Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član anchy

Upisao:

anchy

OBJAVLJENO:

PROČITANO

374

PUTA

OD 14.01.2018.

PORODICA SVJETLOSTI - XVIII nastavak

PORODICA SVJETLOSTI - XVIII nastavak
Na početku ribljeg doba je počela paraliza mišljenja, koje je ljudska iskustva ekstremno počvrstila i dovela do sve jačih razdvajanja. Zadnjih 500 godina se uzdigla ideja, da ste samo materijalna, mehanička bića.

Vizija koju ste formirali je rezultat jednog razumijevanja, da je moć energija, a da je energija vaš alat za život svjestan odgovornosti u sljedećoj vremenskoj epohi. Kada govorimo o knjizi koja nam daje uvid u vrijeme, onda je naša namjera da vaš vremenski osjećaj ponovo proširimo, tako da iz razvoja vašeg razumijevanja dobijete ključ za dekodiranje vašeg ćelijskog mozga. Svaka vremenska epoha je imala dodir sa nebeskim i često je taj kontakt cijenjen i razumijevan, on je smatran kao bitan dio sistema vjerovanja tih civilizacija. Svaka vremenska epoha je imala svoje načine postupanja, što se tiče dijela nadprirodnog. Svako se bori da dobije kontrolu, svi su zabrinuti ko će pobijediti. Hoćete li kao ljudska rasa sa vašom naslijeđenom čarolijom moći nastupati, tako što ćete razumjeti lekcije, koje su sadržane u knjizi zemlje? Mi se krećemo u vaš vremenski let, da bismo sa vama podijelili lekcije koje smo već razumjeli sa vama: da se realnost reflektira, da ratovi vode ratovima, da ljubav vodi do još ljubavi, da je skrivanje energije zloupotreba moći, koja prouzrokuje rastanak i da je rastanak proizvod bolesti. Ne možete živjeti odsječeni od svega, tako da se morate nekako spojiti. Svaki prelazak iz jedne vremenske epohe u drugu mora da stvori energijski most, da bi mogli dijeliti punoću prethodne sa poslednjom vremenskom epohom. Vrhunci datih vremenskih epoha su karakterisani kroz određene događaje. Sada se možda pitate, jer ste već na takvoj prelaznoj tački, šta će ovdje biti značajni događaj? Bogovi su dobili nove nazive, njihova nekada dobra djela su izmijenjena i dovedena sa atributima đavola, zla i straha. Strah je tjerao ljubav. I taj tok se ponavljao i ponavljao.Vi zaboravljate ljubav. Spomenuti „Menadžment“ duha se pojavio da bi mogao da sprovodi silu nad dušama, duhovima i energijama ljudi, a cjelokupno intuitivno razmišljanje sa punim kapacitetom mozga je ustuknulo pred čisto intelektualnom aktivnosti razuma lijeve polovine mozga. Kroz posljednih 2000 godina ste polako ali sigurno predali vašu moć, ali tek tada, kada ste drugima dozvolili da vam govore šta da vjerujete, i samim time što je vaša duhovna veza mogla biti uspostavljena i sačuvana, dakle samo zaobilaznim putem. Religiozne ideje i shvatanja su bile prisvojene od strane države. Glas o paganskom nasljeđu, boginje ženskog principa, više nije važio. Tada prije 2000 godina, kada je sve ovo počelo, bilo je još mnogo prilika za ljubav. Svako mora doći do svojih zaključaka. Molim vas sjetite se prethodnih lekcija, da ste vi vaše mogućnosti razmišljanja predali u ruke drugih bića i da ste zaboravili da mislite za sebe same. Vi živite u momentu, u parcelama, pratite kalendare i vjerujete da je protekli momenat neponovljiv; vi praktično sami sebe brišete pokušavajući sve brže i brže da uđete u beznačajnu budućnost.

