Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Morana Elena

Upisao:

Morana Elena

OBJAVLJENO:

PROČITANO

317

PUTA

Što je Portal 22.2.2022. i koji mu je značaj - ovo želite znati!

Što je Portal 22.2.2022. i koji mu je značaj - ovo želite znati!
...Možete pronaći istinu u sebi, nema potrebe više ništa pronaći u stvarnosti. Istina teče u vama i kada raširite oči, istina je ta koja će vam otvoriti oči....Također, broj 2 u numerologiji upućuje na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže. Ključne lekcije kada se radi o broju 2 općenito su usredotočene na kompromis, prihvaćanje, suosjećanje, suradnju i sklad.Kada je 2 u nizu kao u 222, ova energija je super-nabijena. Postoji poziv da pristupite životu s više suosjećanja, da tražite bolju ravnotežu, da surađujete s drugima, da tražite partnerstvo kada možete i težite harmoniji.

Portal 22/22 ili 22222 odnosi se na prozor ili vremensko razdoblje 22. veljače 2022., kada su energije najviše povišene. Vjeruje se da će se portal u potpunosti otvoriti 22.2.22. i dati nam energiju da se usredotočimo na aspekte koji bi nam mogli učiniti život boljim.Počelo je drugog dana u mjesecu, a energije će se pojačati u utorak.

Anđeoski broj 222 čini manifestaciju snažnijom. Ovo bi ujedno bio i posljednji put da ćemo svjedočiti slijedu od 222 dana u ovom stoljeću.

Komentirajući promjene moći tijekom tog razdoblja, Shereen Campbell iz Horoscope.com rekla je za New York Times :

“Povijesno gledano, ovo je vrijeme obilježeno puno promjena i većina vjeruje da za SAD to neće biti drugačije.”

Mjesec je započeo mladim Mjesecom u Vodenjaku koji je uveo energiju novih početaka i promjena, a samo dan kasnije doživjeli smo ono što su neki nazvali prvim od posljednja tri 222 dana u stoljeću, koji se događaju 2. veljače. , 2022., 20. veljače 2022. i 22. veljače 2022U numerologiji, niz od 222 brojeva često se naziva Anđeoski brojevi.

Također, broj 2 u numerologiji upućuje na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže. Ključne lekcije kada se radi o broju 2 općenito su usredotočene na kompromis, prihvaćanje, suosjećanje, suradnju i sklad.Kada je 2 u nizu kao u 222, ova energija je super-nabijena. Postoji poziv da pristupite životu s više suosjećanja, da tražite bolju ravnotežu, da surađujete s drugima, da tražite partnerstvo kada možete i težite harmoniji. Kad razmislite o posljednje gotovo 22 godine, ne zvuče li toliko mnogo ovih tema istinito? To je posebno duboko kada razmišljate o 2020.! Nema šanse da bismo preživjeli posljednje dvije godine bez suosjećanja i suradnje.

Toliko se našeg svijeta promijenilo, posebno načini na koje komuniciramo s drugima. Štoviše, Sjedinjene Države imaju svoj prvi Plutonov povratak 20.02.2022. koji se poklapa s drugim 222. danom u mjesecu. Budući da je Amerika relativno mlada zemlja, nikada nije doživjela povratak Plutona niti početak novog ciklusa Plutona.

Za vašu referencu, kada se Pluton – gospodar uništenja, transformacije i moći – vrati (što traje otprilike 247 godina), taj entitet (u ovom slučaju, SAD) ima priliku napustiti arhaične sustave i strukture koje više nisu koristi masama, tako da svaki pojedinac povezan s tim entitetom može maksimalno iskoristiti potencijal svoje duše.Ako pogledamo starije zemlje za neki uvid, vrlo je lako zaključiti da su se tijekom tog vremena dogodile velike promjene moći. Povratak Plutona u Francusku i Rusiju obilježio je smrt Napoleona i Staljina. Španjolski diktator Francisco Franco odrekao se vlasti tijekom posljednjeg povratka Plutona u Španjolsku. Neki čak tvrde da se posljednji povratak Plutona u Ujedinjeno Kraljevstvo poklapa s njihovim neslužbenim padom sa statusa svjetskog lidera. Povijesno gledano, ovo vrijeme obilježeno je puno promjena i većina vjeruje da ni za SAD neće biti drugačije.

Kao što ljudi imaju svoju natalnu kartu, tako i zemlje imaju. „Karta rođenja“ jedne zemlje ističe njezine energetske vibracije i teme za koje bismo očekivali da će se odvijati.Problem s korištenjem karte rođenja neke zemlje je znati koji datum postaviti.

Trenutačno, trenutna natalna karta Sjedinjenih Država koju koriste mnogi astrolozi postavljena je na 4. srpnja 1776. u 17.10 po LMT u Philadelphiji, PA, što je bilo navodno vrijeme potpisivanja Deklaracije o neovisnosti.

