Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

772

PUTA

OD 14.01.2018.

LIJEK ZA SVE BOLESTI - ČIŠĆENJE JETRE

LIJEK ZA SVE BOLESTI - ČIŠĆENJE JETRE
Do sada je puno rečeno i napisano o metodi liječenja dr. Hulde Clark. I na ovom je portalu bilo riječi o antiparazitnom programu, pitanja o zaperu - što je i gdje ga ima. U nastavku je prijevod dijela knjige dr. Clark koji daje autoričinu originalnu informaciju o bakterijama i parazitima. Od 1999. godine radim sa ovim pripravcima i do sada imam jako dobre povratne informacije, a zaper i pripravci se mogu naručiti i kod mene. Sve ostale informacije možete dobiti i na mobitel 091/507-12-66.

Bol u tjemenu

Infekcija bilo gdje na glavi može uzrokovati osjetljivo tjeme i bol u tjemenu. Čak i obična prehlada može uzrokovati djelovanje tjemene boli. Očistite zube i okoliš.

Čvoruge, kvrge na tjemenu se često nazivaju sebaceous ciste, a stvaro to su mjesta gdje je vaše tjelo izoliralo PCB (polyklorinat biphenis, posebno opasan, sada zabranjen u SAD, ali čest zagađivač u deterdžentima). Riješite se tih deterdženata prelaskom¸na deterdžente za sve namjene. Vidite Recepte za tekućinu za pranje, deterdžent za perilicu posuđa i zamjene za deterdžente za pranje rublja.

Bolesti koje ne bole

Objašnjenja za mnoge "misteriozne"bolesti postaju očita kada vidite česte parazite ili zagađivače, ili oboje kako se pojavljuju u slučaju za slučajem.

Dijabetes

Svi dijabetičari imaju zajednički OVČJI METILJ parazit, Eurytrema pancreaticum, gušteračni OVČJI METILJ đivotinja, koji živi u njihovim gušteračama. Najjednostavije objašnjenje kako se zarazimo je jedući životinjsko meso ili neprerađeno mlijeko tih životinja. Nije ih teško ubiti zaperom ali zbog svoje infektivnosti u našoj hrani možemo se gotovo trenutno ponovno zaraziti.

Eurytrema se neće smiriti i umnožavati u našoj gušterači bez nazočnosti drvenog alkohola (metanola). Zagađenost metanola probija našu opskrbu hranom - nalazimo ga u industrijskoj flaširanoj vodi, umjetnim zaslađivačima, gaziranim sokovima, dječjoj hrani i praškastim napitcima svih vrsta uključujući varijante zdrave hrane. Pretpostavljam da se drveni alkohol koristi za pranje opreme koja se koristi u procesu proizvodnje. Ako vaše dijete ima dijabetes, ne koristite ništa što dolai iz limenke, pakiranja ili bočice, osim normalnog mlijeka i nikakvu industrijsku hranu.

Ubijanjem parazita i uklanjanjem drvenog alkohola iz dijete, potreba za inzulinom može biti smanjena na pola u roku tri sedmice (ili prije).

Budite oprezni kod provjera šećera. Gušterača sa svojim sičušnim otočićima koji proizvode inzulin se veoma brzo obnavlja. Čak ako ih je 90% bilo uništeno, zahtjevajući svakodnevne injekcije inzulina,polovica njih se može oporaviti ili regenerirati tako da inzulin nije više potreban. Injekcije inzulina mogu i same biti zagađene drvenim alkoholom (ovo je posebno okrutna ironija - sam lijek pogoršava situaciju). Testirajte sami, korištenjem drvenog alkohola kojeg nalazimo u automobilskim tekućinama (brisač stakala) ili nabavkom iz trgovine bojama,kao testnu supstancu. Iskušajte različite marke inzulina dok ne pronađete onaj u kojem nema metanola.

Umjetno zaslađivači su zagađeni drvenim alkoholom.Umjesto da vam pomažu da se nosite sa dijabetesom,oni ga upravo pomažu. Nemojte ih koristiti.

Lijekovi koji stimuliraju gušteraču da pravi više inzulina mogu također u sebi nositi zagađivača otapala; testirajte ih na drveni alkohol i pronađite marku i bočice sve dok ne pronađete čiste. Možda vam neće trebati dugo, pa se dodatni trošak vrlo brzo isplati.

