Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član KARIZMATIK

Upisao:

KARIZMATIK

OBJAVLJENO:

PROČITANO

602

PUTA

OD 14.01.2018.

TIŠINA – DISANJE

TIŠINA – DISANJE
Tišina je istovjetna sa širenjem i oslobađanjem od suprotstavljanja. Tišinom možete sve prodrijeti, svaki bol, svaki predmet. Tišina je prisutnost jedne nadređene snage, koja je sposobna sve prodrijeti, jer je tišina slobodna od suprotstavljanja. Tišina prodire kroz zidove i vodi vas u nepoznate dubine. U tišini nema granica, i vama ne ostaje ništa skriveno.

 

21.TIŠINA – DISANJE

 

Ja sam Rafael i moje vas riječi žele uzdići do energije božanske ljubavi. Ako ste posve tihi, tad se u tišini širite  i to je smisao i sadržaj tišine.

Tišina je istovjetna sa širenjem i oslobađanjem od suprotstavljanja. Tišinom možete sve prodrijeti, svaki bol, svaki predmet. Tišina je prisutnost jedne nadređene snage, koja je sposobna sve prodrijeti, jer je tišina slobodna od suprotstavljanja. Tišina prodire kroz zidove i vodi vas u nepoznate dubine. U tišini nema granica, i vama ne ostaje ništa skriveno.

Život dolazi iz tišine. Ako osjećate  tišinu, tad doživljavate savršeni mir, i ovaj mir prati vas svuda, gdjegod se nađete. Tišina vam omogućava iskusiti širinu. S njom preskačete granice razuma i sve što vam je poznato. U ovom širenju vaše energije k vama dolazi sve neophodno, što je određeno za vaš život. Vi spoznajete da je u vašem životu temeljno važan mir, jer samo time vi ste otvoreni za inspiraciju od Boga. Ovim ćete postati svjesni, što trebate činiti, a što odbaciti, da bi u vama vladao mir i da bi se stabilizirale vaše  energije

Jezgra vašeg unutarnjeg bića uvijek je spremna usmjeriti se prema svom praporijeklu. Što ste bliže vašem božanskom porijeklu, tim jače zračite. Priroda božanskog stvaranja je stalno širenje i to obuhvaća također širenje svemira. Ako ovo razumijete tad možete ustanoviti, da se i vi sami uvijek dalje širite, ako je vaša pažnja usmjerena na savršenstvo. Isto je tako prirodno, da vi sebi, nakon nekog vremena, sakupljate svoju energiju. Sa svakim širenjem i stezanjem vi uzimate životnu energiju svemira u sebe, koja vas povezuje sa kozmičkim ritmom. To je isto što i vaše disanje – vi udišete i izdišete. Ako točno promatrate sami sebe, tad možete ustanoviti, da ste vi preko disanja priključeni na život. Vi ne trebate ništa dalje činiti, nego se na njega priključiti. Za vrijeme meditacije moguće je, da vi pomoću šutnje prekoračite zakone prostora i vremena i da za druge niste više vidljivi.

Mirujte dnevno više puta na kratke trenutke. Ovo održava prirodni ritam i to je naročito važno, ako ste zaposleni sa svjetovnim obvezama. Ovaj božanski dah teče kroz dušu i on je životna struja od vječnosti do duše. Time se diše prisutnost Boga i duša se uvijek više približava jedinstvu s Njim, sve dok Božansko potpuno ne prožme dušu.

Jednog dana vi ćete se osjetiti posve oslobođeni od vašeg osobnog JA i slijediti ćete samo još božansko disanje i božansku volju. Vaše disanje uvijek se prilagođuje energiji u kojoj se nalazite. Vi dišete u određenoj mjeri vašu okolinu energetski i time se njoj prilagođujete. Kroz vaše disanje vi ste također navezani na određene energetske okolnosti u vašoj sredini. Određene okolnosti u vašoj sredini određuju, na ovaj način, vaše disanje vrlo suptilno.. Ako emocionalne situacije nisu riješene tad je ritam disanja ometan. Slobodno disanje stoji uvijek u vezi sa razriješenošću i nenavezanošću. Što više slijedite božansku volju, time se više mijenja vaš ritam disanja i vi opet izdišete sve ono, na što ste bili navezani, a da to nije odgovaralo vašoj duševnoj prirodi. Usmjeravanje na Božansko uvijek vas vodi nazad vašoj vlastitoj prirodi i oslobađa vas od nepoželjnih navezanosti.