Treba priznati da su Indijanci živjeli na ovoj zemlji mnogo prije ovog datuma i mnogo prije ove karte "rođenja" Sjedinjenih Država.

Razlog zašto se koristi ovaj grafikon je taj što je utvrđeno da je rođenje trenutnih zakona i uvjerenja Sjedinjenih Država. Dokument koji je potpisan toga dana stvorio je Ameriku kakvu danas poznajemo.Prema ovom često korištenom grafikonu, SAD će imati ono što je poznato kao povratak Plutona od 2022.-2024.

To znači da će se Pluton vratiti na potpuno isti položaj zodijaka gdje je bio 4. srpnja 1776. godine.Povratak Plutona traje 247 neparnih godina, tako da je za Sjedinjene Države ovo prvi Plutonov povratak koji doživljava.

Pluton je planet povezan sa smrću i ponovnim rođenjem. To je sila koja mrvi stvari u pepeo da bi se ponovno izgradile.Nitko tko hoda ovom Zemljom neće doživjeti povratak Plutona osobno, jer je potrebno dulje od našeg životnog vijeka da se dogodi, ali ćemo biti svjedoci kako SAD prolaze kroz njega, i već počinjemo vidjeti znakove.

Razumijevanje Plutona

Prije nego što uronimo u ono što možemo očekivati ​​vidjeti, važno je prvo razumjeti nešto više o tome što je Pluton.

Pluton se smatra Gospodarom podzemlja. Ima sposobnost razotkrivanja skrivenih istina, mračnih tajni i mračnih stvari. Izvlači mračno, skriveno i tabu na površinu kako bi se s njime moglo nositi i suočiti se.Pluton je vrlo kreativna energija, ali kad god nešto novo ispliva na površinu, mora postojati i određena razina uništenja.

Pluton vlada procesom transformacije. Ta mračna noć duševnog trenutka koja nas zatim vodi u duhovno buđenje i onda u konačnici, ponovno rođenje. Plutonova energija je suptilna i spora. Potrebno mu je mnogo godina da istka svoju čaroliju, ali kad završi s nama, osjećamo se preporođenima, obnovljenima i na neki način rekreiranim.

Povratak Plutona i SAD

Sjedinjene Države će službeno doživjeti svoj Plutonov povratak od 2022. do 2024., no kao što je spomenuto, već osjećamo posljedice.Pluton će donijeti svojevrsnu revoluciju. Čini se da će se, kakva god namjera za ovu zemlju postavila 4. srpnja 1776., ponovno vidjeti.Pluton će pitati - Što treba promijeniti? Što treba transformirati? A što treba počastiti?

Bit ćemo prisiljeni pogledati unatrag da vidimo održava li se prvobitna namjera za ovu zemlju i dalje ili treba išta promijeniti.Bit ćemo prisiljeni osvrnuti se i na neki način se prilagoditi prije nego što krenemo naprijed.

Možda ćemo se čak morati ponovno osvrnuti na neke od energija koje su dovele do stvaranja i potrebe za Deklaracijom neovisnosti.Budući da se povratak Plutona događa u znaku Jarca, bit će u središtu pozornosti vlade, velikih poduzeća, autoriteta i zapravo bilo koga tko je na poziciji velike moći.

Povratak Plutona u Jarcu mogao bi se manifestirati kao raspad vlade ili uspostavljene hijerarhije, ali i izgradnja nove.To može dovesti do dubokih i trajnih promjena u načinu vođenja i upravljanja zemljom, te pravilima kojih se građani odlučuju pridržavati.

Ova energija je poput mračne noći duše zemlje. Izaziva SAD da se suoče sa svojom mračnom stranom i razotkriju svaku korupciju. Moramo ispraviti prošlost kako bismo mogli stvoriti svjetliju budućnost.

Dok Plutonov povratak može razotkriti sjene, on je također nevjerojatno moćan tranzit koji može pomoći svakoj zemlji da se uzdigne do svog punog potencijala.Kada se Plutonov povratak službeno završi, bit će poput feniksa koji se diže iz pepela – jači i probuđeniji nego prije.

Dok će SAD završiti svoj povratak Plutona do 2024., zbog njegovih sporih kretanja, možda će trebati do 2028. da se uistinu vidi metamorfoza koja je poprimila oblik. (Ovo je vrijeme kada Pluton službeno napušta zodijak Jarca zauvijek.)