Mnoge osobe mogu detoksificirati količinu drvenog alkohola koja se nalazi u našoj hrani. Oni u sebi nemaju nakupljenu prehrambenu pljesan, Kojic kiselinu, kao dijabetičari. Pronašla sam KOJIC kiselinu u kavi i krumpirima koji imaju sive površine u sebi. Nemojte jesti krumpire ili čips koji ima sive površine na sebi, bez obzira da li su kuhani ili pečeni. Sposobnost da detoksificiramo otrovnu supstancu kao što je drveni alkohol nas netreba ohrabriti da ga konzumiramo. Svi otrovi su loši po nas. Nemojte ih konzumirati.

Svi dijabetičari također nose u sebi i virus, HA virus u gušterači. Ovaj virus raste u koži poput bradavica ali je jako raširen u tijelu, u slezeni ili jetri pored gušterače. Nije obvezno ubiti taj virus jer on nestaje kada nestane gušteračni OVČJI METILJ. Možemo se upitati: Da li OVČJI METILJ ili njegov virus uzrokuju dijabetes? Možda je u pitanju u bakterija, koju smo do sada uspijeli promašiti u našim istraživanjima, koja je u stvari pravi uzročnik.

Za vrijeme oporavka od dijabetesa, veoma je važno redovito provjeravati visinu šećera u krvi svakodnevno. Poboljšanje je tako brzo da bi se mogli predozirati inzuinom. Smanjite dozu na razinu koja će vam biti dostatna za sve potrebe.

Postoje i drugi pogledi na dijabetes koji su proučavani od strane drugih liječnika. Naprimjer, alergija na pšenicu i druge žitarice koje sadrže gluten je česta. Možda bi se gušterača i njeni otočići brže oporavljali kada bi žitarice bile izbačene iz dijete na određeno vrijeme. Možda 50% poboljšanje koje trenutno možemo postići samo ubijanjem paraita i zaustavljanjem konzumiranja drvenog alkohola može biti i nadalje unaprijeđeno jednomjesečnom dijetom bez žitarica. Prehranom FENUGREEK sjemenkama uvelike pridonosi (zapravo liječi) slučajevima dijabetese. Da li su oni specifični ubojice OVČJI METILJA, ubojice virusa ili nijedno? Čini se dobrom idejom dodavanje istih dijeti ako ste dijabetičar. Drveni alkohol se također akumulira u očima i postoji veza između dijabetesa i bolesti oka. BILBERRY lišće su biljni tretman za dijabetes i slabe oči. Da li one pomažu djelovanjem protiv drvenog alkohola ili detoksifiranjem KOJIC kiseline? Napravite čaj za sebe, koristeći 1/4 čaše lišća naspram 3/4 čaše vode. Popijte 1/2 čaše dnevno. Kromium je također pbavezan za dijabetičare (200 mcg tri puta dnevno). On pomaže inzulinu da uđe u vaše čelije.

Gušterača privlači zlato. Teški metali bi trebali biti uklonjeni iz zubiju uključujući sve zlatne krunice i nikakav metal ne bi trebalo nositi na koži kao nakit, uključujući sve zlatne predmete.

Dijabetes u djetinjstvu

Problem je isti kao i za dijabetes kod odraslih, ali ga je puno lakše ukloniti, ali samo ako se cjela obitelj uključi u taj proces.

Herpes

Obitelj virusa Herpes uključuje Herpes Simplex Virus (HSV) 1 i 2, Epstein Barre Virus (EBV), shingles ili Kokošje boginje (Varicella zoster), Cytomegalovirus (CMV) i neke novootkrivene vrste.

Herpes simplex virus 1 je virus koji se pojavljuje oko ili u ustima. Nazivamo ga hladna upala jer često slijedi nakon prehlade u djetinjstvu. Kao djeca, možemo zaraditi HSV1 jednom ili dva puta svake zime. Kada se on pojavljuje češće to znači da je djetetov imunitet znatno opao. Odrasli koji imaju često HSV1 također imaju problema sa imunitetom (ovo je očigledno iz krvnog testa gdje je broj bijelih krvnih zrnaca manji od 5000 po kubičnom milimetru).

Herpes simplex virus 2 se pojavljuje u području gentalija. Njega često okrivljujemo za promiskuitetni seks ali ja vjerujem da on ima sasvim drugo porijeklo.

Ja vjerujem da je virus unešen u naše tijelo uz pomoć drugog velikog parazita. Možda su to PINWORMS ili Ascaris. Možda je to stanje TRAKAVICAA, kojeg smo pokupili u prašini ili prljavštini.

