Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1010

PUTA

OD 14.01.2018.

LIJEK ZA SVE BOLESTI - BOL U GLAVI

LIJEK ZA SVE BOLESTI - BOL U GLAVI
Do sada je puno rečeno i napisano o metodi liječenja dr. Hulde Clark. I na ovom je portalu bilo riječi o antiparazitnom programu, pitanja o zaperu - što je i gdje ga ima. U nastavku je prijevod dijela knjige dr. Clark koji daje autoričinu originalnu informaciju o bakterijama i parazitima. Od 1999. godine radim sa ovim pripravcima i do sada imam jako dobre povratne informacije, a zaper i pripravci se mogu naručiti i kod mene. Sve ostale informacije možete dobiti i na mobitel 091/507-12-66.

Bol od glave do pete

Radije bih umrlo nego trpjela ogromnu bol. To stavlja bol na sam vrh moje liste prioriteta. Srećom po nas, ublaživači bola su nam lako dostupni i oni nam kupuje vrijeme potrebno za riješavanje problema.

Industrija ublaživača bolova je sa sobom donijela još jednu dodatnu industriju. Kako se okrećemo elektroničkom olakšanju bolova sve manje su nam potrebni ovisnički lijekovi. Postoje još neki veoma uspješni olakšivači bolova: akupunktura, masaža, slušanje glazbe, hipnoza, molitva, promatranje.

Mi ćemo se fokusirati na rješavanje uzroka bola i liječenja organa koji su nam bolni pa stoga niti jedna od ovih metoda nije neophodna.

Ja ne govorim o bolu slomljene kosti, iščašenog zgloba, uboda ose ili sunčevih opekotina. Ne govorim o boli iskrivljene kralježnice ili traume istegnuća mišića nogu ili ruku. Ja govorim o boli koja se nalazi u jednom od vaših organa i ne želi odustati. Na primjer, artritis. Drugi bolovi su glavobolja, bolovi u stopalima, bol u ramenu, bolovi u kuku, u prsima. Sve ove boli mogu imati posebna imena poput reumatskog artritisa, teniskog ramena itd., ali oni su svi isti fenomen.

Znajući da su paraziti i zagađivači pravi uzročnici, prionimo na posao otkrivanja koji od njih je pravi uzročnik, odakle dolaze i kako ih se riješiti.

Paraziti koji uzrokuju bol nisu veliki, poput crva ili ameba, ili maleni poput virusa. Oni su bakterije. Bakterije su pravih veličina da bi mogle uči na pragove naših ćelija. Naše ćelije pokušavaju držati ulazna vrata zatvorena što češće, ali se moraju otvarati hrani,ili hormonima ili drugim životnim signalima. Ako se bakterije nalaze pred tim vratima nekolicina će se uspjeti probiti dok su vrata otvorena hrani i slično. Tada započinje bitka. Ćelije ne dopuštaju ulazak bakterija.Vjerojatno postoji specifična električna privlačnost između njih i točan fizički opseg. Posebne snage tijela, imuni sustav, su pozvane da pomognu u odbrani od invazije. Bakterije se množe velikom brzinom. Dolazi do otekline i stvaranja topline, kao i pritiska na druge organe. Sve zajedno nazivamo upalom i infekcijom.

Odgovor nije u smanjenu upale lijekovima., smanjenju otoka ili temperature. Svakako odgovor nije u tabletama za ublažavanje bola. Odgovor je u ubijanju bakterija. (Čak ni ovo nije najbolji odgovor. Moramo zaustaviti izvor bakterija i poziv vašeg tijela da bude napadnuto. Na ovo ćemo se kasnije vratiti.)

Stoga Prvi korak je potraga za bakterijama koje se nalaze u području bola i njihova identifikacija. Ovo nam daje ključ otkrivanja njihovog izvora. Drugi korak je istrijebiti ih elektroničkim putem U nekoliko minuta one se odmiču od pragova ćelija.Vaše bijele krvne ćelije čekaju na njih i brzo će ih pojesti u velikom stilu.

Ali upamtite , postoji još jedan uzročnik bola, zagađivači. Treći korak je u pornalaženju zagađivača i njihovom identificiranju jer nam to daje ključ njihovog izvora. Četvrti korak je eliminiranje naših zagađivača. TADA JE POSAO ZAVRŠEN. BOL JE NESTALA.

