Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član rea

Upisao:

rea

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1509

PUTA

OD 14.01.2018.

Isus I Plejadanci

            Isus I Plejadanci
Kada su Drako poremetili planove na Bliskom istoku, deformirali Hebreje u Židove koji su u potpunosti slijedili Drako religijski obrazac, Plejadanci su pokušali povratiti preostale pripadnike ljudske rase od Drako utjecaja. To se zbilo kroz inkarnaciju Isusa, koji se zapravo zvao Emmanuel, ili Jmmanuel, što u prijevodu znači 'onaj sa božanskim znanjem'. To se ime sačuvalo u grčkom nazivu Kirie Eleison.

* Kao prvo, želio bih se malo osvrnuti na novogodišnje čestitke! Hvala svima na lijepim željama, ali, nažalost, gotovo je sarkastično poželjeti nekome sretnu Novu godinu u okolnostima u kojima se nalazimo (nemojte me krivo shvatiti)! Sreća ne ovisi o međusobnim željama i čestitkama sve dok nam (izmeđuostaloga) na Staru godinu iznad glave preletavaju avioni koji iza sebe ostavljaju debeli trag kemijskih supstanci (chemtrails) sa namjerom da siju bolest i zadržavaju čovječanstvo u stanju niske svijesti!
Međutim, čini se da ipak ima nade! Naime, nedavno je na hrvatski jezik prevedena knjiga koju bi svaki posjetitelj ovog bloga trebao pročitati ako želi shvatiti gdje se nalazi i u kakvom svijetu živi!
Knjiga se zove Najveća Tajna (The Biggest Secret), od Davida Ickea! Zanimljiva je činjenica da je ta knjiga u Srbiji zabranjena!(barem tako kažu) Cijena knjige je 190,00 kuna ako ju kupujete u knjižarama, a 150,00 kuna ako ju naručite internetom!(ne brinite, ne dobivam postotak za internet narudžbe:D!!)


** Zatim, htio bih malo prokomentirati svoj prethodni post 'Tko je bio Isus?'. Taj post je nastao neovisno o drugim izvorima koji govore o toj temi i kao posljedica mojih logičkih promišljanja i zaključaka donesenih na temelju saznanja o reptilijanskoj zavjeri. Međutim, nakon što sam napisao post, pročitao sam djelove knjige 'Istorija Galaksije' koji su mi prije pisanja posta bili oštećeni (knjiga je bila u pdf. formatu). Ono što je fascinantno je to kako se, gotovo u dlaku, moji zaključci poklapaju sa informacijama koje sam pronašao u toj knjizi! Vidim da je mnogima ova tema možda 'gorka' ili 'nevjerojatna' jer ih lišava iluzije koja im je bila nametnuta. Međutim, ovo nije post koji 'umanjuje' Isusovu misiju zato što je on Plejadanac (kao što su neki zaključili), nego upravo suprotno, onaj koji Isusa i cijeli taj folklor stovren oko njega prikazuje u jednom novom svjetlu, mnogo jasnije i mnogo racionalnije od 'Novozavjetnih obmana'!

Istorija Galaksije:
'Plejadanci potiču sa sazvježđa Plejada, a zovu ih još i Nordijci jer su plavokosi, visoki 1,8 metara žene i do 2 metra muškarci. Imaju plavu ili smeđu kosu, često nose brade, imaju zelene ili plave oči, malo 'azijatski' iskošene, resice na ušima malo duže (još nešto je vrlo važno u njihovom opisu, imaju nos koji se ravno spušta s čela, dakle, nemaju udubinu između čela i nosa kao mi) žive oko 800 godina. Oni su samo jedna od 16 grupa koliko ih ima na Plejadama, koje se sastoje od 7 zvijezda i 15 planeta. Najbolje su sačuvali svoju Liransku genetiku. Vrlo su duhovni, pomažu širenje budističkog učenja. Posjeduju sve duhovne moći: teleportacije, transformacije materije, i drugo. Imaju baze na nekoliko mjesta u svijetu, a najveće na Tibetu i Južnom polu. Također imaju bazu na Europi, Jupiterovom satelitu. Svojim prisustvom zrače ogromnu energiju.
Plejade su 'mali' zvjezdani oblak koji se na sjevernom nebu vidi tijekom zimskih mjeseci. Postoji sedam zvijezda (šest ih je vidljivo golim okom): Atlas, Alcoyne, Merope, Electra, Maya, Taygeta. Našem sunčevom sustavu potrebno je 25.827,5 godina da jednom rotira oko Plejada. (Velika Keopsova piramida u Gizi: dijagonale na bazi piramide iznose 12.913, 75 piramidalnih inča. Pomnožimo li ih s dva, dobivamo točno 25.827,5). Zvjezdani sastav Plejada ima preko 2.300 individualnih zvijezda.