Porodica svjetlosti je svjesna da je čovječanstvo u trci za promjenama i da svi morate biti dio tog eksperimenta, u kojem sami sebe mijenjate. Svi među vama koji su otvoreni prema novim idejama i koji usvajaju našu poruku: Mislite na to da nema potrebe za pokajanjima ili pridikama. Budite samo sigurni u vašem najdubljem ubjeđenju u to da ćete sad svi biti odneseni na talasu promjene. Budite budni i oprezni, donosite svoje odluke, budite sigurni, to što znate, to što hoćete, ne zaboravite što želite i budite otvoreni za velike misterije i ne zaboravite da svejedno koliko znate, da to obuhvata samo nekoliko stranica u knjizi egzistencije. U proteklim vijekovima tu se mnogo toga odvijalo, tako da se te zemlje ne mogu posjetiti. Ta oblast je u razvoju ljudske svijesti imala ključnu ulogu, tu su bogovi igrali igre i sprovodili svoje eksperimente.Vi se danas još uvijek nalazite "pod prismotrom", da bi se istražilo kako stvarate vašu realnost.

Da li ćete se sami uništiti, da li ćete stvoriti novi svijet, pa, šta li će biti? Da li ćete koristiti vaša finija zapažanja ili živjeti dalje u jednom svijetu nemara u kojem vi sve šta vam se ispriča, poslušno kao pravilno prihvatate? Vi ste predmet posmatranja i studija i dalje od vremena. I pošto se vi uvijek nanovo reinkarnišete (nanovo se rađate), vi se i sami razmnožavate, dok se na spomenutom procesu ne upetljate sami. Molili smo vas već više puta da razmotrite, kako ste dospjeli do vašeg načina razmišljanja. Možda sada već sumnjate u to šta ste u učili školi, šta su vam savjetovali da je važno. Tu postoji izazov u tome, da nanovo otkrijete istoriju, onako kako je vi znate, i vidite život iz ugla široke perspektive. Koristite vašu ćelijsku memoriju, zvukove i glasove života i samu zemlju, da bi vas oživjelo. Izađite iz ograničenog prostora bogova unutra, u vaše sopstvene prostore. Izvucite opet mišljenje i onda se odlučite, da vjerujete u ono, u šta želite vjerovati.

To zahtijeva hrabrosti, ali vi niste u tome sami. Na mostu, iz jednog vremenskog doba u drugo vlada uvijek jako živahno kretanje. Sa promjenom elektromagnetskih snaga, postaje slabije i magnetno polje zemlje; fizičke i centralne strukture više nisu stabilne na mjestu i položaju.

Kada magnetno polje postane slabije, zavlada haos.

