Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

OBJAVLJENO:

PROČITANO

133

PUTA

Afa alga i zdravlje životinja

Afa alga i zdravlje životinja
Značajna su već iskustva u prehrani životinja sa AFA algom.  Doduše, u većini slučajeva alga se dodaje kada životinje već imaju zdravstvene probleme, a trebala bi biti sastavni dio uobičajene prehrane, za koju znamo da je daleko od zadovoljavanja osnovnih nutritivnih potreba organizma i da takva sigurno vodi životinju u bolesno stanje.....

Nema sumnje, klasična, školska medicina proistekla je iz prirodne medicine, ali se toliko odmakla od svoga izvora da se danas sve više udaljuje od njega umjesto da bi u njemu tražila podršku – koristeći sve ono što je, unatoč protoku dugog vremena, ostalo dobro. Od Descartesa (XVII. st.), koji je tumačio da je ljudsko tijelo mehanički stroj koji funkcionira po principima zakona fizike u što, ni u jednom trenutku, nije uključen psihički element, medicina je krenula putom koji ju je odveo u pojedinačni pristup ljudskom zdravlju, kroz dijelove fizičkog tijela – baš isto onako kako neki strojar ili mehaničar popravlja pokvareni dio stroja, mehanizma.

AFA ALGA I ZDRAVLJE ŽIVOTINJA

Značajna su već iskustva u prehrani životinja sa AFA algom. 
Doduše, u većini slučajeva alga se dodaje kada životinje već imaju zdravstvene probleme, a trebala bi biti sastavni dio uobičajene prehrane, za koju znamo da je daleko od zadovoljavanja osnovnih nutritivnih potreba organizma i da takva sigurno vodi životinju u bolesno stanje.

Tisućama godina životinje su živjele u prirodi i hranile se prirodnom, sirovom hranom koja im je osiguravala sve hranjive tvari, vitamine, minerale, klorofil. Njihovi organizmi su prilagođeni takvoj prehrani. 

Danas se prehrana životinja, koje žive u našim domovima, na našim gospodarstvima, ili na drugi način pod našom skrbi, uglavnom vrlo razlikuje od one u divljini. 

Većina od nas hranimo te naše životinje, koje zaista volimo, industrijski proizvedenom hranom. Kupujemo najbolju hranu koju im možemo priuštiti, tješimo se i vjerujemo da su dobile sve što im je potrebno. Nažalost, ovo jednostavno nije točno. Sva hrana industrijski proizvedena ne zadovoljava prehrambene potrebe životinja da bi mogle imati optimalnu razinu zdravlja. 
U stvari, mnogi veterinari su već vrlo zabrinuti zbog kvalitete komercijalne hrane za životinje. U proljeće 1998, Institut za zaštitu životinja i Udruženje veterinara za prava životinja, su napravili anketu o stavovima veterinara sa njihovim ocjenama o industrijskoj hrani za životinje, te kakav je njen utjecaj na zdravlje životinja. Otkrilo se da je 90% sudionika – veterinara zabrinuto zbog kvalitete hrane za životinje. 

Životinjska prehrana zahtijeva ne samo visoko-kvalitetne proteine, masti, ugljikohidrate i vitamine sa svojim co-faktorom minerala i minerala u tragovima, nego i enzime i "prijateljske bakterije", kako bi optimalno funkcionirali, imali jak imunološki sustav, zdravu krv, organe i tkiva. Nažalost, mnogo od toga što im je potrebno je toplinski osjetljivo i uništava se sa visokim toplinskim aplikacijama za obradu ili nepravilnim skladištenjem.
To je uobičajena praksa, ali ne samo da se koriste ovi štetni postupci nego se u većini životinjskih namirnica koriste loši sastojci u cilju smanjenja troškova.“ 

Ako sve prehrambene potrebe nisu ispunjene tijekom duljeg vremenskog razdoblja, životinje će razviti oslabljen imunološki sustav. To se odražava u vidu povećane alergijske reakcije, suhe kože, dlaka/krzno im je bez sjaja, imaju povećanu osjetljivost na parazite…. 

