Želiš pisati na Magicusu? Klikni za brze upute.

Kalendar događanja

Morana Elena

4

Broj Merlina

Zdravstvena situacija me je odvela na Reiki jos 1998. Od tada sam prosla puno radionica i tecajeva, tarot, razne meditativne tehnike, metode disanja (pranajame) za otpustanje stresa, bistrocu uma. Vođena željom za samorazvojem što me je dovelo do raznih iskustava, širokog spektra znanja, velikog broja pročitanih knjiga i završenih tečaja, seminara, radionica vezanih uz područja osobnog razvoja, komunikologije, coachinga, problematike odnosa, te financija. Na svom putu, a iz želje da što kvalitetnije prenosim svoja znanja prosla sam razne tecajeve na temu verbalne i neverbalne komunikacije, koja znanja prakticiram i svakodnevno usavrsavam u privatnom i javnom zivotu neovisno o situaciji. Vremenom sam pocela dobivati povratne informacije poput: kako znas, da je to, sto mi je potvrdilo da mogu percipirati, intuitivno osjetiti sto se dogadja kod osobe na razini duse, cega ni sama osoba nije bila svjesna. Kroz set alata tehnike Access Consciousness, (pristup svjesnosti) kroz odredjena pitanja i njihovim postavljanjem, kojima ne tražimo konkretan odgovor, ali njima raspetljavamo energiju, dobijamo više prostora i inspiracije u svakodnevnom životu, dobila sam potvrdu da se radi o blokadi, problemu kojeg sam prethodno osjetila. To je set tehnika i procesa dizajniranih kako bi ljudima omogućili više svijesnosti i da Vam pomognu promijeniti bilo koji aspekt u Vašem životu koji ne funkcionira dobro, kao i raskidanje raznih zavjeta, obecanja, ugovora koji nam vise ne doprinose, ciscenjem entiteta kod osoba i prostoru. Moj cilj je osnažiti ljude da znaju ono što već znaju, odnosno da sami shvate da su beskonačna bića i stvaraoci svoje stvarnosti u kojima ih bezuvjetno podrzavam. Koji dar i doprinos je to meni? Koji doprinos mogu biti vama? Koje su vase beskonacne mogucnosti da pitate za mene kako bi jedni drugima otvorili novi prostor za vise radosti, lakoce i drugacije mogucnosti? S ljubavlju, Morana Elena ...morana.zg@gmail.com -https://budjenjesvjesnosti.wordpress.com/ ...http://afa-alge.weebly.com/ Svi članci člana Morana Elena
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Medicinska jodofobija

Medicinska jodofobija "Prema dr. Guyu E. Abrahamu, ‘medicinska jodofobija’ ili bezrazložni strah od upotrebe neorganskog, neradioaktivnog joda ili jodida, vjerovatno je prouzrokovao više ljudske patnje i smrti nego dva svjetska rata zajedno, a sve zbog spriječavanja značajnog kliničkog ispitivanja dnevnih potreba joda neophodnih za optimalno mentalno i tjelesno zdravlje." ....Otprilike 96% pacijenata imalo je nizak nivo joda. Svjetska zdravstvena organizacija priznaje nedostatak joda kao glavni uzrok mentalne retardacije koja se može spriječiti. Nedostatak joda identificiran je kao značajni zdravstveni problem u 129 zemalja, a čak 72% svjetskog stanovništva pati od poremećaja uzrokovanih nedostatkom joda.
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Što je Portal 22.2.2022. i koji mu je značaj - ovo želite znati!

Što je Portal 22.2.2022. i koji mu je značaj - ovo želite znati! ...Možete pronaći istinu u sebi, nema potrebe više ništa pronaći u stvarnosti. Istina teče u vama i kada raširite oči, istina je ta koja će vam otvoriti oči....Također, broj 2 u numerologiji upućuje na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže. Ključne lekcije kada se radi o broju 2 općenito su usredotočene na kompromis, prihvaćanje, suosjećanje, suradnju i sklad.Kada je 2 u nizu kao u 222, ova energija je super-nabijena. Postoji poziv da pristupite životu s više suosjećanja, da tražite bolju ravnotežu, da surađujete s drugima, da tražite partnerstvo kada možete i težite harmoniji.
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Što je potrebno da izaberete promjenu koja bi donjela više svjesnosti na Planeti?