Ja posjedujem neke dokaze da dolazi iz stanja psećeg TRAKAVICAA, kada ih ubija vaš imuni sistem. To je vjerovatno isto stanje TRAKAVICAA kao i kod Adenovirusa što može objasniti zašto ga tako često dobijaju djeca tijekom ili poslije prehlade.

U svakom slučaju, nećete se razboliti od ove viroze osim ako vam je imunitet opao.

Herpes živi u vašim živčanim centrima (ganglijama) i odatle možete biti napadnuti nakon prvotne infekcije. Očigledno vaš imuni sustav ih može uništiti jednako brzo kako se oni i pojave. Ali obrok aflatoxina ili druge pljesnive hrane odjednom začepljuje vaša bijela krvna zrnca i dolazi do virusnog napada.

Virusi mogu biti također "okinuti" što ih budi iz hibernacije (sna) da se množe i putuju kroz živčana vlakna prema koži. Okidači su stvari koje daju posla živčanim centrima: iznenadna hladnoća ili vrućina, trauma od trljanja ili trenja. Nikada ne pijte vodu koja u sebi ima kocke leda. Nikada nemojte jesti vrelu juhu sa metalnom kašikom. Nemojte čupati kosu pincetom.

Započnite program prevencije povećanjem imuniteta svoje kože; ovo znači uklanjanje svih toksina iz kože. Koristite samo prirodne losione, omekšivače, pročišćivače napravljene prema receptima iz ove knjige. Poznate prehrambene marke nisu "bolje". Ovo će vam pomoći da se riješite nikla, kromata, titanija, zirkonija, aluminija i benzalkonija iz vaše kože i vjerojatno cjelog tijela. Perite odjeću uz pomoć boraksa i sode za pranje,da biste eliminirali comercijalne deterdžente kao uzročnike.

Onog trenutka kada osjetite neugodno bocknje ili osjećaj Herpesa, zapirajte se ili koristite generator frekvencije na 293 i 345 KHz (HSV1) ili 360 i 355 KHz (za HSV2) . Odmah uzmite kapsulu CAYENNE i 8 tableta LYSINA (500 mg svaka) Cayenne usporava putovanje virusa kroz živce.

Napadi se vjerojatno događaju kada dođe do okidanja u isto vrijeme kada dolazi do opadanja imunog sustava. Do čestog opadanja imunog sustava dolazi zbog prehrane pljesnivom hranom. Naravno , živa u amalganskim zubnim ispunama zadržava imunitet kronično smanjenim. Mnoge osobe su prijavile nestanak Herpesa 1 nakon zamjene svojih amalgamskih ispuna. Prestanite nositi usko sintetičko donje rublje što će pomoći smanjenju pojave Herpesa 2.

Kada dođe do pojave Herpesa pokupite tekućinu koja je izašla iz plika i pripremite ju kao primjerak za kasnije proučavanje. Ako ga budete tražili u svojim bijelim krvnim zrncima nakon napada, nećete ga pronaći jer se skriva unutar živčanih ćelija. Zapiranje ih ne doseže unutar tih ćelija. Unatoč tome, vi ih se trajno možete riješiti ponovnim zapiranjima , ali samo ako ih ubijete u najranijoj fazi ( u samom početku napada Herpesa). Razvidno je da se još nisu namnožili , pa se njihov broj postupno smanjuje.

Čak i ako ste duže vrijeme bez herpesa, držite se preventivnih mjera. Izbjegavajte okidačku hranu, kikiriki i čokoladu ili budite spremni na zapiranje. Izbjegavajte izlaganje hladnom vjetru ili sunčevim zrakama. Ne jedite abrazivna ili kisela jela poput kokica, oraščića, tosta, krekera, slatkiša, limuna. Iako ćete zaustaviti virus u samom začetku uz pomoć zapiranja, zacjeljenje rane zahtjeva vrijeme. Držite kožu omekšanom sa kukuruznim škrobom ili receptom sodijum alginata (vidi recepte).

Lycin mora također pomoći: smrvite tabletu lycina sa velikom drvenom kašikom, dodajte mrvicu vitamina C u praku i mrvicu cink oksida. Sačuvajte dio ove mješavine za kasniju uporabu. Da biste napravili pastu od te mješavine poškropite ju sa nekoliko kapi vode. Nanesite na rane.