Vjerujte svom biloškom biću i u to, da su sunce, zvijezde, komete, vjetar i voda, vatra, vazduh i eter isto tako kodirani i svjesno planirani, kao sjeme biljke i vaše DNK. Hoće li danas oni među vama, koji izražavaju istinu, i nju na isto takav način da prilagode novom poretku zemlje? Rani hrišćani su bili nesložni; bili su daleko odvojeni od ujedinjenja njihovih učenja. Neki su mislili, da ima više nego jedan bog, drugi su vjerovali u samo jednoga. Mi kažemo: Ako ima jedan bog, to je onda ljubav. Ljubav se može predstaviti lično na više raznih načina. Veličina i inteligencija ljubavi, koju vi nazivate Stvoriteljem, prihvaća sve. Ona osuđuje ono, što vi nazivate bogovima i boginjama, nikako, isto nestvaranje i uništavanje života, jer ljubav sama je Stvoritelj, a temelji se u beskrajnom krugu postojanja i prolaženja. Gledano sa jedne više osmatračnice, sve je snabdjeveno jednom neprekidnom inteligencijom, i ništa neće biti stvarno uništeno. Dok vi sebe sami promišljate, mislite, molim vas, i na zemlju i na njena današnja uništavanja. Vaša biosfera, vaš fizis, vaša priroda, polja, njive i bašte su u opasnosti. Mjesta, na kojima su se inače igrala djeca, obale, kojima su oni trčkarali, stabla, pod kojima su pratili tok oblaka na nebu, sve to teče u nepoznato. Životinje, kao vjeverice i ptice, su nekada bile dobrodošle; sada ih povezujemo sa strahom i prenosiocima bolesti, zato što su najednom navodno prljave. Iako su mogli, crkva i stari autoriteti još da diktiraju ljudima, kako bi da predstave raj, vjeru u jednu zemlju izolovanu, beznačajnu, napunjenu strahom, sa čije ploče možeš da padneš u prostrana polja đavola, ako se previše primakneš ivici, tu vjeru nisu dalje više mogli da podržavaju i šire. Time je data mogućnost, da izgrade novi most u slobodu. Ali jesu li ga izgradili? U to vrijeme su još uvijek spaljivali vještice, zato što su pričale sa biljkama, koristile čarobne riječi i uopšte što su postavljale svoju snagu volje i svoje namjere, da bi stvarnost prilagodile svojim zahtjevima. Ne samo vještice, nego su isto i starci znali puno toga oko tijela. Crkva i vlasti su htjeli da suzbiju ta učenja. Posljedica su bili ljudi, koji se nisu više bavili održavanjem tijela i koji su bili puni straha, da je bilo čudo, da su se uopšte umnožavali. Bogovi posjeduju interesantna postrojenja i sposobnosti. Vaši preci su stajali sa njima u telepatskoj vezi, jer su koristili cijeli mozak, bili su se uklopili u život sastavljen od ciklusa i bili su u stanju da kontrolišu, energije, koje su postojale oko njihovih tijela.

Na početku ribljeg doba je počela paraliza mišljenja, koje je ljudska iskustva ekstremno počvrstila i dovela do sve jačih razdvajanja. Zadnjih 500 godina se uzdigla ideja, da ste samo materijalna, mehanička bića.

Dekart i Darvin su postavili temelj za jedan svijet razlikovanja, u tome da su oni život izolovali, podijelili i definisali značajno najviše u vezi sa samim sobom, kao čudo besmislenosti i uzaludnosti. Razdvajanje i beznačajnost su se masovno prodali i to ne samo u pogledu na bogove, nego i u pogledu na prirodu. Rezultat je bila apsolutna kontrola mišljenja. Slično se desilo na cijeloj planeti. Povjerenje će u svakom momentu dobiti podršku u vašoj viziji porasta i vaše nove predstave kako je svijet mogao biti stvoren, dobiti novi prostor da se razmahnu. Ova vizija je neophodna hitno. Ona uključuje sve ljude, bilo stare ili mlade, svejedno koje su boje kože ili koje su rase. Hoćemo da vas još jednom pozovemo, da sebe sami promislite i da koristite vašu duhovnu snagu, da dobijete pristup u vama postojećim bogatstvima i onima vaših predaka. Pogledajte se, šta ste oko sebe stvorili i neka vam je jasno, da to ima veći značaj nego što vi mislite. Most za 21.vijek će biti stvoren u vašem duhu. Ona većina pitanja uz to je: Čiji duh, čije je to misljenje? Ko vlada vašim duhom? Ko se bori oko vaseg duha?

Koliko je još debeo veo, koji je okačen preko činjenice kontrole duha?

