Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član rea

Upisao:

rea

OBJAVLJENO:

PROČITANO

842

PUTA

OD 14.01.2018.

TAPKANJE - Skraćenice

Iako je moguće preskočiti ovaj segment priručnika i još uvek biti veoma uspešan sa EFT, proučavanje ovog dela vam daje dve prednosti:

Skraćenice

Pošto je potreban samo jedan minut da izvođenje osnovnog recepta, možete se pitati zašto bi uvodio ideju skraćenice. Na kraju krajeva, koliko kraće se može postići od jednog minuta?

Iako je moguće preskočiti ovaj segment priručnika i još uvek biti veoma uspešan sa EFT, proučavanje ovog dela vam daje dve prednosti:

1. Možete produbiti svoje razumevanje osnovnog recepta, jer većina skraćenica podrazumeva razlaganje osnovnog recepta na delove i rad na nekim njegovim delovima.

2. Terapeuti, lekari i ostali koji pomažu ljudima će ceniti povećanje vremenske efikasnosti. Često možete postići reziltat verzijom osnovnog recepta za 15 do 20 sekundi, tako da ako radite sa puno pacijenata, kumulativno se postiže velika ušteda u vremenu.

Krenimo sa obnavljanjem osnovnog recepta. On ima formu...

Postavka

Sekvenca

9 Gamut

Sekvenca

Ako možemo eliminisati bilo koji od ovih koraka, ili ih napraviti kraćim, očigledno je da dobijamo na vremenskoj efikasnosti.

Skraćivanje sekvence

Sekvenca je radna snaga osnovnog recepta. Ona je glavni doprinosilac obaranja emocionalnih kegli za kuglanje, nakon što je postavka odradila svoj deo. Ali, mada je ne možemo izbaciti, obično je možemo skratiti.

Energetski meridijani koji cirkulišu telom su međusobno povezani i kroz iskustvo se pokazalo da tapkanjem na jedan meridijan, delujemo i na druge. Tako sam, kroz brojna tapkanja, došao do zaključka da tapkanje na manjem broju meridijana će obično obaviti posao. Krećem sa OB (početak obrve) i zaustavim se IR (ispod ruke). Nastavak tapkanja na tačke na prstima ruke obično nije neophodan.

Videćete me da tako stalno radim na videoima. Retko koristim celu sekvencu. Radi jasnoće, evo kako izgleda skraćena verzija sekvence:

OB = OBrva – početak obrve

SO = Strana Oka

IO = Ispod Oka

IN = Ispod Nosa

IU = Ispod donje Usne

KK= početak Ključne Kosti

IR = Ispod Ruke

Eliminisanje postavke

Molim vas da se prisetite da je psihološka obrnutost gotovo uvek prisutna kod depresija, zavisnosti i degenerativnih bolesti i stoga je postavka u tim situacijama gotovo uvek neophodna.

U ostalim slučajevima je psihološka obrnutost prisutna u oko 40% problema. To ostavlja očiglednih 60% koji ne traže postavku. Da li da se usudimo da izbacimo postavku i rizikujemo neuspeh u 40% slučajeva gde je psihološka obrnutost prisutna?

Sigurno. Medjutim, ja rutinski uključujem postavku jer traži svega nekoliko sekundi da se uradi. Ali ako ispustim postavku, postoji procedura koja mi dozvoljava da brzo saznam da li treba da se vratim na nju.

Krenem sa sakvencom (skraćena verzija traje 10 sekundi), a zatim stanem i procenim da li je bilo kakav progres postignut. Pitam osobu da li je njen intenzitet pao od početnog broja, na primer od 8. Ako kaže jeste, tada znam da postavka nije neophodna i nastavljam sa osnovnim receptom.

Kako znam da postavka nije neophodna? Jednostavno. Ja znam da psihološka obrnutost od početka blokira svaki napredak... i ... pošto je www.TehnikaEmocionalneSlobode.com 66

napredak u ovom slučaju postignut, psihološka obrnutost nije prisutna. Ako, sa druge strane , nikakav progres nije postignut, tada moram pomisliti da je psihološka obrnutost prisutna i krenuti osnovni recept ponovo... ali ovog puta krenuti sa postavkom.

Kako vaše iskustvo raste, shvatićete da neki ljudi imaju malo psiholoških obrnutosti. I to je izuzetno otkriće, jer nam omogućava da odemo pravo na problem sa neverovatnom brzinom.

Eliminisanje 9 Gamut procedure

Procedura 9 gamut nije uvek neophodna. U stvari, potrebno ju je izvesti samo u oko 30% slučajeva. I tada se ponekada može izostaviti. Ja je često izostavim, jer u oko70% slučajeva je bespotrebna. Ako se desi da ne postižem napredak koji želim, uvek ga mogu ponovo uključiti. Ukoliko

ne postižem napredak koji želim, ja proceduru uvek mogu vratiti nazad. Ako je ovaj deo bio neophodan za postizanje rezultata, sada će se postići napredak.