Intirgirajuće pitanje će se pojaviti u vašim glavama dok budete pretraživali svoje organe u potrazi za parazitima i zagađivačima.Koji od njih su došli prvi? Zagađivači se također mogu progurati kroz vrata vaših ćelija. Da li ovo dozvoljava prolaz bakterija u ćelije? Ili su prvo došle bakterije , blokirajući otvorena vrata da bi zagađivači mogli ući? Obje varijante se čine mogućima. Možda se oba slučaja događaju simultano. Možda zbog toga bakterije i zagađivače nalazimo uvijek zajedno. Virusi se mogu spustiti na vrata vaših ćelija i prouzročiti virusne bolesti, ali oni rijetko uzrokuju bol. Primjetiti ćete još nešto za vrijeme testiranja i brige za vaše zdravlje. Vaše tjelo je veoma uspješno u uništavanju bakterija i virusa.Vaše tijelo ih brže ubija nega pokret čarobnim štapićem. Jedini koji izbjegnu su oni što su ostali zaglavljeni na ulaznim vratima ćelija i kanala, zajedno sa zagađivačima! Ovo se čini kao dokaz da zagađivači djeluju kao otvarači kapija, ali to nije dokazano pa stoga moramo imati na umu sve mogućnosti.

Na svu sreću da bismo ozdravili ne moramo znati točno kako nas paraziti i zagađivači čine bolesnima.

U potrazi za bakterijama

Da bismo saznali koji od organa je zaražen bakterijama i kojim vrstama morate naučiti tehnologiju koja ovo omogućava. Ova tehnologija je jednostavan elektronički sklop ,sposoban zarobiti frekvencije na način da ih vim ožete stvarno čuti. Frekvencije vašeg tijela, frekvencije bakterija, virusa i parazita su različite i mogu se razlikovati kao i zvukovi na farmi. Ali da li vi morate učiniti sve ovo?

Ne, ne morate. Vi ih jednostavno možete ubiti elektroničkim putem.Ali kako znati što izbjeći u budućnosti? Ako se vrati bol kako ćete znati da li je istza bakterija ponovni uzročnik bola ili je u pitanju neka nova?

Naučiti testirati znači uklanjanje pogađanja dijagnoze.

Ja se nadam da ćete unatoč bolu biti toliko zaintrigirani i fascinanirani da ćete htjeti sami testirati. Pronađite nekoga tko je spreman pomoći vam. Razmjenjujte svoje informacije sa drugima. Ovo je lakše nego naučiti koristiti se računalom.

Što ćete pronaći

Prvo ćemo proučavati i liječiti sve vrtse bolova, započinjući od stopala i krećući se prema gornjem dijelu tijela.Ne moramo vrlo točno pronalaziti lokaciju bola jer se bakterije i toksini premještaju u bliskom području bola.

Za svaku vrstu bola potražiti ćemo uzroke da biste ih mogli ukloniti. Bol se može vratit u roku jednog sata ako niste znali da se uzročnik nalazio recimo u siru i vi ste nakon tretmana zaperom pojeli sendvič sa sirom i tako se ponovo zarazili. Točnije bol se može zadržati nakon prvog zapiranja i vi ćete pomisliti da je metoda pogrešna, što je krivo jer bol možda nije imala dovoljno vremena da nestane.

Paraziti se također mogu ponovo pojaviti na vašem bolnom mjestu tako što će doći sa nekoliko udaljenih mjesta do kojih vaš zaper nije mogao dosegnuti. Unutrašnjost vaše očne jabučice, testisi, unutrašnjost žučnog kamenca, u sredini zubnog apscesa ili sadržaj vaših crijeva su samo neka od takvih udalenih mjesta. Struja vašeg zapera, zbog svoje visoke frekvencije , najčešće ide oko ovih organa,a ne kroz njih. Ali sa ponovljenim zapiranjem i biljnim tretmanom parazita i njih možete poraziti i samim time zaustaviti ponovnu infekciju vašeg tijela.

Točnije to znanje o ponovnom inficiranju i izvorima naših zagađivača je najvažniji doprinos povjesti nekih bolesti.

Nakon bavljenja bolom našu pozornost ćemo usmjeriti na bolesti koje ne proizvide bol, poput dijabetesa.

