Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član irida

Upisao:

irida

OBJAVLJENO:

PROČITANO

551

PUTA

OD 14.01.2018.

2000 g. poslije KRISTA III

Mišljenja smo da su Vaši problemi započeli onog trenutka kada ste se, zajedno sa suprugom, našli kod "jedne žene koja je gledala u karte". Iz Vašeg pisma može se nabrojiti šest vračeva koje ste do danas posjetili. Na žalost, bioenergetičari su također prerušeni vračevi. Ne potvrđuje li to i onaj bioenergetičar koji traži da mu ostavite svoju fotografiju kao i Romkinja koja traži Vaš autogram. I fotografija i autogram, jednako kao i komadići nečije odjeće, kose, noktiju, krvi i sl., služe, prije svega, kao tranziti u obavljanju različitih magijskih radnji.

VODENJAKU USUSRET...

PISMO ČITATELJICE I ODGOVOR NA NJEGA

SVE JE POČELO S GLEDANJEM U KARTE...

Piše: JOSIP BLAŽEVIĆ

preuzeto sa: http://ver.hr/arhiv/index.html

v3str18.jpg (20863 bytes)Pišem u nadi da ćete mi pomoći. Moji problemi su počeli prije 16 godina, kada me muž odveo kod jedne žene koja je gledala u karte, koja mi je rekla da ću loše završiti, te mi dala neki šećer da ga pojedem i čaj od matičnjaka. Poslije više nisam mislila na to i bilo mi je relativno dobro. Tako je bilo do prije četiri godine. Tada sam se posvađala s mužem i u očaju sam se izjadala jednoj ženi - Romkinji. Ona mi je rekla da na papir napišem svoje ime i da će mi pomoći. Kad sam se vratila kući (nakon dva sata) osjetila sam kao da sam poludjela. Sve sam vidjela iskrivljeno, nešto je po meni strujalo i hodalo i tjeralo me na hodanje. Noćima nisam spavala. U budnom stanju prikazivale su mi se mrtvačke glave, lubanje, nakaze ružnog lica - kao iz pakla. Završila sam na psihijatriji, gdje mi nije bilo ništa bolje.

Poslije toga obratili smo se jednom bioenergetičaru, koji je obećao da će pomoći preko slike. On je rekao da su to demoni, a i sama sam tako osjećala. Osjećala sam da u meni nešto skuplja snagu; bacalo bi me na pod. U očaju sam rezala vene na rukama i opet sam završila na psihijatriji. Tada sam se javila svećeniku, ali kod njega nisam naišla na razumijevanje. Javila sam se i drugom svećeniku u istom gradu. On mi je očitao nešto protiv bolesti.

U to vrijeme nisam pila ništa za smirenje živaca i bila sam psihički zdrava. Poslije toga otišla sam s mužem kod jednog čovjeka, koji mi je rekao da mi je ona Romkinja napravila zlo i da imam sedam demona u sebi. On mi je rekao da trebam dnevno moliti 70 "Očenaša" i "Zdravomarija", što sam ja i radila. Molila sam i bilo mi je malo bolje, ali nakon nekoliko dana moje stanje se opet pogoršalo. Čula sam glasove kako me zovu; počelo mi je jako zujati u glavi. I opet smo se javili jednom bioenergetičaru. Opet sam u budnom stanju vidjela ružne slike, vampire, lubanje, strujanje po tijelu. A taj je bioenergetičar bio prijatelj od jednog čovjeka kojeg je muž s njim upoznao. Tada sam imala sve to što sam navela i nadljudske bolove u zubima, tako da sam morala zdravi zub izvaditi. Potom sam počela piti tablete za umirenje živaca koje i danas pijem.

Htjela sam umrijeti i popila sam puno tableta, te završila u bolnici. Tada više nisam išla ni kod jednog bioenergetičara, nego sam počela moliti Gospinu krunicu. Prošle godine redovito sam počela ići u crkvu. Ali kako sam molila krunicu, bilo mi je jako loše, tako da sam više puta prekidala i opet počinjala moliti. Na Pepelnicu i na blagdan sv. Blaža bilo mi je loše. Ispod prozora od kuće nalazila sam razne zamotuljke od crne svile s dlakama. Poslije sam opet bila kod bioenergetičara, jer mi nitko ne pomaže, a meni je sve gore.

Pročitavši članak u vašem listu dobila sam nadu da mi možete pomoći, jer, nakon svih nevolja, nadam se Božjem blagoslovu. U crkvu idem kad god mogu. Majka sam troje djece i 36 mi je godina. Molim vas da mi pomognete da se riješim zla. Ovo pismo mi je pomogao sastaviti suprug. Hvala.

Gordana

Cijenjena gospođo Gordana!

Mišljenja smo da su Vaši problemi započeli onog trenutka kada ste se, zajedno sa suprugom, našli kod "jedne žene koja je gledala u karte". Iz Vašeg pisma može se nabrojiti šest vračeva koje ste do danas posjetili. Na žalost, bioenergetičari su također prerušeni vračevi. Ne potvrđuje li to i onaj bioenergetičar koji traži da mu ostavite svoju fotografiju kao i Romkinja koja traži Vaš autogram. I fotografija i autogram, jednako kao i komadići nečije odjeće, kose, noktiju, krvi i sl., služe, prije svega, kao tranziti u obavljanju različitih magijskih radnji.

