Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član sara

Upisao:

sara

OBJAVLJENO:

PROČITANO

909

PUTA

OD 14.01.2018.

LIJEK ZA SVE BOLESTI

LIJEK ZA SVE BOLESTI
Do sada je puno rečeno i napisano o metodi liječenja dr. Hulde Clark. I na ovom je portalu bilo riječi o antiparazitnom programu, pitanja o zaperu - što je i gdje ga ima. U nastavku je prijevod dijela knjige dr. Clark koji daje autoričinu originalnu informaciju o bakterijama i parazitima. Od 1999. godine radim sa ovim pripravcima i do sada imam jako dobre povratne informacije, a zaper i pripravci se mogu naručiti i kod mene. Sve ostale informacije možete dobiti i na mobitel 091/507-12-66.

Obećanje

Korak u novi svijet

Svijet bez kroničnih bolesti

Izađite iz svog starog svijeta

On vas je zarobio

Isprobajte nešto novo

Zatvor nema zidova. On ima samo linije. Linije koje označavaju zemlju oko vas. Unutar tih linija su vaše stare ideje.Izvan tuh linija su nove ideje koje vas pozivaju da prekoračite i pobjegnete iz vašeg zatvora. Usudite se isprobati te nove ideje i vaša bolest će vam obećati da će se povući. Za nekoliko tjedana ona će nestati.

Ako ste veoma bolesni ili kronično bolesni vjerujemo da ste se često upitali: zašto su ovi problemi izabrali baš mene? Da li ih nikada neću moći pobjediti?

Vi možete biti dobro upoznati sa objašnjenjem vaše bolesti ili bolesti vašeg djeteta kojeg vam je pružio vaše doktor.Coxsackie virus je ušao u mozak vašeg djeteta i uzrokovao upalu (encefalitis). Vi se molite da djetetov imunitet uspije pobjediti upalu. Možete biti upoznati sa mikroskopskim napadačem, ali u isti momenat vi ste potpuno nemoćni.

Kada bi vam bile pružene tri želje one bi vjerojatno bile : 1). molim Te poštedi život moga djeteta; 2). molim Te učini tako da moje djete nema trajne posljedive ove bolesti; 3). molim Te blagoslovi i vodi čudesne doktore i sestre koji se bore da kisik teče i koji nadgledaju temperaturu moga djeteta i vitalne znake.

Što kada biste mogli okrenuti broj i u samo 3 minute ubiti sve Coxsackie viruse koji se nalaze u tijelu vašeg djeteta?

Što ako ovo nema nikakve popratne efekte?

Što ako se virus više nikada ne vrati

U ovoj knjizi vi ćete naučiti kako da to postignete. Također ćete naučiti zašto je vaše djete dobilo encefalitis ili drugu bolest i kako da ih spriječite u buduće.

Ako vam ovo djeluje kao naučna fantastika, zastanite na trenutak: Kao prvo saznajte nešto o radijskim prijenosima koje sve životinje čine. Kao drugo pronađite “frekvenciju postaje” na kojoj vaš napadač djeluje. Kao treće naučite kako da ometate njihovu frekvenciju sve dok oni ne nestanu: za to je potrebno nekoliko minuta!

Na kraju naučite kako da sami postavite dijagnozu i načine tretiranja. Upute se vrlo jednostavne. Biti ćete zaštićeni od strane vladinih regulativa samo ako ovu moć budete stavljali u svoje ruke i to samo u dobroj namjeri.

Samo dva zdravstvena problema

Bez obzira kako duga i zbunjujuća ova lista simptoma bolesti, od kroničnog umora do neplodnosti i mentalnih problema, sigurna sam da ćete naći samo dva problema: oba u sebi imaju zagađivače i/ili parazite. Nikada nisam naišla na nedostatak vježbe, nedostatka vitamina, hormonalnih nivoa i sl. u ulozi primarnih uzročnika. Stoga rješenje za dobro zdravlje je očito:

PROBLEM JEDNOSTAVAN LIJEK

Paraziti Elektronički i biljni tretmani

Zagađenje Izbjegavanje

To je VALIANT potraga. Potraga za zdravljem. Sa optimizmom u jednoj ruci i odlučnošću u drugoj i vi možete činiti čuda koja su moji klijenti postizali u svojim slučajevima. Još jedna dobra vijest je da to nije skupo. Cijena će varirati od nekoliko stotina do samo nekoliko tisuća dolara da bi se u potpunosti riješili oba problema i izliječili svoje kronične bolesti.