Bol nožnog prsta

Krajevi vaših stopala imaju najlošije “održavanje” opskbom krvi. Oni su najudaljeniji. Krv koja se ovdje nalazi ima najače akumuliranu kiselinu i najmanju zalihu kisika. Tijelo proivodi veliku količinu mokraćne kiseline i ona bi, naravno, morala biti usmjerena u mjehur od strane bubrega. Ali ako bubrezi ne odrađuju svoju zadaću kako treba , nivo mokraćne kiseline u tijelu i krvotoku se povećava. Krv može podnijeti samo malo te kiseline. Još manje može podnijeti u kiselkastim uvjetima kakvi su na krajevima stopala. Mokraćna kiselina počinje izlaziti van ili taložiti u našim stopalima.

Hippurična kiselina se često nalazi u područjima bola. Nju u velikim količinama proizvodi jetra (1 gram dnevno) jer je ona produkt detoksifikacije. Nema smisla konzumirati benzoičnu kisleinu , najčešći konzervans, jer nju tjelo detoksificira u hippuričnu kiselinu. Pročitajte sve naljepnice koje se nalaze na prehrambenim proizvodima koje kupujete. Ne kupujte napitke ili kolače koji kao konzervans koriste benzoidnu kiselinu. Limunska kiselina je u redu. Zglobovi velikih prstiju su omiljena mjesta razvitka bola. Ovo je pogoršano slabom cirkulacijom. Uzmite kapsulu CAYENNE sa svakim obrokom da biste poboljšali cirkulaciju. Ako ne može pronaći puls ispod unutrašnjeg članka imate lošu cirkulaciju. Akumulacija mokraćne i hippurične kiseline doziva bakterije da se njima hrane. Kako se bakterije množe tkivo se brani sa upalom. Sada je sve spremno za pojavu boli. Kod nekih ljudi se bo ne javlja iako su ove kiseline nazočne čineći njihove zglobolve kvrgavima i teško savitljivima. Ako nema boli bakterije još nisu pronašle kiselinu ili se nisu dovoljno namnožile da bi napale vaše tkivo. Moižda postoje i neki drugi razlozi.

Ako imate bolove u nožnim prstima učinite sljedeće:

1. Ubijte sve bakterije sa svojim zaperom. Ponavljajte zapiranje sve dok više ne bude vidljivih poboljšanja.

2. Rastopite ubijene bakterije uz pomoć biljnih preparat. Najpoznatiji je preparat Bubrežno čišćenje. Nožne naslage se sastoje od istik kristala kao i bubrežni kamenci, te je zbog toga Bubrežno čišćenje jednako učinkovito i za bolove u stopalima. Ali zbog udaljenosti tih naslaga od bubrega , čišćenje traje duže nego kod bubrega. Može proći i šest mjeseci prije no što dobro načnemo te naslage. To će u isto vrijeme ukloniti i nakupine bubrežnih kristala pa isti više neće biti izvor bakterija.

3. Očistite zubne šupljine ( kavitacije su koštane infekcije vilice na mjestima gdje su iščupani zubi; one nikada ne zarastu). Ovo može magično zaustaviti bol prsta istog dana kada je čišćenje napravljeno. Efekat traje danima što ukazuje da nije zubni anestetik u pitanju. To vas također uči da bakterije u vašim prstima mogu poteći od vaših zubi. Međutim bol se može vratiti ako ostale bakterije pronađu ostatke.

4. Očistite jetreno kamenje koristeći Jetreno Čišćenje. Ovo također može doprinjeti trenutačnom nestanku bola u prstima, pokazujući da da su oni iszvor bakterija. Čišćenje jetre može potrajati do dvije godine. U međuvremenu bol u prstima se povlači. Također ovo čišćenje donosi dodatne pogodnosti za zdravlje vašeg tijela.

5. Smanjite kiselost u vašim prstima. Prvo provjerite svoju kiselost sa pH papirom namjenjenom za testiranje mokraćnog pH, koji se zove Nitrazine papir. Obični pH papir, kao onaj za riblje akvarije je gotovo jednako precizan i može vam poslužiti. Otkiniti 1,5 cm komadić i držite ga u mokraćnom toku. Rano ujutro vaša mokraća je najkiselija. Ako je očitanje ispod 5.5 vaša stopala su morala biti i niža tijekom noći (niža znači kiselija).