Kažete kako Vam je ta žena (pro)rekla da ćete "loše završiti", te da Vam je "Romkinja zlo napravila". U Vašem slučaju nemojte tražiti uzrok zla u nekoj drugoj osobi, osim u samoj sebi. Jer, da ste prije polaska "ženi koja gleda u karte" (po)gledali u Bibliju i sami biste vidjeli da Vas zapravo sam posjet k vračarima udaljava od "izobilja života" što ga je u Isusu Bog objavio. Odlazak k njima gubitak je "istinskog ili vječnog života", odbacivanje objavljene vjere, te stavljanje na istu razinu Boga i stvorene zbiljnosti, pa one postaju idoli i lažni bogovi (usp. "Pomirenje i pokora", I, 17). To je odvraćanje od živoga Boga i stupanje u predio smrti. Odlazak k njima Bog je najstrože sankcionirao: "Ako se tko obrati na zazivače duhova i vračare... ja ću se okrenuti protiv takva čovjeka." (Lev 20, 6) Postoji li zlo veće od ovoga?!

Posjeti vračevima ne ostaju bez posljedica. Samo je pitanje vremena. Prava narav "Sila" kojima se vračevi služe prepoznatljiva je tek po posljedicama: nesanice, noćne more, monstruozne vizije i u budnom stanju, glasovi nepoznatog podrijetla, hladni dodiri i žmarci po tijelu, suicidalni porivi (rezanje vena, trovanje tabletama)... "Po plodovima ćete ih njihovim prepoznati", rekao je Isus. Iza njih se skriva Sotona, "čovjekoubojica od početka" (Iv 8, 44), za kojega sv. Pavao kaže: "Protivnik vaš, đavao, kao ričući lav obilazi, tražeći koga da proždre.", te dodaje: "Oprite mu se čvrsti u vjeri." (1 Pt 5, 8-9). Čvrsta vjera u Boga, te neopozivo odreknuće od sotone i svih njegovih službenika, jedini su put u slobodu.

To što Vam neki svećenici nisu pružili pomoć, posljedica je njihove neupućenosti u problem, jer se demonologija više ne studira na fakultetima, nego fakultativno. Već se Hošea tužio da narod propada, jer svećenicima nedostaje znanja (usp. Hoš 4, 6). Dakle, da bi se nekom pomoglo, potrebno je najprije znanje s tog područja, a onda i snaga za oslobađanje od tih bolesti, a nju je Crkva dobila od Krista. Isus Krist je jedini osloboditelj. U njegovo ime sv. Pavao u Filipima istjeruje vračarskog duha iz djevojke (usp. Dj 16, 18). Isus je i danas djelatno živ u svojoj Crkvi i oslobađa.

Činjenica da osjećate otpor pri molitvi i blagoslovima, te da ste nalazili čudne "zamotuljke" (obično su skriveni ispod praga, vrata, prozora, ili u jastuku), sve to praćeno nemoću psihijatrije da Vam pomogne, pokazatelj je da se najvjerojatnije radi o spomenutim silama, koje se otklanjaju jedino silom Božjom. Stoga Vam, u svrhu oslobađanja, preporučamo sljedeće:

- Prije svega, ne klonite duhom. Čitajte Bibliju i njegujte nutarnju radost, koja svoj izvor ima u molitvi.

- Neka pohađanje svete mise, koje ste počeli prakticirati tek prošle godine, ne bude prepušteno uobičajenoj isprici "kad god mogu", nego obvezno svake nedjelje, a preporučamo i češće. Na svakoj svetoj misi pričest je najvažnija, jer u hostiji primamo živoga Boga, koji je jači od svakoga zla.

- Pronađene "zamotuljke", koji predstavljaju klasične primjere tzv. "uroka", poškropite blagoslovljenom vodom i, uz molitvu, spalite na vatri negdje na otvorenom, ili ih bacite u rijeku. Ruke operite blagoslovljenom vodom. Kuću često škropite.

- No, prije svega toga, Vama i Vašem suprugu potrebna je temeljita ispovijed i odreknuće od svih vračeva i okultnih praksi, a potom molitve otklinjanja, a eventualno i oslobađanja. Ako više godina osjećate težinu i tegobe s želucem, a medicina se pokazala nemoćnom, neizostavno se obratite Vama najdostupnijem katoličkom egzorcistu.

Kad zaživi Vaše prijateljstvo s Bogom, doživjet ćete i potpuno oslobođenje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozivamo sve čitatelje da svoja (ne)iskustva, informacije, zapažanja, materijale… vezane uz duhovnosti Novog doba (sekte, alternativce…) dostave na adresu našeg Uredništva, s naznakom: Za rubriku "Vodenjaku ususret...", ili da nam pišu na našu e-mail adresu: veritas@ver.hr. Unaprijed zahvaljujemo za suradnju!

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

2000 g. poslije KRISTA II 2000 g. poslije KRISTA IV