Podizanje očiju od poda do plafona

Ovo je korisna skraćenica kada ste doveli intenzitet do niskog nivoa... kao na primer 1 ili 2 na skali 0 do 10. Potrebno je svega oko 6 sekundi da se izvede i ukoliko je uspešno delovala, doći ćete do 0 bez toga da vam je potreban dodatan krug EFTa.

Da bi to uspešno izveli, jednostavno bez prestanka tapkajte na gamut tačku (dok mirno držite glavu) i tokom 6 sekundi polako pomerate oči od poda prema plafonu. Dok to radite, ponavljajte podsetnu frazu.

Ovaj proces je prikazan u video materijalu. Adrienne vam pokazuje kako to da izvedete u delu sa skraćenicama koji se nalazi na prvom videu drugog dela video serije.

Umetnost skraćivanja

Pošto postoji umetnički deo ovih procesa, teško je staviti na papir ove kraćenice i kako ih izvesti u stvarnim situacijama. To je i razlog zašto sam uključio brojne video demonstracije u ovaj kurs. Vedećete me kako koristim ove skraćenice u različitim situacijama i tako možete dobiti osećaj kako da krenete. Iskustvo je najbolji učitelj kada se radi o korišćenju skraćenica. Ovaj deo vas jednostavno upoznaje sa osnovama.

Molim vas da zapamtite da osnovni recept traje samo nekoliko minuta da se izvede. U stvari i nije potrebno raditi skraćenice. One su jednostavno brze da se odrade i to je sva njihova prednost.

Video snimci na DVD za deo II

( Radi lakšeg snalaženja svi EFT video su sumirani u dodatku)

Važna primedba onima koji koriste ovaj priručnik besplatno preko interneta: Ovaj priručnik upućuje na video i audio materijale koji su deo mnogo obimnijeg EFT kursa. Ceo EFT kurs kao video i audio materijali su na raspolaganju na www.emofree.com/a/?2187/2 . Medjutim, ovaj priručnik daje sve osnove. Video i audio materijal nisu neophodni, sem ukoliko želite da proširite svoje znanje i na nivo iznad početničkog. Takođe: Ako se niste do sada već prijavili za naše EFT elektronske novine, učinite to na www.emofree.com/a/?2187/9

Video 1 - Pregled

Ovaj snimak je premošćavanje dela I i dela II gde je deo I sumiran i mnogi koncepti koji su uključeni u priručnik dela II se istražuju i ponovo pregledaju. Ovde ćemo razgovarati o prepreka odličnog uspeha, skraćenicama i metafori šume i drveća. www.TehnikaEmocionalneSlobode.com 67

Video 2 - Primeri iz publike

Ostatak ovih videa sadrže koncentrovanu kombinaciju dva trodnevna seminara. Ovaj video kreće sa početka ovih seminara i istražuje širok aspekt problema... uključujući i emotivne i fizičke... i time se postiže perspektiva neprocenjive vrednosti o moći EFT-a. Ovde se razgovara o problemima kao što su: strah od javnog govora, strah od javnih mesta, anksioznost, migrenska glavobolja, fizički bol, strah od letenja, depresija, fibromialgija, visok krvni pritisak.

Prikazana je i diskusija na sceni vezana za izjavu otkrića, kao i veoma važne demonstracije psihološke obrnutosti. Ove demonstracije su od kritične važnosti za vaš proces učenja.

Video 3 - Emotivni problemi I

Ovde su snimljene 3 seanse. Prva je sa Jasonom, sa kojim se radi na besu i izdaji, osećaju nastalom kao rezultat što ga je ostavila žena i dala da se izda naredba kojom se zabranjuje da vidi svoju ćerku.

Druga seansa je sa Veronikom. Prepoznaćete je kao ženu koja je koristila EFT u slučaju kada je radila na problemu gde ju je otac silovao u drugom videu dela I. Ona se ovde pojavljuje 3 ili 4 meseca kasnije i još uvek nema nikakvih emotivnih problema vezanih za ovaj specifičan problem na kome je rađeno. Ovo je neoboriv dokaz moći EFT-a, čak i kod najintezivnijih problema.

Na ovom videu ona radi na potpuno drugačijem problemu. Očigledno, ima intezivne emocije vezano za osećaj napuštenosti, samoće, osećaja da nije voljena kao malo dete. Naša seansa sa EFT-em eliminiše problem i ona se vraća narednog dana kada izjavljuje da se oseća “lagana kao pero“.

Treći tretman je sa Sandhya, koja je radila na svojim emocijama vezanim za iskustva njenog oca kao žrtve Drugog Svetskog Rata.

Video 4 - Emotivni problemi II

Ovde su prikazane dve seanse. U prvoj Marlys koristi EFT da prevaziđe „ljubavni bol“... opsesiju vezanu za gubitak romantične ljubavi. U toku otvaranja ove seanse, nekoliko aspekata se pojavljuju i problem se pomera u stilu lanca krajcerica. Na kraju, ona donosi zaključak da je majka nije volela i nakon korišćenja EFT –a, ona se smeje vezano za verovanje koje je imala ranije.

U drugoj seansi, Kathy je imala tri problema: (1) strah od dodira, odnosno zagrljaja.

