Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mlabos

Upisao:

mlabos

OBJAVLJENO:

PROČITANO

292

PUTA

POMOĆ IZ NESVJESNOG - Spoznaja je temelj uspjeha

POMOĆ IZ NESVJESNOG - Spoznaja je temelj uspjeha
U svojoj praksi uvijek nanovo doživljavam da mi dolaze pacijenti što u svojim pokušajima da steknu uspjeh preko programiranja pozitivnih misli postižu malo ili ništa, a često čak i suprotno od uspjeha.

U svojoj praksi uvijek nanovo doživljavam da mi dolaze pacijenti što u svojim pokušajima da steknu uspjeh preko programiranja pozitivnih misli postižu malo ili ništa, a često čak i suprotno od uspjeha.

Pozadina se da lako objasniti. U normalnome, zapadnjački civiliziranom čovjeku ukorijenilo se preko naših društvenih tvorbi, preko odgojnih modela, tako puno negativnih i zastrašujućih misli da je protiv toga i najpozitivnije programiranje često nemoćno.

Ako se u ranim godinama djetinjstva glavni način odgajanja sastojao u stvaranju straha, tada utješna riječ mira i ljubavi ne može u prvi mah -išta postići li tek malo.

Stvoriti pretpostavke za promjenu znači potražiti prepreke u podsvijesti i ukloniti ih. Mi se pritom služimo takozvanim Katathymenom - životom u slikama, životom duša u slikama.

Zajednički prvobitni simboli koji postoje u svim ljudima, donekle nam olakšavaju da pronađemo moguće uzroke i pojave strahova u ranijim godinama i da ih uklonimo. Tek onda kada misao: Ja sam u skladu sa sobom i sa svojom okolinom ne izaziva otpor u podsvijesti, polako se počinje stva­rati ta pozitivna sugestija.

Podsvijest čini oko devedeset postotaka ukupne koli­čine vaše duhovnosti. Može se dobro usporediti s računom u banci. Kakve god brojke imali na računu, crvene ili crne, račun ima svojstvo da ih pojačava, uvećava.

Ako dovoljno dugo čekate, vrijednosti na računu će se podvostručiti. Iz 1000 maraka u minusu bit će 2000 maraka u minusu, iz 1000 ma­raka imovine bit će 2000 maraka imovine.

To odgovara jednoj zakonitosti koju možemo svugdje naći. Sve privlači svoje. Dugovi rađaju nove dugove, imovina rađa novu imovinu, bogatstvo privlači bogatstvo, siromaštvo privlači siromaštvo.

Stoga siromasi postaju siromašniji, a bogataši bogatiji. Taj proces odgovara duhovnoj zakonitosti. Vaša je podsvijest kao kazetofon. ima zadaću da nešto primi, ali nema pravo da odluči je li snimak dobar ili loš. Kazetofon vam omogućuje da primljeno odslušate kad želite, štoviše i jačina tona se može povećati. Kazetofon ima dužnost memorije i pojačala.

Podsvijest je kao kompjutor. Uskladištuje obavijesti i znanje, može to znanje pridružiti novome znanju, ali je u svojoj vlastitoj zadaći skupljača nekreativna.

Podsvijest je kao vrt. Vi ste vrtlar. Što god posijete, možete očekivati da će narasti, da će to vrt iznijeti na vidjelo. Od stričkova sjemena očekujte stričak. Nećete doći na misao da sijete kelj, ako hoćete imati mrkve. Sve raste samo po svojoj vrsti. Vrt iznosi na vidjelo sve što je posijano osim ako se javi neposredna zapreka koja se suprotstavlja rastu. Mnoštvo ka­menja priječi željeni cilj. U vrtu je, dakle, kamenje prepreka. Premalo ili previše vode može također djelovati kao zapreka.

U vašoj podsvijesti ne smije, dakle, biti nikakvih zapre­ka koje se suprotstavljaju vašim željama i ciljevima. Ako čeznete za ljubavlju, ljubav će otkloniti sve što joj nije primjere­no. Sve što volite, dolazi vam. Ali zloba, agresivnost ili zlovolja dugo će ometati stalan dotok.

