Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član KARIZMATIK

Upisao:

KARIZMATIK

OBJAVLJENO:

PROČITANO

908

PUTA

OD 14.01.2018.

LJUBAV LIJEČI

LJUBAV LIJEČI
Ako čovjek otvori svoje srce, tad je moguće da se dogodi čudo i da uslijedi preobrazba. Budite uvijek ustrajni na putu prema samima sebi. Uvijek ponovo vježbajte ustrajnost i strpljenje sa samim sobom i volite vašu dušu. Uzdignite se, jer ljubav čeka na to, da kroz vas djeluje.

9.     LJUBAV  LIJEČI

 

Božji blagoslov neka siđe na sve vas !

Ja vas pozdravljam iz moćne Prisutnosti Boga i u ime mnogih duhovnih bića, koja vas prate i ostalih koji promatraju i nadziru čovječanstvo.

Ako čovjek otvori svoje srce, tad je moguće da se dogodi čudo i da uslijedi preobrazba. Budite uvijek ustrajni na putu prema samima sebi. Uvijek ponovo vježbajte ustrajnost i strpljenje sa samim sobom i volite vašu dušu. Uzdignite se, jer ljubav čeka na to, da kroz vas djeluje. Također ako kao čovjek imate još mnogo  mana  i često griješite, nastojite koliko vam je moguće da svojom snagom prezentirate ljubav. Ne mislite da vaše ljudsko JA može potisnuti ljubav. Ljubav pobjeđuje bez borbe. Jednostavno samo pustite, da se dogodi ( što se događa) i imajte povjerenja u vašu intuiciju.

Vaše srce uvijek zna, što je za vas dobro. Tako, ako, kao čovjek, imate još mnogo nedostataka i sebe strogo osuđujete i nisko vrednujete, znajte da je i u vama ipak prisutna ljubav. Ako se oslonite na ljubav, tad će se izliječiti mnoge rane i ako se u buduće čvrsto držite ljubavi tad se ne će više pojaviti nikakve rane. Ljubav je čudotvorna moć i čudesna medicina. U vama samima stanuje najveći misterij, a to je preobrazba kroz ljubav. Čudesa su tamo, gdje  stvarnost preobražava vaše cijelo biće, gdje se stvarnosti pojavljuju iz ljubavi, u koje čovjek ne može vjerovati. Misterij ljubavi uvijek pobjeđuje. To vas uzdiže, oslobađa i daruje vam ljubav.

Ljubav je vaše sredstvo iscjeljivanja i stoga se čvrsto držite ove ljubavi, bez obzira što se dogodi u vašem životu. Najvažnije je da ne dopustite da vas vode emocije. nego da uvijek u vašem srcu bude prisutna  čista ljubav. Tad ćete iz ljubavi prepoznati, što je za vas dobro i naslutit ćete, gdje je vaš put. Imajte ovo povjerenje. Uvijek je moguće da kroz vas djeluje ljubav, i ona zaista često djeluje, da vi ne primijetite. Vi ponekad mislite o Bogu i tad odjednom dobijete jednu misao i primite impulse, koji dolaze iz božanske ljubavi. Vi to ne opažate često, jer ne znate, da to dolazi iz srca, i vi mislite, da je to samo prolazna misao ili san.

Misterij ljubavi vas preobražava. U tom stanju bit će vam dana energija kojom će se uzdignuti vaša energija. Vrlo je važno da vjerujete u same sebe, da imate u sebe povjerenje i da znate da ste voljeni. Vi se još uvijek jako identificirate s vašim ljudskim JA. No, vi to niste. Držite se vašeg srca, gledajte u ovaj snažan centar u vama i uvijek ponovo recite:

BOŽE U MENI, TI SI MOĆ PRISUTNA U MOM SRCU.

Ti si ljubav. Centar i izvor jest moje srce. Iz tebe dolazi dobro.

Ja te dozivam. Neka teče izvor ljubavi i neka me uzdigne,

neka ublažava boli i neka sve iscjeljuje, da se može dogoditi

ono, što je dobro za moju dušu i što je za mene određeno.