Budite detektiv zdravlja

Nakon izliječenja svojih bolesti ,poučite svoje prijatelje i obitelj kako se to čini. Obitelji su povezane i njihovi problemi su povezani. Ovo će olakšati izvršenje zadaće. Vodite mali dnevnik koji će postati dio cjenjenog obiteljskog nasljeđa kao što su fotografije. Ako vaša tetka, otac ili brat imaju dijabetes baš kao i vi i ako su svi izliječeni nakon upoznavanja sa ovim konceptom i tehnologijom, zar ovo nije vrijedno zabilježaka u vašoj obiteljskoj povijesti?

Primjetite kakva snažna linija nasljeđa to može biti, ne zbog djeljenja gena već zbog djeljenja krova, stola, supermarketa ili zubara.

Mnogi problemi mogu biti uklonjeni iz nasljedstva. Izlječite se od retinitis pigmentosa, distrofijemišića (nasljednog tipa) i prekinite gensku naklonjenost obitelj prema ovim bolestima. Unesite nadu u svoju obitelji dokazujući pravu etiologiju bolesti. Vratite poštovanje svojim genima koji vam donose boju kose, teksturu, a ne gubitak kose. One što vam donose boju očiju, a ne očne bolesti. Vaši geni su vam donijeli dobres stvari vaših predaka, a ne loše. Paraziti i zagađenost su vam donijeli loše stvari.

Uništavajući sve svoje napadače je tek prvi korak. To je zaista spasonosni korak. Ali samo ozdravljenje je više od spašavanja vašeg života. Nakon toga slijedi TEDIOUS zadaća pronalaženja njenih uzroka. Odakle je ta bolest došla? Zašto vas je tako masovno napala? Zašto Vas?Zašto vas je tako masovno napala? Zašto Vas?

Priča vašeg osobnog zagađenja počinje se otvarati kao u knjizi. Pažljivo pogledajte i vidite cjelu panoramu vaših bezbrojnih malih napadača koja je zadržana u zaljevu od strane vašeg VALIANT imunog sustava, vaših bijelih krvnih ćelija. Možete vidjeti sa čime se one još bore osim sa napadačima. Sa vašim loše odabranim dijetama i proizvodima vašeg životnog stila!

Vaše srce može izaći u pomoć tim malim bijelim krvnim ćelijama. NIKAD VIŠE, vi ćete reći, im neću davati arsenic i živu i olovo. Nikada više kobalt i azbest i freon.

To veliko tijelo mudrosti, VAŠE TIJELO, kao da je čulo one tri želje, će va nagraditi opet iznova samo ako surađujete s njim , sve dok budete imali ne 3 već 30 odobrenih želja, iako se svaka čini nemoguća poput penjanja na Mount Everest.

- Vaše kronične Yeast infekcije mogu otići

- Vaša kosa može prestati ispadati, možda će ponovo početi i rasti

- VAše tijelo može postati trudno – nakon što ste već odustali

- Vaš umor će nestati

- Vaša nesanica će nestati

- Vaši WARTS mogu otpasti

- Vaš sluh i vid će se izoštriti

- Vaša trajna glad će nestati

Zdravlje nije samo biti slobodan od bolesti. Zdravlje je osjećaj zadovoljstva, poput smjeha. Zdravlje je zahvalnost što smo živi. Ono je sretno što vidi nebo i sve oko nas kako raste,.Ono je osjećaj vjere u napredak ljudskog društva. Zdravlja pamti dobre djelove djetinjstva i ono vjeruje da imate još puno takvih lijepih stvari.

