Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

3291

PUTA

OD 14.01.2018.

LIJEK ZA SVE BOLESTI - ARTRITIS

LIJEK ZA SVE BOLESTI - ARTRITIS
Do sada je puno rečeno i napisano o metodi liječenja dr. Hulde Clark. I na ovom je portalu bilo riječi o antiparazitnom programu, pitanja o zaperu - što je i gdje ga ima. U nastavku je prijevod dijela knjige dr. Clark koji daje autoričinu originalnu informaciju o bakterijama i parazitima. Od 1999. godine radim sa ovim pripravcima i do sada imam jako dobre povratne informacije, a zaper i pripravci se mogu naručiti i kod mene. Sve ostale informacije možete dobiti i na mobitel 091/507-12-66.

Bolovi u nogama kod djece

Normalno je prihvaćeno kod djece da dolazi do bolova u cjevanicama. Ova vrsta boli se naziva i bol rasta. Djeca znaju često plakati od bolova,a da nikada nikome ne kažu razlog zbog čega plaču. Ova bol se najčešće javlja nakon spavanja. Do tih bolova može doći zbog savijanja nogu ili grčenja krvnih žila. Trovanje olovom je najčešći razlog za obje boli. Testirajte prisutnost olova i kadmija u vodovodnim slavinama. Samo vaši elektronski testovi će pomoći. Testovi vodovodne službe su previše rudimentarni. Ako utvrdite nazočnost jednog od ova dva otrova u vodovodu, testirajte sve pipe u kući ujutro, prije njihovog korištenja. Pronađite izvore zagađenja i zamjenite ih sa PVC pipama.

Također pripazite na talij ili živu u dječnoj slini. Ako ih pronađete uklonite sav zubni metal. Prestanite koristiti komercijalne jednokratne pelene, zubni konac, sredstvo za ispiranje zubi i zavoje; oni su zagađeni živom i talijem , najvjerovatnije kroz proizvodnju u stranim državama gdje je sterilizacija živinim kloridom dozvoljena. Ponovo izvršite testiranje, nekoliko puta, nakon što izmjenite vodovodne cjevi ili pipe ili nakon završetka popravka zubi. Da biste se rješili boli:

- uronite noge u vruću vodu

- nježno masirajte noge

- dajte 25-50mg niacina, bez vremenskog puštanja, da bi denuncirali krvne žile.

Bol u nogama kod odraslih osoba

Bol u nogama kod odraslih osoba se obično povezuje sa kadmijem ili talijem. Kadmij nalazimo u vodi koja prolazi kroz korodirane galvanizirane vodovodne cjevi. Kadmij je vjerojatno kontaminat cinka koji se koristi za galvanizaciju. Provjerite vodu elektronkim putem, u potrazi za kadmijem. Ako su vam sve vodovodne cjevi od bakram, a ipak u vodi pronalazite kadmij mora postojati neki t razdjelnik koji je napravljen od stare glavanizirane cjevi. Pronađite izvor kadmija testirajući sve pipe koje imate u kući.

Kadmij uzrokuje grčenje krvnih žila, što je još pojačano ako osoba puši, pa se stoga ponekad to stanje naziva Pušačeva noga. Ali do ekstremno bolnih nogu dolazi zbog kroničnog trovanja talijumom.

Veoma je važno znati koliko je talij otrovan. Pročitajte isječak na stranici 417.

Gdje ste mogli doći u doticaj sa talijem? U svojim ustima za početak. Živa koja se nalazi u plombama je često i sama zagađena talijem. Zamjenite svoje amalgamske plombe sa kompozitnima. Talij ima još jedan izvor: kao suputnik u balama pamuka, komercijalnim zavojima, čačkalicama, sredstvima za ispiranje zubi, gazama, sanitarnim ubrusima, tamponima, jednokratnim pelenama i papirnatim ručnicima. Razvidno je da su sve ove stvari sterilizirane sa živinim kloridom koji u sebi ima talij.

Ako imate talija u svojim bijelim krvnim stanicama,a niste koristili čačkalice itd., rano ujutro, tada se on nalazi u vašim zubnim plombama i prvo što trebate učiniti je da ih hitno zamjenite. Odmah otiđite kod zubara koji će vam ih zamjeniti. Bez uklanjanja talija nećete m oći ukloniti bol u nogama.

