Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

600

PUTA

OD 14.01.2018.

Opća Značenja za odgovore na Anđeoskoj ploči

Opća Značenja za odgovore na Anđeoskoj ploči
Ovaj vodič pomoći će vam da dobijete i razumljivije značenje odgovora na vaša pitanja. Nakon čitanja poruke na ploči, odgovori koje ste primili bilo intuitivno ili šapatom anđela u uho ili primanja informacije kroz svoje osjećaje, misli ili unutarnje vizije.

Opća Značenja za odgovore na Anđeoskoj ploči 

 Ovaj vodič pomoći će vam da dobijete i razumljivije značenje odgovora na vaša pitanja. Nakon čitanja poruke na ploči, odgovori koje ste primili bilo intuitivno ili šapatom anđela u uho ili primanja informacije kroz svoje osjećaje, misli ili unutarnje vizije. 

Nakon što ste primilii na znanje svoje intuitivne dojmove, možete konzultirati ovaj dio Vodiča za određivanje dodatnih značenja za anđeoske odgovore. (tu je objašnjenje za svaki odgovor.) Kao što ste pročitali smisao odgovora, vaše tijelo i um će vam reći koji od "klikova", pravi smisao odgovora u nekoj situaciji. 

 
Poruke otisnute na ploči, navedene su abecednim redom na stranicama koje slijede. Odgovore koji su očiti, kao Da i Ne, nisu navedeni u ovom vodiču. 

Zastupanje

Vaš prvi dojam koji može govoriti u ime nečujnih  glasova djece, životinja, proživljenih zlostavljanja, svjetskih pitanja. Oblik vašeg interesovanja  uključuje pisanje pisama urednicima novina, dajući govora, doniraju vremena ili novca, sjednice gradskog urbanističkog planiranja, autorske knjige, studiranje ili odvjetnički ured, ili savjetovanja drugih. Vi ćete nastaviti obrazovanje koje će vam pomoći da  postanete profesionalni zastupnik, kao što odvjetnik ili socijalni radnik.

  
Anđeli 
Anđeli pomažu u molbi za posavljanje pravog pitanja. Pozovite ih za usmjeravanje i pomoć u odnosu na djecu.Imajte povjerenja jer anđeli su zaštitnici vas i vaših voljenih. Vaša djeca, naravno, vide i komuni
ciraju s anđelima, a to je prilika za vas da razviju čvršću vezu sa svojim anđelima. Kao zemaljski anđeo, možete učiti druge o njezi djece. 

Umjetnost 
Vaša duša žudi za iscjeljenjućom energijom kroz umjetnost, kao što su glazba, pisanje, fotografija, drama, slikarstvo, rukotvorine.. Tvoj životni cilj je da doneseš svjetlo, ljubav, istinu i ljepotu svijeta kroz umjetnost. Ovo je poruka za vas da se uključite u kreativne aktivnosti u svakodnevno, ako je moguće. Uključite se na tečaj usavršavanje svojih umjetničkih talenata, ako osjećate potrebu. Najvažniji dio ove poruke je za vas da podijelite svoje kreacije s drugima, čak i ako se osjećate da se još niste usavršili. Energija vaših umjetničkih napora donosi radost i iscjeljenje drugima. 
 
  
Tražiti više 
Sada nije vrijeme neaktivnosti.. Morate biti proaktivni i uporani. Prvo, treba  vam biti jasno što  želite, i mislite da to zaslužujete primiti, trebate odrediti jasan cilj a  Anđeli će vam će vam pomoći razviti jasnoću ciljeva, te vam dati hrabrost da tražite pomoć i podršku. Pitajte Stvoritelja, svemir, anđele i ljude u vašem okruženju kako bi vam pomogli. Nemojte dopustiti da upadnete u samosažaljenje ili krivnju. Umjesto toga, tražite ono što vam je potrebno ili što želite. 

Jesen 
Vaše želje u potpunosti se očituju tijekom jeseni. Jesen je za berbu, kada možete uživati u plodovima prethodnih trudova. Jesen je vrijeme završetka i okupljanje usjeva. To je vrijeme određeno da donosi mnoge nagrade koje će vam pomoći da se pripremite za budućnost. Vaš trud je usmjeren na povećanje plaće i  velike dividende u jesen. Ove nagrade će premašiti sva vaša očekivanja. 

Promjena/ trampa
Kreativnost je vrijedna sama za sebe.. Ne odlažite svoje želje, jer mislite da vam je potrebno više novca za njihovu realizaciju.. U mogućnsoti se realizirati svoje  ciljeve bez novca Imate težak zadatak fokusiranja.Imate mogućnost kroz trgovinu i usluge dobiti ono što je vama potrebno. Držite se uporno namjera i  želja, a svemir će dovesti do ispunjenja na/kroz kreativan način. 