Što je potrebno da izaberete promjenu koja bi donjela više svjesnosti na Planeti? Zapitajmo se: u koliko se naših zdravstvenih ustanova liječi bojom, homeopatskim pripravcima, fitoterapijom, aromaterapijom, akupunkturom, akupresurom, kiropraktikom ili se primjenjuju iridologija neke drevne istočnjačke metode dijagnosticiranja ili radiestezija?.... Želiš li drugačije ishode u životu, tada poduzmi drugačije poteze. Smatraš li da tvoj život može biti još bolji nego sada, po pitanju zdravlja, financijske stabilnosti, harmoničnih odnosa, ljubavi prema sebi vrijeme je da kreneš, da rezerviras svoj termin i poklonis si prekrasan dar.
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Feniletilamin (PEA) - "molekula ljubavi" 

Feniletilamin (PEA) - Poznata kao eliksir za mozak, ta se alga pokazuje kao supergorivo za živčani sustav. Ona je u stanju napuniti, obnoviti i energizirati umorne stanice - Klamatska afa alga ....Feniletilamin (PEA) - "molekula ljubavi" ..... Unutar AFA algi nalazi se koncentrirana razina feniletilamin (PEA), nadbubrežne i moždane kemikalije koja se u našem tijelu prirodno sintetizira iz dvije aminokiseline: fenilalanin i tirozin. PEA povećava aktivnost neurotransmitera (moždanih kemikalija) u dijelovima mozga koji kontroliraju našu sposobnost da obratimo pažnju i budimo budni.
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Dijelovi iz knjige dr. P. Naydenova u hrvatskom izdanju - "Zelene Zrake Svjetlosti"

Dijelovi iz knjige dr. P. Naydenova u hrvatskom izdanju - Afa Alge - Eliksir za mozak, Zelena krv planete, Super hrana 21 stoljeća, Fanny , Antidepresiv, Hrana iz vode u doba Vodenjaka, Izvor Svjetlosti i Energije ... čuvar iskonske informacije i inteligencije ...AFA, nevidljivi vodeni cvijet. Ništa dodano, ništa oduzeto, potpuno ista kao što ju je Stvoritelj za nas pripremio. Sva hranjiva u idealnim omjerima, upravo onakvim kako zahtjeva naš organizam, iskoristiva gotovo u potpunosti.
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Na dan kad sam umrla....

Na dan kad sam umrla.... ....ne mogavši slušat kojekakve nesvjesne umotvorine, dok osluškujem iza praznih riječi dušu iza koje tijelo ne diše, ne nalazivši način na koji bih prenjela što znam, što uistinu djeluje, što stvarno Jest...BIVANJE:...Nekako, za onog Njega nikako još ne nalazim vremena, svjesna da je vrijeme iluzija, a život prolazan a i vječan. Cinilo se kao da zapravo ne biram..baš kao priča o Jarilu i Morani, ili Bojanu iz opere Jakova Gotovca. Tog jednog njega, davno sam ubila. Znam, kad izaberem, i onaj zaleđeni rub naše Planete Zemlje, rastopit cu i obasjat cijelu Planetu blistavom svjetlošću svog srca, svog unutarnjeg bića koje je sve. Namaste
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Sve mi se manje sviđa ova bolesna realnost, a vama? Jeste li je voljni promijenti?