Predviđanja povratka Plutona u SADIako je teško predvidjeti što će se točno dogoditi, evo što možemo vidjeti, plus što se dogodilo dok su druge zemlje iskusile vlastite Plutonove povratke:

Predviđanja povratka Plutona u SAD

Iako je teško predvidjeti što će se točno dogoditi, evo što možemo vidjeti, plus što se dogodilo dok su druge zemlje iskusile vlastite Plutonove povratke:

 • Velike izmjene zakona
 • Promjena strukture vlasti
 • Razotkrivanje duboke korupcije
 • Treba izliječiti prošlost
 • Građanski rat/borbe za vlast
 • Sukobi s drugim zemljama
 • Sporazumi/Partnerstvo s drugim zemljama
 • Izlazak iz sporazuma/partnerstva s drugim zemljama
 • Promjene ili remont bankarstva/gospodarstva
 • Promjene ili remont kada je u pitanju veliki posao
 • Nekonvencionalni lideri
 • Smrt / svrgavanje vođa
 • Promjena saveznika
 • Uspon neovisnosti
 • Rebalansiranje dinamike snage

U konačnici, Plutonov povratak je vrlo otvarajuća, transformativna, mračna noć iskustva duše. Iako izaziva stvari koje bi mogle biti neugodne, osjećam da može utrti put stvaranju uravnoteženije, pravednije i pravednije zemlje, u kojoj se svi osjećaju voljeno, dobrodošlo, poštovano i jednako.

A što za svakog od nas, na individualnoj razini znače dvojke, Mjesec, i Visoka svećenica?

U tarotu je Mjesec prikazan kartom Visoke Svećenice. U opisima Visoke svećenice uvijek će stajat duhovnost, znanje, intuicija, razumijevanje božanskog i viših zakona, što je točan opis karte. 
Međutim, nakon toga slijedi tumačenje kako ova karta zamrzava seksualne aktivnosti.


Ja disem oduvijek Budhinim znanjem, svjesnoscu i istocnom filozofijom, pa na ovo mogu samo reci informirajuci se o istom vise, ukljucujuci i nerijetka osobna predstavaljanja iz reda Visokog svecenstva, da se Katolicka crkva pobrinula za znacenje kojeg Visoka svecenica nema. Na kraju sexualna energija je kozmicka, orgazmicna, zivotna energija, ona koja stvara, ne nuzno i sexualni odnos kao fizicki dodiri i spajanja tijela, kopulacija, ali da duhovna dodirivanja  
seksualna energija u svrhu duhovnosti, doživljavanja povišenih stanja svijesti, iscjeljivanja emotivnih i drugih blokada. U drevno vrijeme odlazilo se svećenici na takav tantrički obred.

"Osho Zen Tarot, karta unutarnjeg glasa može biti prilično nestašna dok zaroni duboko u emocionalni svijet, a zatim naglo izroni, leteći visoko kao nebo, poput dupina koji plešu na površini života. Povezan je sa svemirom, kroz krunu polumjeseca, i Zemljom – što je metaforično sa zelenim listovima na kimonu lika....."

"...Možete pronaći istinu u sebi, nema potrebe više ništa pronaći u stvarnosti. Istina teče u vama i kada raširite oči, istina je ta koja će vam otvoriti oči...."

"......Unutarnji glas Osho Zen je izvanredna meditacija, ako se možete nositi s tim, nećete morati ništa učiniti; što god da radite prosvijetljeno je istinom"

Moze znacit savjet da se zagledamo unutar sebe ili povrdu da vec slijedimo unutarnji glas.

Također, poruka karte je da izbjegnemo kušnju prosuđivanja (i osuđivanja) vlastitih osjećanja ili postupaka, ali i tuđih, već da ih prihvatimo kao "ples delfina u vodama života".

To moze samo ego prosudjivat i kako citam iz raznih izvora na netu, da su tarot karte radili svećenici, i to Egipatski, pa su stoga stavli svećenicu uz mjesec, a ne kako bi trebalo. Egipat kao kultura je njegovala kult ličnosti u vidu vrhovnog boga Faraona, rijetko je davala prilike ženama, iako je bilo iznimki.

Svecenstvo kako god da okrenem moze simbolizirat samo duboku spoznaju i znanje - to je moje glediste i naravno onaj dio mene gdje se pozivam da sam iz reda visokog svecenstva.

I za kraj novog početka....

Obozavam spoj duhovnom i materijalnog, i to je svrha našeg postojanja, stoga....nije li čudesno ovo poklapanje?

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SRPNJU

SRPANJ..

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro magicusi!

  18.06.2022. 07:39h
 • Član bglavacbglavac

  Predragi, sretan vam blagdan! Lp

  16.06.2022. 10:45h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, puno ti hvala za tumačenje ovog sna... još čekam da se ostvari, a znam da hoće (oprosti što kasnije zahvaljujem na tumačenju)

  08.06.2022. 16:37h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  06.06.2022. 21:39h
 • Član bglavacbglavac

  Danas je novida, učinimo od njega nešto najljepše što možemo. Lp

  06.06.2022. 06:06h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, blagoslovljenu nedjelju vam želi. Lp

  05.06.2022. 06:30h
 • Član bglavacbglavac

  Sretan vam Dan državnosti. Uživajte i odmarajte se . Lp

  30.05.2022. 08:04h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Promjenom perspektive mijenja se i naša realnost