Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član borivoj

Upisao:

borivoj

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1004

PUTA

OD 14.01.2018.

GEOMETRIJA BOŽANSKE ISKRE - MOJA PRIJATELJICA JE VAMPIR

GEOMETRIJA BOŽANSKE ISKRE - MOJA PRIJATELJICA JE VAMPIR
Jedino što tada još nisam znala je to da je ispred mene još dugi put pun nevolja dok ne shvatim sve bitne odrednice psihičkog vampirizma.

MOJA PRIJATELJICA JE VAMPIR

Negativnost ima u sebi

Sjeme vlastite destrukcije.

(Emmanuel's Book)


Tijelo to dugo vrijeme mojih energetskih nevolja marljivo sam pokušavala v_v vrtjeti svoje čakre u smjeru kazaljke na satu, što mi je u izvjesnoj mjeri i uspijevalo, pa sam dio izgubljene energije ipak uspijevala nadoknaditi.

Međutim, nije to ni blizu bilo ono vedro i čilo stanje od prije godinu i više dana. Loše sam spavala, često sam se budila u polubunilu, potpuno oznojena, instinktivno sam jela slatko - čokoladu, kekse, bombone, po danu i po noći.

Cijelu teglu džema bih smazala u toku noći. Počela sam slagati kilograme, što mi se u mojih dotadašnjih pedesetak godina još nije bilo dogodilo. Počela sam osjećati bolove na raznim dijelovima tijela, u raznim organima. Odjednom žestoki bol u želucu, u kuku, u bedrenoj kosti, u vratu, u glavi, u uhu - svugdje.

Primijenila bih neku od zaštitnih mjera koje sam pronalazila u knjigama, i lokalno bi na neko vrijeme pomogle. Jaka bol odjednom bi iščezla, što nije bilo za očekivah. Obično u toj situaciji mislite da ste se razboljeli i idete liječniku.

Nisam išla liječniku, sama bih energetskim tehnikama eliminirala bol u roku od nekoliko minuta ili pola sata. Onda bi se bol pojavila negdje drugdje. Nisam smjela sjesti u fotelju, odmah bih zaspala.

Već prije sam bila otkrila i provjerila da mogu pomoću viska otkriti u kakvom se stanju nalaze čakre bilo koje osobe - u njenom prisustvu, ili na daljinu, svejedno (poslije će to biti objašnjeno fizikalnom teorijom valova i polja, ništa «mistično» tu nema). Dalijine su čakre stalno bile ili nepokretne, ili su se vrtjele obrnuto od kazaljke na satu. Kod njenog supruga ista stvar. Provjerila sam stotine puta. Nije bilo sumnje.

Počela sam izbjegavati Daliju i ne bih joj se javila po petnaest dana. Nije puno pomagalo. Moje nevolje su trajale i dalje. Ona bi onda baš inzistirala da dođem. Nije bilo druge, morala sam joj otvoreno reći da sam na vrlo bolan način provjerila svoje prethodne tvrdnje da mi ona oduzima energiju. Više nisam imala ni najmanje sumnje oko toga. Osim prestanka druženja, zamolila sam je da pažljivo i što češće vrti svoje čakre u smjeru kazaljke na satu kako bi imala dovoljno energije koju sama kreira i tako posljedično ne bi imala potrebu oduzimati ju drugim ljudima. Očito je bilo da ne oduzima energiju samo meni, nego i svom suprugu (a ne obrnuto, kao što je ona mislila). Dalija je ovaj 

put bila još više uvrijeđena. Već u razgovoru nije se sa mnom složila i vratila mi je dosta žestokim optužbama («Sad kad joj je konačno dobro krenulo u životu, kad je riješila probleme na poslu, kad je konačno sama sa suprugom, ja joj to sve želim pomutiti«). Završile smo razgovor nekim frazama iz pristojnosti da bar prividno ublažimo rečeno i razišle se u potpunom neslaganju. Idući dani bili su pakao. Njeno nesvjesno je podivljalo, a to znači da su iz nje frcale struje negativnosti koje su stizale do mene i doslovno me uništavale. Čakre joj nisu radile, ili su bile negativne. Ili nije htjela, ili nije mogla pokrenuti ih u smjeru kazaljke na satu. Poslije nekoliko dana postalo je tako neizdrživo da sam ju nazvala i zamoli la da pokuša pokrenuti čakre, bez obzira tko je u onom razgovoru bio u pravu, ili u krivu. Nije htjela, ili nije mogla to učiniti.

