Kalendar događanja

Član KARIZMATIK

Upisao:

KARIZMATIK

OBJAVLJENO:

PROČITANO

397

PUTA

OD 14.01.2018.

SNAGE SUDBINE GOVORE O NEUMOLJIVOSTI I PROMJENLJIVOSTI SUDBINE

SNAGE SUDBINE GOVORE O NEUMOLJIVOSTI I PROMJENLJIVOSTI SUDBINE
( OBJAVA IZ DUHOVNOG SVIJETA)

SNAGE SUDBINE  GOVORE O NEUMOLJIVOSTI I PROMJENLJIVOSTI  SUDBINE

 

( OBJAVA IZ DUHOVNOG SVIJETA)

Ja sam govornik snaga sudbine,koje su postavljene da upravljaju cijelom sudbinom svjetova i da sve usmjeravaju po VOLJI GOSPODINA, uključujući sve što predstavlja vašu slobodu i slobodu duhova u cijelom stvaranju. Mi smo oni , koji neumoljivo ispunjavaju  zakon s dana u dan. Ovo je naša dužnost i zadaća, od koje ne smijemo i ne ćemo odstupiti nijedan milimetar, jer mi smo  poslušni i želimo poslušni ostati kroz cijelu vječnost. I tako se kroz nas ispunjava zakon.

I ovaj  sat sudbine, kako je već rekao arkanđeo svjetla, određuje takt kretanja ove zemlje i njenog čovječanstva. No, sad je započelo jedno novo vrijeme u kojem je uskoro već svaki takt na satu sudbine zadobio naročito značenje nasuprot prijašnjim epohama vremena, u kojima su mnogi taktovi također imali svoje značenje, ali je bilo moguće u određenom smislu propuste obraditi i nadoknaditi u slijedećim epohama. No, sad je ovo staro vrijeme prošlo. Sat otkucava i pri svakom udarcu zvona otvara se jedan pečat, kako već znate, jer tad je opet sa satu svijeta sudbina za jedan značajan korak  otišla dalje i mora biti otvorena jedna nova stranica sudbine čovječanstva, svejedno da li to čovječanstvu odgovara ili ne. Tako mora biti da bi se ispunila VOLJA GOSPODINA i da bi se stvorili preduvjeti za novu zemlju, za novo čovječanstvo, za NOVI  JERUZALEM.

Ja vas podsjećam da je to teško shvatiti, ali ovako kako ja govorim ipak je lako razumjeti. Sudbina ima dvije strane: Stalno ima onu, koju sam upravo naveo. Jednu neumoljivu stranu po ZAKONU GRIJEHA I KAZNE, koja se ni za jedan milimetar ne može  izmijeniti.

Ali postoji također druga strana koja je moguća, ako je sudbina  odmaknuta i obavijena ljubavlju, jer tad se mijenjaju aspekti ostvarenja i djelovanja sudbine

Dodajem vam  za osvjetljenje jedan primjer:

Može  biti da neumoljivost sudbine zahtjeva, da jedan čovjek mora umrijeti, jer su iscrpljeni životni uvjeti i nema više nikakvih rezervi  zbog propuštenih čina i proteklih života. Ali ako je ovaj čovjek u pravo vrijeme započeo voliti svoju sudbinu i ako prestane jadikovati i žaliti se tad se mijenja stvaralačko djelovanje njegove daljnje sudbine, iako će ona biti ispunjena pred zakonom o grijehu i kazni. Izmijenit će se  komponente ostvarenja, koje će biti uzdignute u nove, više međusobne odnose. Oni će postupno izgubiti svoju elementarnu oštrinu, koju su zbog nekadašnjeg grijeha preuzeli i sudbinski će događaji, koje doživljava jedan takav razvijeni čovjek, postati blaži i blaži.

Za moj početni primjer to bi moglo značiti,da na početku neizbježna točka smrti, koju zahtijeva neumoljivost, sad se počinje pomoću MILOSTI GOSPODINA ublažavati i sudbina se počinje postupno mijenjati u smislu  nastavljanja zemaljskog života sa svim životnim uvjetima. Tim će se ono, što je trebalo propatiti kroz smrt, sad odpatiti  tokom života  kao udarac životne sudbine, ali sa bitnom prednošću da je čovjek izdignut  iz primitivnosti slobodne volje o životu ili  smrti u jednu višu slobodu volje, naime da ovu patnju prihvati s ljubavlju i tako još u istom   životu postigne još viši stupanj zrelosti.

Ispunjenje sudbine ostalo je u cijelosti nepromijenjeno, ali se promijenilo  djelovanje na život ovog čovjeka, jer ljubav ublažava okolnosti patnje i istovremeno je omogućen važan daljnji duhovni razvoj!