Dakle, u svakom slučaju nužno je načiniti bilancu, sjes­ti, osluhnuti što je u nama. Tko sam ja, što ponajviše mislim cijeli dan? Je li u meni ljubav ili agresija?

Meditirajte o slje­dećoj izreci: Prepoznati i razriješiti prepreke važan je korak na putu mojega samoostvarenja!

 

  Nastavlja se…

 Erhard F. Freitag.

Rad s Osho tarot simbolima, jedna je od najučikovitijih metoda otkrivanja nesvjesnih (potisnutih) obrazaca, kroz 'razgovor' sa samim sobom...dokazano mojim dugogodišnjim radom kroz vlastito iskustvo i iskustvo ostalih sudionika!

 

   TEČAJ OSHO ZEN TAROTA!

Prijave i info:

Maja Cvjetanović Laboš

majalabos@gmail.com

 098/953 7245

Grupni i inividaulni tečaj OSHO ZEN TAROTA!

(za one izvan Zagreba, i one koji to žele, također i  putem skype-a!)

https://www.magicus.info/sadrzaj/naslovnica/tecaj-osho-zen-tarota-moja-prica-
 https://www.magicus.info/sadrzaj/naslovnica/nasi-novi-naslovi#.WPXuhV5ZbW8.facebook

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 20.11.2021. 20:00h

  Član emilio-iiMerlin0

  Pinocchio ili......

  ......što je deblji kraj masivniji to če i tanji kraj biti izduženiji !?

  Princip batine je uvijek isti a "nijanse" su kao "day to day life" pa i život znače ?!

  *No, iako je svijet danas bogatiji nego je ikad bio, nejednakosti i dalje postoje. Samo u Kini i u SAD-u, više od 67 posto bogatstva kontrolira 10 posto najbogatijih kućanstava - i oni nastavljaju zarađivati ​​sve više i više.* - https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/promjena-na-vrhu-ljestvice-kina-pretekla-sad-i-postala-najbogatija-nacija-na-svijetu-15122793

  *"Ali duh nije ničiji čuvar". "On je apstraktna sila koju mi uopšte ne zanimamo, ali koja ipak reaguje na našu moć, ali ne na naše molitve, već na našu moć. Upamti to kada sledeći put budeš imala potrebu da se moliš*

  **–La fijeza del punto de encaje está íntimamente
  relacionada con la sintaxis, de tal forma que la
  secuencia apropiada de palabras, puede convertir la
  fijeza en fluir. De eso se valen los doctores de la
  mente para ayudar a sus enfermos.
  “El truco de los brujos, es que reencauzan el
  lenguaje.”
  –Lo que mantiene a la gente esclavizada, son los
  acuerdos. De cierta forma, todos son esclavos
  voluntarios de los acuerdos que asumieron.”
  Lo interrumpí:
  –Pero, si los acuerdos son lo que ha permitido al
  ser humano construir culturas y civilizaciones. –
  Observé críticamente**

  Zamislimo si da je tamo neki se i programirao da bude najbrži revolveraš na svetu a onda naletii na Doc Hollidey-a i popije metak !o'o!

  Možemo mi pozitivno mislitii o privlačenju novca ali i privuči svakojake nuspojave ?

  Ovo bi bilo za "Izvorno Novinarstvo" tojest ako nismo "ukorijenjeni u Biću" onda imamo "sporazum/ugovor s Djavlom" a na Novinarima je da istraže - "Da bi vijest bila kompletna, mora odgovarati na pet pitanja (tko, što, gdje, kada, zašto) te mora biti izrečena standardnim jezikom, jasna, točna i precizna*