Nismo se otada više čule. Dvadeset godina krasnog prijateljstva u godinu dana izgorjelo i otišlo u vjetar. Nekako nisam previše žalila zbog toga jer je prekid počeo donositi postupno olakšanje. Kad je naš odnos i formalno bio prekinut, situacija se malo smirila, ali je njeno nesvjesno još mjesecima skoro svaki dan na neko vrijeme nalazilo načina da mi doslovno otme energiju, osobito noću kad nije bilo ni najmanje svjesne kontrole. Primjenjivala sam sve moguće obrambene tehnike koje sam mogla naći u knjigama; malo su pomagale, više nisu, pa sam tako pronašla vlastite učinkovitije tehnike (o čemu će također biti riječi kasnije). Kao što uvijek biva s nevoljama, možete ih iskoristiti da nešto naučite. Ova nevolja nije bila mala i dovoljno je dugo trajala da sam mogla steći fantastične uvide i precizno proučiti interakcije ljudskih energija, igre nesvjesnoga, zakone njihova zbivanja. U roku od idućih nekoliko mjeseci kontakti moje i njene podsvijesti bili su sve rjeđi da bi potpuno prestali. Sve prođe, kad tad.

Ja sam u međuvremenu naučila i zašto se to događa i kako se obraniti.

Zato nisam zamrzila Daliju, iako sam u trenucima najžešćih napada osjećala bijes. Znala sam da to nije dobro, ali nisam si mogla pomoći. Kasnije sam i tu reakciju savladala. Danas sam joj zahvalna što mi je na težak, ali valjda jedini mogući način, omogućila shvatiti cijeli svoj dotadašnji život, i puno više od toga. Ali zaista mi je bilo žao što joj nisam uspjela prenijeti svoje spoznaje, jer bismo tako puno lakše savladale, očito, zajednički problem. Više bismo shvatile, a i ona bi se riješila svoje destruktivne navade da drugima otima energiju. Bila sam uvjerena da znam osnovni način, ali su mi ipak nedostajali neki važni detalji. Prošle su dvije godine otada, a njene čakre su i danas blokirane, o čemu me informira visak s kojim to ponekad provjeravam. Ništa više ne znam o njoj. Život je još jednom pokazao da je vječita mijena koju ne valja zaustavljati ako želimo biti svoji i ako želimo ispuniti onaj neki svoj životni zadatak. Ni ovaj put, ma kako mi je teško pao rastanak, nisam oklijevala ići dalje. A nisam ni uzalud potratila raskid prijateljstva. Naučila sam tu lekciju.

Jedino što tada još nisam znala je to da je ispred mene još dugi put pun nevolja dok ne shvatim sve bitne odrednice psihičkog vampirizma.

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 02.05.2011. 09:30h

  Član borivojMerlin3 Negativnost ima u sebi Sjeme vlastite destrukcije. (Emmanuel\'s Book)
 • 02.05.2011. 10:03h

  Član kajaMerlin5 Ova žena prolazi put koji je daleko teži nego što sam ga prolazila ja koja sam učena djelovati snagom Božanskog Duha. Duh Boga je Moć kojoj se pokoravaju sve sile destrukcije. I nema čovjeka koji meni može uzimati moju energiju ako ja to ne želim. Stupajući na stranu Svjetla; ono, u meni, iz mene i preko mene djeluje u svoj svojoj moći i snazi.
 • 02.05.2011. 10:20h

  Član shadowofsoulMerlin10 \"...Nekako nisam previše žalila zbog toga jer je prekid počeo donositi postupno olakšanje. Kad je naš odnos i formalno bio prekinut, situacija se malo smirila, ali je njeno nesvjesno još mjesecima skoro svaki dan na neko vrijeme nalazilo načina da mi doslovno otme energiju, osobito noću kad nije bilo ni najmanje svjesne kontrole...\" kako poznato! i kako su samo neumoljivi ti uleti u tuđi prostor... kako poznato, na žalost, bila sam jedna od takvih vampiruša!, tih krvopija, tih nesvjesnih i gladnih zvijeri koje su išle samo za svojom potrebom, bez da su gledale i shvaćale što čine! oprosti im svima, Bože, jer ne znaju što čine... a nadam se da će i meni Bog oprostiti... odličan članak, Borivoj, odličan!
 • 02.05.2011. 10:50h

  Član tavrickMerlin1 Shadow, ne znam točno na šta se referiraš, al siguran sam da pretjeruješ sa svojim osjećajem krivnje. Da bi ti \"Bog oprostio\" moraš zapravo ti sebi oprostit. A ne to (šta god napravila) vuć sa sobom ko neku kletvu dok se netko tamo ne smiluje i skine ju.. poput gubavca koji zvoni šumom.. Ispričaš se sebi i Višem Ja tog kog si \"povrijedila\" (ne znaš pritom dal to možda nije bilo za njegovo najviše dobro) i nadalje takve \"greške\" ne ponavljaš. Kad rasčistiš stvar u sebi gotovo je s krivnjom. Ma koja krivnja. Svi radimo kako najbolje znamo u pojedinom trenutku. Kad shvatimo grešku, ispravimo je. I onda, gledano iz više perpektive, kao da je nikad nije ni bilo. Lažem, puno je bolje. Jer si TI sada svjesnija. Aleluja.
 • 02.05.2011. 11:17h