Protokol za bol u nogama

1. Prestanite pušiti

2. Popravite vodovodne cijevi

3. Pregledajte zube i zamjenite plombe i izbacite živu i talij koji je ušao u vaše tkivo sa EDTA-om (pogledajte Izvore). Morati ćete potražiti CHELATING doktora, zamolite kiropraktičara da vam preporuči istog. Kao drugo rješenje uzmite THIOTIC kiselinu 100 mg (dvije tri puta dnevno) i vitamin C (5 grama ili jednu kašičicu) dnevno tijekom mjesec dana.

4. Uzimajte magnezij oksid 300 mg (jednu dva puta dnevno)

5. Uzimajte niacin, koliko možete podnijeti . Započnite sa 50mg sa svakim obrokom.

6. Promjenite svoju dijetu da biste smanjili fosfate i u nju uključite mlijeko (sterilizirano)

7. Započnite sa biljnim Bubrežnim čišćenjem (str 549) nakon koje krenite sa Jetrenim čišćenjem( str552).

8. Zapirajte se različitim danima prije sapavanja. Ako unatoč zapiranju ne bude rezultata, vaš problem su isključivo grčevi. Ali ako dođe do olakšanja, čak i kratkotrajnog, nešto ste sigurno uništili, ubili. Bakterije moraju od nekuda doći. Usmjerite svoje napore na zdravlje zubi i bolju dijetu.

FIBROMIJALGIJA i FIBROMYOSTITIS

Kada je bol sveprisutna, ne samo u zglobovima ili nogama već i u mnogim mišićima i mekom tkivu vaš doktor će ovo stanje nazvati fibromyostitis ili fibromijalgija. Da bi se bakterije proširile kroz cijelo tijelo, moraju se kretati zajedno sa parazitima. Mikroskopski sičušni okrugli crvići to čine.

Trihinela je najčešći uzročnik ove bolesti, ali ponekad Ascaris larvae ili crvi kuke ili strongyle larvae su glavni izvori. Ove nakupine crvi služe kao domaćini bakterijama, uglavnom Streptima (različite streptokoke) i Stafima ( različite stafilokoke), ali također i CLOSTRIDIUMS (različiti clostridiumsi) i CAMPYLS (različite kapilobakterije). Najvjerovatniji uzročnik bola su bakterije. Ubijanjem svih bakterija uz korištenje zapera, do olakšanja možete doći za jedan sat.

Ubijanjem trihinele i Ancylostomasa (crvi)prvo, nakon njih bakterija, bol će nestati na nekoliko sati. Ubijanjem parazita i bakterija kod svakog člana kućanstva uključujući i kućne ljubimce i da nikada više ne stavite prste u usta možete očekivati trajni nestanak bola. Interesantno je da drugi ukućani, koji su također inficirani tim malenim crvićima, ne dobiju fobromyalgiju. Možda larve ostanu u crijevima ili odlaze u dijafragmu ( uzrokujući kašalj) ili u oči ( uzrokujući ljenost očnih mišića). Možda su uzrok anemije. Trihinele, crva kuka i strongila se ekstremno teško riješiti.

Larve ovih okruglih crvića bez sumnje prolaze placentu nerođenog djeteta tijekom trudnoće također, tako da one mogu biti “nasljeđene”. Pokušajte očistiti cijelu obitelj prije nove trudnoće. Uklanjanje ovih parazita kod kućnih ljubimaca je još teže. Najbolji savjet je da poklonite svoje kućne ljubimce. Oni će nastaviti udomljavati ove parazite čak i ako su uključeni u program čišćenja. Nemoguće je ne zaraziti se parazitima koje imaju vaši kućni ljubimci: odmah će preći na vaše meko tkivo i zaraziti će vas bakterijama i upalama.

Sljedeći važan savjet je da držite svoje ruke podalje od svojih ustiju. Niti jedan od ovih parazite ne ulazi kroz vašu kožu (ovo je kontra učenja kako ulaze crvić kuke), vi ih nekako morate staviti u svoja usta! Smatrajte svoja usta zabranjenom zonom za sve što nije hrana i ljubljenje.