 

Tako govori svom srcu i budi povjerljiv i strpljiv sa samim sobom. Duhovni svijet često radi na vama, ali mnogi od vas uvijek ponovo padaju u stare misaone strukture. Pri tome je najvažnije, da se uvijek ponovo usmjerite i da ne gledate nazad, nego naprijed i da koračate dalje. Iako posrnete tad opet ustanite i budite hrabri ići dalje. Ne dopustite da posrtanje utječe na vas. Sve duše, koje su predhodile vama, gledale su uvijek naprijed. One nisu dopustile, da ih niski udarci svladaju ili zaustave ići naprijed i slijediti put prema svjetlu. Budite u svojoj nutrini ustrajni i žilavi, i budite odlučni i ustrajni, tad životu okrećete čelo i iz toga uvijek dolazi samo dobro. Vi ne trebate doseći ili činiti velika vanjska djela. Dovoljno je, ako se intenzivno bavite ljubavlju i prepoznate, gdje vi možete pokazati ljubav prepoznavajući kada preko vas ljubav može djelovati. Ako volite, tad ćete naslutiti kako vas uzdiže snaga Boga. Tad će pasti sve predrasude o vama i vi ste tako lagani, kako trebate biti. Lagan kao pero je onaj, koji postiže svoj cilj, jer samo kroz lakoću možete prijeći prag  iluzije i postižete božansku stvarnost. Vi radite na tome da uzdignete vašu energiju. Kad to uzdignuće ostvarite tad ćete voditi sretan život za kojeg sami možete reći, da ste zadovoljni. Zadovoljstvo ne postižete samo time, da se izmijene vanjske okolnosti, jer su ponekad također  one vrlo okrutme. Vi postižete zadovoljstvo prije svega time, da budete ponosni samim sobom. To još ne znači, da se je vanjština izmijenila, ali vi ste ponosni na sebe, jer radite na svojoj ljubavi. Vi ste zadovoljni sa sobom, jer znate da vaš fokus leži na ljubavi i to je dovoljno. Na tome učvrstite svoju volju, jer vaš cilj više nije dalek. Također ako su životne okolnosti teške, saberite se i čvrsto se držite ljubavi i principa o uzdignuću. Znajte da je misterij ljubavi uvijek preobrazba. On uzdiže čovjeka iz njegovog starog  mišljenja i tako se dokazuje da je ljubav jedina moć.

JA SAM PRISUTNOST BOGA.

 

To smijete za sebe reći i to je vrlo važno, jer time prepoznajete sebe.

JA SAM PRISUTNOST BOGA I JA UPRAVLJAM
MOJIM VANJSKIM ŽIVOTOM, UKOLIKO SE OBAZIREM
NA LJUBAV I AKO PRIZNAJEM TKO SAM U STVARI.

 

Često susrećete čovjeka, koji nije u suglasju sa svojom dušom ili koji se izrazito jako razlikuje od onoga što je u njegovoj duši. Mnogi od vas imaju određenu sklonost destruktivnosti i sumnjaju u same sebe. Ove sumnjičave misli potiču destruktivnu strukturu Ovim osjećajima ne smijete popustiti, nego uvijek vjerujte u ono Božansko u vama. Čim u sebi prepoznate ove misli, koje omalovažavaju i negiraju vas same, odmah ih zaustavite i recite:

JA SAM U MOM SRCU LJUBLJEN OD BOGA,

jer Bog u meni želi se kroz mene uzdići.

Bog je u meni izvor ljubavi i kroz ljubav ja upravljam

svoj zemaljski život. Ja priznajem ljubav u meni.

 

Ljudi će se uvijek ponovo sjetiti, da se radi o ljubavi. Sveizlječujuće sredstvo ljubavi daruje vam utjehu i mir, i uvijek će vam ponovo biti pokazano kako je ova izliječujuća Prisutnost ispunjena ljubavlju.

Želja je Uzašlih Majstora, da vi prepoznate vaš put. Ono bitno na ovom putu leži u tome, da priznajete sebe. Ne dopustite da vas vanjske strukture ponižavaju. Prepoznajte snagu koju imate i znajte:

JA  JESAM !