Zamor,umor

Umor, manji ili veći je uvijek povezan sa poremećajem šećera u krvi. Što je već poremećaj, veći je i umor. Mi imamo tri organa koji reguliraju šećer: naše žlijezde, jetra i otočići u gušterači. Kod teškog zamora, koji vas drži djelomice u krevetu, sva tri organa su teško zagađena parazitima. Epstein Barre Virus (EBV) pobješnjelo jurca kroz vaše tijelo,a kao pravilo, čak i onda kada ga kliničkim tehnikama ne možemo pronaći. Sa vašim generatorom fekvencije i Synkrometrom možete ga pronaći kako emitira na 380KHz. Ubijanje virusa nije toliko važno kao ubijanje velikih parazita i uspostava ponovnih funkcija vaših organa. Virusi će otići sami od sebe.

Uloga jetre u regulaciji šećera u krvi je da vadi šećer iz skladišta kada se ukaže potreba za njim. Kada se ovčji jetreni metilj naseli on širi svoje kemikalije kao i svoje bakterije i viruse u vašu cirkulaciju; pravo je čudo da nakon toga jetra uopće funkcionira i da ima ikakve rezerve šećera. Ovčji jetreni metilj se najčešće mogu naći kod slučajevima sa sindromom umora,zamora.

Žlijezde ( vanjski sloj kojeg nazivamo cortex) pomažu u regulaciji krvnog šećera na kompleksan način. Neki faktori žlijezda utječu na štitnjaču koja je još jedan organ koji je važan za energiju. I žlijezde i štitnjača imaju toksične nakupine kod slučajeva zamora. Njihovo djelovanje je ometano.

Srce regulacije šećera je u vašoj gušterači, u njenim sičušnim otočićima ćelija koje izlučuju inzulin, koje nazivamo Langerhansovim otočićima. Ovdje uvijek pronalazimo gušteračne metilje. Oni se doslovno množe na mjestima gdje se akumulira drveni alkohol. Drveni alkohol je česti zagađivač hrane, čak i u umjetnom šećeru kojeg nam često nude kao zamjenu za pravi šećer (on prema navodima pošteđuje gušteraču). Drveni alkohol možemo pronaći u vodi koju kupujemo u trgovinama, voćnim sokovima, prašcima namjenjenim za pravljenje napitaka, čak i ako su to varijante "zdrave" hrane. Taj alkohol se najvjerojatnije koristi za čišćenje tuba i cjevčica u tvornicama. Jedini napitak kojeg možete sa sigurnošću kupiti (nije siguran ukoliko nije steriliziran) u trgovini je mlijeko. Napravite sami svoje napitke korištenjem recepata iz ove knjige.

Vaš prvi korak u izliječenju sindroma umora je ubijanje gušteračnog metilja i svih drugih živih napadača gušterače, jetre, žlijezda i štitnjače. Koristite se zaperom.Pijte mlijeko nekoliko dana da biste dobrim bakterijama dali materijal da se hrane i na taj način vas obrane od loših bakterija.

Drugi korak je uklanjanje metala iz svojih usta, psebice zlata. Zlato iz zubi i nakita redovito ide u gušteraču. Uradite sve što je avedeno u poglavlju Jednostavno unapređenje životnog stila.

Vaša energija vam se može vratiti za nekoliko tjedana ako posvetite pažnju jetri, žlijezdama i štitnjaču. Pomozite tim organima da se izliječe i da ojačaju. Izbjegavajte pljesnivu hranu ( pročitajte Pljesniva Hrana). Najača pomoć jetri je njeno čišćenje. Ovo će eliminirati jetrene viruse poput EBV i CMV (citomegalovirusa). Budite strpljivi. Redovito se čistite sve dok ne izbacite više od 2000 kamenčića. Uzimajte vitamin C minimalno 3g/dnevno da biste pomogli jetri i žlijezdama. Uzimajte B2 i B6 da biste pomogli žlijezdama i bubrezima. Uzimajte faktor tolerancije glukoze , kromij, (dvije 200mg tablete 3 puta dnevno). Vidite Uzroke za sve ovo. Uzimajte ove nadomjestke tijekom trisedmice , nakon toga prepolovite dozu i uzimajte ju neparnim danima, kao osiguranje od mogućeg zagađenja. u njima.