Konačno ako je u obitelji djete koje je još u pelenama, budite strpljivi. Kada prođe vrijeme pelena imati ćete manje dodira sacrijevima, što će vam pružiti priliku da završite svoj tretman. U međuvremenu perite nokte u Sanitaru za ruke (vidi Recepti) nakon čišćenje dječjeg izmeta, pelena i svog crijevnog sadržaja. Koristite boraks kao sapun koji će ostaviti antibakterijski sloj na vašoj koži.

Pokušajte odentificirati svoje parazite prije no što ih ubijete da biste se mogli čuvati u buduće. Pokušajte nabaviti slajdove ili mrtve kulture različitih patogena i potražite ih u svojim bijelim krvnim ćelijama. Ako niste umogućnosti učiniti gore navedeno pokušajte sačuvati malo svoje sline, zamrznite ju konzervirajte. Također uzmite uzorak sline vašeg kućnog ljubimca. Ovo vam daje uzorke za svoje kasnije testiranje. Nećete znati koja vrsta parazita se nalazi u slini,ali ako kod ponovnog testiranja budete pozitivni, znati ćete da se taj parazit vratio. Nakon toga se zapirajte.

Bolovi u zglobovima ili Artritis

Klinički prepoznajemo dvije vrste artritisa, osteoartritis i reumatski artritis.KOd osteoartritisa zglobovi su zaraženi bakterijama koje žive od naslaga na njima.KOd reumatskog artritisa bakterije dolaze od većih parazita – nakupina crvi koje žive u tim zglobovima. Ti srvi su najčešće okrugli crvići čija se jajašća liježu u mikroskopskim nakupinama koje putuju kroz naše tijelo.

Poznamo četiri najčešća okrugla crva: Ascaris, crvić kuka, Strongiloide, Trihinelu. Njihov životni ciklus ih obično usmjerava da putuju prema plućima,ali kod nekih ljudi oni putuju kroz cijelo tijelo, uključujući mozak, mišiće i zglobove. Da bi se ovo objasnilo potrebno je više istraživanja. Ja sumnjam da toksini poput žive, talija, kadmija i olova kao i otapala distribuirana kroz tijelo, smanjuju imunitet i dozvoljavaju larvama da se tamo nasele. Jednom kada je put (usmjerenje) prema tim organima uspostavljen, koriste ga i drgi paraziti. Uskoro različiti paraziti, bakterije,virusi i zagađivači kreću prema tim organima.

Osteo ili česti artritis

Kada su zglobovi bolni lijek je jednostavno ubiti bakterije sa elektronskim zaperom. Tretirajte sebe sa zaperom svakodnevno dok bol ne nestane. Možda se bol više neće vraćati, ali moguće je da bakterije imaju stabilni izvor.

Najčešći izvor za Stafe i Strepte su mali abscesi u kosti vilice, ispod i pokraj mjesta gdje su prije bili zubi, korjenski kanali ili zivine plombe. Trenutačni nestanak bola možete ostvariti već sa čišćenjem zubi, ali razočarenje može opet uslijediti. Stafi Strepti su sveprisutne, možemo ih dobiti ne samo kroz infekcije kosti vilice već kroz žučne kamence, bubrežno kamenje i druge parazite. Ispravan tretman za artritis je održavanje cjelog tijela, dijetno čišćenje, tjelesno čišćenje i čišćenje okoliša.

Započnite sa biljnim parazitnim programom i zapiranjem. Nastavite sa bubrežnim čišćenjem, a zatim i sa čišćenjem jetre. Ako previdimo bilo koji toksin, posebno azbest ili fiberglas, sigurno je da će onipronaći vaše zglobove i dozvoliti bakterijama da se vrate i uzrokuju bol. Budite sigurni da stre poravnali nivoe kiselosti u vašem tijelu sa pH testiranjem mokraće.