 

     Vi znate, kad jedan čovjek napusti zemaljsko tijelo tad prestaje njegova uspješna mogućnost promjene, jer on više ne može utjecati na svoju sudbinu pomoću opraštanja i otkupljenja. Tad djeluje zakon: Što je nekoć u tijelu prouzročeno kao grijeh, to se može – uglavnom – samo živeći u tijelu opet razriješiti.

Stoga sa smrću munjevito završava svaka naročita mogućnost daljnjeg razvoja, polazeći od tog, što je još u duhovnom području u daljnjem  razvoju moguće.

No to je neznatno u usporedbi s otkupiteljskim aspektima, koji su mogući u tjelesnom životu. Upravo je stoga Gospodin morao sići u odjeću tijela ovog palog svijeta, da bi mogao na križu na Golgoti razriješiti pradug za svu svoju palu djecu.

Ali ako jedan čovjek s ljubavlju prihvati svoju sudbinu sa svim aspektima i ne buni se, ne žali se i ne optužuje: zašto je drugima bolje nego njemu, nego posve jasno spozna: « To, što mene pogađa jest to što meni pripada i nema dakle smisla da se uspoređujem s drugima, nego svojevoljno prihvaćam sve što me pogađa i zahvaljujem, da je tako. Time postoji velika šansa, da odstranim još mnogo težu sudbinu u mojem daljnjem zemaljskom životu i da to u mom životu pretvorim u drugačiju sudbinu, koja će se doduše također ispuniti prema ZAKONU GRIJEHA I KAZNE, ali može biti prožeta milošću ljubavi tj. VJEČNE LJUBAVI.»

Ovo je samo tipični osnovni princip, kojeg možete primijeniti također na najmanje stvari u vašem životu. I tako je mnogo tog što vam se čini da je vaša «nevolja i nedaća» često samo odgovor sudbine na vaše odupiranje, jer vi nešto osorno ne ćete napustiti ili naprotiv ne ćete ispuniti, iako je to za vas bilo dobro i važno. I stoga se ne čudite, ako sudbina isto tako odgovori,kakvi ste vi, naime okrutno.Ako jedna duša neumoljivo čvrsto njeguje svoje negativne osobine i misli, da moraju  postojati još i drugi putevi  za rješenje problema, tad   sudbina odgovara okrutno na sličan način, naime prema zakonu.

I to je drugi put kojeg je jedna duša sama proizvela, a kojeg je mogla mimoići da je na vrijeme obradila svoju tvrdoglavost. Da se je duša sama umekšala nježnošću svog bića tad bi se i sudbina umekšala. Stoga Gospodin u Isusu Kristu opominje: Ne birajte  « oko za oko, zub za zub,» nego birajte blagost i ljubav!

Stoga naglašavam još jednom: U svakom slučaju ispunjava se sudbina, samo se mijenja način ispunjenja. Tako sudbina, koja se odnosi na tijelo, može se premjestiti na više područje tako da se samo još duševno manifestira kao tjeskoban osjećaj  kojeg treba podnositi. Tako može jedna ozljeda tijela kroz saobraćajnu nesreću biti odstranjena prihvaćanjem problema s ljubavlju. Može se dogoditi da se saobraćajna nesreća uopće ne dogodi. Nije li Gospodin to  izvanredno podesio?

I ako čovjek još više radi na sebi tad može biti da se ovaj sudbinski udarac uzdigne na duhovno područje i da se razriješi u ljubavi i skromnosti u pravoj kontroli misli, koje emitira ljubav. Gledajte, zakon se je ispunio, točku po točku, ali što će se dogoditi čovjeku to je pitanje velike slobode, koja leži kod čovjeka. To je zagonetno rješenje i stoljetno pitanje: «Što je sudbina?»  Primjećujete da je to obadvoje: Sudbina je apsolutno određena kroz zakon i također je NEBESKI OTAC  ne mijenja. Ali ono što može biti promijenjeno jesu okolnosti i način kako zakon može biti ispunjen.

Shvatite koju moć čovjek time ima u svojim rukama unatoč svoje nemoći! Ova moć je moć VJEČNE LJUBAVI, kao što vam je uvijek ponovo rečeno i vi ste često samo mali dio od tog prihvatili u svoje srce. Ova je moć tako konkretna, da s njom možete imati moć bitno izmijeniti vašu zemaljsku sudbinu na dobro. Ova moć može biti tako velika da ni moći planetarnih duhova jedva mogu utjecati na vašu sudbinu. Nije li to za vas isplativi cilj, da prinosite neophodne male žrtve u svakidašnjem životu i da u ljubavi kažete: « GOSPODINOVA VOLJA nek se ispuni na meni?» Tako možete mnogo tog izmijeniti.

