Kalendar događanja

Član antopejic

Upisao:

antopejic

OBJAVLJENO:

PROČITANO

322

PUTA

OD 14.01.2018.

BIOENERGETSKA MEDITACIJA

BIOENERGETSKA MEDITACIJA
ZELIM VAM OPISATI moju metodu Bioenergetsku meditaciju skraceno biomec

´

 Kako fukcionise BIOENERGETICAR?

Bioenergeticar svojim obrazovanjem ima sposob-nost da primi kosmicku energiju neophodnu za zivot i da je usmjeri na ona mjesta u energetskom i fizickom organizmu, gdje je neophodno potrebna.On moze da primeti dovod energije u tijelu, da prepozna i rijesi blokade.Bioenergeticar smatra covjeka cjelinom tijela, duha i duse.

Da bi se mogle prepoznati i osloboditi blokade, potrebno je temeljno obrazovanje, posebna sposobnost opazanja i kontinuirana prakticni rad sa neprekidnim daljim obrazovanjem.

Bioenergetska meditacija traje 60 minuta u lezecem polozaju.Od klienta se ne zahtjevaju nikakva posebna predznanja ili pripreme. Ali je bitno, da je klient otvoren za bioenergiju. Za pocetak uspjesnog rada s energijom vazna je prije svega spremnost, da se covjek prepusti sam sebi i svojim bliznjima.

Odredena doza vjerovanja u Boga, unutrasnja spremnost i volja za ozdravljenje pospesuju i jacaju rad bioenergeticara. Za vrijeme rada na bioenergetskoj seansi-meditaci bioenergeticar mijenja polozaj ruke razlicito u pravcu energetskih centara cakri.

Sta se desava kod Bioenergeticara?

Za vrijeme bioenergetske seanse-meditacije dovdimo naseg klijenta u stanje dubokog opustanja i koncentrisemo se na njegovo licno polje energije.

Nasim radom :

---oslobadaju se tijelo i dusa od blokada

---stimulise se nervni i imuni sistem

---ciste se krvni i limfni sudovi

---harmonizuje se razmjena materija

---podstice funkcija zlijezda

---oslobadaju depresije i strahovi.

Uopsteno se pozetivno mjienja stav prema zivotu.Dobijena bioenergija sadrzi pozetivne informacije, koje se memorisu u podsvijest i celijama.

Dok se za vrijeme prenosa energije uvijk osjeca toplota, dotle se pri rijesavanju blokada osjeca svrab ili se ima osjecaj teskobe.Moze se javiti i prolazna unutrasnja hladnoca, osjecanje teskih nogu iruku ili kratkotrajno buktanje starih tegoba.Moze nastati beztezinski osjecaj i videnje boja, slika i oblika u vidu sjecanja na dozivljaje iz proslosti.

Vazno je, da se te reakcije pozetivno prihvate i dozvole promjene.Imajte strpljenja.Usmjeritesvu svoju paznju na pozetivne promjene u tijel, duhu i dusi.

 

 

 

 

KLIKALICE

🔝

KOMENTARI

 • 30.12.2008. 20:57h

  Član vajranMerlin3 nisam naučio da tokom meditacije čistim, harmoniziram, podstičem i oslobađam. taj mi proces nekako nalikuje na običan bioenergetski tretman. ali ako će ga netko zvati meditacija, slobodno neka zove. što zoveš, prizoveš... starokineska inače sposobnost da prima kozmičku energiju ili kako se već zove, ima svatko od nas, a ne samo bioenergetičar obrazovanjem. i nejasno mi je zašto baš 60 minuta i to u ležećem položaju... što bi se desilo ako bi sjeli.... i što bi se desilo ako bi to bilo 50 minuta... i dali se baš uvijek nešto osjeti...što ako ne grije...
 • 31.12.2008. 08:44h

  Član gemini1Merlin1 Anto je jedna pozitivna osoba i vjernik. Vjerujem mu.
 • 31.12.2008. 08:53h

  Član dinajaMerlin2 Dragi Anto, energija koju ste slali mome suprugu je uistinu, pored kemoterapije, zračenja, lapacho čaja , Mirjaninih kapljica, i anđela čuvara pomogla.....Jučer popodne je došla najljepša čestitka za Novu Godinu........STANICE RAKA su nestale iz tijela moga supruga. On mora još do kraja siječnja ići na zračenje, ali lječnica je jučer rekla da se dogodilo ČUDO........još nikada do sada nije ostvar tako dobar rezultat u tako kratkom vremenu........od postavljanja dijagnoze su prošla samo tri mjeseca.......Hvala vam ANTO u moje i ime moga supruga....:-)))
 • 31.12.2008. 09:56h