Jednom kada ostaci krenu, teško ih je zaustaviti. Ako se započinju formirati ok 2 sata ujutro, vjerojatno je da će nastaviti nekoliko sati čak i ako se pH vrati na normalu. Vaša taktika bi trebala biti da odete u krevet sa akcijom alkaliziranja. Uzimanjem kalcija i magnezija(zamjenskog), pijenjem mlijeka prije spavanja, koristeći sodu za pečenje, što su neki od lijekova koje biste trebali isprobati. Oni bi trebali povisiti vaš mokraćni pH na 6 ujutro.

Uravnotežite svoj pH

Mnoge osobe sa bolnim ostacima(naslagama) bilo gdje u stopalima imaju ujutro mokraćni pH 4.5! Pri 4.5 je sigurno pretpostaviti da se dosta nataložilo tijekom noći. Tijekom dana, pH vašeg tijela se kreće naprijed nazad. Mokraća postaje prilično alkalna upravo poslije obroka; ovo nazivamo alkalnom plimom. Tri obroka dnevno će vam donijeti tri alkalne plime. Tijekom tih perioda, koji traju otprilike po sat vremena, imate priliku da rastvorite neke od vaših nakupina hrane. Ali ako dozvolite svom pH da se spusti prenisko tijekom noći vi ponovo nakupljate ostatke. Efekat mreže određuje da li će se vaše nakupine smanjivati ili povećavati.

Da biste se alkalinizirali prije spavanja izaberite jednu od ovih mogućnosti:

1. Dvije tablete ljušture oštrige, koje su ukupno 750mg kalcija plus tableta magnezij oksida 300 mg. Magnezij pomaže u rastapanju kalcija i njegovom ostanku u otopini. Uzimanje veće količine kalcija odjednom se ne preporučuje jer se veća količina ne može otopiti i apsorbirati pa može doći do zatvora. Za starije osobe preporuča se samo jedna tableta kalcija. Uzimajte tablete kalicija sa vitaminom C ili vodom sa limunom da pomogne u rastvaranju ( ¼ vitamina C u prahu; dodavanje meda se preporuča).

2. Jedna šolja steriliziranog mlijeka, popijena hladna ili topla plus jedna tableta magnezij oksida od 300 mg (dodavanje cimeta se preporuča). Ako vam ove dvije mogućnosti pomažu, vaš mokraćni pH će se popeti do 6.0,a ako zbog nekog razloga ne pomažu potrebne su neke drastičnije mjere. Uzimajte zamjenske tablete ili mlijeko ranije tijekom dana, a vrijeme prije spavanja rezervirajte za:

3. ½ kašičice sode za pečenje u vodi. Ovo je soda bikarbona. Ali nemojte koristiti sodu za pečenje iz trgovine jer je većina koju sam testirala bila zaražena benzenom! Korištenje kombinacije sode i kalij bikarbonata u omjeru 2:1 je puno zdraviji napitak. MOžete ga sami spraviti ili zamoliti ljekarnike da vam sprave mješavinu. Zamješajte dva djela sode i jedan dio kalij bikarbonata u staklenku. Čvrsto ju zatvorite. Označite ju kao soda-kalij bikarbonatni alkalizer ( ova mješavina je vrlo korisna kod alergijskih reakcija svih vrsta), Uzmite jednu žlicu u vodi prije spavanja. Ako vaš pH dostigne 6 ujutro nastavite sa jednakom dozom svake večeri. Ako ne dosegne 6 uzimajte 1, ½ kašičicu. Nastavite kontrolirati svoj pH, jer će se postupno normalizirati i trebaće vam sve manje i manje. Ako koristite običnu sodu za pečenje, umjesto mješavine, provjeravajte svoj pH svako jutro, također, tako da biste mogli smanjiti kada se pH popne na više od 6.

Osobe sa ograničenjem dnevnog unosa sode moraju oprezno prebrojati grame sode za pečenje koju konzumiraju na ovaj način. Svaka kašičica je teška otprilike 2 grama, od čega je pola (1 gram ili 1000 miligrama) soda. Mješavina sode i kalija će vam dati samo pola sode (1/2 gram po žlici). Za usporedbu, uobičajeni dnevni unos sode je oko 5 grama, iako veći potrošaći soli unose dvostruko veću količinu sode.