Mada se vaš energetski nivo može povratiti unutar tri sedmice, vi ste puno rizičniji za ponovni umor od ostalih osoba. Reinficiranje sa bilo čim će ponovo unijeti nove parazite i toksine tamo gdje su bili prije. Druge bakterije, otapala i toksini će krenuti prema gušterači, jetri i žlijezdama jer su ti organi oslabljeni od ranije infekcije. Da biste potpuno povratili svoje zdravlje na nivo prije infekcije bit će potrebno do dvije godine , ali isplati se ponovo dobro izgledati, biti u formi, preuzeti incijativu. Povratak učenju je dobar način iskorištenja vraćene samoincijative, ali vaša fizička snaga još nije na nivou da možete obavljati svakodnevne poslove. Kada vam se energija vrati u potpunosti, doći ćete u iskušenje da se preforsirate; da očistite cjelu kuću ili da se bacite na sređivanje vrta.

Bolje je biti umjeren danas, nego u krevetu sutra. Svatko tko je bolovao od CFS (kroničnog sindroma umora) ili ponovljenog EBV-a je naučio svoju lekciju.

Problemi sa kožom

Lojne ciste

Vaše tjelo, u svoj svojoj mudrosti, zaržava toksine zajedno i podalje od mjest agdje mogu nanijeti štetu, praveći ciste od njih. Sve lojne ciste koje sam vidjela su ispunjene sa PCB-om (polikorinatnim biphenilom).

Riješite se izvora PCB-a da biste izbacili PCB iz svog tijela. Za ovo će vam biti potrebno 6-12 mjeseci. Zamjenite sve deterdžente (za pranje posuđa, odjeće, tijela) sa boraksom ili sodom za pranje.

Komercijalni deterdženti su čudesni čistači.. ali su neupitno toksični. Imali vi ciste ili ne, uvijek je dobra ideja koristiti boraks i sodu za pranje.

Ako imate posebno vidljivu cistu, probajte ju oblozima izvući na površinu. Ispiranje neke od njih bi bila velika pomoć vašem tijelu. Pročitajte knjige o biljnim oblozima ili iskoristitie bilo koje divlje lišće koje možete sakupiti; napravite uz pomoć miksera kašicu od tog lišća, pomješajte sa medom ili domaćim omekšivačem kože da bi se raširila poput maslaca i pokrila cistu tijekom dana i noći, preko ćega ćete navući komadić plastike. Vlažnost ima moć izvlačenja. Sokovi biljaka imaju druge kvalitete. Ako ne možete stavljati obloge i morate se osloniti na bubrežno izlučivanje, obvezno uzimajte u isto vrijeme i bubrežne biljke

Osip kože

Osip može biti uzokovan raznim stvarima. Da biste pronašli uzrok, slijedite logični uzorak. Do njeg amože doći zbog:

- HIV-a

- Alergija

- Bolesti iz djetinjstva (rubela itd)

- Pjenica i gljivica

HIV je najalarmantnija mogućnost.

Čišćenje bubrega

½ šalice osušenog korijena Hydrangea - DRVENASTA HORTENZIJA

½ šalice korijena CRVENE KONOPLJUŠE

½ šalice korijena bijelog sljeza

4 svežnja svježeg peršina

Tinktura kudelje (zlatica,poganska trava) (ako ste alergični izostavite iz recepta)

Kapsule đumbira

Uva ursi kapsule

Povrtlarski glicerin

Koncentrat crne VIŠNJE, 8 oz

Vitamin B6, 250 mg

Tablete magnezij oksida, 300 mg

Odmjerite ¼ šalice svakog korijena i ostavite ga da se natapa, zajedno u 10 šalica hladne vode iz slavine, koristeći nemetalnu posudu i nemetalni poklopac. Nakon četiri sata ( ili preko noći) dodajte 8 oz koncentrata crne trešnje, prokuhajte i lagano kuhajte 20-ak minuta. Popijte ¼ čaše čim se dovoljno ohladi. Ostatak isipajte kroz cjediljku u sterilnu staklenu posudu i u nekoliko posuda koje možete zamrznuti. Ohladite staklenu posudu.

Prokuhajte svježi peršin, nakon ispiranja u 1 četvrtini vode tijekom tri minute. Popijte ¼ čaše kada se dovoljno ohladi. Ohladite jednu staklenku i jednu zamrznite.Ostatak peršina bacite.

Doza: svako jutro ulijte zajedno ¾ šalice mješavine korijenja i ½ čaše peršinove vode, puneči veliku šolju. Dodajte 20 kapljica tinkture kudelje i jednu kašičicu glicerina. Popijte ovu mješavinu u nekoliko doza trijekom dana. Držite na hladnom. Nemojte popiti sve od jednom jer ćete imati problema sa stomakom i osjećati ćete pritisak u svojem mjehuru. Ako vam je stomak veoma osjetljiv, započnite sa pola ove doze.