  A ponavljati poradi " ne ponovilo se":***

  * Rekao je, da mu je malo stalo do sudbine ljudskosti, da je jedino važno bilo naše pojedinačna sudbina kao svijetleća bića, ali da: -Izađi tamo, pokušavajući spasiti druge, kao prema našem prijatelju, - rekao je pokazujući na jednu od Carlosove knjige. -To je nešto što definitivno nije u mom planove. Pričao mi je o tome kako je imao nagual Juan Matus upozorio 'Carlitos' na opasnost od ulaska doseg mase. Rekao mu je da bude zadovoljan samo s knjigama, i da se izbjegne izlaganje drži predavanja vani. Ali jeste li ga poslušali? -Kad se petljaš s ljudima, toneš u more interakcija kojih je vrlo teško skloni se. Tijesto, sigurno, može proizvesti energiju, ali te isto tako vuče, kvari. * * Ti poremećaji, koji počinju biti masivni, stvaraju sve veći pritisak, uključujući sve u aktivnostima koje su, hladno gledano, djela kolektivi ludila. To je začarani krug koji je teško razriješiti255 slomiti." – To se događa kada dopustimo intersubjektivnost, tka našu percepciju svijet. Ovo jadno stanje možemo nazvati 'normalnim' ali to je daleko od dobrovoljnog razuma Ratnik. Za čarobnjake je ljudska rasa sastavljen od pojedinaca u različitom stupnju ludost. Prema ovom kriteriju, što je više predmet u skladu sa zbirnim opisom, to je luđe. Na ovi uvjeti, tj fenomen inter-subjektivnosti: svojstvo da ima ljudsko biće, za izgradnju stvarnosti konsenzusa, iznad svijeta osjetila. Kada se osoba ne slaže s drugi o onome što opaža, kaže se da jest halucinirajući, kada cijelo društvo halucinira u isto vrijeme vrijeme, zovu ga "stvarni svijet". – Fiksnost točke okupljanja je intimna vezano za sintaksu, tako da je odgovarajući slijed riječi, možete pretvoriti fiksnost u toku. To kažu liječnici uma pomoći svojim bolesnima. „Trik čarobnjaka je u tome što preusmjeravaju Jezik." -Ono što ljude drži robovima jesu sporazumima. Na neki način, svi su oni robovi dobrovoljci iz sporazuma koje su sklopili." prekinula sam ga: - Ali, ako su dogovori ono što je omogućilo biti čovjek za izgradnju kultura i civilizacija. - Kritički sam promatrao * * - Mislite da imamo fiksno odredište? -Kao obični ljudi, doista, svi trčimo s istom sudbinom, koje nema pobjeći. Ali, kao ratnici, otvaraju nam se nove i uzbudljive mogućnosti. Znakovi duha su smjernice za neka ga smrt ne dotakne. Na to ako to nazovem istinitim sretno ne iluzornom i beskorisnom bogatstvu nakupine materijalnih dobara. -Što misliš koliko bi bio bogat čovjek spreman platiti, da pobjegne iz svog kreveta smrt?*

   