Učinili ste pet važnih koraka koji će izmaknuti tepih ispod bakterija koje žive u i oko ostataka u vašim prstima. Sada nakon što ubijete bakterije zaperom, možete očekivati trajni nestanak bola.

Lokacije pri bazi prsta mogu boljeti zbog NEUROME. Nakupine ostataka i bakterije ovdje su još bolnije jer je ovo lokacija nervnih centara. Ako je nakupljanje veliko, mogli biste se obratiti za kiruršku pomoć ili kortizonsku injekciju radije nego da čekate nekoliko godina za pešteno rješenje.

Bol u stopalima

Ova vrsta boli ne uključuje onoliko ostataka kao kod prstiju i zbog toga ju je lakše očistiti. Ali trauma stopala je važnija. Prvo, iako su vam cipele ugodne, promjenite ih. Uzmite šire, duže cipele, niže pete. Mjenjajte dva para cipela tijekom dana. Kada ste kod kuće skinite ih.

Neka vam stopala uvijek budu veoma topla. Nosite čarape od prirodnih materijala, ne sintetske. Ako imate lošu cirkulaciju, uzmite kapsulu CAYENNE sa svakim obrokom. Kada je cirkulacija umjereno loša vaša stopala se brzo hlade. Kada je cirkulacija vrlo loša srčani puls se ne može osjetiti u i vašim stopalima (izmjerite puls ispod unutrašnjih članaka). Opet:

-očistite zubne šupljine

- odradite biljno Bubrežno čišćenje

- ubijte parazite i bakterije zaperom

- očistite jetru

- provjerite tjelesni pH ujutro odmah poslije ustajanja koristeći NItrizine ili drugi pH papir. Ispravite pH na način opisan u Bolovima u prstima. Ako je mokraćni pH 7 ili veći, to znači da imate upalu mjehura. Odmah ga tretirajte. (str 101 u knjizi)

Ako postoji oteklina oko stopala ili članka, znači da “ držite vodu”. To se naziva edemom. Ovo se događa zbog loše adrenalne i bubrežne funkcije. Adrenali se nalaze na vrhu bubrega i zajedno reguliraju koliko soli i vode ostaje u vašem tijelu. Zbog svoje blizine djele parazite i zagađivače. Kada bubrezi stavraju bubrežne kristale tok kroz bubrežne cjevčice je onemogućen i zbog toga manje soli i vode može napustiti vaše tijelo. Oni ostaju u vašem tkivu i u edemima.

Biljni bubrežni recept će rastopiti kristale. Ali vimorate ukloniti toksine kao što su metal iz zubnih plombi i morate ubiti parazite. Nastavite raditi Bubrežno čišćenje i nakon šest tjedana sve dok bol u stopalima i edemi ne nestanu. Nastavite ubijati svoje sičušne napadače zaperom dva puta tjedno. Možda ćete trebati očistiti jetru nekoliko puta, također, prije nego što sva bol i edemi nestanu.

Zamjena, PANTOTHENIC kiselina je posebno dobra za stopala. Uzmite 500mg tri puta dnevno tijekom nekoliko nedjelja da biste vidjeli da li pomaže. Masaža i refleksologija su također jako dobre za stopala.

Bol u peti

Ponekad do bola u peti dolazi zbog izdanaka na peti.Ti izdanci nastaju gomilanjem naslaga. Uobičajene naslage u peti su mokraćna kiselina i različiti fosfati. Naslage mokraćne kiseline postaju rasadnik za bakterije. Fosfati naslagama daju žilavu strukturu koju je teško rastopiti. Možete izabrti između ublaživača bola, kupnje posebnih ortopedskih cipela ili prestati sa redovitim šetnjama. Ovo neće izliječiti problem, ali vam može “kupiti malo vremena” dok ne učinite osnovne promjene u svom životnom stilu.

Prestanite piti čaj i kakao jer oni sadrže oxaličnu kiselinu. Prestanite piti kavu, voćne sokove i gazirane sokove jer su oni zaraženi otapalima. Sve njih vaše tjelo mora detoksificirati i ukloniti uz pomoć bubrega. Trebali bismo poštedjeti bubrege ove dodatne zadaće, ako želimo da nam oni pomognu u uklanjanju izdanaka na peti. Prvo morate rastopiti naslage, a zatim pomoći bubrezima da ih eliminiraju.