Artritisne nakupine sadrže veliku količinu fosfata kombiniranu sa kalcijem. Kalcije je došao iz neke druge kosti, kao što je baza kičme ili zgloba. Ovdje kosti slabe zbog dugotrajnog gubitka kalcija.Kalcij je uzet iz vašeg tijela samo zbog neutralizacije viška fosfata iz vaše dijete. Smanjite konzumiranje fosfata (meso, sokovi, žitarice) upola, jedite ribu, mlijeko, povrće i voće. Pijte tri šalice mlijeka dnevno. Ako ste alergični na mlijeko napravite nekoliko jetrenih čišćenja, promjenite vrstu mlijeka, koristite mlijeko za kuhanje i pečenje. Sir i bijeli mekani sir nisu zamjena za mlijeko. Mliječni proizvodi moraju biti prokuhani prije konzumacije i ne bi smjeli imati manje od 2% masti. Za apsorbiranje kalcija potrebna je žuč, ali mlijeko koje ima manje od 2% masti ne pokreće žučnu kesicu da isprazni svoj sadržaj prilikom jela.

Ako niste navikli na mliječne proizvode, započnite lagano i postupno povećavajte sve do 3 šalice dnevno.

Reumatski artritis

Kada upale i otekline utječu na vaše zglobove, osim bolova, to stanje se naziva reumatski artritis. Kao dodatak test krvi može otkriti nazočnost reumatskog faktora. Ako je ovo slučaj, česti okrugli crvi su napali vaše zglobove. To su Ascaris, Ancylostomas, Strongyloides i Trihinela. Njihova jajašca su svuda oko nas, u prašini i prljavštini ispod noktiju i u našem crijevnom sadržaju.

Visok stupanj sanitarne čistoće je vaša linija obrane. Čistite ispod noktiju sa alkoholom nakon čišćenja izmeta ili nakon promjene pelena kod beba. Ako ovo ne možete primjenjivati, nemojte dozvoliti pripremu hrane osobama koje imaju duge nokte,osim ako ne nose rukavice. On ili ona još uvijek ne moraju biti bolesni, ali vi jeste. Naravno možete ubiti te bakterije i parazite uz pomoć zapera ( one što su u vama, a ne one koje osoba nosi pod noktima), ali to je moguće nakon što ste zaraženi. Bakterije i parazite je lagano opet “pokupiti”. Bilo bi mudro zapirati se jednom svake nedjelje, za svaki slučaj.

Neka i vaš kućni ljubimac bude tretiran sa biljnim preparatima protiv parazita ili ga zapirajte. Kućni ljubimac koji se puno kreće po prirodi će ubrzo (sljedećeg dana) ponovo donijeti crviće u kuću. Ako je moguće poklonite svog kućnog ljubimca nekome.

Provjerite da nemate problema sa zubima. Napravite Zubno čišćenje (stranica 409). Nakon toga napravite Bubrežno čišćenje i Jetreno čišćenje.

Bol aćete se riješiti već možda nakon prvog zapiranja, ali je mudro učiniti sve biljen programe čišćenja. Promjenite svoju dijetu. Smanjite fosfate, počnite koristiti sterilizirano mlijeko za dobivanje kalcija. Pređite na ribu. Pijte više vode. Koristite samo bezopasnu hranu i napitke (vidi Recepti). Pređite na netoksične preparate za tijelo. Živite u netoksičnoj kući. Ostanite na biljnom programu održavanja parazita i redovito se zapirajte. Ostanite na bubrežnom čišćenju tri do šest nedjelja i ponavljajte jednom svakog tjedna svakih nekoliko mjeseci da bi i dalje nastavili uklanjati naslage koje mogu izabrati te bolesne zglobove za svoje prebivalište. Koljena su najomiljenija mjesta za reumatiodini artritis. Koljena su veoma ovisna o bubrezima.

Da zaključimo, učinite sve isto kao i za osteoartritis, sa naglaskom na eleminaciju okruglih crvića.

Alergijski artritis

Poznati toksin koji utječe na koljena, a nalazimo ga papru naziva se piperine. Nalazimo ga i u bijelom i u crno papru. Obitelj biljaka Solanaceae ( krumpiri, rajčice, duhan) također imaju zajednički alergen koji proizvodi bol u zglobovima. Probajte prestati sa korištenjem ovih proizvoda dvije do tri nedjelje da vidite da li će to pomoći. Još dvije kemikalije koje mogu prouzročiti artritis su Hipurična kiselina i PIT ( phenylisothiocyanate).