Otkriće

Što me tjera da pomislim da ću pronaći nešto u tijelu što krvni test nije pokazao? Kakva nova tehnologija to omogućuje? Zašto je elektroničko testiranje toliko superiornije od kemijskih metoda? Na čemu se temelje moje tvrdnje o električnom ubijanju parazita?

1988 otkrila sam novi način pretrage tijelesnih organa, elektronski. Mi već dugo možemo “vidjeti” organ sa sonogramom, rengenom, kompjuteriziranim tomografijskim skenovima (CAT) ili prikazom uz pomoć magnetske rezonancije (MRI). Ove tehnologije mogu identificirati abnormalne oblike u organima bez istraživanja ili pretpostavljanja. Moja nova tehnologija može tražiti viruse, bakterije, FUNGI, parazite, otapala i toksine, na jednostavan, jeftin i nepogršiv način. Elektricitet je sposoban za mnoge čudesne stvari; sada možemo dodati tom popisu i otkrivanje supstanci u vašem tijelu.

Metoda se bazira na principima radio elektronike.

Ako vrlo točno usporedite kapacitetne i otporne vrijednosti vanjskog sklopa tako da je njegova rezonantna frekvencija ista kao i emitirana frekvencija koja dolazi iz drugog izvora, sklop će oscilirati. To znači da će doći do pozitivnog odgovora u sklopovlju pojačala. Vi ga možete čuti. Kao kada razglas zacvili.

Vanjski sklop kojeg ja koristim se zove audio oscilator, kojeg je vrlo jednostavno napraviti ili kupiti. Vaše tjelo osigurava emitirane frekvencije.Kada kombinirate audio oscilator sa vašim tijelom i ako čujete rezonanciju, tada ste otkrili podudarnost! Nešto u vašem tjelu se podudara sa nečim u sklopu na testnoj pločici. Stavljajući laboratorijski primjerak ,recimo, virusa na testnu ploču vi možete odrediti da li vaše tijelo ima taj virus osluškujući rezonanciju. Čuti rezonanciju je jednostavno ako ste radijski tehničar ili glazbenik.Ostali moraju strpljivo vježbati. Detalji su pruženi u poglavlju Bioelektronika.

Vi ne morate biti ekspert u bilo čemu da bi naučili elektroničku metodu.Ali jasan osjet sluha će u mnogome pomoći.

Tijekom 1988 sam naučila kako mogu staviti bilo što na svoju kožu, čak i ne gledajući, i to isto u trenutku identificirati. Mogla sam okusiti nešto što nema okus i identifirati ga elektornički.Sustav je bio pouzdan za detektiranje na koži i jeziku. Da li će biti jednako pouzdan i na unutarnjim organima?

Cijeli svijet otkrića je ležao predamnom. Željela sam saznati što to u mome uhu uzrokuje TINNUTIS, što uzrokuje bol u mojim očima, što mi stvara lošu probavu u stomaku i tisuću drugih stvari.

Ali osim dnevnih uzbuđenja novih otkrića,jedno pitanje je salno visilo u zraku. Kako je to moguće bez nekih visokofrekventnih izvora energije, točnije radio frekvencija , koje prolaze mroz moju napravu? Moja audio oscilator je bio samo 1000 Hz (herca ili ciklusa u sekundi); radio frekvencije su u stotinama i tisućama Hz. A fenomen je moguće učiniti stvarnim također uz pomoć zastarjelog dermatrona (koji je izmišljen prije nekoliko desetaka godina i kojeg je proslavio Dr. Voll. Znanost ga je DISDAINED ) koji daje samo istosmjernu struju bez frekvencije!

Visokofrekventna energija je morala doći iz nekog drugog izvora. Da li sam to bila ja? Smješno!