 

To pripada tvom putu, jer se JA JESAM odnosi posve konkretno na vaš izvor.    Kad    kažete  „ JA JESAM“ tad izričete nešto najnutarnjije. S vremenom vi ćete razumjeti riječi „ JESAM“ i time ćete biti svjesni, da ovaj neiscrpni izvor stanuje u vama. Izgovorite ove riječi, u svakoj životnoj situaciji, uvijek ponovo. Kad preko dana pravite pauzu sjednite, predočite si i prizovite:

 

JA JESAM BOG u mom srcu, i moje je

pravo voditi život ljubavi i blaženstva !

 

Najveća je želja Božanskog stvaranja, da vi sve crpite iz onog što je savršeno. Vi često mislite na kaznu. Vi se osjećate grešni, jer mislite, da ste premalo otvoreni za ono, što je božansko. I zato uvijek osuđujete sebe. Prihvatite sebe kakvi ste. Vi morate voditi radostan život, a ne život napetosti i pritiska. Vi trebate živjeti opušteno i radosno i biti iz srca sretni, jer tad ste već tamo, gdje želite biti. Tad ste već tamo i ne morate ići dalje i dalje tražiti, jer ste to već postigli. Sve drugo će biti jednostavno. Nemojte se mnogo predomišljati što sada treba činiti u ime ljubavi, nego jednostavno činite. Ne razmišljajte što je duhovnost, nego je jednostavno živite. Ako je živite bit ćete sretni. I po tome ćete ustanoviti da u vama postoji „ JA JESAM:“ Živjeti iz Prisutnosti  JA JESAM, znači jednostavno živjeti. Ako sa sobom niste sretni, tad spoznajte što bi vas tome moglo voditi. Opažajte koje ste misli imali i kada niste slušali sami sebe, kad vam je nutrina rekla: „ Idi“ ili „ Budi tih, šuti.“ Tad imate lošu savjest, jer ako omalovažavate sebe tad si nanosite bol. Volite sebe. Time preuzimate odgovornost za sebe. Ako volite sebe tad živite onako kako srce želi i zahtjeva. Što srce želi to je ono što voli Bog u vama. Tad živite iz punine i tad dolazi dobro.

Svi ste vi blagoslovljeni Ako jednom prepoznate ovaj korak olakšanja tad znate, da ne postoje nikakvi visoki vanjski ciljevi i nikakvi posebni duhovni putovi. Postoji samo živuća ljubav, samo sreća, koju si dopuštate, jer sve je već u vama, i radi se samo o tome, da ovo priznate. To vam je teško povjerovati, no vaši će osjećaji s vremenom ovo akceptirati, jer živite ono, što vam čini dobro. Što više cijenite sami sebe, tim ćete više naslućivati, da nema ništa što bi se u vanjštini moglo postići.

Ako ste mirni i ne morate ništa postići u vanjskom svijetu, tad ipak razmislite zašto niste sretni. To je stoga, jer vanjsko još živi u vama i u vama je još mnogo zahtjeva, a vi ih ne možete akceptirati. U vama je još uvijek u pokretu vanjski svijet, vi još uvijek postavljate suptilne želje i još uvijek vam se upućuju zahtjevi, koji vas tlače i ne dopuštaju vam da budete ono, što u stvari jeste.

Ispunite si vaše želje i živite. Živite skromno. Ne postavljajte si nikakve ciljeve, koji vas udaljuju od vas samih. Živite ono, što stoji na vašem putu, jer time prepoznajete također sreću i ono što je za vas određeno. Ako slijedite ovaj put, tad ćete vidjeti što vam sve dolazi ususret. Tad ćete vidjeti kako život igra sve ono, što je za vas određeno. Kad hodate tad jednostavno hodajte. Idite jednostavno vašim putom i uzmite ono, što jest. I ako se u vašem životu, prividno, ništa ne događa, tad se opredijelite za tišinu, jednostavno slušajte i ništa ne poduzimajte od sebe.. Ako možete to učiniti, tad ste učinili veliki korak, jer time umirujete vaše vanjsko jastvo i sebe senzibilizirate za ono, što vam želi donijeti božansko stvaranje.Ako ste poticani samo prema velikim ciljevima, tad ne prepoznajete, što vam stvaranje priprema, jer su vam ciljevi zapreka. Opustite se i jednostavno prihvatite ono, što jest. Također ako se u vašem životu ništa ne događa, nikakva vanjska zbivanja, ako vam se čini, da vas je život zaboravio: tad on želi, da slušate, da budete tihi i jednostavno kažete:

JA JESAM. JA SAM U MOM SRCU LJUBAV.
Bože u meni, objavi mi ljubav. Ja molim moje

duhovno vodstvo: Prosvijetli me, vodi me u prosvjetljenje,

pomogni mi, da spoznam, što stvarno želim u svom srcu

i što bi trebao činiti.

 Ovaj čin leži u posve jednostavnim koracima. Vi se ne smijete preopteretiti sa samim sobom i vašim naporima u svijetu vanjštine. Prepoznajte samo ono, što u sebi sasvim duboko želite. Određene želje uvijek se vraćaju, jer one žele živjeti. Ponekad su vaše vanjske, moralne strukture usmjerene suprotno i vi više ne naslućujete, što stvarno osjećate u srcu, jer je vaše srce pretovareno. Oslobodite se tako, da se opustite i znajte:

JA SAM VOLJEN !

Ovo trebate i smijete za sebe reći, jer to je istina. Zašto ste voljeni ? Odgovor je jednostavan: Jer vi kroz ljubav prepoznajete, što je za vas određeno. Samo kroz olakšanje vi prepoznajete što je pred vama.. Ljudi, koji postojano na sebi rade i koji uvijek ponovo uzdižu energiju, dobivaju dodatnu pomoć. Vi primate snagu, da se oslobodite starih okova, i to je milost. Milost je zakon, koji je stvoren od Boga. Ako se jedno biće udalji od sebe samog i uplete se u svijetu vanjštine tj. ako se izgubi u vlastitim stvorenjima i više se ne osjeća povezan sa izvorom, tad ovom biću može pomoći samo još milost. Milost se dobiva kroz spremnost, odluku i želju nešto promijeniti. Želja je dovoljno, jer ako dolazi iz srca ona je uvijek ispravna. Tad uvijek dolazi odgovor i dolazi milost. I vi ste opet tu, gdje trebate biti, jer ono što vas mijenja jesu samo vaše misli i vaši osjećaji. Ali vi se u stvari nikada ne mijenjate, jer u vašoj nutrini i u vašoj pravoj prirodi vi ste uvijek ista bića, uvijek božanska. Žalost vlada samo u vama, jer ste zaboravili vaše božanstvo. JA JESAM vodi vas opet nazad.

JA JESAM !

 

Izgovorite za sebe ovu mantru i uzdignite se u svojoj nutrini. Budite prema sebi ljubazni i pažljivi u vašem radu. Ne činite ništa žurno i naglo, nego učite, sve što činite, činiti smireno. Krećite se svjesno, radite svjesno, sve što činite, činite svjesno. Tad će vaš posao biti meditacija. Tad si niste postavili cilj kojeg treba postići i gdje leži vaš fokus, nego se uvijek radi samo o trenutnom djelovanju.

Ako ste u sadašnjosti tad ste u JA JESAM – Prisutnosti Boga. Što činite, to činite samo da biste time ostali u sadašnjosti, a ne radi ostvarenja vanjskog cilja, jer inače niste u sadašnjosti, nego se nalazite u budućnosti. Sve što činite može i smije biti meditacija. Da li jedete ili pijete, da li ustajete ili sjedite, ako govorite, ne govorite zbog dovršenja jedne rečenice, nego govorite, jer je to meditacija. Sve što činite neka bude molitva. Ako pijete pijte meditativno. Kad hodate, tad ne idite samo nekamo, gdje imate vaš vanjski cilj, nego dok idete, idite, jer idete. To opet meditacija.