Promislite to, dok mi istražujemo dalje tajne naših porodica, isto to o sopstvenom tijelu, koji će sa čistom snagom volje da učini čuda. A takođe ćemo da riješimo i jedan veliki dio tajne o vašoj krvi, vašoj seksualnosti, o liječenju, stvaranju i životu uopšte. Život znači biti, a biti znači znati da ste spojeni. I tačno to je ono, što ćete prenijeti preko tog mosta: koncept života usmjeren ka jednom značajnom cilju i sa svime spojenom svijetu. U knjizi zemlje postoje takozvani ključni vremenski momenti, prema kojima se uvijek moraju graditi mostovi, koji spajaju doba koja se smjenjuju. Na tačno takvoj jednoj tački vi se sada momentalno nalazite i kroz to, da razumijete vaše tijelo i vašu biološku strukturu, dospjet ćete do istih tačaka gledišta i načina posmatranja kao i mi. Već smo vas uputili na vaše pretke i njihove izazove i trud. Mi smatramo za važno, da se bavite vašim porijeklom, dok saznate više o vašem pravom identitetu i vašim vrijednostima. Potencijal za vaš unutrašnji razvoj leži u oblikovanju baza iskustava vašeg porijekla.

Držite dakle vaše životne vizije za sebe, kao i čitav svijet: porodica i zajednica sa kojom želite da se sastanete. Pošaljite tu sliku prema unutra i prema vani, u svijesti da se pojavljuju svuda, da vibriraju sa zemljom, kao i dalje od zemlje. Nikakva tehnologija neće moći da zamijeni ovaj proces, jednostavno jer nema nikakva tehnologija, koja je bliska jedinstvenosti vašeg spiritualno biološkog bića. Verujte dakle u proces dragi prijatelji i dozvoite mu da se razmaše. Osjećajte se povezani i izdignite zajednicu, na koju vi kao ljudski rod konačno možete biti ponosni.

POGLAVLJE 12

Prastvoritelji nadmašuju

Mi vas pozivamo kao avanturiste i istraživače carstva misterija i znanja da se sami nađete u dubinama neistraženih blaga starine. Opustite se i osigurajte svoj vlastiti identitet, zatim slijedite riječi i vibracije energija, koje mi dijelimo sa vama, za vrijeme dok vam obznanjujemo svrhu ove cijele priče. Istina je jedan veoma važan elemenat u životu, zavisan od opažanja, mjesta i gledišta. Kako vi shvatae naše priče, to je vaša stvar. U mnogom pogledu naše priče i lekcije se odnose zapravo na nas same; mi smo se predstavili kao putnici i pripovjedači priča i pozvali vas, da nas pratite na putovanju, jer kao što smo učili: jedno privlači drugo isto.

Vi u ovom času zaključujete mnoge faze vaših iskustava. Možda imate želju da se povučete, da biste mogli u miru da ocijenite ono što se nalazi pred vama.

Mi smo vam govorili kao Plejadanski putnici u vremenu i preci; mi smo uzeli u pomoć knjigu zemlje, da bismo vam pomogli, da sebe same lokalizujete i da se u nekoj mjeri pripremite za neobične događaje, koji se najavljuju za čovječanstvo.