Disati, opustiti se 
Anđeli kažu, "Lako se to radi!" Ne naprežite se i ništa ne poduzimajte da ubrzate događanja. Dovoljno je imati pozitivna očekivanja uspjeha, a uspjeh će se očitovati sama od sebe. Budite opušteni, meditirajte i koristite neku drugu tehniku opuštanja. 
I zamolite anđele da vam pomognu u bilo kojem aspektu vaše želje.

  
Posao 
Pozvani da koristite svoje iskustvo, ideje i znanje u poduzeću. To bi moglo uključivati poslovne partnere, firme, korporacije, ili vlastite tvrtke. Vaša duhovna priroda će vam pomoći da zasjate punim sjajem u poslovnom svijetu na način koji donosi veliku radost i ozdravljenja posla. Preuzimate visoku cijenu, u ovoj prilici potrebnu za realizaciju vaših ciljeva i zasluga kroz posao.

Promjena karijere 
Započeli ste proces mijenjanja svoje karijere, tako da vam je odgovoreno na molitvu. Oslobodite se strahe i ljutnje koji se tiču sadašnjih i nekih ranijih poslova, imajte pozitivan stav o poslu koji ćete preuzeti. Oprostite svima koji su uključeni u vaš posao i na taj način otvarate najviše energije i stvarate najbržu i najzdraviju manifestaciju ostvarenja svojih snova o karijeri


Čakre 
Vaši  energetski centri trebaju redovno održavanje, kao što su čišćenje i otvaranje, tako da  dovedete u ravnotežu psihu i fizičko tijelo.

Zamislite jaku bijelu svjetlost kako ulazi u vaše tijelo, da ga očisti od otrova i drugih negativnih energija. Recite Arhanđelu Mihaelu: “Molim da očistiš iz moje aure i tijela sve što je štetno i što ne služi mojem najvećem dobru”  

  
Promjena 
Važna promjena dovesti će do događaja koji se znatno razlikuju od vaših očekivanja, ali šire gledano za vas je to najbolje Bitno je da zadfžite pozitivan i optimističan stav u odnosu na promjene koje su pred vama. Dopustite sebi da ne razmišljate o odlukama u prošlosti.  Imajte povjerenja u promjene jer donose veliki blagoslov i vama i drugima.  

Djeca 
Imate važnu ulogu u njegovanju, iscjeljivanje, i educiranju mladih ljudi. Ovo uključuje roditeljsku brigu ili brigu zbog djeteta vezanog uz njegovu karijeru.Želite da vam život bude smislen a što je bolje u promijeni svijeta kroz pomoć djeci? Želite da vam život bude smislen a što je bolji put nego kroz pomoć djeci? Slušajte znakove upozorenja  unutarnjeg vodstva koje  ukazuje koji je slijedeći korak u životu i koja je životna svrha. Vjerojatno ćete ići na neki tečaj , čitati knjige, ili poduzeti radnju koja će u konačnici pomoći mladima.

  
Suosjećanje 
Da bi iscijelili ovu situaciju, zatražite pomoć druge osobe..

Ta osoba u ovom trenutku radi najbolje što može.Vaša ljubav će donijeti iscjeljujuću energiju koja je potrebna, a ljutnja  će samo rasplamsati i pogoršati situaciju. Vi ne trebate oprostiti ponašanje druge osobe, oprostiti mu/ njoj fokusiranjem na svoje unutrašnje Božansko svjetlo. Usmjerite se na pozitvno, potrudite se vidjeti ljubav u svima (uključujući se sebe) 

Kreativnost 
Vi ste umjetnik u duši, i morate imati prostor i mjesto gdje se kreativnost može izložiti. Rutina umrtvljuje, budite probitačniji i inovativniji. Bitno je da odaberete područje gdje se možete umjetnički izraziti. Dobar izbor za vas su novinarstvo, drama, glazba, fotografija, dizajn, umjetnost, arhitekturu, ples, fotografiju, i slično. Dobro bi bilo da se uskladite  sa lijevom stranom mozga koji upravlja detaljima, da se bolje usmjerite na krativne aspekte svoga rada.  

Kristali 
Kristali će vam pomoći razviti prirodne psihičke sposobnosti. 

Držite ih ili nosite u meditaciji, kad sudjelujte u komunikaciji sa duhovnim svijetom. Kristali povećavaju obim stvaralačke energije.

Savjet je da posjetite dućan sa kristalima i intuitivno odaberete kamen koji će vam dati podršku u daljem duhovnom razvoju. 

Srežite troškove 
Potražite načine kako smanjiti svoje troškove upravo sada. 