(2) traumatično sećanje – gde je njena majka prosula ključalu vodu na nju

(3) – bolno rame koje je vezano za njenu potrebu da se brani od batina. Ona reaguje izuzetno dobro na EFT i postavka, odnosno psihološka obrnutost nije potrebna, mada su mnogobrojni krugovi EFT-a morali da budu urađeni.

Video 5 - Fizički problemi

Ovde su prikazane 4 seanse na ovom videu.

Na prvom Connie J. je imala zategnutost u vilicama koje je poticala od stezanja zubi u toku noći. Ovo stezanje je bilo toliko intezivno da je morala da koristi ploču za zagrižaj tokom noći da bi zaštitila svoje zube. Korišcćenjem EFT-a ona je postigla kompletno oslobađanje ovog problema u vremenskom periodu koji se meri minutima, mada je ovaj problem imala u poslednjih 2 do3 godine. Ona je takođe imala glavobolju, koju je sama kasnije rešila koristeći EFT.

U drugom videu Patricia dolazi na pozornicu sa napadom astme od koje pati već duže od 10 godina. Dolazi do dramatičnog oslobađanja koristeći EFT i ona izjavljuje da je to oslobađanje trajalo do sledećeg jutra. Takođe je doživela ogromno oslobađanje od problema sa leđima, iako ima disk herniju.

Dorothy je došla na pozornicu sa problemom ne ujednačenog kucanja srca što je problem na koji EFT nije bio primenjen ranije. S obzirom da pokušavamo da primenimo EFT na svemu, primenili smo EFT i ovde i dobili fantastične rezultate.

Connie M. koristi EFT za bol u vratu, koji prema njenoj izjavi potiče od emotivnih problema. Ona postiže kompletno oslobađanje tog bola. www.TehnikaEmocionalneSlobode.com 68

Video 6 - Jake potrebe za zavisničkim supstancama

Ova seansa kreće sa dve dame koje drže kliniku za poremećaje u ishrani. Koncept iza ove konverzacije nas vode u uzroke koji su u pozadini zavisničkih ponašanja, uključujući poremećaje u ishrani.

Ono što sledi: (1) važan razgovor na temu uzroka zavisnosti i (2) kompletna seansa gde je EFT korišćen na grupi ljudi da prevaziđu trenutne jake potrebe za čokoladom, cigarama i alkoholom.

Video 7 - Energetski toksini, fobije i upornost

Ovaj važan video naglašava efekte energetskih toksina i važnost upornosti kod primene EFT-a.

Prvi deo je intervu sa Todd-om koji pratiktično nije postigao nikakve rezultate u toku seminara zbog prisutna energetskih toksina. Kada se vratio mesec dana kasnije, rekao je prisutnima tog seminara o dramatičnim efektima promene u svojoj ishrani na poremećaj sa spavanjem, bol u očima i depresiju.

Ono što sledi je neobična seansa gde je nekoliko ljudi doživelo veliko poboljšanje u fobiji od zmija.

Mada su ovakva poboljšanja dramatična po konvencionalnim standardima, po EFT standardima se smatraju sporim i relativno neefikasnim. To je zbog energetskih toksina koji su najverovatnije postojali u prostoriji. Za većinu ovih ljudi, upornost je ono što je potrebno da bi se postiglo oslobađanje od fobije.

Konačno, prikazujemo važnost upornosti u seansi sa Grace koja je bila pritisnuta sa intezivnom depresijom i mnogim drugim problemima.

Malo pomaka smo postigli na sceni, ali sa njenom upornošću i obraćanjem pažnje na ishranu, tokom narednih nedelja došlo je do značajnog poboljšanja u njenom emotivnom stanju. Ona u telefonskom razgovoru o tome govori sa puno entuzijazma.

Video 8 - Česti problemi i pitanja i odgovori

Ovaj video koji obuhvata mnogo toga i objašnjava EFT upotrebu u oblastima: sportovi, golfu, biznisu, javnom govoru, odugovlačenju odnosno odlaganju, imidžu o samome sebi i međuljudskim odnosima .

Ovaj video takođe sadrži i mnogobrojna pitanja koja su upućena iz publike i time dobijate jedno zaokruženo razumevanje EFT-

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SIJEČNJU...

SIJEČANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  Hvala Irida Pusaaaa.♥♪♫♫♪♥♥♪♫♫♪♥❤️ ☕ ☕♥

  23.01.2023. 16:59h
 • Član vanessavanessa

  Dobar dan ...Irida molim Te pomozi ,ne znam više postaviti video;((((((Hvala

  23.01.2023. 15:51h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijep i sretan dan vam želim. Lp

  20.01.2023. 04:46h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče Bglavac i veliko HVALA.

  10.01.2023. 21:24h
 • Član bglavacbglavac

  Još jena fenomenalna novost: Atila Bič Božji! Bravo Edin. Lp

  10.01.2023. 20:41h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bilo veče, prošlo veče, došlo drugo veče - DOBRO VEČE.

  08.01.2023. 15:48h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav Edin dobra ti večer

  06.01.2023. 22:12h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

TAPKANJE - Prepreke perfektnim rezultatima II TAPKANJE - Korišćenje EFTa na strahovima i fobijama