Vaše tijelo proizvodi goleme količine hipurične kiseline, skoro gram dnevno. To je proizvod detoksifikacije benzoidne kiseline od strane jetre. Poveći broj voća sadrži prirodnu benzoidnu kiselinu. Ali mi jednostavno možeo utrostručiti i učetverostručiti unos benzoidne kiseline konzumiranjem komercijalnih napitaka i kolača gdje se benzoidna kiselina koristi kao konzervans. Ona je doista “prirodni” konzervans. Ona u cjelosti mora biti detoksificirana, što nas dovodi do činjenice da moramo imati puno hipurične kiseline. Bubrezi nisu u stanju preraditi toliku količinu hipurične kiseline pa ju oni premještaju u naše organe. Sumnjam da postoji jednostavan mehanizam koji može objasniti bolno djelovanje : molekule hipurične kiseline se spajaju na naše spojne kanale ćelija i tako čine ulazna vrata otvorenima. Ovo doziva bakterije i viruse na ulazak. ALi postoje i bakterije koje se hrane tom kiselinom. Možda ta kiselina može izazvati bol bez pomoći bakterija. Ovo zahtjeva daljnje istraživanje. Samo osobe sa kroničnim bolovima bi trebale izbjegavati konzumaciju hrane konzervirane sa benzoidom kiselinom (ili benzoatom).

PIT je kemikalija koju često pronalazim okod piletine, jaja, kupusa i graška. PIT je također dio tjelesnih kemikalija, posebice u jetri i uključuje detoksifikaciju hrane koja sadrži cijanid. Mnoga povrća, posebice kupusi, sadrže cijanide, dajući mu zaštiti od insekata, bolesti i životinja. Jetri može biti potrebna cjela sedmica da detoksificira obrok pun ovih cijanida: u međuvremenu nivo PIT-a je veći u tijelu. PIT je veoma reaktivan. Točnije, to je kemikalija koju koristimo kao glavni reaktant sa amino kiselinama u dobro poznatoj reakciji Edmanove degradacije. Ali sada je vaše tijelo laboratorijska tikvica u kojoj dolazi do reakcije,jer je ono dobavljač amino kiselina.Obzirom da svi organi dobavljaju amino kiseline, nije čudno da svi ne mogu u isto vrijeme reagirati na PIT, dajući vam tako višestruke alergične reakcije i bolove.

Ako imate bilo koju vrstu artritisa, prestanite jesti visoko PIT vrijedne hrane i čistite jetru sve dok ne budete oslobođeni svih alergija. Ovo sugerira da je jetra sposobna ,opet, detoksificirati cijanide u razumno vrijeme pa ih stoga opet možete nakon nekog vremena početi jesti. Ove hrane imaju puno dobrih osobina, naravno.

Bolovi zglobova ili artritis, je odavno poznata bolest, prije no što su psi i mačke postali kućni ljubimci. Svinje i konji također nose okrugle crviće i mogu biti izvor zaraze.

Biljke i tretmani koji pomažu artritisu se mogu naći u izobilju. Možda djeluju tako da ubijaju okrugle crviće, bakterije i viruse ili pomažu metabolizmu da preradi hipuričnu kiselinu i PIT. Homeopatski tretmani, kao i masaže, grijanja i elektronski aparati također pomažu. Sa ovako širokim spektrom efektnih tretmana koji su poznati od davnina, postavlja se pitanje zašto niti jedan od njih nije trajni lijek? Odgovor je veoma jednostavan. Okrugli crvići su svuda oko nas, sanitarni uvjeti su loši i naš civilizirani životni stil na s vodi k naslagama koje prizivaju bakterije. Shvaćajući to možete zaustaviti bol zglobova i ukloniti uzroke i tako postati jedan od prvih ljdi koji je postigao trajni lijek i izliječenje.

Bol u bedrima

Bol na unutrašnjoj strani bedara često dolazi iz SCIATIC živca koji trpi pritisak kod donjeg djela leđa. Ako je ovo slučaj, posjeta kiropraktičaru može pomoći. Ispravan tretman, nakon elektronskog ubijanja bakterija , je da očistite cjelo područje oko bubrega koristeći biljni recept za bubrege.