Ali postojao je način da se to testira. Ako je moje tijelo iporučivalo visokofrekventnu energiju, ona je mogla biti odvedena i preusmjerena u zemlju uz pomoć kondenzatora pravilne veličine. Ovo bi trebalo zaustaviti oscilacije povratnog odgovora. Ovo se pokazalo kao istinito; oscilacije su zaustavljene. Ali u ušima mi je i dalje odzvanjalo SMIJEŠNO i zbog toga sam pokušala drugi test. Ako je doista postojala radijska frekvencija koja je tekla kroz moju spravu ja bih trebala biti sposobna blokirati istu uz pomoć SNAP ON gušenja. Blokada je uspjela. Smislila sam i treći test. AKo je ovo odista bio fenomen rezonance mogla bih mu dodati kondenzator i uz pomoć njega rezonanca bi morala nestati. Tada dodajem indukciju i resonanca se ponovno pojavljuje. To sam i učinila. Napravila sam grafikone odnosa između kondenzacije i indukcije. Te razlike su se jasno mogle prikazati.

Zašto onda nisam mogla vidjeti RF na mome RF osciloskopu? Vjerojatno jer je to bila visokofrekventna energija, a ne visoko energetska frekvencija, i nisam znala kako da ju pojačam iznad pozadinskog šuma. Sve u svemu ovaj odgovor me nije zadovoljavao. Previše tantaliziranja koje treba ignorirati.

Smislila sam i četvrti test.Ako sam Ja doista proizvodila RF rdijaciju koju je moguće kanalizirati kroz napravu, trebala bih biti sposobna mješati se u tu radijaciju dodavanjem još jedne RF radijacije iz vanjskog izvora. Dodala sam frekvenciju z mog generatora frekvencije, prvo 1.000 Hz. Sada nije bilo rezonance.Mješala se.Da li je ovo značilo da moje tijelo ne proizvodi radijaciju na 1.000 Hz? Ili se moja radijacija od 1.000 Hz preklapa i tako poništava? Postupno sam podizala frekvenciju od 1.000 do 10.000 pa do 100.000 pa sve do 1.000.000 Hz. Nigdje nije bilo rezonance i nisam mogla izvući nikakav zaključak. Bilo je 17.00 sati, nedjelja.Vrijeme za odustajanje. Ali jedan posljednji pogled na moj generator me podsjetio da bih mogla dosegnuti 2.000.000Hz i da sam sada tek na 1.000.000Hz. Još jedan brzi eksperiment neće uzeti puno vremena. Nagazila sam ga na 1.800.000 Hz. Sada se pojavila rezonanca! Da li su mi se pričinjavali zvukovi? Nema više interference. Pokušavala sam nekoliko puta. Zašto je sada došlo do rezonance ,a ne ranije? Da li sam došla do tjelesne širine polja ( doseg predaje, transmisije), da li je to razlog da više nije bilo interferencije?

Otkrila sam da je najniža rezonirajuća frekvencija 1.562.000 Hz. Sve frekvencije koje sam provjeravala (njih oko 2.000) od 1.562.000 do 2.000.000 Hz ( moj generator frekvencija nije mogao više od toga) su također rezonirale.

Godinu dana kasnije kupila sam bolji generator frekvencije da bih istražila gornji plafon moje širine polja. Bilo koja frekvencija od 1.562.000 do 9.457.000Hz može biti dodana na uređaj i proizvoditi će rezonancu.

Činilo se očitim ,tada, da ljudsko tijelo emitira električnim putem, poput radio postaje, ali preko širokog polja frekvencija i veoma niskog napona, što je razlog da nije ranije otkriveno i izmjereno.

Sve ima jedinstvenu frekvenciju

Bila je to naporna godina,1989. Bila sam odlučna pronači širinu polja za druga živa bića: pronašla sam ih za muhe, pčele, pauke, buhe, mrave. Frekvencije su bile između 1.000.000 Hz i 1.500.000 Hz; bubašvabe su bile najčešći subjekti testiranja.

Tada sam došla do obeshrabrujućeg otkrića. Mrtav insekt je također imao širinu polja! Puno užu i bližu vrhu iste širine kada je živ, ali nazočnu. Stoga to nije bio samo živući fenomen.