Neprestano se sugerira ljudima da brinu o svom osobnom zdravlju i osobnoj nutritivnoj dobrobiti, dok se ignoriraju neki također važni članovi obitelji: naše životinje! Vjerujući da je za njihovo zdravlje dovoljno da brinemo o redovitom posjetu veterinaru i da im kupujemo hranu „visoke kvalitete“, nismo ni svjesni da nedostaje ključni dio jednadžbe zdravlja

Mnogi vodeći stručnjaci za zdravlje životinja ukazuju na doživotno lošu apsorpciju hrane kao vodeći uzrok mnogih kroničnih bolesti u životinjskoj zajednici. "Od domaćih do divljih životinja svih vrsta, sve imaju najmanje jednu dodirnu točku s ljudima: Optimalna prehrana osigurava optimalno zdravlje"

Bez obzira na odličan tretman, ako životinje nemaju vrhunsku prehranu ne mogu imati ni vrhunske rezultate. " kaže Nancy A. Bozeman, DVM , MS, BS, Liječnik iz Klinike za životinje, Arlington, TX. 

Mnogi vlasnici pasa i drugih životinja su već upoznati sa dobrobiti AFA alge, rado je daju kao dodatak hrani svojim životinjama i imaju iznenađujuće dobre rezultate. 


Dnevno dodavanje AFA alge se vrlo brzo osjeti na njihovom zdravlju:
· Sjajno krzno, svilena dlaka, više jarke boje, bolja koža i manje lomljivi nokti.
· Bolje opće zdravlje, ublaženi simptomi artritisa kod životinja.
· Starije životinje djeluju i osjećaju se mlađe.
· Smanjen stres, bolji temperament, povećan imunitet, povećana razina energije. 


Neki primjeri učinkovitost AFA alge kod bolesnih životinja.

Epilepsija - Prije 13 godina u moju obitelj je došao novi član. Imao je samo 4 tjedna. Malo mekano klupko kojemu je na papirima pisalo: vrsta - srednja pudla; ime Batler. Nismo imali jasno definirane osjećaje prema psima u kući, ali smo vrlo brzo spoznali njegovu bezuvjetnu ljubav koja se zavukla u sve kutke našeg doma. Batler bi svaki ponovni susret sa nekim od ukućana, popratio radosnim piruetama. Prštao bi od sreće.
Jednog dana, par mjeseci od kako smo ga dobili, uslijedio je strašan napad grčenja što je veterinar protumačio kao epilepsiju. Dobio je terapiju - tablete, koje su ga otupljivale i ja sam odlučila da mu ih ne dajem. Napadi su se ponovljali i što je išao stariji bili su sve jači, duže bi trajali i trebalo bi mu sve više vremena da se "vrati".
A onda sam odlučila dati mu AFA algu. Nisam znala hoće li se riješiti njegov problem epilepsije, ali sam bila sigurna da će mu dobro doći za ukupno zdravlje.  Svaki dan 1 AFA kapsula u njegov uobičajeni obrok. Napadi su prestali, nikada se više nije dogodio niti jedan ni u najmanjoj mjeri i evo nakon toliko godina mogu sa sigurnošću reći da je to ružno iskustvo iza nas. Osim toga moj pas je postao pametniji i radosniji. AFA alga je učinila svoj posao u ovoj maloj dragoj glavi.

Metabolička bolest kostiju koja je ponekad i smrtonosna – je problem zatočenih divljih životinja koje su uzgojene na zamjeni za majčino mlijeko - AFA, pomaže kao dodatak prehrani i osigurava elemente koji nedostaju, te pomaže izgraditi jake kosti. 

Oboljenja kože i krzna – životinje koje se drže izložene raznim otrovima, na primjer uz cestu, gdje je neprestano isparavanje otrovnih plinova iz goriva, kao i one u klimatskim uvjetima neprikladnim za njihovo prirodno stanište, dovodi do raznih bolesti, kao gubitak krzna ili slabo krzno, smrzotine ….
Na mnogim slučajevima je dokazano da AFA alga jako pomaže u takvim uvjetima. 

Pothranjenost - gotovo sva zarobljena divljač podliježe pothranjenosti ako ih se drži vani u lošem zoološkom vrtu ili u utočištu akreditiranim od strane sustava. Čak i "dovoljno" hrane obično nije "prava" hrana. AFA stimulira apetit i apsorpciju hrane, te poboljšava ukupan metabolizam životinja. 