Ovog trenutka pomislite na to, što je naš LJUBLJENI OTAC  izmijenio za nas sve svojom velikom žrtvom i učinio za sudbinu svih  palih  ljudi. Golgota je ogromni proces  sudbinske promjene za pali svijet, da ne bi morao izgorjeti u vlastitoj vatri samovolje i da kao pali duh  ne bi morao s bolovima poći u vječnu propast. Ne, GOLGOTA preobražava ovu opasnost  pomoću boli i prolijevanjem svete krvi i tako je postala neumoljiva sudbina SAMOG OCA U ISUSU KRISTU, čime je točku po točku ispunjen zakon, kako je GOSPODIN rekao: « JA nisam došao uništiti zakon, nego sam došao ispuniti ga.» Ili drugačije rečeno: GOSPODIN nije došao poništiti zakon sudbine, nego je došao za nas sve konsekventno ispuniti ga, da bi nam ušparao neumoljivu sudbinu, koja bi nas neumoljivo zadesila. GOSPODIN je ovu vašu sudbinu preuzeo na SEBE u svojoj bezgraničnoj ljubavi.

Sam GOSPODIN KAO STVORITELJ također ovog neumoljivog zakona sudbine nije ga uništio, jer  je ovaj neumoljivi red neophodan i mora biti, jer drugačije stvaranje ne bi nikad moglo vječno opstojati. Tako je GOSPODIN u svojoj bezgraničnoj LJUBAVI – sam najsvetiji i bez grijeha – preuzeo na sebe pragrijeh sve pale djece da bi za njih razriješio konsekvence neumoljivog duga i da bi time prijeteće vječno uništenje pretvorio u sudbinu čovječanstva, kroz koju se čovječanstvo  postupno može vratiti u Njegovo nebo.

Mislite uvijek ponovo o ovoj tajni slobode koja leži u sudbini. Ova  sloboda može ići tako daleko, kako ste doznali, da zakon prividno kao da više ne važi, ali pazite: Jedan zakon uvijek važi  i uvijek će biti ispunjen, ali koliko jedna duša to može shvatiti, to je odlučujuća razlika. To je kao kod  vaših držanih zakona: Ispunite li zakone tad nemate ništa više sa posljedicama  zakona i tad je tako, kao da nema nikakvog zakona. Stoga morate biti savršeni kao što je OTAC  u  NEBU savršen, jer tad ćete u pravoj  LJUBAVI spontano ispunjavati sve zakone i time ne ćete više morati doći  u dodir ili u konflikt sa zakonima sudbine. Time što je čovjek sve do danas slijep nasuprot svojoj vlastitoj sudbini i svojim vlastitim grijesima, on je stalno u opasnosti činiti pogreške. Stoga mu teško pada sretnije oblikovati svoj život, jer ga stalno čeka njegova sudbina, koja se želi ispuniti, ali on sam ne zna što treba činiti. I tako on čini ovu ili onu pogrešku i zbog povratnog djelovanja sudbine on slijedi  cik – cak put i mora mnogo patiti. Ali kad bi se čovjek  dao voditi, u pravoj skromnosti i ispravnoj poslušnosti, tad bi on – iako je još duhovno slijep – mogao zaobići mnoge zamke života i njegov bi život, unatoč njegove još postojeće duhovne sljepoće, mogao postati ispravan i ugodan put.

Mi – snage sudbine – ništa ne možemo što smo neumoljivi, jer mi smo posljedice zakona kao vječno postojećeg principa. Mi ga ne možemo izmijeniti, mi ne možemo i ne smijemo biti uništeni, mi smo naprosto tu, kakvi smo jednom stvoreni kao stvorena bića u našoj slobodnoj volji, kao što vi također sami stvarate vašu sudbinu svakidašnjim vašim mišljenjem, govorom i postupcima i često ne opažate koje nove opasnosti sebi stvarate za vaš daljnji život.

Stoga je zakon sudbine neumoljiv. Sad možete također razumjeti zašto se u vašoj ljudskoj povijesti događaju tako užasne sudbine i patnje. Ti događaji nisu nikad rezultat Božje volje, nego su po zakonu grijeha i posljedica neophodni procesi izjednačenja, koje je moguće lako ublažiti ili spriječiti pravom poniznošću i pravom ljubavlju. No kroz sva ljudska potomstva bilo je tako, da je jedva neka duša ozbiljno izabrala ovaj nježni put VJEČNE LJUBAVI.

Ali ako jedan čovjek usrdno moli za milost i sam počne u svemu razvijati pravu poniznost i ljubav tad će ovaj čovjek moći iskusiti sretniji  život, unatoč njegovih raznih – možda još velikih – zaduženja. Stoga je Otac također rekao:  « Svejedno da li su vaši grijesi brojni kao pijesak na moru, vi možete jednog dana poći sa MNOM, kao da nemate nikakvog grijeha, ukoliko posjedujete pravu poniznost i ako ste poslušni. JA radim za vas, ali vi ME morate slijediti u poslušnosti, u čvrstoj vjeri, ne kolebati i ne uzmicati i biti postojani i ne sumnjati.»