Ako ovo nije pravilno objašnjenje ( i ako se ne oslobađate bola) možda ste doživjeli povredu- možda ste previše istegnulli nogu u nekoj vježbi. Manje povrede pozivaju bakterije da se nasele na tim mjestima što uzrokuje bol.

Ako se bol ponovo pojavi i nakon nekoliko čišćenja, sigurno imate kronični izvor bakterija. Obzirom da ste već očistili bubrege, razmotrite stanje vaših zubiju kao i ponavljajućih parazita, kao i jetru. Čistite jetru svake dvije sedmice sve dok 2000 ili više kamenčića ne izbacite iz sebe i više se niti jedan ne pojavi.Ovo može potrajati 1 do 2 godine. BUdite strpljivi. Odradite zubno čišćenje.Nastavite ubijati bakterije da onemogućite njihovo širenje i naravno odmarajte bolnu nogu.

Bol u kukovima

Uzrok bolova u kukovima jesu uvijek bakterije. Točnije, ove bakterije redovito dolaze iz dva izvora: bubrega i zubiju. Ovo pojednostavljuje tretman jer za čišćenje ovih mjesta nije potrebno puno vremena.

Odmah započnite sa programom čišćenja bubrega (stranica 549).Nastavite sa korištenjem recepta sve dok ne završite sa zubnim čišćenjem. Oboje moraju biti očišćeni da bi prestali izvoziti bakterije u kukove.

Zubno čišćenje može potrajati nekoliko tjedana ako je potreban opsežan rad. Za to vrijeme ubijajte parazite elktronički.Nastavite sa ubijanjem bakterija, posebno Stafa, Strepta, Klostridija i Kampila.

Problem sa zubima nije uvijek na onoj strani na kojoj vas boli kuk. Vilica može biti vrlo krhka i porozna, prepuna napadajućih bakterija. Čišćenjem tih rupica može donijeti trenutni prestanak boli u kukovima (potvrđujući na taj način izvorište bakterija). Ali zacjeljivanje kosti vilice uzimanjem kalcija nije zagarantirano ovim procesom čišćenja.

Pružite svojo čeljusti svaku priliku za ozdravljenje:

- Počnite uzimati vitamin D (40.000 do 50.000 jedinica) svaki dan tijekom tri sedmice od dana zubnog čišćenja ili ranije. Nakon toga uzimajte ga dva puta tjedno do kraja života. Ne uzimajte više.

- Uzimajte vitamin C (1+ gram svakodnevno) i B6 vitamin ( 250-500 mg na dan) za zdrave desni.

- Unesite jedan koristan gram kalcija u svoju dnevnu dijetu.

Ojačavanje kostiju

Biljni kalcij se ne može razgraditi u našem stomaku (ruminanti, poput krava, ga mogu razgraditi, oni imaju poseban stomak nakrcan posebnim bakterijama koje stvarno odvajaju kalcij). Kalcij u obliku tableta ne može biti dobro razgrađen također, posebno je to naglašeno što smo stariji. Potreban nam je ranije otopljen kalcij ako treba brzo preći veliki put.

Primitivni ljudi koji su se hranili ribom ili STONE-GROUND obrocima su jeli 4-6 grama kalcija dnevno. Čak i kada bi uspjeli razgraditi 20% ovog kalcija, ostalo bi im oko 1 gram korisnog kalcija za svoje potrebe. Vjeruje se da su uspjeli razgraditi i više, jer su bili mladi( životni vijek im je bio manji od 50 godina). Ostaci njihovi lobanja pokazuju prekrasne , zdrave zube. Živjeli su u prirodi uglavnom, pa su na taj način dobijali dovoljno suncem deriviranog vitamina B2 da ih štiti od UV oštećenja (ultravioletnih zračenja) nastalih izlaganjem suncu.

