeđe u harmonično moguće. Držite vjeru i povjerenje u Boga i anđele.

Lifestyle
Vi ste vođeni da usvojite zdravije životne navike kako bi to podržalo i povećalo vašu intuiciju i psihičke razvoj. To znači slijediti svoje unutarnje savjete o prehrani zdraviju, izbjegavanje kemikalija, redovito vježbanje, izbjegavanje negativnosti, pijenje više vode, i trošenje vremena u prirodi. Pitajte Arckangela Raphaela koji će vam pomoći razbiti zarazna cikluse i žudnje. Dobivate sve pozitivne prednosti koje dolaze uz zdraviji stil života.


Ljubav
Ovakva situacija može se izliječiti samo s ljubavlju. Zamisli sve uključene okružene s ljekovitom ružičastom svjetlosti, i držite samo 

dobre misli o njima. Ne brinite o tome situacija će se izliječiti, samo potvrđuju da će  je izliječiti. Vaši anđeli vas podsjećaju na moć i utjecaj da svoje misli i vjerovanja usmjerite na ovu situaciju. Imate moć, kroz pozitivna očekivanja, iskustvo čudesna ozdravljenja i pomake sa svojim voljenima. Meditirati redovito i odlično brinuti o sebi kako bi održali dosljedno ljubav prema unutra i prema van.
Brak
Ovo stanje uključuje brak. To bi moglo značiti da ste na putu ka oltaru za vlastito vjenčanje, ili dajete zavjete i strast će biti obnovljena u kratkom roku. Ova poruka može biti signal da prethodni suprug utječe na vaš trenutni ljubavni život. U tom slučaju, zamolite arkanđela Michaela da smanji nezdrave veze s bivšim partnerima. Zapamtite da je najvažniji brak jer unutarnje jedinstvo, koji se zove "mistično Brak." To znači da partneri realiziraju svoje jedinstvo s božanskom ljubavi i Bogom, kao i sa svojim vlastitim višim Ja i da od drugih. Meditacije mogu pomoći da dostignete to blaženstvo realizacije, te će pozitivno utjecati na svim područjima života, uključujući i romantiku 

 
Možda
Ima još nekih nepoznatih faktora koji su uključeni u ovu situaciju ili odnos. Bez obzira na sve vaša slobodna volja još uvijek igra ogroman faktor u odlučivanju o ishodu vašeg pitanja. Ovo je poruka za vas da pažljivo odlučite što iskreno želite. To je i smjernice koje ne treba donijeti nezadovoljstvo. Umjesto toga, povjerenje koje možete imati u ispunjenje. Poštuj želje svoga srca. To će odgovoriti na pitanja ako su situacija ili odnos dvosmisleni  i dati vam više jasnoće o tome što želite i gdje idete. Ne zaboravite, u ovoj situaciji, imate mnogo izbora. Izaberite pažljivo. 
 
Meditacija
Usvojiti ili ojačati svoju praksu meditacije. Usredotočiti na svoje disanje i rad srca, te primijetiti kako se vaše tijelo opušta, te skrenuti pozornost prema unutra. Zatim, slušati svoje misli, kako onih trkaćih u vašem umu, tako i onih koje mirno leže ispod površine. Pitaj Boga i anđele pitanje i onda još uvijek, primijeti bilo kakve misli, osjećaje, riječi i vizije. Nastavi se mentalno razgovorati s Duhom, sve dok ne osigurate da su vaše tijelo i disanje mirno i opušteno. Ovaj miran put relaksira i osvježava. On također pojačava vaše samopoštovanje i zdravlje. Vi ćete doživjeti veću jasnoću i pouzdanje i zato integrirajte meditaciju u svoj dnevni raspored.

Mentor
Ova poruka je navođenje prema mentorstvu. To može biti bračna poruku, moleći Vas da primite mentorstvo od nekoga tko je sebe ostvario u vašem izabranom području. Povećano znanje ćete dobiti putem vašeg mentora, vodit ćete svoju karijeru na sljedeću razinu, te se seliti u uzbudljivim novim smjerovima. No, ta poruka može značiti i da ste pitali da budete vi  mentor drugoj osobi. Mentorstvo uvijek donosi velike nagrade. Uz zadovoljstvo pomoći nekom drugom, ono također daje odgovor svemira na vaše pitanje natrag k vama. Otkrit ćete da ne možete "out-dati" svemir. Držite namjeru sastanka, stiže savršen mentor (ili osoba za vas mentora), a to će se dogoditi vrlo brzo.

 
Miracle
Očekivati poboljšanje ili čudesan oporavak. Nastavite moliti i držite pozitivna očekivanja. Božanska intervencija igra ulogu u odgovaranju na vaše molitve i vjera vaša podržava čudesna ozdravljenja. Ako je potrebno, zamolite anđele da uklone vaše strahove i uvećaju vašu vjeru. Arkanđeo Mihael je osobito koristan u tom pogledu.