Sve mi se manje sviđa ova bolesna realnost, a vama? Jeste li je voljni promijenti? Obožavam svoj način pisanja. Uvijek nađem nešto potpuno drugačije kako bi izrazila svoje dvojbe, iskustva iz ove realnosti, spoznaje, mogućnosti, informacije. Iako svjesna da time nemam poveću publiku, no to mi i nije cilj nastavljam hraniti dobrog vuka kako god znam i umijem, ma kako se ponekad raspadala, posrtala, padala. Ustanem, namjestim krunu i nastavim dalje. Cilj mi je osvjestiti onima koji uistinu biraju drugacije, više, bolje koje sve mogućnosti imaju. Mnogi kroz moje tekstove čitaju negativu, njihova stvar, istih onih koji traže izgovor zašto nešto ne mogu, izgovor za uspjeh ili neuspjeh....uglavnom, ova tema se mnogima neće svidjeti, no toplo preporučam da nađete malo više vremena i pročitate. Nakon što pročitate da udahnete par puta i stvarno, stvarno se zapitate što se uistinu oko nas i u nama događa.
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Stvarnost je iluzija, a mi smo jedini kreatori svoje stvarnosti!

Stvarnost je iluzija, a mi smo jedini kreatori svoje stvarnosti! Jedino vrijeme koje postoji je SADA. No, postoje mnoge realnosti u mnogim dimenzijama. Jednostavno je, samo razmislite da li čekate 6 sati na telefonu da vam se javi netko tko je udaljen vremenski 6 sati od vas, u drugoj vremenskoj zoni, ili kako je moguće da krenete na drugi kraj planete danas, a dođete jučer. Jeste li uistinu u danas ili ipak u jučer. Je li moguće mijenjati jučer i utjecati na sutra? Je li stvarno ista van nas ima utjecaj i može odrediti i definirati našu realnost? Jeste li sigurni da ste se razveli ili vjenčali, ili da radite ovaj posao,a onaj koji ste odbili ne...sve je moguće, sve postoji..Što još postoji i koju svjesnost možete primiti? Kako to uopće osvijestiti?
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Spoj ugodnog i korisnog: PRIMORDIAL FOOD - prvobitna, praiskonska hrana

Spoj ugodnog i korisnog: PRIMORDIAL FOOD - prvobitna, praiskonska hrana Čitajući razno razna svjedočanstva gdje antibiotici nikako ne pomažu, razmišljanju o odlascima na hitnu, traženja veza i vezica istih onih koji se nazivaju borcima protiv farmakomafije, razsmišljala sam sto je tu sve moguće, a rijetki isto biraju....a onda me obasjalo sunce. Nekako volem svoje priče povezati sa nečim i korisnim. ako to nije kakva pouka onda je....poruka i pouka :-) uz osobno iskustvo.
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Afa alga - hrana za mozak

Afa alga - hrana za mozak Pinealna žlijezda je najvažniji organ našeg biološkog vozila.... Mi koristimo našu percepciju, našu svijest i naše osjete kako bi dobili svijest o energiji u svijetu putem informacija oko nas. Bez pinealne žlijezde, ne bi bilo osjeta, što znači da ne bi bilo načina da lociramo hranu, partnere, sigurnost, toplinu i mnoge potrebne stvari za svakodnevni život u ljudskom i životinjskom kraljevstvu.
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Afa alga i zdravlje životinja

Afa alga i zdravlje životinja Značajna su već iskustva u prehrani životinja sa AFA algom.  Doduše, u većini slučajeva alga se dodaje kada životinje već imaju zdravstvene probleme, a trebala bi biti sastavni dio uobičajene prehrane, za koju znamo da je daleko od zadovoljavanja osnovnih nutritivnih potreba organizma i da takva sigurno vodi životinju u bolesno stanje.....
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Holistička, alternativna, prirodna ili komplementarna medicina

Holistička, alternativna, prirodna ili komplementarna medicina Nema sumnje, klasična, školska medicina proistekla je iz prirodne medicine, ali se toliko odmakla od svoga izvora da se danas sve više udaljuje od njega umjesto da bi u njemu tražila podršku – koristeći sve ono što je, unatoč protoku dugog vremena, ostalo dobro. Od Descartesa (XVII. st.), koji je tumačio da je ljudsko tijelo mehanički stroj koji funkcionira po principima zakona fizike u što, ni u jednom trenutku, nije uključen psihički element, medicina je krenula putom koji ju je odveo u pojedinačni pristup ljudskom zdravlju, kroz dijelove fizičkog tijela – baš isto onako kako neki strojar ili mehaničar popravlja pokvareni dio stroja, mehanizma.
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Školska, alopatska, konvencionalna ili danas rado zvana legitimna medicina