Cjelokupno zdravlje - Mnoge uhvaćene divlje životinje su zatočene u betonskim kavezima, bez ikakve sličnosti sa prirodnim staništem. Velike mačke koje za ležaj imaju samo beton, obično imaju probleme sa zglobovima, posebno koljenima. AFA alga poboljšava cjelokupno zdravstveno stanje, ublažava bol i u dugom procesu djeluje polako i na zglobove.

U jednom tretmanu su bile ukupno74 životinje (lavovi, tigrovi, medvjedi, Jaguari, leoparda,). Bilo je sedam vrlo teških slučajeva, kod nekih je stanje poboljšano, a kod nekih je problem potpuno eliminiran, korištenjem Super Blue Green Algae. Sve ostale životinje sa lakšim smetnjama su imale odlične rezultate oporavka sa istim tretmanom. Utočište slonova

Slonovi dolaze u Utočište narušenog fizičkog i emotivnog zdravlja. Korištenjem proizvoda kao što su Blue Green Algae i Spectrabiotic pomažemo slonovima da se oporave od prošlih trauma ili jednostavno da održe dobro zdravlje nakon dugogodišnjeg lošeg življenja. Slonica Jenny [jedna od Carlosovih'djevojka', starosti 34] provela je cijeli svoj život zarobljena u cirkusu i konačno je izbavljena i dovedena u sklonište. Ona sada prima dnevne dopune Super Blue Green Algae koja joj treba između ostalog pomoći da ojača ozlijeđena koljena. Još jedna slonica, Sissy [40 godina] , je bila maltretirana od strane vodiča. Sada prima Spectrabiotic i Blue Green Algae s obzirom na probleme sa želudcem, teško ustajanje i kretanje.
U oba slučaja, uz modro zelene AFA alge, vidjeli smo značajno poboljšanje zdravlja kod svih slonova.“ Bolje zdravlje konja nutritivnom podrškom AFA alge

Flos aquae-Aphanizomenon (AFA) je već udomaćena na ergelama rasnih konja ili privatnim uzgajalištima trkaćih konja. Donijela je bolje zdravlje konjima i zadivljujuće rezultate.
Jedući AFA algu konji ne samo da izgledaju bolje nego imaju znatno poboljšan temperament, povećanu energiju, izdržljivost, a njihova kopita postaju jača i fleksibilnija.
Konjsko kopito je obično problematično kako kod aktivnih, tako i kod neaktivnih konja. Održavanje konja prehranom AFA algom na dnevnoj razini će dati sljedeće pogodnosti:

 • Bolje opće zdravlje, ojačan imunološki sustav, brži oporavak od stresa i zahtjevnih visokih performansi.
 • Snažnija i elastičnija kopita,
 • Sjajna dlaka, mnogo jasnije oči.
 • Poboljšano raspoloženje i stav prema uzgoju i obuci. 


Uzgajivači konja kažu da AFA utječe na ukupno zdravlje i izdržljivost konja
"Moji konji prokazuju osjećaj zadovoljstva. AFA im čini da se bolje fokusiraju i pripreme za trening, kojega izvode savršeno. Njihova koža, dlaka i kopita su, od samog početka dohranjivanja, pokazali značajno poboljšanje. Imaju neobično veliku izdržljivost. "- Carl A.
"Ako me pitate koja je najznačajnija korist kod mojih vrhunskih rasnih trkaćih konja, a koji su jeli AFA algu, rekao bih da im AFA omogućuje sve što se od njih traži da izvedu na vrhuncu svojih snaga. "Ian Wilkes, Carl Nafzger, 

Iz raznih izvora

Moje iskustvo sa pesicom i kojekakve brbljarije na fejsu :-)

AFA alga , Spirulina i Organic alfaalfa ( Lucerna) jedinstveni prirodni spoj algi i organske djeteline koji potpomaže tijelo moćnom hranjivom formulom. - green power U AFA algi su svi hranjivi sastojci potrebni organizmu i to u savršenom omjeru; vitamini, minerali, enzimi, klorofil, elementi u tragovima, masne kiseline i aminokiseline. Stručnjaci tvrde da nije tako efikasna samo zato jer sadrži najveću zalihu hranjivih tvari koju su do sada otkrili, već zato što sve te tvari djeluju sinergijski. Djelovanje svih zajedno je veće negoli zbroj svih pojedinačnih.... http://afa-alge.weebly.com/green-ener...