Mi smo zajedno bacili pogled na odlomke vaše istorije i prbližili smo vam putem knjige zemlje značaj vašeg povezivanja sa precima, čija životna iskustva čine knjigu. U jednom velikom vremenskom prostoru zemaljske mase su se pomjerile od planete i promijenile oblik. Vi mislite da su to bile postepene promjene, ali teorija postepene promjene gubi na važnosti, jer zemlja izvodi jedan pravi ples na geofizičkoj energetskoj ravni. Niko ne zna tačno, kako da se tumače te promjene, jer najčešće ste skloni tome, da pratite oficijelno objavljenu "istinu". Vaša odabrana iskustva daju se priključiti na postepene promjene vaših osnovnih pravila, ali vi nemate pojma o tome, kojem znanju su vaši preci imali pristup. Njima je bilo poznato, da je moguće da se dese neočekivane, iznenadne i isto veoma uzbuđujuće promjene sa jednog momenta na drugi i da je skoro nemoguće, da pravite planove za neke moguće slučajeve. Ako se bavite studiranjem pripovijedanja vašeg svijeta, u opštem smislu nedostaje vam konkretno iskustvo za to: vi ne čitate samo o tome, i većim dijelom niste sigurni koje su priče istinite, a koje su izmišljene, koje su takoreći oficijelne, a koje su neoficijelne. Da li vi možete da razumijete integritet pojedinačne kapi vode u jednoj velikoj rijeci? Ona se razvija u rijeci ali ipak ostaje uvijek ona sama. Ako je ona dio cjeline, da li se onda ta kap može opet pronaći na bilo kojem mjestu velike rijeke? Mi hoćemo da pustite da vam fantazija teče, da biste razumjeli fenomen holograma, koji, iako samo dio tog cijelog, ipak cijelu informaciju nosi u sebi. Zamislite jedno biće, koje je tako inteligentno, živo i otisnuto, da je svugdje istovremeno. U svojoj posebnosti ono je čisto i reaguje na svaki drugi aspekt svoga Ja. To je jedno biće, koje zrači željom za znanjem i oblikovanjem, koje mu omogućava, da se sa svima sjedini i da se sa njime sjedinjuju. Upoznajte taj ples energija. Vaš zadatak je, da zračite ljubav i to toliko jako, kako samo možete. Volite vaše prijatelje i vas same, ponašajte se uzdignuto, njegujte harmoniju, čuvajte mir. To bi samo po sebi već bio veliki dobitak, jedan, koji mnogi vaši preci nikada nisu bili sposobni da ostvare. Neki od njih su položili test i ostvarili ono, što biste vi nazvali utopijom. Gdje je dom utopije? Da li bi se moglo pronaći u zemaljskom toku našeg, nama poznatog doba? Da li je uopšte moguće da nešto kao utopija postane stvarnost? Ili, da li bi jednostavno kroz samog sebe stala na ravan, kada se frekvencija talasa podigne dovoljno visoko? Ali, da bismo dospjeli do još dubljeg razumijevanja spojeva, potrebno je, da u duši idete još dalje vremenski unazad. Zašto su vaši preci uopšte na taj način mjerili i označavali vrijeme? Šta je to bilo, šta je njihovom unutrašnjem biću iskočilo i pomoglo zemlji da svim snagama dođe u ravnotežu? Da li je mogla da bude ravnoteža između logičnog mišljenja i intuitivnog ja, koju vi sada pod hitno morate da uspostavite, dok ulazite u 21.vijek? Vaši preci su živjeli još prije računanja vremena kalendarom i onih malobrojnih epoha, koje smo ovdje spomenuli.

Postoji u stvari visoka potreba da se naša kolektivna svijest temeljito izmijeni, prije nego što smo se mogli kvalifikovati za lektiru knjige zemlje, jer kao što je rečeno: "Studirati knjigu je isto što i živjeti je. "Kako se može to desiti?" pitate se vjerovatno. U sadašnje vrijeme je dobro o tome razmišljati. Mnogi vas u suštini samo vide kao zeke ili miševe za pokuse u laboratorijama; objekat studija određenih promjena i modifikacija. To baš i ne zvuči jako ohrabrujuće, ili? Ali, tu su još i oni koji vas u najboljim namjerama posmatraju, hoće da vas vide kako se razvijate i prihvataju vas takve, kakvi ste. Onda opet drugi vas vide kao djecu, kojima treba roditeljska podrška; oni su tu, da vam stvarno pomognu, ne da vas kazne.

Žele da vam pomognu sa zadovoljstvom da naučite potrebne lekcije, kao što bi to ljubazni roditelji uradili. Oni su kao roditelji, kojima je važno, da pruže svojoj djeci dovoljno vremena, da su u direktnoj razmjeni sa djecom, kao što su to bili stari, umjesto da ih, kao današnji roditelji, prepuste "učenju" televizora i drugim tele "učiteljima". Kada jednom prepoznate vrijednost vašeg biološkog bića, moći ćete isto tako da primijetite, da u vama boravi isto jedno lijepo duhovno biće, koje je vrednije nego sve ostalo, što biste ikad mogli da stvorite, duh koji se ne može platiti, plamen svjetla, kao dragulj, sličan smaragdu ili dijamantu, sa mnogo svjetlucajućih faseta, da mu u rastu pomaže već i samo gledanje. To je od neprocjenjive vrijednosti. I opet vam izmakne ta svijest o vašoj vrijednsoti, ili je odbijate, ili odvratite: "Ali to uopšte ne piše o nama u istorijskim u knjigama; dakle samo nam pokažite ..." Ili možda vjerujete da hoćemo da vas poškakljamo po trbuhu i da vam laskamo. Čovjek je neprocjenjivo vrijedan? Dakako!