To je svjesno djelovanje, i to vas vodi u Prisutnost i sadašnjost i u JA JESAM Prisutnost. To je ljubav Boga. Ona vas uvijek drži u sadašnjosti, uvijek u ljubavi, i odvodi vas od vanjskog JA. Vanjsko JA ima uvijek samo vanjski cilj, vanjske namjere. Jedina muka koju imate jest, da vi živite u uvjerenju, da  uvijek morate ispuniti nešto vanjsko, kao neki kazneni posao No, svejedno, što je to: ono mijenja vaš način gledanja. Time svaki posao postaje smiren i vi ostajete tu, gdje pripadate, u vašem vlastitom centru, u JA JESAM – Prisutnost.

TI MOĆNA PRISUTNOSTI BOGA,

prosvijetli me, uzdigni me.

Daj poleta mom duhu, da budem

sveprisutno budan, posve budan.

JA SAM BUDAN. JA JESAM !

 

Budni možete biti samo, ako ste u sadašnjosti. Vježbajte to i podsjećajte se na to.. Još važnije od vježbanja jest, da to ne zaboravite. Vi vrlo brzo zaboravljate o čemu se radi i time opet gubite sebe. Tad se opet sjetite toga na ovaj ili onaj način. I vi ste već tu, gdje pripadate, i s vremenom ustanovljujete, da nema ništa u vanjštini što treba postići. Sve vanjsko događa se samo od sebe, to je sporedni proizvod. Vi ste sretni, ako ste jedno sa sobom. Što činite jednostavno činite  i sporedni je učinak uvijek dobar.

S vremenom se uzdiže vaša energija i cijelo vaše biće. Vi ćete uvijek manje stavljati fokus na vanjske ciljeve, što ne znači, da nemate nikakvih vanjskih ciljeva, ali vam vaš unutarnji mir odaje da li je vaš smjer ispravan. Tad slutite: Dobro je ! Emocija nasuprot vidi samo cilj i vanjštinu a zaboravlja put. Tad ne znate, da li je to  dobro i da li stvarno dolazi od srca. Stoga čuvajte mir, radite tiho i ustrajno na sebi. Ustrajnom vježbom, biti usmjeren na sadašnji trenutak i živjeti u sadašnjosti, bit će vam pokazano što dolazi iz srca, a što ne.

Ljubljene duše, to nije nikakva vanjska tehnika, to je jednostavno samo stav, samo vaš način gledanja. Sve što dolazi iz vaše intuicije vodi vas uvijek dublje i dublje u nutrinu, u ljubav. Vaša vam intuicija kaže ono, što vam je priređeno iz srca i vi to primate posve jasno i nalazite se u sadašnjosti. Tad i  u dubokoj tami slutite, da je to smjer i vi ostajete mirni.

Put je lagan, jer je jednostavan. Ostanite mirni i radite na sebi, jer ćete uvijek dublje  biti vođeni u vas same, dok ne prepoznate koliko misli biva koncentrirano i usmjereno na ono, što je nevažno i beznačajno. Tamo, gdje ste sa svojim mislima, tamo ste već, jer koristite stvaralački princip. No, ako ste u Prisutnosti, tad nosite cilj u vašem srcu. Tako cilj počiva u vašem srcu i s vremenom u vama se događa rađanje: Cilj se rađa u vama. Time se u vama izražava misterij ljubavi. To preuzima vas i uzima vam bezbrojne misli.  To vas izvodi iz vaše ograničene realnosti. I vodi vas u širinu, u vječno, i vi sami od sebe prepoznajete visoke božanske mudrosti  u JA JESAM – Prisutnost. Tad naslućujete:

JA JESAM VJEČAN.

Ako tako na sebi radite, tad se razvija velika opuštenost i mir; jer vi ste zadovoljni sa sobom.Tad nema loše savjesti, nego samo osjećaj ponosa na vas same. Tad ste sjedinjeni sa vama samima. To vam daje lijep osjećaj i vi prepoznajete, da nema ništa za postizanje, što nije već tu. Sve je tu.

JA SAM PRISUTNOST BOGA !