Da bi ih rastopili morate alkalizirati svoj tjelesni pH, pozorno prateći stanje sa pH papirom. Za uspješno uklanjanje koristite Čišćenje bubrega ipijte puno vode. Samo voda, ne napitci, pomaže bubrezima u eliminaciji naslaga.

Pijte čašu vode prilikom ustajanja i čašu vode kod svakog obroka.

Ne kupujte “posebnu vodu”. Koristite samo vodu iz svoje slavine. Ako vam se ne sviđa okus vode iz slavine, naavite ju iz slavine nekog drugog. Koristite samo staklene čaše ili rabljene polietilenske posude. Polietilen je neproziran. On je već izgubio svoj plastifikator u vodi koja se nalazila u njemu ranije. (netko je to popio). Kupljena voda ima tragove otapala od strojeva i opreme za sterilizaciju koja se koristi u procesu flaširanja. Voda iz vaše slavine nije čista ( uistinu može imati i do 500 toksičnih elemenata) , ali nikada ne sadrži otapala u količinama koje se mogu otkriti.

Ostaci otapala su opasniji od ostataka ostalih toksina.

Filteri za vodu nisu rješenje. Oni zarobljuju zagađivače i tada dopuštaju manjoj količini da uđe u vodu svakodnevno. Kronična konzumacija toksina je puno gora po vaše zdravlje od povremenih konzumacija toksina. Možete koristiti manje filtere koji se mjenjaju svakog mjeseca bez puno rizika. Ovo će deklorirati vodu i barem popraviti okus. Vrste vrčeva (trebali bi biti napravljeni od tvrde, nefleksibilne plastike) i vrste slavina su navedene u Izvorima.

Voda u bocama je popularna i ukusna, sa primamljivim oglašavanjem ali jednostavno nije sigurna.

Zašto je svima jednostavnije potrošiti nekoliko kuna dnevno, do kraja svog života, na kupovinu vode u boci umjesto da inzistiraju da njihove pipe budu bez metala?

Još jedan razlog zašto ne bismo trebali piti vodu iz boca, ma kako to zgodno bilo, je da je ta voda stojeća i da uskoro biva kontaminirana bakterijama kontaktom sa našim ustima i rukama. Stafilokoke i Ešerihija koli se tu često mogu naći. Rješenje je ne dodavati još više kemijskih dezinfekcijskih sredstava, već koristiti vodu iz tekućih izvora, kao što su naše vodovodne cjevi. Ako morate nositi vodu, koristite staklene boce; plastika je porozna i puno se teže čisti ( strerilizacija u stroju za pranje posuda je efketna).

Pijenjem nekoliko čaša vode dnevno pozitivno ćete utjecati na rad bubrega. ( Svaki čaj od jedne biljne vrste bez dodane soli ili zaslađivača se ubraja u vodu.) Mokraća više neće imati nikakav miris i biti će blago obojena. Ovo je veoma bitno tijekom rastapanja izdanaka na petama jer sada ih vaše tjelo nosi u cirkulaciji.

Ubijanje bakterija zaperom vam može pružiti trenutno olakšanje što je naravno povoljno za vaše tijelo. Ali ne možete očekivati da se bol neće vratiti sve dok ne uklonite nakupine i izvore bakterija. Posegnite za uobičajenim izvorima: zubima i kamenjem. Još jedan izvor je i mliječna hrana zaražena salomonelom i Šigelom. Svu tu hranu sterilizirajte kuhanjem. Količina dovoljna za ponovnu infekciju je ona kojom preljevate jutarnje žitarice ili koju koristite za spremanje pečenih jaja. Putar i kreme također zahtjevaju kuhanje. Prestanite jesti jogurt i sir koji ne mogu biti kuhani.

Naslage fosfata su mješavina tri fosfata: monokalcijum fosfata (CaH2 PO4), dikalcijum fosfata (Ca2H PO4) i trikalcijum fosfata (Ca3 PO4). Oni nastaju prevelikim konzumiranjem fosfata u odnosu na kalcij.

Više fosfatna hrana je meso, gazirana pića i svi zrnasti proizvodi poput riže, žitarica, kruha, tjesta i oraščića.