  * „Osjećaji povezani s riječima imaju određenu boju, a ponekad i dođu popraćeno valovima vrućine ili hladnoće." „Pričljivi glupi, izgledaju kao izmiješana mrlja nedefiniranih, pomiješanih boja, kao na onim modernim slikama. Misli kontemplativnih ljudi, s druge strane, pogledajte različite boje, ali u vašem je manje uzbuđenja unutra."* * Ekološki problemi s kojima se suočava modernog čovjeka, rezultat su fiksnosti u položaj grabežljivca. Došli smo do takvog stupnja učinkovitost kao grabežljivci, u koju smo stavili riskirati naše postojanje kao vrste, jer, kao i paraziti, nemamo kamo drugdje kamo ići, naš uspjeh kao grabežljivaca ima postati naša najgora prijetnja.”* Parodirajući riječi od klasik književnosti, pitao me tko sam. “Ne znam”, odgovorio sam spreman na borbu, “ali 'Ja sam'. -Problem je što ne znaš, jer, da spoznat ćete, zasigurno vam se to ne bi svidjelo, budući da ti si zbrka osjećaja koji se bore očajnički želeći pronaći svoje središte Ravnoteža. Ali taj sekundarni centar, kojemu ti ti zoveš 'ja', to zapravo ne postoji, to je samo a fatamorgana, deskriptivna montaža koja stvara iluziju od mene'. Naše pravo ja nalazi se u šuti i ne zahtijeva daljnja objašnjenja. – Cilj ratnika je opažanje izravno, bez potrebe prolaska carine na razlog, gdje je što, nakon prolaska kroz filter interpretacije, gubi svoje pravo značenje. - Ljudi su jedini koji moraju okrenuti se riječima, uspostaviti osjećaj ako jesu, životinje nemaju taj problem. Što treba biti nešto jednostavno i prirodno, postalo je a križaljka, parodija. Neprestano ponavljajući 'Ja Ja sam ', poput papagaja, djeluje pomalo nevino, ali, kad shvatiš, izgubljen si, u labirintu ega, a ne znajući tko si, nesposobnost pronaći smisao za svoje postojanje, mnogi više vole samoubojstvo * "Čarobnjaci uspoređuju ljudska bića s preživače koji se fokusiranjem na teme specifične, čupajte i žvačite pune zalogaje svijet oko sebe, zanemarujući sve ostalo. Zatim povrate te zalogaje percepcije, promišljati ih kroz sebe, gdje je sve pretvara u obrazloženo tumačenje, od tako da perceptivni entitet postaje interpretativni identitet, a svjedočenje postaje a odraz."  -Ono 'Ja sam' je klišej, njegova unutrašnjost je šuplja, jest hrani se jezgrom nesigurnosti. Nečinjenje je prekid u tijeku izvedbe svjetski standard. Sve dok to ne možete prijeći osjećaj 'ja jesam', ne postoji način da se to zaustavi tok. * (mislim dakle jesam) * – Jedan od najboljih načina da pristupite nečinjenju je oponašanje dječjih igara. - Rekao je sa smiješan izraz. Nastavio je objašnjavati: promijeniti percepcijsku naredbu, mogu se izvršiti obavljati neutilitarne djelatnosti, kao npr. hodanje naslijepo ili unatrag, vrtenje a stablo, usmjerite pažnju na kamenčić ili oblaci, vrebajući nečiju sjenu, i sve ostalo na koje se možete sjetiti. Ali, najvažnije od svega, pazi da to ne pretvoriš u rutinu. *

   

   

  * „Razlog postojanja svemira je da bude 188 Svjestan sebe, kroz svako oko, svako percepcija; može se reći da boreći se da se svjestan, ratnik jednostavno ispunjava s konačnim ciljem svemira. Od apsolutno sve što postoji povezano je usred tih svjetlosnih vlakana, jedno je sve i svašta To je jedan." – Svemir je ogromno svjesno biće ispunjeni beskrajnim emanacijama, mi sami mi smo snop tih vlakana vibrantne energije, zatvoreno u malene, prolazne mahune, koje 1 90 vidioci ga opisuju kao svjetleće jaje ili a radiantna energetska sfera. „Što sprječava iznutra i izvana miješanje je životna snaga koja djeluje kao a energetsko polje koje nas izolira od ostalih, to je zato što istina je ono što stvara osjećaj individualnosti." "Što je više ega, to je više udaljeno od duha."*

   

  *Da bi bio svoj, moraš se slomiti sa svojim privezima, tako da više ne budete pod utjecajem društvenim sustavom ili nevidljivim silama." “Samo shvativši to, čovjek može biti slobodan. Na na ovoj razini, radi se o svjesnosti svega utjecaji koji utječu na nas." postoji delikatna ravnoteža između ljudi, grabežljivce i naše zaštitnike, tako da, čak i uz njihovu pomoć, ishod je neizvjestan." - Kako pokušavaju uništiti ljudska bića? - upitala sam stvarno uznemireno. Smrtonosno ozbiljnog lica odgovorio je: – U tu svrhu manipuliraju vođama politički, vjerski i medijski. Iz Zapravo, oni su 'um' koji kontrolira mase, Ovako stvaraju ratove i strahote, jer to je ono hrane se. Što lider ima veći utjecaj, veći su napadi kojima je podložna. Oni povećavaju osobnu važnost vladara, koji će ih natjerati da se osjećaju kao da jesu vrhovna bića. Neki od njih se izgube potpuni osjećaj stvarnosti i doslovno igraju se životima svojih vladara. - Kako kontroliraju glave država? – Koriste različite strategije, iskorištavaju ih njihova uvjerenja ili bilo koje druge slabosti koje imaju. Za neke predlažu pravce djelovanja u svojim snove, tako da nisu ni svjesni kako su došli do određenih odluka; drugima, izravno govore, toliko njih vođe potajno smatraju sebe kao poveznica između njegova naroda i boga.*