( Ova misao treba biti vaša svakidašnja mantra i formula vaše sreće i duhovnog uspinjanja ! )

I ova Prisutnost vas ljubi. Stoga se ona zove JA SAM – PRISUTNOST. Vaša zadaća kao čovjeka može samo biti, da ponovo prepoznate vašu pravu prirodu i da sebe ne iritirate vanjskim ciljevima, vanjskim glasom, vanjskim riječima i mišljenjima. Ostanite vjerni sebi. Živite svjesno.

JA JESAM – Prisutnost ne želi da držite velike govore, ona ne želi da misionirate, ona ne želi da se trapite. Ljubav želi, da živite, da budete sretni, da ne mislite na prošlost, koja vas boli. Vi trebate sve otpustiti i znati, da se radi samo o tome, da BUDETE VOLJENI. Stoga se zaljubljujete i stoga tražite drugoga, jer želite doživjeti jedan trenutak ljubavi. Ljudi vam mogu pružiti ruku, vi možete jedni druge kratko pratiti, da bi se uzdigli i tako osjetili kako je ljubav lijepa i kako je lijep život i stvaranje.

Ja vam danas donosim točno ovu energiju. Ona, s mojim riječima, dolazi bliže k vama i ulazi dublje u vaše razumijevanje. Ali znanje o tome već je tu, jer svi ste vi Bog. Svi ste vi Božja stvorenja, jer vi u stvarnosti ne idete nikuda, vi ste već tu, vi ste već Bog. Vi samo odustajete odlaziti od samih sebe. Bolje rečeno vi odustajete neistinito o sebi misliti i tražiti u iluzijama, koje ste kreirali u vanjskom stvaranju. Osjećaji osamljenosti traže svog pastira – srce. Vi ste na putu to prepoznati. U stvari nema puta, kojim možete ići. Postoji samo beskrajna tišina, koja vam kaže:

                                                             JA TE VOLIM. JA SAM LJUBAV.

To je najljepši dar stvaranja za svaku individuu,  i za sve vas dolazi dan ovog ispunjenja, ovog prosvjetljenja, kad ćete osjetiti:

JA SAM VOLJEN. JA VOLIM SEBE.

 

Stoga i vi također možete voljeti. Stoga budite spremni dopustiti da se uvijek više ove ljubavi odrazi u vašem životu.  I onda, ako su drugi nepravedni, jednostavno ostanite ustrajni u ljubavi i distancirajte se od sebe samih da stvarate iluzije, nego ostanite kod sebe, kod istine, kod istinitog JA.

Ljubljene duše, to su moje riječi. Još više nego riječi: To su moje energije. A ipak to nisu samo moje enrgje nego i vaše – to je jedna energija. To je energija Boga, to je JA JESAM. Ja govorim iz vas, k vama i u vama. Ja dolazim iz moćne Prisutnosti Boga i ja kažem: Svi se uzdignite u svojoj nutrini, Uzdignite se i recite:

JA JESAM U MOM SRCU ČIST I BOG U MENI LJUBI.

 

Stvaranje vas voli tako kao što dopušta da cvijet procvjeta.  Točno i duboko  razmislite.

Ovo je moj blagoslov kojeg vam upućujem. Neka mir bude u vama !

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U KOLOVOZU...

KOLOVOZ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2022. 08:40h
 • Član bglavacbglavac

  djedovi i bake sretan vam današnji dan!

  25.07.2022. 07:13h
 • Član iridairida

  broj članova 12 002....

  19.07.2022. 12:11h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  HVala.

  13.07.2022. 07:33h
 • Član bglavacbglavac

  Ispravljeno. Lp

  13.07.2022. 06:57h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ako može isšravka u novom članku...Umjesto Bušenje...treba - buđenje. Živjeli.

  12.07.2022. 18:01h
 • Član iridairida

  ajme ljudi, pa chat nam je još u lipnju...hahaha...svi zbrisali na more...ugodan vam dan...!

  09.07.2022. 12:43h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

UZDIGNITE SE I UĐITE U VAŠ J A S A M – PRISUTNOST LJUBAV PREMA SAMOM SEBI