Ako ne možete duboko disati, tad vam nedostaje sposobnost moći se osloboditi od određenih emocionalnih utisaka, a uzroci za to leže većinom vrlo daleko u prošlosti i usidreni su u podsvijesti.

Smetnje disanja stoje često u povezanosti sa neprihvaćanjem samog sebe i nedostatkom samopovjerenja. Ako vi niste dovoljno povezani sa sobom, tad više prihvaćate želje i mišljenja drugih i prilagođujete se vašoj sredini. Time ispadate iz vašeg vlastitog ritma. Ali također duševni i tjelesni pretjerani zahtjevi vode do smetnji disanja. Tišina vas vodi unutarnjem iscjeljenju i omogućuje vam opet naći vlastiti ritam.

Ako kažete: „ JA SAM svjetlo“, tad govorite istinu. Riječi „ JA SAM svjetlo“ djeluju kao ojačavajuća medicina za vašu dušu. One jačaju srce i sakupljaju energiju u božansku svijest. Izgovarajte svjesno riječi kad kažete „JA“. Tako se „JA“ odnosi na Božansko u vama. Tad bolje doživljavate sami sebe i to vas vodi do mira i tišine.

JA SAM SAV SVJETLO !

 

Sa ovim riječima vi oslovljavate sve stanice u tijelu i bit ćete svjesni, da ste čista energija i da su sve stanice natovarene sa savršenom životnom snagom.

 

JA SAM SVJETLO. BOG U MENI JE SVJETLO.
JA SAM SVJETLO. BOG U MENI JE SVJETLO.

 

 

Kad  kažete : „ Neka bude svjetlo“,  tad izgovarate jednu veliku i snažnu naredbu. Čim vas okruži svjetlo tad se uzdiže vaša energija. Time u sebe preuzimate informacije iz svjetlosnog toka Vječnoga. U šutnji i u mirnoj rijeci disanja vi se širite u ovom  svjetlu, sve dok ne nastane novi ritam disanja.  Za vrijeme ove meditacije usporava se vaše disanje i puls srca. Iz ovog je razloga važno, da si za ovu meditaciju uzmete dovoljno vremena i da budete neometani, da biste mogli ići u stanje savršenog mira. U ovom stanju preuzimate snagu svjetla i vraćate vašu energiju nazad u doživljaj vaše božanske prirode.

Postupno proširena energija objavljuje božansko znanje i osjećaj da ste božansko stvorenje. Ako u ovom osjećaju kažete „ JA JESAM“, tad budite snage, koje stanuju u nutrini vaše duše. Ova energija struji preko čakri i uzdiže vašu svijest. To se može jasno vidjeti u vašoj auri. Ustrajno vježbajte, da biste postigli ovo savršeno stanje.

Vi si momentalno možete jedva zamisliti da možete učiti kroz šutnju i sakupljati iskustva. No, također je, u jednom kontemplativnom stanju, moguće rasti, također  iako pri tome ne sudjelujete neposredno u jednom događaju. U šutnji ste u poziciji promatrača, slobodni od osobnog načina gledanja i emocionalnog prosuđivanja.

Što više doživljavate tišinu, tim se, samo po sebi, lakše razvija osjećaj „ JA JESAM“, i to znači: Ja sam tu, ja živim,, ja priznajem, da živim. U ovom momentu nije prisutna nikakva vodeća snaga sa ljudskog stanovišta. Iz tišine objavljuje se Bog i opet vas vodi vašem pravom biću. Ovo razumijevanje postižete kroz duboko razmišljanje, kroz mir, koji vam omogućuje uvid u vašu dušu i omogućuje prepoznati, tko ste vi iza vaše ličnosti.