Ali ako su mrtve stvari imale rezonantnu širinu polja, tada možda pripremljeni mikroskopski slajd mrtvogića može također biti iskorišten ,pa su moji posjeti vrtovima i telefoniranje ABATTOIRS ( za mesne parazite) mogli prestati. Ovo je bila sretna misao. Moj prvi slajd je bio o ljudskom crijevnom nametniku, velikom prarazitu, SCOURGE ljudske vrste. Našla sam ga u jetri svakog bolesnika koji je imao rak. Mrtav odrastao parazit je imao rezonantnu frekvenciju oko 434.000 Hz. Slajdovi tog parazitaREDIA rezonirali su blizu (432.000 Hz), kao i u ostaim stadijima.

Mrtve stvari su i dalje rezonirale! Cjeli katalog bioloških snabdjevača, stotine uzoraka virusa, bakterija, parazita, MOLDS, čak i toksina su sad bili dostupni za istraživanje ovom novom tehnikom!

Odjednom mi je sinula ideja. Ako bi osoba držala generator frekvencije podešen na 434.000 Hz, što bi se dogodilo sa odraslim namentnikom, ako ste njime bili zaraženi?

Istog tjedna to sam testirala na sebi, ne sa nametnikom već sa bakterijom Salmonele i GIARDIA i Herpesom kojeg sam kronično imala. Nakon 3 minutnog tretmana, ponov sam se testirala. Više ih nisam mogla pronaći u svom organizmu! Više nije bilo nikakvih emisija na njihovim karakterističnim frekvencijama. Ponavljala sam mjerenje nekoliko puta.Da li su stvarno bili mrtvi? Možda su samo obamrli ili su se sakrili. Ali ubrzo su nestali i simptomi. Moj herpes je prestao svrbjeti. Sve je to bilo prejednostavno i nevjerojatno.

Ali da li je bilo sigurno? Unutar tri tjedna sma imala dovoljno pouzanih podataka glede neophodnog nivoa električnog tretmana. Potrebno je samo 5 volta tijekom tri minute na određenoj frekvenciji. Nije bilo potrebno koristiti standardnu struju iz utičnice koja bi vas sigurno ubila, zajedno sa parazitom.

Selektivno električno ubijanje

Za dvadeset minuta ( tri minute na šest različitih frekvencija) i cijela obitelj se može riješiti ovog parazita. U slučajevima ljudi oboljelihod raka za nekoliko sati univerzalni pokazatelj Ortho-phospho-tyrosine može nestati iz njihovih tijela uništavanjem ovog istog parazita.

Neizlječivi HIV slučajevi su izgubili svoje viruse za nekoliko sati također. Laboratorijsko testiranje na HIV je rezultiralo negativno! Mnogi bolni slučajevi su rezultirali istodobnim prestankom boli ako sam uspješno detektirala pravu "bubu" i njezinu frekvenciju.Ovo mi se činilo apsolutnim dokazom da sva živa bića imaju osnovne visokofrekvencijske emisije neke vrste energije.

Što se doista dogodilo sa bakterijama ili parazitima? Ako sam moglaubiti ešto veliko poput ASCARIS crva ili crijevnog nametnika, tada bih možda mogla ubiti i neke veće, poput zemljanog crva ili buhu, nešto što bih mogla vidjeti svojim očima umjesto što moram zamišljati njihov nestanak u svom tijelu.

Deset minuta frekvencije izabrane blizu vrha njihovog nivoa emitiranja je djelovalo anestezirajuće.Ali oni nisu umrli. Kasnije sam provjeravala širinu polja tijela (nivo frekvencije koju emitiraju) svakog od njih. Zemljani crvi su izgubili dosta na širini polja kako gornjeg djela, tako i donjeg dijela. Buhe su se činile otpornijima, one su izgubile samo malo. Međutim one se ni nakon nekoliko tjedana nisu oporavile od ovih gubitaka.

Da li bi doza RF frekvencija mogla naštetiti ljudima ako je u njihovoj širini polja? Vjerojatno da, ako bi napon bio dovoljno velik. Nije bilo potrebe za ekperimentiranjem, jer paraziti koje mi želimo ubiti imaju karakteristične frekvencije koje se ne poklapaju sa karakteristikama fekvencija čovjeka. Točnije, one su jako udaljene ( vidi krtu na str 17.)