   

   

   

  *Komično je vidjeti u čemu traže život prostoru, kad ga ima posvuda. "Život je svojstven kozmosu." "To nepoznato, čak se nalazi upravo ovdje u nama. Pogreška je zato što ljudi znanosti drže se za definiranje 'života', kao nešto ekskluzivno za organsko područje, kada je svemir je sam život." –Nije moguće u potpunosti razumjeti što postoji tamo vani, ali naša je priroda takva, to nas tjera da protumačimo: Svemir koji260 ispravno bi se trebao zvati duet-stih, budući da jest sastavljena od dvije vječne sile, svjetleće i još jedan tamni, koji, u kombinaciji, tvori sve koji postoji. Svakodnevno to prikazujemo u razlike koje postoje između muškog i ženski. Vrlo dobro znam da se time ne objašnjava, ali naša tradicija kaže da su u početku ta dvojica vječne sile lebdjele u ništavilu, postojale lišen dimenzije ili vremena. Prilikom sudara, te su snage postale jedna, pa se proširile eksponencijalno, baš kao što se jaje širi oplođena koja raste i razvija se. Iz te dvojnosti potječe pravilo naguala i svi drugi zakoni. „Svemir je ogromno svjesno biće koje percipira sve u isto vrijeme, ali u a fragmentiran. Svako živo biće je prozor percepcija; osjećajna bića su ona Windows." “Zanimljivo je to primijetiti, gdje god ima svijesti, tendencija je da jedno asimilira drugo. To se događa ne samo u fizičkom planu, gdje je najviše jak, najslabiji se jede, ali bitka je proteže se na sve razine; čini se da je krajnji cilj je ponovno ujedinjenje svijesti. " “Linearnom umu nije tako lako razumjeti sudbina Shaak Atl. Slika koja mi dolazi um, to je onaj pauka suspendiran u svojim nitima; odatle, ona ima potpunu kontrolu nad svime to se događa u vašem webu. Slično, kroz te linije energije putnik može uočiti sve261 što se događa, u svim smjerovima, do beskonačnost u isto vrijeme. Njegovo veliko postignuće bilo je svjesno sjedinjenje s emanacije svemira; ovako je sve postalo i ništa u isto vrijeme. Neki taj podvig nazivaju trećim točka ili treća pozornost, gdje je svijest pojedinac dostiže svoj maksimum, ujedinjavanjem svjesno s cjelinom. Koliko je poznato, vrlo malo tko se vratio iz te države, *

   

   

   