Ne trebate se odreći potrošnje, samo je malo smanjite što će vam pomoći da nešto uštedite i da lakše ostvarite san o kupnji npr. auta, kuće, godišnjeg odmora i sl. 

Plaćanje duga

Poruka je da će dug ubrzo biti isplaćen, oprošten ili riješen. Ovo može značiti i poruku da se usmjerite na smanjenje i plaćanje duga.Usmjerite se na plaćanje nekog računa i misao da odbacite trošenje kreditnim karticama, koje vam stvaraju stalno nove obaveze.

U tom slučaju će se osnažiti financijsko stanje.Ako poslušaate gornje savjete, vaša budućnost na financijskom planu je svjetlija i neopterećena dugovanjima.

  
Čišćenje – detoksikacija

Započnite ili nastavite sa detoksikacijom tijela od toksina kao što su kemikalije, konzervansi, konzervirana hrana. 
Tijekom tog vremena, izbjegavajte piti ili jesti bilo koje tvari koje sadrže alkohol, kofein, rafinirani šećer, umjetno obojane hrane,, sulfate, nitrate, konzervanse, i tako dalje. Izbjegavajte nikotin i ostale droge. Koristite tople kupke s morskom soli, pijte puno vode, i konzumirajte svježe  organsko voće i povrće.Pozovite anđele da očiste vaše misli, tako da ostanete centrirani u pozitivnim mislima i ljubavi.  

Snovi

U vašim snovima su skrivene želje i poruke koje trebate razumjeti. Prije odlaska na spavanje zamolite svog anđela i svoje više Ja da vam pomognu da upamtite snove nakon buđenja.
Držite u blizini ležaja pair i olovku da možete čim se probudite zapisati sve snova koje ste upamtili.Naći ćete kroz neke snove poveznice kroz teme koje su značajne za vas. 

Istok 
Vi ste se kreće u smjeru istoka od trenutne lokacije. Ova poruka znači da postoji istočni utjecaj u vašem domu.Ukrasite ga npr. azijskim mirisima, slikama ili kipovima istočnih božanstava, kao što je Quan Yin ili Buddha. U Feng Shuiu, ovo područje u  domu je i poslovni
prostor (uključujući i onaj kut svake sobe) koji se odnosi na zdravlje i obitelji. Očisti svoje istočne krajeve od nereda, da olakšaš i oslobodiš energije unutar svoje obitelji i zdravlja. Istočni smjer je također povezan sa elementom zraka. Svakako koristite lagano i duboko disanje, otvarajte prozore da se omogući cirkuliranje zraka, u miru neko vrijeme gledajte kretanje oblaka kroz prozor 

Obrazovanje 
Pozivate se na dalje obrazovanje, bilo kao  formalno pohađanje nastave ili kroz samoučenje da steknete znanje koje će s unaprijediti vašu karijere na višu razinu. Obratite pažnju na znakove koji vas usmjeravaju prema odgovarajućim knjigama za ili tečajevima. To mogu biti unutarnji signali, kao što suje dobar osjećaj, ponavljajuće misli, ili snovi, ili znakovi mogu biti vanjski, kada više ljudi preporučuju iste knjige određenih područja. Vjerujte da ćete imati vremena, podršku, a i novac za svoje obrazovanje. (To također može biti poruka da je za vas najbolje odabrati područje obrazovanja, možda kao nastavnik ili administrator.) 

 
Okruženje 
Vaša duhovna svrha uključuje pomoć Majke Prirode u liječenju, rastu i napretku. Pozvan si da poučiš druge o okolišu. Najbolji izbor za tvoju karijeru uključuje veći dio vremena provedenog u prirodi. Isto tako ste pozvani na početak, ili nastavak  osobng programa recikliranja.

Pobrinite se da u vašem domaćinstvu koristite ekološki prihvatljiv materijal. Vaš rad sa životinjama, na  zemlji, vodi i zraku je bitan i tvoj je zadatak nastaviti put na još višem nivou   

 

 

Nastavlja se.....

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LISTOPADU...

LISTOPAD...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  ❤️ ☕ ☕♥♪♫♫♪♥

  26.09.2022. 17:07h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, sretnu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

  25.09.2022. 09:17h
 • Član bglavacbglavac

  Hvala.lp

  31.08.2022. 20:29h
 • Član vanessavanessa

  Dobru zabavu uz Božji blagoslov ..pozdrav iz Zg-a

  31.08.2022. 14:50h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi šaljem vam lijep pozdrav iz prelijepe Korčule. Zagrljaj

  31.08.2022. 11:36h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2022. 08:40h
 • Član bglavacbglavac

  djedovi i bake sretan vam današnji dan!

  25.07.2022. 07:13h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Anđeli i naizgled konfliktni odgovori Vježbe na Anđeoskoj Ploči