Na osnovi informacija dobijenih od različitih naučnih timova, Jensen i dr. … predstavili su svoju "MATIČNO - STANIČNU TEORIJU ZA OZDRAVLJENJE REGENERACIJU i OBNAVLJANJE".

Ova revolucionarna teorija pretpostavlja da matične stanice koštane srži napuštaju koštanu srž i putuju tijelom vodeći brigu za liječenje i regeneraciju povređenih organa u toku cijelog života individue. S druge strane matične stanice koštane srži odraslih mogu biti prirodni mehanizam koji tijelo čoveka koristi za liječenje, regeneraciju i obnavljanje. Suglasno ovoj teoriji nije potrebno uzimati embrionalne matične stanice zbog obrade i injektiranje u čovjeka. Regeneriranje se može izvršiti jednostavno preko stimuliranja i oslobađanja matičnih stanica koštane srži i njihovim kretanjem ka tkivu. U tom položaju zadatak je pronaći prirodne spojeve, sposobne oslobađati i pokretati matične stanice. Takvi spojevi mogli bi se koristiti za svakodnevno poticanje prirodnog mhanizma za liječenje i regeneraciju. Jedini takav spoj, poznat do sada je AFA, za koju je nedavno dokazano da stimulira oslobađanje i migraciju matičnih stanica. Ustanovljeno je da doza od pet grama AFA alge povećava broj cirkulirajućih matičnih stanica. Na osnovu ovih podataka nedavno je dodjeljen patent za korištenje AFA alge za liječenje Parkinsa, Alzheimera, diabetesa, multiple skleroze, oporavak nakon srčanog infarkta i regeneracija. 

👉SZO - Svjetska zdravstvena organizacija alge je preporučila kao svakodnevni dodatak hrani jer nadoknađuju ono što današnjem načinu prehrane nedostaje i tako doprinosi dobrom zdravlju. Klamatske alge iz Gornjeg Klamatskog jezera su prirodne i izuzetno bogate nutrijentima. Njihovo blagotvorno djelovanje su poznavali još stari narodi, Maye i Asteci. Zadnjih godina sve više ljudi prepoznaje i osjeća izvanredno djelovanje algi te ih uvodi u svoju svakodnevnu prehranu.

👉VAŽNA NAPOMENA: AFA alge imaju riješenje Ministarstva zdravstva od 30.07.2007. Klasa UP/I 541-02/07-01/470 U SAD-u je uzimanje 5 grama AFA alge na dan, patentirano kao lijek protiv Multipleskleroze, Dijabetesa (šećerna bolest), Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti, za ublažavanje posljedica srčanog udara, moždanog udara i ciroze jetre. Broj patenta u SAD-u je 6814961.

👉ZA POTROSACE: Narudzbu kao i dodatne informacije, i skriptu u pdf. formatu mozete izvrsit putem maila. afaalge.hr@gmail.com ili morana.zg@gmail.com i putem SMS: 098/9770 275

Dostava je moguca samo unutar RH. Uplata se izvrsava prilikom narudzbe. Postarina iznosi 18 kn za iznose do 1100 kn, iznad 1100 kn je besplatna.

morana.zg@gmail.com

ID: BER63348 Neovisni distributer, tvrtke AquaSource, predstavnistva u Hrvatskoj

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijepu i radosnu nedjelju vam želim. Lp

  22.05.2022. 07:14h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče svima.

  13.05.2022. 21:27h
 • Član vanessavanessa

  https://www.youtube.com/watch?v=k7MPTmsPfkI

  10.05.2022. 17:29h
 • Član vanessavanessa

  ❤️ ☕ ☕♥♪♫♫♪♥

  05.05.2022. 20:13h
 • Član vanessavanessa

  Bravo Sjenko***https://www.youtube.com/watch?v=KlYhvzbI6eE

  05.05.2022. 20:05h
 • Član iridairida

  Broj članova kluba 11 950

  05.05.2022. 18:19h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, čestitam vam 1. Svibnja Praznik rada. . Uživajte u miru. Lp

  01.05.2022. 07:20h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Eliksir za mozak, Afa alga i gdje je kupiti? Afa alga - hrana za mozak