Čišćenje jetre

Čišćenje jetre od žučnih kamenčića dramatično popravlja probavu, koja je osnova vašeg ukupnog zdravlja. Možete očekivati nestanak alergija.Nevjerojatno, ono također eliminira bol u ramenu,gornjem djelu ruke i gornjim leđima.Imati ćete više energije i pojačan osjećaj blagostanja.

Čišćenje kanala koji povezuju jetru i žuč je najsnažnija procedura kojom možete poboljšati svoje zdravstveno stanje.

Ali ovo čišćenje ne bi trebalo provoditi prije programa čišćenja parazita, a da bi se postigli najbolji rezultati treba odraditi još i čišćenje bubrega i popravke zubiju.

Posao jetre je da stvara žuč, 1 do 11/2 četvrtine dnevno.Jetra je puna cjevčica (žučne cjevčice) koje dostavljaju žuč do jedne velike cjevi ( zajednička žučna cjev). Žučna kesica je spojena na zajednički žučni odvod i djeluje kao rezervoar za skladištenje. Jedenje masti ili proteina pokreće stezanje i pražnjenje žučne kesice tijekom dvadesetak minuta, tako da sakupljena žuč završava svoj put kroz žučni odvod u probavnom traktu.

Kod mnogo ljudi, uključujući i djecu , žučne cjevčice su zakrčene žučnim kamenčićima. Neki od tih ljudi razvijaju alergije dok neki ne pokazuju nikakove simptome.Kada skaniramo žučnu kesicu ili je pregledamo rengenskim zrakama ništa se pokazuje. Tipično , oni (kamenčići) se ne nalaze u žučnoj kesici. Osim toga previše su mali da bi ih rentgenske zrake registrirale.Postoji nekoliko različitih verzija kamenčića, a kod većine nalazimo kristaliće kolesterola. Oni mogu biti crni.crveni, bijeli, zeleni ili smeđe obojeni. Zeleni svoju boju dobivaju od svog žučnog ogrtača. Primjetite na slici koliko njih na sebi nosi neidentificirane objekte. Da li su to ostaci nametnika? Primjetite koliko ih ima oblik čepova sa uzdužnim rupicama ispod vrhova. Možemo vizualizirati blokiranu žučnu cijevčicu kroz ove oblike. Drugo kamenje je nastalo od nakupina puno malih kamenčića što nam govori da su regrupirani u žučnim cjevocodima ubrzo nakon zadnjeg procesa čišćenja.

U samom središtu svakog kamenčića pronalazimo skupinu bakterija, što prema znanstvenicima, sugerira da je mrtvi dio parazita započeo formiranje kamenčića.

Kako kamenje raste i postaje sve brojnije pritisak na jetru uzrokuje smanjenje proizvodnje žuči. Zamislite situaciju da je vaš crijevo za polijevanje vrta prepuno klikera. Puno manje vode će moći proći, što će umanjiti sposobnost crijeva da izbaci klikere. Kod žučniog kamenja, puno manje kolesterola napušta tijelo i samim tim nivoi kolesterola rastu.

Žučno kamenje je porozno, pa samim time može pokupiti bakterije, ciste, viruse i parazite koji prolaze kroz jetru. Na ovaj način, gnjezda infekcije se stvaraju, te zauvijek opskrbljuju tijelo svježim bakterijama. Niti jedna infekcija stomaka kao što je čir, ne može biti trajno izliječena bez uklanjanja tih kamenčića iz jetre.

Čistite svoju jetru dva puta godišnje

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

KORIZMA

VEGETARIJANCI

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  ♥*♪♫♥dan malena

  24.03.2019. 15:54h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  18.03.2019. 10:39h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Lijep i radostan dan vam želim. Lp

  13.03.2019. 07:48h
 • Član vanessavanessa

  ♥*♪♫♥*♪pusa

  10.03.2019. 00:05h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Danas je Dan žena. Svim ženama koje svrate na magicus želim obilje ljubavi za ovaj dan. Lp

  08.03.2019. 08:02h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi., sretan i uspješan dan vam želim. Lp

  04.03.2019. 08:01h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  02.03.2019. 09:12h
Cijeli Chat

PROLJEĆE

USKRS

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuMAGIFON - Životne promjene, sudbinaPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaMagicus.info marketingInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

LIJEK ZA SVE BOLESTI - MIGRENE LIJEK ZA SVE BOLESTI - PRIPREMA PRIPRAVAKA