Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član borivoj

Upisao:

borivoj

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1112

PUTA

OD 14.01.2018.

GEOMETRIJA BOŽANSKE ISKRE - ZAŠTO VOLIMO SVOJE VAMPIRE

GEOMETRIJA BOŽANSKE ISKRE - ZAŠTO VOLIMO SVOJE VAMPIRE
Zavist i ljubomora mogu razviti neslućene vampirske sklonosti osobe kad ona i nije u energetskom manjku. A kad je osoba već u energetskom manjku zbog obiteljskih odnosa, tada zavist i ljubomora u svim pravcima naprosto bujaju. Tada negativna energija ima posebno oštar naboj, kojeg osoba - «objekt» ljubomore, zavisti, ili mržnje - fizički osjeća na dijelu tijela gdje je naboj upućen i gdje vrlo brzo izaziva oštru bol.

ZAŠTO VOLIMO SVOJE VAMPIRE

Kad bi se popeo na najvišu planinu

I pogledao svijet,

Vidio bi

Mnogo više Svjetlosti nego tame,

Mnogo više ljubavi nego mržnje,

Mnogo više ljubaznosti nego nasilja.

Samo što su negativnosti

Mnogo glasnije.

One su kao mala djeca, izgubljena i prepadnuta.

Ne znajući što drugo da rade,

Ona viču, vrište i bacaju se po podu.

Moli za njih.

Moli za sve njih

I ne boj se.

(Emmanuel's Book)

 

Nakon definitivnog razlaza s Dalijom, moje zdravlje se vrlo brzo norma

liziralo. Dijagnosticirane upale uha, grla i sinusa su nestale, kao i bolovi u kostima, vaginalna infekcija, upala mjehura i često mokrenje, pospanost, upale živca ishiaticusa i «drhtava glava», Sve je to prošlo, bez ikakvih lijekova, samo time što sam uspjela izići iz Dalijinog polja negativne energije i što sam redovno pokretala čakre. Počela sam normalno spavati, nisam se više znojila i budila s potpuno mokrim plahtama, imala sam snage i volje za moje omiljene aktivnosti u slobodno vrijeme - yoga, šetnje, planinarenje, čitanje. Kad sam tako malo došla sebi mogla sam napraviti bilancu lošeg finala našeg dugogodišnjeg prijateljstva. Shvatila sam da je Dalija bila potpuno obuzela moj energetski sustav - kao neka velika parazitska puzavica koja potpuno obraste stablo. Stalnim voljnim aktiviranjem čakri nekako sam uspijevala namiriti nju, ali sebe sve manje, dok nije puklo. Zanimljivo je bilo to da je ona osobno u tom periodu nevjerojatno napredovala. Uspjela je stišati svoje tipične napade ekstremnog bijesa u kontaktu s ljudima, uspjela je donijeti odluku da promijeni posao u firmi u kojoj je radila više od petnaest godina i bila nezadovoljna. I promijenila je posao - promovirana je na rukovodeće mjesto. Dijelom je to bio rezultat njenog osobnog sazrijevanja kroz odluku da nešto napravi Sa sobom, zatim čitanja literature na tu temu - koja joj je omogućila prave uvide, ali dobrim dijelom i zato što je imala obilje energije da to sve realizira. I to kvalitetne energije! To je zanimljiv detalj jer ima i drugu stranu medalje. Tako, ako netko oduzima energiju zbrčkanoj osobi punoj negativnih emocija, pokupit će u paketu i sve to, pa će se morati boriti s emocijama koje nisu njegove vlastite, a to je vrlo zbunjujuće. Ali, ja sam tada već imala jako pročišćenu energiju (ne sasvim), pa je moja energija za nju bila čisti dobitak. Jedini «mali» problem je bio u tome što se radilo o krađi, a taj «mali» problem ima velike posljedice kao i svaka krađa, ler, kad kradete energiju, ne završite u običnom zatvoru, nego u zatvoru svog uma.

Još je jedna situacija pomogla da dešifriram tko je tko u toj priči. Dalijin suprug je divan čovjek, inteligentan, veseo, društven. Oženili su se u kasnijim godinama pa nisu imali djece. Kod njih je šest-sedam godina stanovala Dalijina mama nakon što je ostala udovica. Stan nije baš bio dovoljno prostran za sve troje, a stara mama je bila od onih - «sve meni». Dalija je zapravo nije voljela, ali ju je jako poštovala i kao «dobra» kćer brinula se o mami bolje nego o sebi i suprugu. Tu se vidio prvi znak nekog nesklada. Kao da su oboje bili podređeni mami i njenim potrebama. Mama je preživjela moždani udar vrlo uspješno, a imala je: šećernu bolest, visoki tlak, staračke probleme sa srcem i vrlo bistru glavu. Oni su oboje herojski prihvatili zadatak i kraljicu majku opsluživali kraljevski. Došlo je onda vrijeme kad nisu išli niti u šetnju.