Tako je rođena moja elektronička metoda napada na bolest.Pronađite rezonantnu frekvenciju bakterije, virusa ili paraita koristeći slajd ili mrtvi dio. Tretirajte žive napadače unutar ljudskog organizma sa ovom frekvencijom i za nekoliko minuta oni više neće emitirati na svojim širinama polja - mrtvi su ili omamljeni i biti će uklonjeni putem naših bijelih krvnih ćelija.

Ovo je bila zabrinjavajuća istina. Možda bi ministarstvo obrane moglo zlorabiti ovo znanje i iskoristiti ga za rzvoj super visoko naponskog uređaja za ubijanje ljudi "neprijatelja" negdje u svijetu. Ali nisam mogla dozvoliti da bolesni pate. S druge strane za ubijanje ljudi sa neke udaljenosti bio bi potreban napon kakav srećemo kod munje. Moguće bi bilo zaštiti se od neželjenih frekvencij noseći na sebi CHOKE (indukcijski namot) koji bi potisnuo ove frekvencije. Upamtite, nije bilo oporavka, samo smrt mojih testnih životinja. To se ne smije dogoditi ljudima!

Do tada, ljude treba upozoriti da mogu sa sigurnošću uništiti svoje napadače i izliječiti svoje kronične bolesti. To su napadači koji su se eksponencijalno množili zbog smanjenja imuniteta tijekom desetljeća. Ovo je vjerojatno istina koja pogađa sve vrste na našem planetu. Zagađenje cijele biosfere se povećava, a sa njime i mogućnost AIDS-a za sve nas.

Upamtite, da je istinski izazov ne ubiti naše napadače već povratiti svoje zdravlje i imunitet.

Ne čine nas samo paraziti bolesnima, već i zagađenje daje svoj doprinos. Selektivnoelektrično ubijanje rijetko u potpunosti izliječi ljude. Bolesni ljudi uvijek imaju i faktor okoliša koji mora biti ispravljen.

Kako da to učinimo? Brod "napretka", sve kompleksnijeg, tvorničke hrane i proizvoda, mora biti zaokrenut i jednostavnost mora biti naš cilj. Preživljavanje je u jednostavnosti unosa hranejednostvnosti životnih navika. Da li je Ralph Waldo Emerson ovo predvidio kada je rekao "Super je biti jednostavan"? Ili će dnevni paraziti i ptogeno električno ubijanje postati još jedna slamka koja nas čini samo malo zdravijima da nastavimo samouništavjući životni stil? Još samo jedna Band Aid za naš planet?

Bioradijacija

Malo je čudno, ali sada je jasno da svako živo biće odašilje svoju nazočnost poput radio postaje, sunca ili zvijezde.Ja sam to nazvala bioradijacija.

Možda je to ista energija kaoi Azijski Čhi; možda se samo djelomično odnosi na to.Možda je to energija koja teče uz meridijane koji su otkriveni prije puno godina od strane Azijskih praktičara.

Možda je to energija koju religijski učitelji i vjerski iscjelitelji znaju HARNESS, a možda i nije.

Možda je to energija koja pokreće okultne fenomene, a možda i nije.

Ono što je zaista čudesno je da je obična osoba otkrila ovu energiju puno prije znnstvenika. Osobe koje koriste umjetnost kineziologije, PENDULUMS, RADIONICS, DOUSING RODS i mnoge druge oblike "strane energije" nemaju dvojbe glede HARNESSED djela ove bioradijacije. Ovo je počast generalnoj velikoj energiji običnog čovjeka i njihova otvorenost uma kojom su otkrili ovu energiju, unatoč opozicije koju tvore danačnji znantvenici.