Normalna tjelesna taktika eliminacije fosfata je njihovo kombiniranje sa kalcijem i magnezijem u cilju neutraliziranja.Neutralizirani fosfat je veoma kisel i opeći će delikatne bubrege. Ali odakle ćemo uzeti kalcij i magnezij? Najnedostatniji je magnezij jer on dolazi iz zelja koje koristimo u dijetama i ne pohranjuje se u nekom posebnom organu u našem tijelu. Tako sve pada na kalcij koji se koristi za ovu namjenu jer ga ima pohranjenog u kostima i zubima. Kiselo stanje stvoreno fosfatima otapa vaše kosti i dozvoljava velikim količinama koštane strukture da budu odnešene kroz mokraću: ovo se može direktno vidjeti kroz analizu mokraće. Ako uspijete sakupiti svu mokraću tijekom 24 sata , tada možete izmjeriti sav kalcij koji je potrošen. Ne biste smjeli izgubiti više od 150mg kalcijuma dnevno jer je to ukupnakoličina koju možete dnevno apsorbirati. Ako izgubit e više od 150 mg dnevno, ubrzano ćete rastapati svoje kosti. Ovo također znači da imate puno kalicja u tijelu i limfi, zbog prebrzog otapanja velike količine kalcija.

Jednom kada otopite svoje kosti nije jednostavno otopljeni kalcij vratiti natrag u kosti. Vaše tijelo će to pojušati učiniti što je prije moguće- kada nestane vaše kiselo stanje. ALi vaše kosti ne mogu prihvatiti taj kalcij bez pomoći vitamina D. Vitamin D može doći kroz sunčanje i kroz vitamin D iz mlijeka, ali to nije tako jednostavno. Vitamin D mora biti aktiviran od strane vaših bubrega prije no što krene na posao! Upamtite, da je problem nastao u bubrezima koji su dozvolili formiranje nakupina! Kod starih bubrega, začepljenih kristalima, onečišćenim od strane tešjih metala i toxina i napadnutim od strane bakterija i parazita, nije li čudo da sunčanje i mlijeko sa puno vitamina D ne donose dovoljnekoličine aktiviranog vitamina D? Potrebne su velike količine vitamina D da se unesu velike količine kalcija u kosti koji je otopljen tijekom kisele faze u koje ste se doveli preobilnom konzumacijom fosfatima bogate hrane.

Ako ne uspijete povratiti kalcij natrag u svoje kosti , gdje će on otići? On se može zalijepiti za tkivo koje nije bilo namjenjeno za takovu uporabu. Vaše arterije će se napuniti kalcijem, u bubrezima će se stvoriti kristali kalcij fosfata, u petama će se stvarati nakupine, zglobovi će postati kvrgavi od nakupina.

Mlade osobe i djeca, sa zdravim, nezačepljenim bubrezima, stavraju, tj. aktiviraju vitamin D , pa čak i ako konzumiraju previše fosfata i stvore kiselo stanje koje im oštećuje zube u kosti, moguvratiti izgubljeni kalcij natrag u kosti. Kod njih se ne pojavljuju otvrdnute arterije, nakupine u petama, kvrgave zglobove, barem ne na početku. Njihova tijela mogu podnijeti značajne količine torture bez jasnih pokazatelja.

U glavnom, ljudi jedu puno previše fosfata. Mesožderi jedu previše mesa. Vegatrijanci jedu previše žitarica. Uglavnom svi pijemo fosfatirane napitke. Na ovaj način pravimo podlogu za otvrdnute arterije, bolesti zglobova, kalcizirano tkivo koje više nema fleksibilnost. Kod svih se stvaraju bubrežni kristali koji postaju kamenje. Ovaj proces se zove starenje. Sve ove nakupine pozivaju bakterije da žive u njima i na njima, što stvara bol.

Starost i bol dolaze zajedno kao da su pravi partneri. Ali to je samo rezultat loše prehrane.

Pokušajte ukloniti što je višemoguće ovo krivo starenje

1. Smanjite konzukaciju mesa. Prebacite se na ribu koja donosi kalcij u malim kostima. To je istina, te kosti su napravljene od kalcij fosfata i osoba može očekivati, logično, da može na taj način dobivati lošiju opskrbu kalcijem. Logika nije nužno biološki točna. Riblje kosti lijepo djeluju kao izvor kalcija i njihov doprinos u fosfatima je zanemariv. Ta dijeta je djelovala kod mnogih primitivnih društava. Nadalje, nikada nisam vidjela trovanje živom od prehrane ribom; zubne plombe od amalgama su pravi izvor žive.