Školska, alopatska, konvencionalna ili danas rado zvana legitimna medicina Istina o zlu koje nas ubija: Ovo je rat za duše! ...... ‘’U budućnosti će nam dušu eliminirati lijekovima. Pod izlikom ‘zdrave točke gledišta’, postojat će cjepivo kojim će se ljudsko tijelo tretirati što je prije moguće, neposredno pri rođenju, tako da ljudsko biće ni ne može razviti misao o postojanju duše i Duha..."
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Eliksir za mozak, Afa alga i gdje je kupiti?

Eliksir za mozak, Afa alga i gdje je kupiti? Nevidljivi vodeni cvijet – Izvor Svjetlosti i Energije…čuvar iskonske informacije i inteligencije....Alge nazivamo materijaliziranom Sunčevom svjetlošću. Često ljudi osjećaju priljev snage relativno brzo nakon uzimanja algi, mada se korist od njihove uporabe povećava vremenom – naročito kod AFA algi koje kombiniraju kozmičku i zemaljsku energiju.
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Emocije, frekvencija i iscjeljenje

Emocije, frekvencija i iscjeljenje Danas postoje mnogobrojne znanstvene potvrde koje dokazuju da su naše vibracije jedina stvar koja nas drži podalje od života ispunjenog radošću i uspjehom na bilo kojem životnom segmentu. Ideja da fizički svijet ima energetsku dimenziju, da se ona kreće i da se putem nje može mijenjati život, nije nova. Kroz povijest, različite kulture profitirale su radom na različitim formama energije. Tisucama godina ljudi u Kini prakticiraju Qi Gong i Tai Chi i na taj način usmjeravaju svoju energiju prema zdravlju i opuštanju. U Indiji se od drevnih vremena radi s mantrama i ostalim duhovnim tehnikama što donosi samospoznaju, dublje razumijevanje svijeta i dublji nivo svjesnosti. Kod mnogih drugih tehnika vam govore da terapeut ne može nešto promijeniti kod druge osobe, sve dok to nije promijenii kod sebe, ili ako to sam nije doživio, ili imao to isto iskustvo. Da li to znači da mozemo pomoći drugima samo ako smo imali velike probleme u životu? Samo ako smo sebe iscijelili nakon neke teže bolesti?
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Darujem....

Darujem.... Zbog brojnih pozitivnih svojstava domaći kefir se preporuča kod liječenja gljivičnih oboljenja, kod alergije i astme, psorijaze i kožnih bolesti, tumora, reume, artritisa, za jačanje imuniteta, snižavanje visokog tlaka, šećera i kolesterola, regulaciju probave i sličnih problema.
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Pričam ti priču o Bogu, iskustvu i lijecenju.

Pričam ti priču o Bogu, iskustvu i lijecenju. Zašto bih pričala priče? Jer imam što za ispričati :-) jer za priče ljudi pitaju. Rijetko za više od priča...a onda da potvrdiš priču pitaju za iskustvo, ako ga ne izložiš kažu da prodajes maglu i manipuliraš... Ako cekate Boga da vam pomogne, ili kazete da netko zivi dok drugi ne zivi u Bogu. Potom vas pitam tko ili sto je Bog, a vi odgovorite da je on u vama, nama...pitam vas... Koga to cekate i tko vam to onda treba pomoc? 
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

STATE of mind, država ili stanje uma?

STATE of mind, država ili stanje uma? Komunikacija nije stvorena za UNDER STANDING (stajati ispod) - razumijevanje. Nas jezik je energetski,.... Zrelost se razumije samo gledanjem procesa sazrijevanja voća i tako smo spremni za ovu sezonu proljeća da upijemo sve cvjetanje samo dopuštajući. Nećemo uvijek imati luksuz vidjeti karticu zrelosti u tako brzom slijedu – ali ona je uvijek tu. Samo znanje može biti motivacija da se poduzmu nepoznati koraci naprijed..
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Nesto je divlje na en-tu u zraku - be aware!