Prije jednog stoljeća Europski znanstvenici su zagovarali postojanje životne energije nazvane "elan vitale". Oni su lišeni egzistencije (i posla).Mladi znanstvenici (uključujući i mene) su sistematski učeni da odbacuju ovu ideju. Naravno učeni smo i da je dobar znanstvenik bezemocionalan, da ne odbacuje ideje, ima u potpunosti otvoren um i da ne odbacuju nešto sve dok ne dokažu da su oni u pravu. Mladenaštvo studenskih dana je vrlo prijemljivo svim vrstama predrasuda i želja za prihvaćanjem je toliko velika da su potrebni posebni napori da bi se naučila neutralnost. Ili u najgorem slučaju da bi se razlučilo između emocija i činjenica. Gdje su nestali ovi osnovni pedagoški principi? Ja sam doista bila inspirirana sa frazom "potraga za istinom", ali potom jasno vođena putem "potrage za prihvaćanjem".

Ja ne znam od čega se sastoji bioradijacija, ovo električno emitiranje i naših ćelija. Samo njihova frekvencija je primjećena i uhvaćena (modulirana) na način da može biti izmjerena. I ta frekvencija , 1.520.000 do 9.460.000 Hz (za ljudsku bebu) je u radio frekvencijskom opsegu (RF).

Svatko tko ima iskustva sa RF-om zna za njegovo čudno ponašanje.Čudno ne u smislu "nepoznatog" već u smislu čudesnog. Uređaji ne moraju biti završeni ili zatvoreni da bi RF putovale. Tijela i objekti ju mogu pokupiti bez prisutnosti u samomuređaju. Ove čudesne osobine dolaze od kondenzatorskih i inuktivnih svojstava objekata koji su svuda oko nas, uključujući i nas same.

Zapiranje buba

Pod terminom zapiranje mislim na selektivno elektronsko ubijanje patogena. Godiama sam koristila komercijalni generator frekvencija za zapiranje jednog patogena za drugim.

Prvo sam napravila kartu frekvencija za većinu bakterija i virusa u svojoj kolekciji (preko 80, vidi stranicu 561). Tada bih testirala bolesnog klijenta na svaku od nji i nadala sam se da nisu zaraženi nekom koju nisam testirala. Čak su i osobe sa običnom prehladom imale nekoliko pozitivnih testova (ne samo na Adenovirus već i druge).

Sljedeće je došlo na red podešavanje generatora frekvencije na desetak frekvencija u trajanju od tri minute za svaku. Ukupan proces, testiranja i tretmana , bi trajao oko dva sata. Osobe koje su tretirane su gotovo momentalno osjetile olakšanje. Ali često bi olakšanje bilo samo privremeno. Tada ja nisam znala da virusi mogu zaraziti veće prazite kao što su okruglicrv. Sve dok niste ubili i crva i virusvirus bi se redovno vraćao nazad.

1993 godine moj sin Geoffrey mi se pridružio i pokušali smo novi pristup. On je programirao kompjuterski kontrolirani generator frekvencija da automatski pokriva sve frekvencije koje nastanjuju svi paraziti, virusi, bakterije, od 290.000Hz do 470.000Hz. Potrošio bi oko tri minute z svakih 1000 Hz koje bi pokrio. Ovo je bio puno učinkovitiji način, ali je značio utrošak gotovo 10 sati na zapiranje.

I opet, rezultati su bili razočaravajući. Artritis, bol oka, prehlade su bile poboljšane, ali nisu bile u potpunosti izliječene preko noći. Nekoliko mjeseci kasnije sam došla do otkrića da organizmi emitiraju od 170.000 do 690.000 Hz. Moj probna kolekcija je očito bila nekompletna. Da bi se pokrio ovoliki krug ,trošak od tri minute po 1000 Hz bi značio 26 sati zapiranja. Još uvijek bi se isplatilo ako bi doista pomoglo svim našim bolestima. Ali čak i ova metoda nije bila 100% efektivna zbog razloga koje tek treba shvatiti.

1994 godine moj sin je napravio baterijski, ručni, precizni generator frekvencija. Svrha je bila omogućiti svakome da uništi crijevnog nametnika pri 434.000 Hz sa jeftinim uređajem. Dovoljno pozitvnih stvari bi proizašlo iz zapiranja na različitim frekvencijama ,pa sam stoga mislila da bi svatko trebao saznati kako da napravi svoj zaper. Kada sam ga testirala na svojim bakterijama, tri drugebakterije na višim frekvencijama, su također uništene. Ovo se nije dogodilo nikada ranije. Kada sam ga testirala na drugima, iako su imali u sebi desetke različitih patogena ,svi oni su bili uništeni!