  Član shadowofsoulMerlin10 Tavrick, istinu mi zboriš... no, proći će još neko vrijeme dok si sama ne oprostim.... mislim da mi osoba, kojoj sam to učinila, neće nikad oprostiti, ali jedno znam: ovakvu grešku koju sam učinila ja, ne želim nikome da mu se dogodi!! hvala ti na utješnim riječima..
 • 02.05.2011. 11:53h

  Član tavrickMerlin1 Ispričavanje Višem Ja nekoga je bajpasiranje cijele stvari, kad ti netko na svjesnoj razini, kak ti veliš, nije spreman oprostit. Nečije Više Ja u principu prihvaća svaku iskrenu ispriku i proslijeđuje je na suptilnoj razini dole svom \"oštećenom\" štićeniku koji odjednom, gle čuda, otpušta dotadašnji negativni naboj prema tebi. (Istina je da to da li će otpustiti ovisi koliko je taj netko uopće povezan prema gore. No nema veze, ti si sa svoje strane napravila sve što je u tvojoj moći i sve 5). Ako želiš i trebaš bit uhvaćena u krivnju, budi. To je tvoj slobodan izbor. Sve što sam ti želio reć (i više) sam ti rekao, a ti ćeš napravit kako ćeš napravit.. pusa ;-)
 • 02.05.2011. 12:13h

  Član shadowofsoulMerlin10 da, to je upravo to što si rekao! ne, ne želim biti uhvaćena u krivnju, ne nikako!!!, jer je to mazohistički i negativno i za mene i energetski sustav koji sve umrežuje.... zatvoriti to negativno poglavlje života i ne biti opsesivno vezana za njega - to bi svatko trebao učiniti... ja sam zamolila Više Ja i to ne jednom... (vrlo iskreno, od srca, u tišini i samoći)...(i ovdje sam napisala poruku kajanja i sve, da se sad ne ponavljam), a kasnije sam u tišini i samoći zamolila Boga da me više nikad ne stavlja u takve situacije (ma, nije me Bog stavio, nitko mi nije kriv, sama sam kriva!), ali eto... bilo je tako kako je bilo... hvala ti, Tavrick, na odličnom uvidu onog što ja do sad nisam vidjela :) thnx, još jednom :)
 • 02.05.2011. 12:35h

  Član tavrickMerlin1 pa onda si napravila što si trebala.. još na dubljoj razini oprostiš sebi i kreneš dalje u život.. to je gotovo..ti si naučila iz toga što si naučila, \"grijehu\" je kraj..samo \"sada\" je bitno.. ne se više opterećivat, ona će s tvojom isprikom postupit u skladu sa svojom trenutnom pozicijom na koj se nalazi.. a ako se s nekim prije oprosta i otpuštanja njegovog naboja zatvori ta karma tj. situacija OK, odradićete to neki drugi put, ali si s ovim opraštanjem u puno boljoj startnoj poziciji za to.. hehe zamolila Boga da te ne stavlja u takve situacije :-) itakako ti je trebala ta situacija..samo ono što si izvukla iz nje će odredit da li ćeš opet doći u sličnu.. i općenito, ti ćeš doći u situacije u koje trebaš doći, nemamo mi šta uvjetovat i određivat kako će se šta odigravat..:-)
 • 02.05.2011. 12:37h

  Član srceMerlin3 Tavrick, ne smemo zaboraviti da nismo čuli i drugu stranu.
 • 02.05.2011. 12:48h

  Član tavrickMerlin1 kako to misliš, drugu stranu? pa nije ovo suđenje pobogu! ovo je suprotno suđenju, to je zdravo rasuđivanje.. u kojem prave krivice zapravo nema..niti itko treba ići na robiju jer svi smo božja stvorenja stavljena u međusobnu interakciju radi učenja.. nema pravog povređivanja ni prave štete.. oštećenom je trebala ta šteta.. ma što se više u sebi naljutio, više mu je trebala.. i naravno Srce da se ovo što pričah odnosi na poziciju shadow..ja osjećaje druge strane ne znam, iz ove pozicije.. sa druge strane bi bila tehnički drukčija izvedba..no isto uključuje oprost i sebi i njoj.. ma milijon konflikata se svake sekunde desi u svijetu..i ljudi se ko muhe na govno svojim egom hvataju u konflikte ne znajući da s time samo pile granu na kojoj svi sjedimo..
 • 02.05.2011. 13:15h