Da mama ne ostane sama, nije se išlo na izlet, iako je mama uredno bila sama dok su oni bili na poslu i još k tome i kuhala ručak. Mama ni blizu nije bila bespomoćna kako su je oni tretirali i kako je ona htjela da bude tretirana. Prvi je zapao u krizu Dalijin suprug. Kao neko malo dijete počeo je izbjegavati kućne obaveze koje su bile «u njegovom resoru» - usisavanje stana, odnošenje smeća i slične trivijalnosti. Tako je u nekom trenutku postalo očito da su on i Dalija u stalnom drečanju i navlačenju u suštini ni oko čega. Ali je to bila stalna buka i vidjelo se da je početnog sklada kojeg je bilo u njihovoj vezi sve manje. Kao da je Dalija počela igrati ulogu stroge mame, ali prema suprugu, a on prema njoj ulogu cendravog i neposlušnog djeteta.

Kad bih došla kod njih i kad sam počela poklanjati pažnju tokovima energije između nas, zaista je on u svojim cendravim trenucima crpio moju energiju kao pumpom na naftnom izvoru. Nikakve zaštitne mjere nisu mi pomagale.

To je za izvjesno vrijeme pobrkalo pravu istinu i ja sam povjerovala Daliji da je on problem i njoj i meni. Tek poslije sam shvatila redoslijed energetskih transakcija.

Dalijina je mama bila sebična žena i Dalija ju nimalo nije voljela. S razlogom, iako je na prvi pogled izgledalo da se stara gospođa prilično korektno ponaša prema kćeri i zetu. Energetski gledano, stara mama je Daliji oduzimala energiju i ne samo tih zadnjih godina, nego cijeloga života. Dalija je imala stalne upale uha, zbog čega je još kao mlada potpuno oglušila na jedno uho, zatim je imala: astmu, bronhitis, vrlo često i razne druge upale, opasn

visoki tlak, granične vrijednosti šećera u krvi i bila je jako debela. Sve to je bilo rezultat maminog vampirizma. Zapravo je Dalija cijeli život živjela s roditeljima, udala se tek kad je prošla četrdesetu. U ranoj mladosti se jako udebljala, pa je uvijek bila zaista ogromna, ali u širinu, jer je bila niska rasta.

Debljina je uvijek posljedica osjećaja da vam nedostaje energija. Osoba počne jesti ogromne količine hrane, jer tako nadoknađuje barem dio energetskog manjka. Tako je i Daliji nedostajala energija, jer je njena mama bila vrlo sposoban psihički vampir. Međutim, energija koju vam otmu iz energetskog polja psihičkim putem, može se nadoknaditi hranom u zanemarivo maloj mjeri. Ali, bez obzira na to, osoba počne jesti ogromne količine hrane, često slatke, ne bi li nekako nadoknadila manjak, a rezultat mora biti debljina. Dok je Dalija bila mlađa završavalo je na tome. Kad je mama već ostarjela i borila se sa šećernom bolešću, tlakom i svime što uz to ide, mamine potrebe za energijom rasle su eksponencijalnom brzinom, a kao i uvijek osnovni izvor energije bila joj je Dalija. Dalija s vremenom više nije mogla opskrbljivati mamine manjkove, jer ni ona više nije bila mlada, pogotovo baš u tom kritičnom razdoblju kad sam i ja uletjela u tu «igru». Dalija je počela provoditi jednu razumnu dijetu, zbog čega je svakako dobivala puno manje energije iz hrane nego inače. Mama je, naravno, u svojim neutaživim potrebama za energijom crpila i zeta. Tako je i zet, u krajnjem energetskom očaju kojeg nije bio svjestan, posezao vampirski i za Dalijinom energijom, a ona za njegovom. Kako njega psihologija i energija nisu zanimale i nije sudjelovao u našim razgovorima, Dalija je lako mogla optužiti njega za psihički vampirizam, a on nije mogao uzvratiti vlastitim opažanjima na tu temu i vlastitim zaključcima.

Budući da je krug bio zatvoren, a prvi je vampir u nizu bila stara mama, koja je po definiciji vampirizma, u odmakloj fazi bila nezasitni vampir, njih troje su energiju počeli namicati od prijatelja i od bilo koga s kim bi došli u kontakt. Kad god da ste došli u njihovu kuću, a ja sam nažalost dolazila najčešće, tamo je uvijek netko bio. Vrlo često se i nešto slavilo uz dobro jelo, piće, pjesmu i ples, tako da je zaista bilo ugodno kod njih. Ipak, iza svega toga stajala je potreba pribaviti dovoljno mušterija za «bal vampira». To su ti prividi u kojima živimo i ništa nije onakvim kakvim se čini.