Ali mi živimo u civiliziranim vremenima. Naši životi su razvučeni u duboku starost, kada naši stomaci ne proizvode dovoljne količine kiseline za ubijanje bakterija, niti otapaju minerale dobivene kroz hranu. Mlijeko je napitak u kojem je kalcij već rastopljen od strane ostalih sastojaka. Laktična kiselina se stvara u mlijeku tijekom digestije i daje kalciju pravu CHELATED strukturu za apsorbciju od strane probavnog trakta. Čak i BILE sudjeluje u apsorbiranju kalcija. Mlijeko također sadrži fosfate, ali mali dio njih se može iskoristiti. Ja preporučam mlijeko kao izvor kalcija za zacjeljivanje vilične kosti prije i poslije popravka zubiju. Potrebno vam je 1+ gram dnevno. Jedna četvrtina mlijeka ima 1 gram (1000 miligrama) iskoristivog kalcija. Vi apsorbirate samo 250 do 400 mg. Ostalo je eliminirano i odbačeno. Samo absorbirani kalcij može izliječiti vašu čeljust. Kalcij u njoj je neuništiv.

Kosti nisu napravljene samo od kalcija. Magnezij je neophodan. Obzirom da je magnezij lakše topljiv i da ga je lakše absorbirati, može ga se koristiti i u obliku tableta( magnezij oksid, 300mg, vidi Izvori). Ako ne absorbirate magnezij on će ostati u vašem probavnom taktu i djelovati će kao laksativ. Ako vam se ovo dogodi kiselizirajte svoj stomak tijekom obroka; uvijek dodajte sviježi limun, VINEGAR ili vitamin C u svoju hranu ili piće da biste olakšali probavu mlijeka i otapanje minerala. BORON (3 mg dnevno) i mangan (15mg jednom dnevno) su dodatni otvrdnjivači kostiju.

Kada se vaša dijeta popravi, vaši zubni problemi očišćeni i kada su vaši bubrezi čisti, bol u kukovima se neće više pojavljivati i više nećete morati brinuti o operaciji zamjene kuka.

Bol u žljezdama

Ovdje se nalaze limfni čvorovi , kao i u ručnim udubinama (ARMPITS) i oko vrata. Limfni čvorovi su vaši najbolji prijatelji.Oni su središta aktivnosti. Vaše bijele krvne ćelije se ovdje "gnijezde". Limfni čvorovi kušaju vaše tjelesne tekućine (limfa) na ovim mjestima, na način kako vodovod i ministarstvo zdravlja provjeravaju kvalitetu vode i mlijeka, da bi bili sigurni da su oni čisti i sterilni. Naravno oni to nikada nisu. Ali vaše bijele krvne ćelije nastavljaju raditi na tom čišćnju. One su zauzete uklanjanjenjem nečistoća kao što su cink ili titanij i patogeni poput bakterija i virusa. Kada se ti čvorovi susretnu sa posebno izazovnom dozom parazita ili zagađivača, oni se povećavaju da bi se mogli nositi sa povećanim obujmom posla. Ovo povećanje se može osjetiti. Može uzrokovati pritisak na druge susjedne organe i vi ćete osjetiti bol pritiska u žlijezdi. Ovo bi vas trebalo upozoriti, naravno, na opasnost. Ubijte odmah parazite i patogene sa svojim zaperom. Započnite bubrežno čišćenje. Prestanite konzumirati i koristiti toksične proizvode i toksičnu hranu. Ako budete efikasni, limfni čvorovi će se početi smanjivati tijekom nekoliko dana, uklanjajući bol u žlijezdi. Ako se bol ne vrati, vjerojatno ste uklonili glavnog uzročnika. Ali ako se bol ponovno pojavi, pokušajte ju pravilno dijagnosticirati. Testirajte se na HIV i AIDS, a potom i na slinu kućnih ljubimaca, mliječne proizvode i ostale vrste bolesti. Prestanite se ponovno zaražavati od strane drugih ljudi,kućnih ljubimaca i mliječnih proizvoda. Pomognite svom tijelu u čišćenju odlaskom kod zubara i čišćenjem svoje okoline. Provjerite da zamjenski proizvodi u sebi ne sadrže toksine prije no što ih počnete svakodnevno uporabljivati (ako se pokažu u vašim bijelim krvnim ćelijama nekoliko minuta nakon jela,onda su toksični). Ako bol u limfnim čvorovima ne nestane, vjerojatno ste nešto propustili!