Nesto je divlje na en-tu u zraku - be aware! Nekako mi skroz bio cudan onaj stripor po autu..gdje li nestaje snijeg dok je bara zaledjena, a vode od otapanja nigdje....... Ma da, ja...fantaziram...totalno frisko, hladno, vjetar brije, a mjesec mutan, mutan. Jos malo pa bih postala stihoklepac...ipak zaustavljam se. Necu ja to dirat. Nek otplahuta. Mogu samo promjenit molekularnu strukturu i izenergizirat...... Aj da zabiljezim...
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Što je sve moguće da prestanemo biti kopije?

Što je sve moguće da prestanemo biti kopije? Onako. ..usput 🥰 samo da znate: Sve je moguce samo ako ste voljni biti bez gledista, u potpunom dopuštanju i voljni primiti...... 💥Svugdje gdje smo kupili laž da smo jedni drugima refleksija i da je ova stvarnost naša refleksija, i da nemamo moć mijenjati svoju realnost jer je netko rekao da smo ovakvi ili onakvi i da je život ovakav ili onkav....pa nemamo potpunu jasnocu, lakocu, slobodu biti, bivati, birati, kreirati, generirati stvarnost koju stvarno biramo i biti sto stvarno jesmo, beskonacna svjesna bica, poništavam i dekreiram s potpunom lakocom....... 🥰 Darujem Bars tretmane 💥 povodom Globalnog Bars day 💥 Kome bi ovo bilo doprinos? Tko bira mijenjati svijet sa mnom?
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Koji dar i doprinos ovakvi energetski tretmani mogu biti cijeloj Planeti i bićima na njoj?

Koji dar i doprinos ovakvi energetski tretmani mogu biti cijeloj Planeti i bićima na njoj? Alergija u dosadašnjem smislu i ne postoji. Sve alergije koje dokazujemo našim alergoloskim testovima su uvijek "sporedni kolosjeci", "šine" u vezi sa prvim DHS-om. Zbog toga moramo da se upoznamo sa novim načinom shvaćanja alergija. Alergije su praktično opominjući signali našeg organizma, nešto tipa: "Stop, u takvoj situaciji se onda desio (dramatični događaj) DHS, oprez da ne budes uhvaćen na pogrešnoj nozi".....Ako je naš mozak kompjuter organizma, onda je on to za sve i nema smisla zamišljati da neki procesi u organizmu protiču mimo njega. Cijela medicina se mora iz osnova mijenjati
Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

Koja pozivnica mogu biti, kako bi kreirali zajedno s potpunom lakoćom?

Koja pozivnica mogu biti, kako bi kreirali zajedno s potpunom lakoćom? Koja energija, prostor, svijest i izbor mogu biti što će meni i mome tijelu dopustiti da kreiramo zajedno s potpunom lakoćom? Primanje je još jedna od naših urođenih sposobnosti i, kada bismo proširili svoju sposobnost primanja SVEGA života - bez prosuđivanja - s većom bismo lakoćom imali SVE ono što uistinu želimo.  Riječ je o darivanju i primanju - što odbijate primiti, a što biste mogli odabrati?  Povodom globalnog Bars day-a darujem jednoj osobi tretman Barsa u kontaktu, na sam Bars day, 15.1.2022., na lokaciji Zagreb- zapad, trima osobama uz jedan tretman u trajanju od 90 min, poklanjam jos jedan u trajanju od 60 min.  Moguci dogovori i energetskih tretmana na daljinu.  ZA TRI ČLANA PORTALA MAGICUS.Info UZ JEDAN TRETMAN BARSA U TRAJANJU OD 90 MIN DARUJEM JOS DVA ENERGETSKA TRETMANA PO IZBORU OD 60 MIN.
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info