Gle, to je učenje koje uvijek ponovo čujete i čitate. Ne radi se o teoriji, nego o posve prirodnoj životnoj praksi. Svaki pojedini od vas treba biti vođen pomoću svog anđela, pomoću MILOSTI LJUBAVI IZ NJEGOVE VJEČNE LJUBAVI i uz pomoć svoje vlastite sudbine. I treba uvijek bivati bolje i blaže kroz vašu ljubav, kroz vašu spremnost na žrtvu, kroz vašu blagost, kroz vašu samospoznaju, kroz vaše ispunjenje, kroz kontrolu vaših misli i osjećaja, kroz kontrolu vaših riječi i istraživanjem samog sebe dan za danom.

I ono što važi za vas važi također za cijelo čovječanstvo u cjelini.To važi za narod, to važi također za grad, to važi za cijelo stvaranje. I sad shvaćate, što znači kad jedan pečat nakon drugog mora biti otvoren nakon slijedećeg udarca zvona i stupiti u akciju kao sudbina u ovo čovječanstvo, svejedno da li to paše ili ne, jer zakon sudbine mora djelovati, da bi pripremio tlo za novo čovječanstvo i Novo vrijeme.

Sad ste čuli, kako leži na vama da li čovječanstvo mora iskusiti najmračnije sudbinske udarce ili ćete vašim činima i ispunjenjem  ublažiti sudbinu, tako da čovječanstvo kao cjelina može biti vođeno MILOŠĆU GOSPODINA tako da zaobiđete sud i ono najcrnje od pojedinog pečata. Ili – drugačije rečeno – da se sve može zbivati na višem području. Ali ako ne, tad se sve odvija na najelementarnijem području, kao što stoji zapisano, što znači da se pojavljuju prirodne snage i čovjek postaje igračka  neophodnih snaga izjednačenja.

Nije li to izvanredno oblikovanje u STVARANJU GOSPODINA, da usprkos sveg otpadništva i slabosti postoje izvanredne mogućnosti da se ludosti prošlosti ublaže ili razriješe? Koju moć imate u svojim rukama? Ako ste ispravno shvatili vi imate u rukama moć sudbine. Ne budite budale, koje imaju ruku na ključu stvaralačkog zbivanja i opet se bave sitničarenjem i padaju nazad u zamke sebeljublja.

Stoga se dokažite dostojnim, da vam GOSPODIN sve ovo objavljuje i da vam također daje određene uvide o tajnama stvaranja i daruje mogućnost da sami počnete u ovom stvaranju sudjelovati vašim činima na vrlo intenzivan i osjetljiv način. Vi možete djelovati tako osjećajno, da sudbinu ove zemlje promijenite u određenoj mjeri na dobro, ako nadvladate strast za pohlepom. Tko je ovog svjestan  i poznaje moć koju ima, ali je svjestan također i odgovornosti, koju rado treba preuzeti, ako u njem zasja prava ljubav, ne samo prema svojim bližnjima, nego također prema cijelom stvaranju.

To su aspekti moći VJEČNE LJUBAVI , koji važe u nebu, ali također naročito u palim svjetovima i također na ovoj zemlji. Budite zahvalni VJEČNOJ LJUBAVI , da ovo možete znati i iskusiti. Dokažite ovu zahvalnost vašim činom ispunjenja. Na to vas zove Duh sudbinske moći, kao vaš brat. Također i ja se s vama bojim, da mi Moćnici ne moramo ispuniti nešto, što je i za nas grozno, a ipak se mora dogoditi, jer je premalo ljubavi na ovoj zemlji, koja bi mogla ishoditi ublaženje. No kroz LJUBAV ovaj se sudbinski udarac može odstraniti, što znači prebaciti na više područje i ublažiti, što je čežnja VJEČNE LJUBAVI.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Lijep pozdrav svima !

  13.07.2019. 15:51h
 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥L.p

  12.07.2019. 12:55h
 • Član bglavacbglavac

  Lijep pozdrav svima !

  29.06.2019. 07:43h
 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥L.p

  27.06.2019. 11:11h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi, lijep i radostan blagdan vam želim! Lp

  20.06.2019. 01:07h
 • Član vanessavanessa

  ♥♪♫ ♥*♪♫ ♥ i ja od 4.8.2009 SRETNO pusa chatovcima:))))

  09.06.2019. 15:33h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  danas slavim 10 godina koliko sam na Magicusu :)

  09.06.2019. 13:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

ZAJEDNICA KRISTOVA SVJETLA KULTURA SUNCA I KULT SVJETLA