Naravno, sve sve se to odvija potpuno nesvjesno i instinktivno - to moram naglasiti i potcrtati pet puta. Budući da je cijelo to ogromno šareno društvo bilo energetski blokirano, zakočeno, a i sami na minimumu rezervoara, ja sam bila idealan izvor, jer sam stalno obnavljala energiju aktivirajući uporno svoje čakre, a i zato jer sam tokom svoje obiteljske prošlosti (o tome kasnije) bila navikla igrati ulogu energetske žrtve. Ne treba sad brzati sa zaključcima da nije bilo dobro za mene to što sam vrtjela svoje čakre u smjeru kazaljke na satu i time bivala sve poželjnija žrtva energetskih vampira. U mom sustavu nedostajala je pravilna obrana, koju sam kasnije osvijestila i primijenila. Nedostajao je pravilan stav i dosljedno ponašanje. A o tome kasnije.

Stvar se dodatno za komplicirala kad je zadnju godinu života stara mama počela iskazivati vrlo veliku naklonost prema meni, a čega sam se sjetila tek kad je sve već bilo prošlo između nas dvije. Pokazivala je na vrlo očit način da me jako voli i cijeni, što je bilo potpuno isforsirano jer je moj odnos s njom bio vrlo površan i formalan. Moja Dalija nije uzalud gotovo mrzila mamu, jer je osjećala da je mama nikad nije voljela, iako se prividno to podrazumijevalo i nije bilo u pitanju. Njihov loš odnos bio je uzrokovan maminim energetskim vampirizmom prema kćeri, praktično otkad se Dalija rodila. I sad odjednom njena draga mama iskazuje silnu ljubav i naklonost prema meni, naizgled potpuno neprimjereno i nezasluženo. U stvari je stara mama samo bila dosljedna svom vampirskom karakteru: osjetila je da joj od mene stiže velika količina dobre energije i onda me je komplimentima i laskanjem nastojala privući sebi i držati me u svojoj blizini. Naravno, Dalija je to osjećala na svoj način. Da je bila svetica, tada možda, i samo možda, ne bi u ovakvoj situaciji osjećala ljubomoru. Draga mama je na taj način bila povrijedila već bezbroj puta u životu i ta bol u duši nikad ne postane manja. «Zašto me mama ne voli? Zašto više voli onu drugu?» A vampiri ne misle ni o čemu jako puno, oni naprosto trče za svojom žrtvom, za onim tko im daje najviše energije. I u to ime manipuliraju, lažu, šarmiraju, prijete, štogod treba.

Drugi nezgodan aspekt u našim odnosima nastao je polako i neprimjetno, ali je stalno dobivao novo gorivo. Kako sam ja napredovala u svom osobnom razvoju, a to je prvenstveno duhovni razvoj, tako su i ostale moje životne prilike bivale sve bolje. U početku našeg druženja naše životne okolnosti se nisu puno razlikovale, ali zadnjih pet-šest godina ja sam promijenila tri tvrtke i samo sam išla od izvrsnoga na još bolje. Bila sam zadovoljna radnim okruženjem, poslovi su mi išli dobro, šefovi su me cijenili i to iskazivali visokim plaćama, tako da sam uvijek zarađivala barem dvostruko više od onog što su Dalija i suprug zarađivali zajedno. Dalija je, za razliku od mene, bila sklona takmičenju i ovakva razlika joj je na nesvjesnom planu počela smetati.

Iako se ni ljubomora, ni zavist nisu dale iščitati ni iz jedne Dalijine riječi, ili postupka, jer ih je ona postisnula duboko u svoje nesvjesno - one su jako potencirale njen vampirski odnos prema meni, jer potiskivanje negativnih emocija u nesvjesno traži strahovite količine energije. Na energetskoj razini ne možete ništa sakriti, ništa prešutjeti. To su uzaludna posla kojima svojim bližnjima otimate životni dah (umjesto da ste jasno i glasno rekli što mislite i osjećate i to riješili, ovako ili onako).

Zavist i ljubomora mogu razviti neslućene vampirske sklonosti osobe kad ona i nije u energetskom manjku. A kad je osoba već u energetskom manjku zbog obiteljskih odnosa, tada zavist i ljubomora u svim pravcima naprosto bujaju. Tada negativna energija ima posebno oštar naboj, kojeg osoba - «objekt» ljubomore, zavisti, ili mržnje - fizički osjeća na dijelu tijela gdje je naboj upućen i gdje vrlo brzo izaziva oštru bol.

Kako se naše prijateljstvo pretvorilo u tu vrstu parazitizma i kako sam ja dopustila takav odnos? U suštini sam ja to ipak dopustila, nesvjesno, kao što je i ona nesvjesno vampirski krala. To jest pravo pitanje. Kad je to uopće počelo između nas dvije? Kasnije sam shvatila da nisam samo dopustila, nego sam upravo tražila takav odnos. Izabrala sam prijateljicu vampira. Voljela sam prijatejicu vampira. I tako opet još jedno veliko ZAŠTO?

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U PROSINCU...

PROSINAC...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

GEOMETRIJA BOŽANSKE ISKRE - MOJA PRIJATELJICA JE VAMPIR GEOMETRIJA BOŽANSKE ISKRE - DJETINJSTVO - ILI STRAH U KOSTIMA