  Član shadowofsoulMerlin10 Tavrick, izgleda da je sve trebalo biti kako je bilo, a to je velika šteta, za jedno nevino stvorenje - ni krivo ni dužno - dovedeno u poziciju da se mora maknuti iz određenog okružja! neću više o tome pisati, svoje sam već napisala... sad treba raditi na tome da se više ne (u)lovim na isti mamac na koji sam se uhvatila... nije kriv ribič koji je bacio mamac, kriva je riba (ja) koja je zagrizla mamac... i više ne trebam o tome diskutirati, sve je već poznato, riječi su suvišne, a škola je bila dobra i bolna...
 • 02.05.2011. 14:26h

  Član helanaMerlin2 Sve je ovo tako sumnjivo... Iz cista mira, bez da je bilo svadje, ljutnje, prepirke, bilo kakvih negativnih predznaka, kazes prijatelju da ti oduzima energiju, sumnjas zato sto se osjecas lose i, naravno, prijatelj se naljuti, jer smatra da je optuzen bez razloga i prekida se prijateljstvo. Zar nije steta? Ako je prijateljicina savjest bila cista, nije imala nikakva losa osjecanja, niti namjere, a optuzena je za kradju energije, kako se ona morala osjecati? Zar i ova spisateljica nije svojim optuzbama (cak i opravdanim), i kasnije ljutnjom i bijesom (negativnim osjecanjima), krala energiju svoje prijateljice? Koliko ovakve sumnje mogu pokvariti prijateljstva, brakove, odnose izmedju roditelja i djece...? Svako na svakog ce odjednom poceti da sumnja, da se ljuti, da jedni druge izbjegavaju... Kuda sve ovo vodi?
 • 02.05.2011. 14:34h

  Član tavrickMerlin1 to je ludilo Helana :-) eto šta..i lov na vještice.. jer svi smo pomalo jedni drugima vampiri..to je ajmo reć sasvim prirodno i tako cijela energetika funkcionira.. naaaravno da su problem oni ekstremniji slučajevi koji energetski baš OVISE o drugim ljudima i to naravno postoji kao poremećaj..govorim o onima koji nesvjesno tako žive, a takvih je 90% vampira.. s druge strane, kada vam kradu energiju znači da u VAŠEM sustavu nešto ne valja..da nije tako pored vas bi crkli od gladi.. a naravno da ne valja ni u njima jer siroti nisu dobro vertikalno spojeni pa se moraju napajat po horizontali.. uglavnom, i jedno i drugo je rješivo..
 • 02.05.2011. 14:39h

  Član ivanaMerlin2 ( srrrrrrrrrrkkkkkk... mmmmmmm... ahhhhhhhhhhh... ) :)))))))))))
 • 02.05.2011. 14:40h

  Član ivanaMerlin2 slatki ste mi :))))))))))
 • 02.05.2011. 19:29h

  Član helanaMerlin2

  Tavrick

  Bio nekad lov na vještice u vrijeme koje se zove mračni srednji vijek, a sad će početi lov na vampire ako se ovako nastavi... Bože, pomozi nam!
 • 03.05.2011. 08:53h

  Član borivojMerlin3 \"NESRETAN JE COVJEK KOJI VIDI STVARI SAMO ONAKO KAKO IZGLEDAJU? - /Kineska poslovica/ ----------------- komentar na komentar, samo zbog komentara, bez spoznaje i nutrine duše što je ona ustvari time željela postići je jadno! jedino kaja i helana zadovoljavaju kriterije dobrog ukusa i po mojoj su mjeri... tko mi može nanijeti zlo ako se sam pri tome prepustim i blesavim svojim neodgovornim ponašanjem...jaki duhom nemaju se čega bojati!

SADRŽAJ UPISAO

Član borivojMerlin3 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana borivoj dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝

Napiši nešto, ostavi trag

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U PROSINCU...

PROSINAC...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Pokušao sam ponovo da sve upišem i dodam teksta i slika, ali ponovo isto - članak ode u objave.

  27.11.2022. 14:34h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Uf...ne znam šta se dešava...članak koji sam pisao, sam se prebaci na objavu.

  27.11.2022. 14:33h
 • Član bglavacbglavac

  DANAS JE DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE DOMOVINSKOG RATA - bilo bi lijepo da svatko izmoli jednu molitvu za za stradale u domovinskom ratu!

  18.11.2022. 09:10h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Otpozdrav...

  17.11.2022. 19:53h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav....

  17.11.2022. 19:36h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  ♥♪♫♫♪♥❤️ ☕ ☕♥

  10.11.2022. 12:10h
 • Član vanessavanessa

  dobro veće netko reće, pa uteće....JA sam,ta bjegunica♥♪♫♫♪♥❤️ ☕ ☕

  05.11.2022. 16:51h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

GEOMETRIJA BOŽANSKE ISKRE - PSIHIČKI VAMPIRI GEOMETRIJA BOŽANSKE ISKRE - ZAŠTO VOLIMO SVOJE VAMPIRE