Upravo je tako!

Realnost je kao ogledalo. Stvoritelj boravi u svim stvarima. On se pruža preko svega stvorenog, preko svega što je bilo i što će biti . Ova bezgraničnost je jedno jedinstveno polje ljubavi. Ako možete i vi to da osjetite, moći ćete da opušteno živite svoj život. Ako na temelju ovoga unapređujete svoj razvoj, i živite svaki dan prema ovim principima, moći ćete istinski da zahtijevate i koristite nasljeđe vaše neprocjenjive vrijednosti. Nemojte da napravite grešku da vjerujete da će se sve uraditi za vas. Jedan od hrabrih aspekata kreativne snage je, da sebi dozvolite, da se tako razvijate, kao što mislite da je ispravno, da se osjećate povezano ili razdvojeno, onako kako želite da saznate. Ta kreativna snaga ste vi. Jedno inteligentno biološko biće, koje sebi traži prostore i vrijeme, u kojem hoće da skuplja iskustva. Ako zaista želite da dobijete odgovor, onda se postavite pred lekcije, koje život postavlja pred vas, u vjerovanju da jasna namjera proizvodi frekvencije, koje vas kvalifikuju za to, da još više saznate o cjelini. U vašem nastojanju da saznate više, pokušavate zapravo da se povežete sa stvoriteljem, čije misterije nisu nigdje zapisane; a ipak svi putevi vode čini se do stvoritelja, iako on, kao što je već rečeno nema nikakvu adresu. Na bilo kojoj od tačaka ste mogli i vi prestati da egzistirate, međutim ponekad nauče kolektivne energije utopijskih civilizacija da savladaju svoje frekvencije, da su u stanju da sve više integrišu energije koje dotiču izvana. U ovom procesu se može sa vaše tačke gledišta pomisliti da oni zaista nestaju. Oni su u stanju da svoje vibracije suosjećanja i tolerancije povise u jednu tačku, u kojoj mogu prepoznati perfekciju koja boravi u svjetlu i u tami. Oni se sigurno ne bi penjali do tačke, prema vašim shvatanjima, koja još nije potpuno na svjetlu, međutim oni su tzv. tamnu stranu integrisali u sebe i pri tome hoće da transformišu tu tamu. Oni drže otvorenim vrata spasa za tamne energije i one se tako pojavljuju da se podvrgnu procesu transformacije. Zar to nije interesantan koncept? 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

TRAVANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima,cvjetnica neka vam donese mir i blagoslov

  05.04.2020. 09:43h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretnu nedjelju vam želim. Lp

  05.04.2020. 07:59h
 • Član vanessavanessa

  :))))))))))))))))))))))))))))

  03.04.2020. 15:37h
 • Član vanessavanessa

  ☕️♥☕️♥☕️♥☕️♥☕️♥☕️♥☕️♥♥*Lp♥*Lp♥*Lp♥*Lp♥*Lp♥*Lp♥*Lp

  03.04.2020. 15:36h
 • Član vanessavanessa

  Smijeh je, viši oblik molitve!***

  01.04.2020. 16:57h
 • Član vanessavanessa

  ♥*

  01.04.2020. 16:15h
 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  31.03.2020. 18:40h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

PORODICA SVJETLOSTI - XVII nastavak PORODICA SVJETLOSTI - XIX nastavak