Archangel Raphael, Angel of Healing, na službu je svima koji su uključeni. To je pozitivna poruka. Na vaše molitve će sigurno biti odgovoreno drugačije od vaših očekivanja, ali definitivno su vas čuli na Nebu. Čudo se događa za najviše i najbolje dobro svima koji su uključeni. Molimo povjerenja.

Moonlighting
To je znak za vas da počnete drugu karijeru. Započeti s radom prema svoj snovima i željama, posao sat vremena dnevno, prije ili poslije sata od vaše trenutne pozicije. Zatim, ako je vaš san karijera koja počinje donositi novac, možete konačno to raditi na puno radno vrijeme. Također možete dobiti dodatni prihod od drugog posla, "na crno".. Samo pazite da je 'nešto što se odnosi na vaše istinske interese i strasti. Nemojte uzeti posao jednostavno zbog prihoda. Vaš vodiči anđeli vam poručuju da se usredotočite na davanje usluga na način koji čini da srce pjeva od sreće. Na taj način ćete biti sigurni u stalno zadovoljni u svakom smislu riječi.

Premjestiti
Vi ste na putu u novi dom! Vi još niste sigurni u svoje potez, ali su anđeli svratili svoju pozornost. Ovo je dobro vrijeme za pripremu: Fizička priprema uključuju čišćenje neželjenih stanja i stvari, stavljajući 10 posto ili više od dohotka u štednju, te povećanje tvog kreditnog rejtinga. Duhovne pripreme uključuju vizualizaciju kroz koju potvrđujete da je vaš novi dom lijep, siguran, udoban, i vrlo pristupačan. Čak i bolje, napravite plakat board magazina s fotografijama Vašeg željenog životnog prostora. Vjerujte da će v am Nebo vam pomoći u ovom poduhvatu, te dati odgovor od Boga i anđela, tako da se vaša vjera učvrsti.

Glazba
Imate posebnu vezu s prekrasnom glazbom, koja otvara vaše srce i kreće u vaše emocije na duboko ozdravljujući način. Sada ste vođeni podijeliti svoj dar s drugima, kao dio svoje životne svrhe. Ovo može uključivati skladanja, igranje, ili pjevanje. Ili to možda znači provoditi "glazbenuu terapije", bilo formalno ili neformalno, te pomoći i drugim ljudima u izliječnju. To je vrlo važno za vas da se okružujte s glazbom u to vrijeme, pa to koristite gdje god se nalazili. Pjevajte sa svim svojim srcem. I poziv na Sandalphon Arkanđela, koji surađuje s glazbenicima, koje će vam pomoći u vašim sklonostima i karijeri.

Priroda
Vi ste vođeni provesti više vremena u prirodi. Djeca vole biti vani, a to je terapeutski za vas jako dobro. To također znači da bi bilo pametno za vas povezati sa životinjama, koje su briljantne za otvaranjei iscjeljivanje srca. Osim toga, provesti vrijeme s kristalima, dragim i poludragim kamenjem će dodatno probuditi vaše duhovne darove. Idi u dućan koji prodaje kristale i steci nešto novo za sebe. Ako imate psihički osjetljivo dijete, pustite da  dijete odabere svoje osobne kamenje.Vaša obnovljena veza s prirodom, životinjama i kristalima će smanjiti vaš stres i oživjeti vašu energiju. Također će vam omogućiti da se povežte s prirodom anđela, što uključuje vile i ostale čarobnjake i duhovna bića.

Novo
To je pozitivna poruka o dašku svježeg zraka koji k'o da uđe u vaše odnose. To uključuje sretne preokrete u trenutnom odnosu, kao i znak da će netko nov stupiti na scenu. Ova novina ima ulogu pomoćnog učitelja na svježem zraku, koji obnavlja vaša prijateljstva i obiteljske odnose. Dobro došli novi!Nastavlja se....

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LIPNJU

LIPANJJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro magicusi!

  18.06.2022. 07:39h
 • Član bglavacbglavac

  Predragi, sretan vam blagdan! Lp

  16.06.2022. 10:45h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, puno ti hvala za tumačenje ovog sna... još čekam da se ostvari, a znam da hoće (oprosti što kasnije zahvaljujem na tumačenju)

  08.06.2022. 16:37h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  06.06.2022. 21:39h
 • Član bglavacbglavac

  Danas je novida, učinimo od njega nešto najljepše što možemo. Lp

  06.06.2022. 06:06h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, blagoslovljenu nedjelju vam želi. Lp

  05.06.2022. 06:30h
 • Član bglavacbglavac

  Sretan vam Dan državnosti. Uživajte i odmarajte se . Lp

  30.05.2022. 08:04h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Opća Značenja za odgovore na Anđeoskoj ploči Vježbe na Anđeoskoj Ploči - nastavak