  Član vajranMerlin3 znači, ipak je anto taj a ne 60 minuta u ležećem položaju...
 • 31.12.2008. 10:20h

  Član dinajaMerlin2 ne razumijem se puno u bioenergiju i bioenergetiku, još manje u usmjeravanje kozmičke energije, ali predpostavljam da je Anto nešto kao policajac koji regulira i usmjerava saobračaj između kozmičke energije i bolesnika. A pristigla kozmička energija sama razbija blokade unutarnjih puteva bolesnikove bioenergije. U ležećem položaju je bolesnikovo tijelo oslobođeno jednog dijela sile teže, njegovi mišići opušteniji, zglobovi pokretniji, pluća i srce ostvaruju svoj osnovni ritam i dinemiku pokreta........u ležećem položaju je i geometrija sfere u kojoj se tijelo bolesnika doista kružnica u kojoj vlada harmonija. Kada si zamislim Leonardove skice vitruvijevog čovjeka tada si uistinu mogu i zamisliti taj sklad koji je onda spreman za primanje svih vanjskih poticaja.......:-)))
 • 31.12.2008. 10:27h

  Član vajranMerlin3 ne razumijem se ni ja previše. nadam se da će nam anto odgovoriti zašto baš 60 minuta i zašto baš ležeći i tko to meditira. zanimalo bi me...
 • 31.12.2008. 13:11h

  Član antopejicMerlin1

  za vajrana

  Dospodine Vajran ja neznam koju metodu radite pa vam moja metoda ne pase ovu metodu treba probati i uvjeriti se u moc ove metode.Davam odma kazem da je ova metoda evropski priznata idokazano da je veliki uspjeh.Ja mislim da vam je Dinaja dala dosta odgovora na vasa pitanja.Sta za vas znaci obican bioenergeticar.Svi primamo kosmicku energiju bez nje nemoze nista opstati na zemlji ni u zemlji ni u vodi ni u gori, ali ima osoba koje su bozi kanal imogu da prenesu drugim osobama. Neznam sto vam smeta sto tretman traje 60 minuta toliko je potrebno osobi da primi dovoljnu kolicinu energije. Kad osoba sjedi nemoze se opustiti i nemoze se raditi sa cakrama. Meditiramo i ja i klient.Ako krace lezi onda nije celokupan tretman sve ima svoje pravilo toje kao kad bi pitali zasto jelo bez soli neslano. Ova metoda je za mnoge nepoznata. MENI BI BILO DRAGO DA SE NEKAD sastanemo svi oni kji rade sa bioenergijom ne bitno koja metoda u lezecem ili sjedecem ili stojecem sve su metode dobre koje pomazu NETREBA NIKOGA NIRI NICIJU METODU POCENJIVATI ZELIM SVIMA MAGICUSOVIM CLANOVIMA I ONIMA KOJI NISU CLANOVI SRETNE BLAGDANE I SVE NAJ BOLJE U ZIVOTU ONO STO COVJEK MOZE SEBI POZELITI BICE JOS PISANO O MOJOJ METODI POZDRAV DIPLOMIRANI BIOENERGETICARI I SA 2 CERTIFIKATA
 • 31.12.2008. 13:15h

  Član magicusMerlin14 Dragi Anto dobrodošao i kao aktivni autor magicusa... i u naše ime hvala na pomoći dinajinom suprugu i Cvrčku 26...djela imaju veću težinu od riječi....makar i s njima trebamo brižno postupati ... Tvoja vjera i uvjerenje su ono što te nosi i što živiš....vjeran sebi...bez obzira što netko mislio...ali ljepota života jest u jedinstvu različitosti...koja može biti nepresušni izvor radosti življenja...ako dozvolimo da su drugi različiti od nas....i da naša istina nije nužno i istina drugih... Još jednom HVALA!
 • 31.12.2008. 13:33h