U ovom stanju tišine bit ćete poučeni od vašeg duhovnog vodstva, koje preuzima s vama vezu. Povezuju se aure između vas i vašeg duhovnog vodstva. Duhovno biće ne mora govoriti, da bi vas školovalo, ono vam prenosi energiju. Kroz šutnju vi ste sposobni ovu energiju otključati i razumjeti. Kroz uzdignutu energiju oslobađaju se hormoni, koji vam omogućuju razumjeti duhovno znanje, a da vam se ono ne prenosi preko vašeg razuma. U ovom stanju vi učite sa srcem. Vođeni srcem vi možete gledati u druga područja ili izlaziti iz tijela i sa vašim profinjenim tijelom ići na putovanje. Što je na zemlji viša energija, tim će ovo biti lakše moguće.

Momentalno vi ste  još snažno zaposleni sa vašim osjećajima i ozljedama. Kad bude ovo područje riješeno tad ćete imati zaključen mir sa sobom i drugima i akceptirati ćete život, takav kakav je, i vi se uspinjete u jedno posve novo područje života i bivstvovanja.

Otpustite boli prošlih doživljaja, zaključite mir sa vama samima i prihvatite sebe. Ne postavljajte si nikakve ciljeve, koji vode daleko u budućnost, koji su nedokučivi ili koji vas stavljaju pod pritisak. Ako jednostavno akceptirate ono što jest, tad se opustite. Opuštanje se na koncu prenosi na cijelo tijelo i stanično tkivo, kao i na profinjene strukture i podsvijest.

Kroz visoke zahtjeve za više znanja ili ciljeva, koji nisu za vas određeni, sprječavate opuštanje. Također predodžbe, na koje ste navezani, ili nerazriješeni osjećaji mogu biti razlog zapreke i da si uvijek zamišljate osjećaj o manjkavosti.

Ponekad sebe  također ograničavate ukoliko se ne odvažite na određene korake, koji su važni i time doživljavate manjkavosti o samima sebi, ne prepoznajete se, živite zamišljeni nedostatak i osjećate žalost. Ova ograničenja stvaraju vaši osobni načini gledanja, koji su odvojeni od srca i stoga sprječavaju duboko opuštanje i priključak na božansko disanje.

Vaša je svijest tako kompleksna, da nije dohvatljiva za vaš razum. Čim ste u suglasju sa vama samima ne će vam više biti komplicirana vaša svijest u svojoj mnogo slojevitoj funkciji. U miru sa sobom samim vi doživljavate vašu multi dimenzionalnost.

Vi nemate ispravnu predodžbu o tome, što je u stvari šutnja. Ona je točno suprotnost od djelatnosti. Šutnja se odnosi na svladavanje svih snaga svladavanjem vanjskog sebstva. Ako je energija pod vašom svjesnom upravom tad vi u sebi nosite duboki mir i tišinu, čime vi postajete promatrač. Tad se mogu dogoditi emocionalni događaji izvan vas, a da time vaše emocije ne  budu uznemirene. To ne znači ne sudjelovati, ali vi ostajete kod vas samih, u vašem vlastitom središtu i vaši osjećaji ostaju uvijek savršeno mirni.

Vodite brigu, da uvijek tišina nađe više prostora u vašem životu. Vrlo stara je vježba meditirati sa svjetlom. Vi možete više puta dnevno prakticirati slijedeću vježbu.

 

V j e ž b a:

 

Predstavite si oko vas sjajno bijelo svjetlo. Vizualizirajte ga po mogućnosti konkretno pred vašim trećim okom. Zamislite kako ovo svjetlo postupno biva jasnije, svjetlije i sve više zrači, sve dok ne svijetli bijelim sjajem oko vas. Neka svjetlo u vašoj vizualizaciji postane svjetlije, koliko je moguće i time prožima vaše tijelo, vaš duh i dušu. Nakon određenog vremena bit će vam lakše osjetiti svjetlo čim na njega mislite.