Postoje i drugi uzroci bolova limfne žlijezde, kao što su kila. Liječnik će vam pomoći u identificiranju tih uzročnika. Ako je uzrok kila, podvrgnite se kirurškom zahvatu..

Bolovi iz jajnika se često osjećaju u blizini žlijezda. Ponekad velika cista u jajnicima pritišće osjetljive susjedne organe. Nakupine cista, cistični jajnici, je također česta pojava kod mačaka. Očigledo je da nešto nije u redu sa janicima.

Jajnici stvaraju hormone: progesteron i estrogen. Ako bakterija (poput Gardnerella,sifilis, gonoreja) tu živi, jajnici su hendikepirani i mogu proizvoditi premalo ili previše nekih hormona. Prvi tretman bi trebao biti ubijanje parazita, posebice OVČJI METILJS. Nakon toga ubijte sve ostale parazite i bakterije, posebice Gardnerelu i enterične bakterije koje se mogu seliti bez problema iz probavnih organa u jajnike. Unatoč svemu gore naavedenom, cista se ne mora smanjiti. Da bi se cista smanjila morate odrediti što puni cistu. Tada ju prestanite puniti. Cista će sama sebe eliminirati i smanjiti će se.

Mnoge vrste zagađivača mogu puniti cistu. Testirajte se na CFC i PCB. Zlato je sljedeći favorit. Određeni zagađivači poput azbesta i fiberglasa često budu stavljani u ciste od strane vašeg tijela. Vaše tijelo je mudro. Ako ovi zagađivači ne mogu biti eliminirani kroz bubrege ili BILE, ono će ih barem držati na okupu ( u obliku ciste) na isti način na koji odlagalište smeća pošteđuje ostatak okoliša. Sve dok vi punite cistu ona se neće smanjiti. Nasreću vaše odane bijele krvne ćelije prevoze toksine daleko od vaših cista svake minute svakog dana i noći. Sve što vi morate učiniti je da prestanete unositi te toksine. Uklonite zubni metal, očistite svoje tijelo, započnite sa dijetom i očistite svoj okoliš.

Primjetiti ćete smanjivanje ciste tijekom tri sedmice. Ono što ćete stvarno primjetiti je nestajanje bolova, što sa sobom povlači smanjenje. U međuvremenu do umanjivanja bola možete doći ubijanjem bakterija, biljnom asistencijom na jajnicima, kiropraktikom , tabletama protiv bolova. DECONGEST područje uz pomoć bubrežnog čišćenja. Ako vam se cista i dalje ne bude smanjivala ostanite na redovitom programu ubijanja parazita, biljnom ili elektronskom i unaprijedite svoj životni stil.

Jajnici mogu biti izvor bolova i bez prisutnosti ciste. Čišćenjem parazita i zagađivača možete eliminirati tu bol brzo; puno brže nego kada je cista formirana.

Sintetički hormoni (Provera, Premarin,Ogen itd.) se često koriste za riješavanje različitih problema sa jajnicima. Nemojte ih nastaviti koristiti nakon što potreba za njima više ne postoji. Mada su malo toksični, postoje i negativnosti a to su potreba za detoksifikacijom jetre i rizik zagađenja teškim metalima. Kod uzimanja estrogena može doći do ubrzavanja razvoja raka.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U KOLOVOZU...

KOLOVOZ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dragi magicusi radostan dan vam želim. Lp

  07.08.2022. 08:40h
 • Član bglavacbglavac

  djedovi i bake sretan vam današnji dan!

  25.07.2022. 07:13h
 • Član iridairida

  broj članova 12 002....

  19.07.2022. 12:11h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  HVala.

  13.07.2022. 07:33h
 • Član bglavacbglavac

  Ispravljeno. Lp

  13.07.2022. 06:57h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Ako može isšravka u novom članku...Umjesto Bušenje...treba - buđenje. Živjeli.

  12.07.2022. 18:01h
 • Član iridairida

  ajme ljudi, pa chat nam je još u lipnju...hahaha...svi zbrisali na more...ugodan vam dan...!

  09.07.2022. 12:43h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

LIJEK ZA SVE BOLESTI - BOL U GLAVI LIJEK ZA SVE BOLESTI - KRONOVA BOLEST