  Član dinajaMerlin2 dragi Anto još jednom od srca srcu, srcemsrcu, hvala vam da postojite.. iskreno rečeno ne razumijem, i još uvijek neznam na koji način usmjeravate vašu ljubav i kanalizirate kozmičku energiju, ali zahvalna sam vam i sretna kličem HVALA VAM DA STE UŠLI U OVAJ SVIJET DOBRIH LJUDI.... DRAGIANTO HVALA VAM U MOJE IME I U IME ČOVJEKA KOJI MI ŽIVOT ZNAČI..........SRETNU NOVU GODINU VAM ŽELIM DRAGI ČOVJEČE VAMA KOJI STE ODGOVORILI NA MOJU MOLBU...NAžALOST IMA NEKIH KOJI SU ODBILI moju molbu za POMOĆ NA DALJINU, iako ti neki nekim na ovom portalu objavljenim tekstovima, o njoj pišu, TI NEKI KOJI INAČE VRIJEĐAJU I NE PODNOSE KRITIKU, su me POSLALI ME NA DRUGE ADRESE........eto to je šarlatanizam koji šteti glasu DOBRIH BIOENERGETČARA.........nažalost postoje oni koji pišu i pričaju bez djelovanja, ali ima ih koji se javljaju bez busanja u prsa, ali s puno djelovanja....ANTO PEJIĆ DJELUJE................ i TO DJELUJE EFIKASNO.........ANTO PEJIĆ ima, iako neznam i nerazmijem puteve kozmičke energije, puta ka i sposobnost usmjeravanja te čudesne energije.........ANTO........ od srca srcu, srcem srcu.............dragi Anto HVALA VAM ....!!!!!!!!! :-)))
 • 31.12.2008. 13:34h

  Član vajranMerlin3 nitko anto ništa ne podcjenjuje. samo što se ne mogu oteti uvjerenju da si ti bolji od metode... i onog što ona propisuje. ja sam nekada davno inače imao podosta certifikata i završeno trogodišnje školovanje u jednom institutu za obuku pranoterapeuta u italiji. a onda sam sve to bacio... i uvjerenja i diplome i sve... propisivali su oni i minute i položaje i stavove. ali nema do osjećaja. tako nekako po meni stoje stvari kada su energije u pitanju. i priznajem da me malo, ali sasvim malo zasmeta kada netko ispred sebe gura metode. a imam i razloge zašto je to tako... i ostajem pri tome da si ti metoda.
 • 31.12.2008. 13:43h

  Član vajranMerlin3 ..eto i danaja otprilike isto opiše. shvati ti to kako hoćeš... ali živo mi se fućka za tvoja dva certifikata i diplome. i drugi ih imaju. mada nisu diplomirali... i ako jesu, to je sasvim bez veze. ali mi je izuzetno drago kada postoji rezultat. TVOJ...
 • 31.12.2008. 14:03h

  Član vajranMerlin3 kakvih 60 minuta i ležeći položaj... možeš soliti i iz sjedećeg položaja i to za trideset minuta...
 • 31.12.2008. 18:03h

  Član gemini1Merlin1 Anto svaka čast. Svatko radi kako mu najbolje odgovara i kako je naučio.
 • 01.01.2009. 12:17h

  Član antopejicMerlin1

  VAJRAN

  Gospodine vajranu ja neznam sto ste vi toliko protiv mene i moje metode i protv lezeceg polozaja i protiv 60 minuta. JA RADIM TAKO a vi radite ako hocete i u letecem TOJE VASE. STO se tice uspjeha culiste od Dinaje a vih dana cu iznijeti neke slucajeve gde postoje i medicinski dokazi imnogo drugi dokazi. Akose vama fucka izgleda da to naj bolje znate.PA to ostajes tvoj problem.OCE oprostimu jer nezna sta prica AMEN. Punotebi pozdrava ipuno pameti i razumjevanja zdravlja i ljubavi i ti da pomognes puno osoba da se rese svojih muka i problema i bolesti pozdrav.
 • 01.01.2009. 12:50h

  Član vajranMerlin3 ...da.... hvala na odgovoru anto. jasno mi je. sve najbolje u novoj... puno sreće u sakupljanju i prezentaciji medicinskih dokaza, propagiranju metode, isticanju uspjeha i svemu što te veseli... bog te blagoslovio.

SADRŽAJ UPISAO

Član antopejicMerlin1 Dodaj ili oduzmi Merlina

Smatrate člana antopejic dobrim članom portala? Nagradite ga Merlinom.

IZDVOJENO

Vitamin C

🔝

IZDVOJENO

Najnoviji članci

🔝
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

RUJAN...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član iridairida

  hvala da si nam javio!

  20.09.2019. 20:52h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  Hm...knjiga.

  20.09.2019. 20:45h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  Knjiha je stigla.Veliko Vam HVALA.

  20.09.2019. 20:33h
 • Član mkrmarmkrmar

  19.9.2019

  19.09.2019. 21:57h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro veče!

  19.09.2019. 21:41h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  Knjiga još nije stigla. Sutra ću pokuišati saznati gdje je zapelo.

  19.09.2019. 21:22h
 • Član iridairida

  yahoo, je li stigla knjiga?

  18.09.2019. 20:11h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info