Vi razvijate osjećaj za svjetlo i prepoznajete, da je svjetlo živo. Što više radite sa svjetlom, tim ćete biti svjesniji vašeg svjetlosnog tijela.

Nije potrebna nikakva komplicirana tehnika za rad sa svjetlom. Usmjerenje misli na ono, što je pozitivno i puno svjetla donosi duboko opuštanje i smirenost. S vremenom moći ćete biti uvijek duže u tišini, a da vas misli ne ometaju.Misli će doduše uvijek biti prisutne, ali one nestaju i gube značenje. U centru vaše pažnje stoji energija Božje Prisutnosti a ne više vanjski duh ljudskog mišljenja. Misli zapažate samo još na rubu vaše svijesti. Tišina vam tako prija, da jasno slutite kako iz nje izlazi snaga, koja hrani dušu. Ponavljanjem misli  na svjetlo oko vas se oblikuje AURA koja je puna svjetla. Ona ima funkciju filtera protiv neželjenih utjecaja. Svjestan rad sa svjetlom u tišini, razvija uvijek veću budnost vaših misli i osjećaja u vama, koja  sve nesavršeno s vremenom preobražava.

Za vrijeme ovog procesa osvjetljavanja vi dobivate, za povećanje vaše energije svjetla, pomoć od bića koja utjelovljuju čisto svjetlo. Ona nose energiju svjetla točno u njihovim AURAMA, koje vi trebate, da biste našli božanski mir. Njihova vibracija djeluje izjednačujuće na vašu energiju.

Ako se odlučite, određeno vrijeme, ovu vježbu prakticirati, ustrajno i disciplinirano, kod vas će biti prisutno više biće svjetla biti prisutno i podupirati će vas. S vašom dozvolom oni će se  vama približiti i sa svojim rukama radit će u vašoj auri, da bi razriješili ozljede i smetnje.

Može potrajati neko vrijeme dok se možete dublje opustiti i steknete iskustva koja su neophodna, da nadvladate određene povrede. Radi se o opuštanju ili sposobnosti oprostiti, da biste mogli ući u unutarnje Kraljevstvo tišine. S vremenom ne ćete zahtijevati da razumijete s razumom, nego ćete ulaziti u nutrinu i molit ćete vaše duhovno vodstvo, da vas prati u ljubav, i zazivat ćete anđela svjetla, da vas vodi u shvaćanje ljubavi. Svrha je ove vježbe, da se oslobodite svih osobnih shvaćanja. To je kao čekanje na nešto neodređeno. Vi ste jednostavno tu, ali se ne bojite, vi naprosto prihvaćate što se u tom momentu s vama događa. U ovom momentu u vama postaje nešto shvatljivo: Pokreti nutrine, disanje, svemir, sveprisutno svjetlo božanske ljubavi ulazi u vašu svijest. Počinje zračiti, svijetliti i osvjetljava vas. Ova energija oblikuje svijetle snage oko vas, koja počinju zračiti kao sunca oko vas. S vremenom ova se energija umnaža, sve dok se oko vas ne stvori prostor od svijetle energije.

To zahtjeva vježbu, disciplinu i ustrajnost, dnevno na tome raditi. Ova bića koja se nazivaju nositelji svijetla, sa svojom će vas energijom uvijek više jačati, time što će vam prenositi valove svijetla. Oni će posredovati svijetlo iznad centra na tjemenu glave. Svijetlo će biti tako snažno usmjereno na vaše čakre, da se sve mogu uskladiti. Nakon ovog procesa, kojeg ćete vi osjetiti, slijedi razrješenje, sposobnost poduzeti putovanje u profinjenim tijelima, biti tih i pri tome primiti božansku volju, neograničeno potvrditi božansku volju i susretati sve bez straha. U ovom momentu vi ste slobodni od vašeg ljudskog načina gledanja i počinje učenje o jednom novom području.