2. Smanjite konzumaciju žitarica. Za doručak radije pojedite više voća, a manje žitarica.. Smanjite potrošnju PASTE. Prepolovite konzumaciju riže i kukuruza. Jedite više banana i drugog voća. Jedite više povrća; uvije odaberite krompir, (ne čips) umjesto riže ili makarona. Uvijek radije odaberite lisnatu salatu od PASTA salate. Ne morate prestati jesti žitarice u cjelosti već potrošnju prepolovite.

3. Uzimajte vitamin D kao dodatak. Ništa ispod 40.000 jedinica neće djelovati kada dođe do problema. Ova količina se može dobiti samo na recept ( najčešće 50.000 jedinica, što je dovoljno blizu). Da biste izbjegli uzimanje zagađenog proizvoda, zamolite ljekarnika da slijedi recept sa stranice 560. AKo dođe do predoziranja pojaviti će se bolovi u zglobovima i u mišićima uz mučninu, ali to se sve može ukloniti. Uzimajte jednu dnevno (ne više) tijekom prve tri nedjelje, a potom dvije dnevno.

4. Konačno, odbacite karbonizirane napitke iz svoje dijete ili napravite svoj napitak (vidi Recepti). Ne šteti vam karboniziranost , već dodani fosfati. Pijte vodu, biljne čajeve, domaće voćne i povrćne sokove ili mlijeko.

Mlijeko, poput ribe, je puno kalcija u obliku kalcij fosfata. Opet, logično je reći da ova vrsta kalcija nema efekta. Opet, logika je u krivu. Vidljivo je da je priča o kalciju i fosfatu puno kompleksnija nego što ja to ovdje opisujem.

Mlijeko je najbolji izvor kalicja , unatoč dodatku fosfata. Moguće je da tome doprinose laktoza i druge kompleksnosti njegova sastava. Moja preporuka je da se prebacite na mliječne napitke ako dođe do stvaranja nakupina, u petama, zglobovima, prstima, arterijama. Usporedite vrijednosti kalcija u mokraći prije i poslije prelaska na mliječne napitke (nakon nekoliko nedjelja). Također usporedite vrijednosti kalcija u krvnom serumu. Morao bi se kretati prema normali. Ovo znači prema gore ako je prenizak (ispod 9.2). Ovo znači dolje ako je previsok (10). Ako nadzirte efektnost buburežnih biljnih recepata u otapanju fosfatnih kristala, primjetite da konzumacija mlijeka spriječava njihovo ponovno nastajanje. Uzimanje tableta kalcija ne sprečava njihovo ponovno nastajanje. Ne uzimanje tableta ili mlijeka dozvoljava njihovo ponovno formiranje.

Mlijeko mora biti 2% ili više masno da bi bilo efektno.

Kada tijelesne tekućine budu na normalnoj razini kiseline, kada vaši bubrezi budu ponovo sposobni izbacivati kiseline, kada se teški metali više ne budu naseljavali, kada otapanje kostiju bude zaustavljeno nakupine u vašim petama će se početi smanjivati. Bakterije više neće imati mjesto za hranjenje i razmnožavanje. Puno više ih možete uništiti uz uporabu zapera. I tada bol u petama postaje povijest. Pazite da ne oštetite osjetljivo tkivo sa previše hoda ili trčanja nakon što bol nestane. Nosite podstavljene čarape i dobro podstavljene cipele ili patike.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

KOLOVOZ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2020. 04:45h
 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi. sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Lp

  05.08.2020. 04:51h
 • Član bglavacbglavac

  Nema. Lp

  03.08.2020. 08:28h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Bez slobode - nema života.

  03.08.2020. 00:00h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ratovi traju i po nekoliko godina. Ljudi se u ratu bore za život. A ćovjek se svaki dan bori za život, bilo rata ili ne. Život bez slobode i nije neki život. Zato , u ovim vremenima oduzimanja slobode, moramo se boriri za slobodu, jer bez slobode - nema

  02.08.2020. 23:59h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ahoj...

  02.08.2020. 23:54h
 • Član iridairida

  ahoj Edine!

  25.07.2020. 14:45h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

LIJEK ZA SVE BOLESTI LIJEK ZA SVE BOLESTI - ARTRITIS