Kasnije testiranje je pokazalo da to nije bilo zbog nekakvog specifičnog dizajn ili posebnog vala kojeg je proizveo ovaj uređaj. Razlog je bio taj što se uređaj napajao BATERIJOM!

Svaka pozitivno OFFSET frekvencija ubija e bakterije, viruse i parazite u isti trenutak ako joj je pridružena napon (5-10 volta), trajanje (sedam minuta) i frekvencija (sve od 10 Hz do 500.00 Hz).

Prije ovoga ja sam svoj komercijalni generator frekvencija podešavala da skače sa pozitivne na negativnu voltažu. Sada sam podesila generator da skače između pozitivne i nulte voltaže (pozitivni OFFSET). Sada je moj generator bio jednako efektan kao i generator pokretan baterijom.

Generiranje pozitivno OFFSET frekvencija je najbolji način za brzo uništavanje svih patogena.

Ali potrebno je više od jednog tretmana.

Potrebna su tri tretmana da bi se svi uništili.Zašto? Prvo zapiranje uništava viruse, bakterije i parazite.Ali nakon nekoliko minuta bakterije i virusi (različiti) se ponovo pojavljuju.Zaključila sam da su oni zarazili parazite i da je uništavanje parazita oslobodilo bakterije i viruse. Drugo zapiranje ubija ispuštene viruse i bakterije, ali ubrzo se virusi ponovo pojavljuju. Oni su najvjerovatnije zarazili neke od posljednjih bakterija. Nakon trećeg zapiranja nikada nisam pronašla niti jedan virus, bakteriju ili parazita, čak i satima nakon tretmana.

Zašto virusi koji su bili u parazitima nisu umrli za vrijeme prvog zapiranja? To se možda može objasniti činjenicom da elekcitritet putuje na eksternom dijelu.Tijelo parazita je štitilo njegovu unutrašnjost, a samim time i viruse koji su zarazili parazite. Zbog toga je moj ranije obećavajući rad na generatoru frekvencija pružao samo djelomična ili privrmena poboljšanja, jer sam zapirala samo jednom, a ne tri puta. Također objašnjava zašto jednostruki tretman sa generatorom frekvencije ili zaperom često uzrokuje prehladu.

Zaper ne uništava oklopljene (zaštićene ) organizme kao što su one što se nalaze u sredini vašeg stomaka ili crijeva. Eliktricitet se kreće kroz stomačni ili crijevni zid, a ne kroz njihov sadržaj.

Stoga zaper i dalje nije savršen, ali može donijeti veliko olakšanje, koje opravdava njegovu kupovinu ili izgradnju. Djelovi koštaju manje od 25.00$; planovi se nalaze u sljedećem poglavlju.

Bioradijacijski spektar

Sve emitira karakterističnu domet frekvencija (širina polja). Generalno, što je organizam primitivniji, širina polja je manja. Naprednije životinje imaju više frekvencije i domet je širi.

SLIKA 1

Ljudski domet je od 1520 kHz do 9460 kHz. Patogeni (MOLDS, virusi, bakterije, crvi, MITES) se kreću od 77 kHz do 900 kHz. Srećom za nas možemo raditi na zapiranju patogena u nižim RANGE bez loših posljedica za ljude u gornjem RANGE.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  e, draga Irido, nisam dugo trebala čekati - zabijen je nož u leđa i još ga vrti i danas :) :) :) :) stvarno vrhunski tumačiš snove!!!

  31.05.2020. 14:33h
 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, evo nije prošlo dugo i evo ostvaruje se nešto iz tvog tumačenja: danas nađem razbijeno zrcalo suvozačkog retrovizora!!!

  13.05.2020. 18:30h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

LIJEK ZA SVE BOLESTI - BOL U GLAVI