Time ćete si uštedjeti  mnoga iskustva i bolne navezanosti na ljude. Neke će navezanosti još biti neophodne, ali ono što je bitno potrebno dobit ćete od Boga. Vi učite preko Boga, jer kroz pojačano svjetlo stabilizira se energija, koja vam objavljuje znanje. Vi dobivate točno ono znanje, koje u danom momentu trebate. Sa svom snagom  na koncu se koncentrira vaša volja, sama od sebe, na dobivenu informaciju i vaš život biva naoružan s novim vrednotama, koje ćete primijeniti u vašem životu, sa uvijek većom jasnoćom i preciznošću. Tad ćete shvatiti, razumjeti i osjetiti:

JA JESAM !

 

Tad ćete razumjeti riječi i značenje  JA JESAM ! Kalež duše je napunjen sa Božjom sviješću sve do pretjecanja i nedostatka više ne će biti. Putovanje vašeg ljudskog bića time biva dokrajčeno, i počinje novo putovanje u jednoj novoj dimenziji bivstvovanja.

Vi ćete htjeti prigovoriti, da nemate vremena ili da se bojite, da to nije određeno za vas. No, nikada ne dozvolite, da vas zaustave takve misli ograničenog razuma. Vi ste svi nosači božanske ljubavi, i u svima vama stanuje savršeno božansko JASTVO, i samo ono zna, što je za vas dobro. Vaše ograničene i sumnjičave misli ne poznaju put, jer one ne dolaze od Boga.

TIŠINA VLADA U MENI I OKO MENE.
NEKA  VLADA SVIJETLO.
JA SAM SAV SVJETLO.

 

Svijetlo će vas prožeti i manifestirati svijest. Put do JA JESAM – Prisutnost i do jedne savršene budućnosti događa se kroz pounutrenje u Bogu.

 

BOG U MENI JE TIŠINA.

JA SAM BOG !

 

Ja vam donosim čistu ljubav. Neka na vas siđe blagoslov i mir.

Božji blagoslov neka bude s vama !

O AUTORU

BORIS LUKAS bio je od svoje mladosti vođen od „ Uzašlih Majstora.“ Njegov duhovni učitelj jest arhanđeo Rafael., s kojim je u kontaktu. U starosti od 23 godine Boris Lukas je od njega primio zadaću, da se posve preda unutarnjoj božanskoj ljubavi. Slijedile su 2 godine intenzivnog školovanja, koje on sam naziva „ VRIJEME ŠUTNJE.“ Bezbrojni doživljaji i dijalozi sa duhovnim bićima otvorili su njegovu svijest za JA JESAM – Prisutnost. Arhanđeo Rafael probudio je u Borisu talent slikanja i iscjeljivajuće  sposobnosti.. Sa 26 godina bilo mu je, preko njegovih duhovnih učitelja, objavljena njegova životna zadaća: Da svijest o JA JESAM – Prisutnost donese u Švicarsku. Od godine 1991. on vodi u Švicarskoj i inozemstvu seminare o JA JESAM – Prisutnost, kao i iscijeljujuće i kreativne tečajeve slikanja. On danas živi u Švicarskoj i redovno drži predavanja o putu do Božanske ljubavi, koja stanuje u našoj nutrini.

Više o Borisu Lukacs i njegovim seminarima:  www.borislukacs.com

 

 

 

 

 

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

VELJAČA...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  16.02.2020. 12:18h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobar dan svma !

  16.02.2020. 12:17h
 • Član bglavacbglavac

  Nedjelja, predivan dan, neka vam je radostan. LP

  16.02.2020. 08:31h
 • Član vanessavanessa

  ♥ ☕️Lp ♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️

  15.02.2020. 15:39h
 • Član bglavacbglavac

  Drago nam je da si tu. Lp

  12.02.2020. 09:02h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  ☕️♥♫♥ ☕️♥

  12.02.2020. 08:34h
 • Član iridairida

  Mirjana*♥*

  04.02.2020. 13:10h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

PLAMEN KOJI IZGRAĐUJE I UZDIŽE