  *“Za anorganska bića, jedina stvar Zanimljiva je visoka energija organskog. The stalni napadi, su u cilju dreniranja energije ljudi, oni postižu taj cilj, kad do Na primjer, oni ljute ljude, ili oni izbaciti bilo koju drugu vrstu emocija, oni iskoristiti svaku emocionalnu ekspanziju koja generirati." - Ako dobro pogledate, vidjet ćete to cijelo vrijeme, ljudi reagiraju na svoje okruženje na temelju emocije. Većinu vremena to jesu prisutni kao blagi valovi, ali postoje prilike da oni su nasilni ili eksplozivni valovi. Pred mojim izgubljenim pogledom nastavio je sa svojom idejom: - Da me razumijete, reći ću vam da čarobnjaci od U prošlosti su imali ugovore s određenim subjektima koji zahtijevao krvne žrtve, iz tog razloga, stvorili rituale kako bi terorizirali svoje žrtve sve dok smrt. Ovako su iz njih iscijedili energiju. pogodan za ta bića, što je u tom slučaju bilo bojati se. To vrijedi i danas, te iste zlokobnih entiteta, nastavljaju se boriti s čovječanstvo. Možda su promijenili taktiku ali cilj ostaje isti: nahraniti od terora nad ljudima. “Još uvijek ne razumijem”, zahtijevao sam, “kako oni da ljudi oslobađaju određenu vrstu energije? –Ovaj cilj postižu usađivanjem ideja, 1 36 čineći da njihove žrtve vibriraju u određenom učestalost, na primjer, kad to netko kaže pretrpio napad panike ili se naljutio na to To je doslovno, to je grabežljivac u akciji, kroz pašu, oni aktivno promiču te promjene humora, jer se time hrane. Ovako znam daje prijenos. “Iskoristivši prednost koju je nevidljivost, anorganska bića pase čovječanstvo. A da to nitko ne primijeti, implantiraju misli o ljudima, zato čarobnjaci oni potvrđuju da naš um zapravo nije naš; to je nusprodukt koji su stvorili šaptači. " “Gigantski zadatak zmijskih ljudi je boriti se protiv bića iz sjene i njihovih izaslanika šaptači." - Zašto ih zoveš šaptačima? -Zato što su takvi. - Rekao je oprezno. -Oni su stručnjaci za šaptanje naredbi u ušima ljudi, ideje implantata, čineći to dojam koje su naše misli. Lako ih je uočiti insinuacije, jer se razlikuju od naših misli, u aspektu koji, u stvarnosti, one prijedlozi zapravo nisu naše želje. Oni strane senzacije, često sugeriraju da ponašajmo se kao idioti. “Sigurno da ćemo u jednom trenutku svi mi Shvatili smo, kako nas napada neka vrsta osjećaj ili misli za koje se čini da nisu naši, jer nisu! Često to Vibracija sugerira da djelujemo na određeni način, da1 37 Čak nam je i mučnina u želucu." "Um grabežljivca je ubojit, a kada napad, nagovijestiti stvari koje, ako osoba nose, izvlače ono najgore što se nalazi u svakom od njih. " -Oni upravljaju čovječanstvom po svojoj volji imaju veliki utjecaj, u gotovo svim aspekte života ljudi. - Kako postižete taj cilj? – Morate uzeti u obzir da jesu manipulativni majstori. Oni nas blisko poznaju, oni su s nama od početka. “Oni su gotovo vječni.***

  Pošto "kada je netko glup tada mu se to i ne može dokazati" a i "borba protiv vlastite gluposti je samostalan rad"....... tojest glupani žele zavladati drugima a pametni pokušavaju ovladati sobom ??

  Neki su potpuno samouvjereni ali i ne mogu bez drugih jer su ta tuđa vlakna izvor bezgraničnog kapaciteta samopouzdanja...... a onda i čovjekovo postojano držanje slike o sebi osigurano je njegovim beskrajnim neznanjem ???

  "Svemir je ogromno svjesno biće koje percipira sve u isto vrijeme"..... pa sad i svaki naš postupak izaziva i lavinu u beskonačnosti pa bi stoga i nepomičnost bila najviši iz-um !o'o!

   

SADRŽAJ UPISAO

Član mlabosMerlin14 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana mlabos dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝

Napiši nešto, ostavi trag

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LIPNJU

LIPANJJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro magicusi!

  18.06.2022. 07:39h
 • Član bglavacbglavac

  Predragi, sretan vam blagdan! Lp

  16.06.2022. 10:45h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, puno ti hvala za tumačenje ovog sna... još čekam da se ostvari, a znam da hoće (oprosti što kasnije zahvaljujem na tumačenju)

  08.06.2022. 16:37h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  06.06.2022. 21:39h
 • Član bglavacbglavac

  Danas je novida, učinimo od njega nešto najljepše što možemo. Lp

  06.06.2022. 06:06h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, blagoslovljenu nedjelju vam želi. Lp

  05.06.2022. 06:30h
 • Član bglavacbglavac

  Sretan vam Dan državnosti. Uživajte i odmarajte se . Lp

  30.05.2022. 08:04h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

POMOĆ IZ NESVJESNOG - Sve raste po zakonu svoje vrste 3 POMOĆ IZ NESVJESNOG-Spoznaja je temelj uspjeha 3