Domovina Plejadanaca je oko sistema Taygeta, udaljenog 500 svjetlosnih godina od Zemlje. Njihova populacija iznosi oko 127 milijardi. Plejadanci su sudjelovali u stvaranju čovjeka od samog početka. Oni su ti 'bogovi' po čijem smo liku stvoreni. Kada su Drako poremetili planove na Bliskom istoku, deformirali Hebreje u Židove koji su u potpunosti slijedili Drako religijski obrazac, Plejadanci su pokušali povratiti preostale pripadnike ljudske rase od Drako utjecaja. To se zbilo kroz inkarnaciju Isusa, koji se zapravo zvao Emmanuel, ili Jmmanuel, što u prijevodu znači 'onaj sa božanskim znanjem'. To se ime sačuvalo u grčkom nazivu Kirie Eleison. Rođen je 20. ožujka 6. godine prije Krista (!!) oko 13 sati u Betlehemu. Njegov otac sa 'nebesa' je sa Plejada i zvao se Rasiel. Zato je Isus imao riđe-smeđu kosu i plave oči kao i duhovne moći koje su karakteristične za sve Plejadance. To je razlog zašto je Židove nazivao (hibridnim) potomcima Drako-đavola i slugama đavoljim.(Ivan, 8:44) i ovi su ga zato zajedno sa Drako-rimljanima razapeli. Njegov pokušaj da genetski pročisti i sačuva ljudsku rasu od Drako utjecaja i hibridnih manipulacija sačuvan je kroz njegovo stalno naglašavanje da je on 'Sin Čovječji' što znači čisto ljudskog porijekla, za razliku od hibrida.

To je poništeno falsifikatom da treba jesti njegovo tijelo (Ivan, 6: 48-58). To su kasnije u Rimu falsificirali priređivači današnje verzije Novog Zavjeta, familija Piso, pa je od Kristove poruke da treba sačuvati genetsku autentičnost čovjekovu, postala kanibalistička Drako liturgija koja se danas zove 'PRIČEST'. Isus nikada nije rekao da treba bukvalno jesti njegovo tijelo i piti njegovu krv. To su podmetnuli falsifikatori Evanđelja u skladu sa svojom reptoidnom praksom, da bi ljudi prihvatili kanibalizam kao normalnu 'Božju zapovijed'. Tako su reptoidi podmetnuli svoju praksu proždiranja krvi i tkiva kao osnovni ritual crkve, kao 'svetu tajnu pričešća' da bi preuzeli kršćanstvo pod svoje vodstvo. Ipak je u Novom Zavjetu sačuvano nekoliko autentičnih Kristovih rečenica koje odražavaju vječnu duhovnu i božansku istinu. U Tominom evanđelju je sačuvano daleko više njegovih pravih poruka, pa je zato ono postalo 'heretičko'. Drako Iluminati su u Rimu od nekih grupica koje su pokušale slijediti Kristov pokret, i od falsificiranih tekstova napravili religiju, Kršćansku crvku. To je bilo na silu, na prvom saboru pod carem Konstantinom, koji je bio sljedbenik Mitrinog Drako-kulta. Pod prijetnjom mačem svi su se morali složiti i prihvatiti Konstantinov edikt. Tako je bilo i na drugom i trećem saboru. Tko se ne bi složio, bio bi ubijen, ali svi su se dobro slagali jer tu kršćana nije ni bilo.
Ako se nekom 'iskrenom kršćaninu' od ove priče ogadilo pričešće, kao dokaz realnosti ovoga može mu poslužiti činjenica da u 2000 godina Kršćanstva u crkvenim učenjima nije bilo ni traga od Boga ni od Isusa, već samo crkvenih laži, dikature i more krvi svuda u svijetu, omiljene hrane Drakoa. Osim toga, jesti nečije tijelo i piti nečiju krv, ma kako simbolično to bilo, i s ma kakvim 'božanskim' predznakom, nije ništa drugo nego kanibalizam.
Isus je u periodu od 14 do 29 godine viđen najprije u Egiptu gdje je obučavan u Velikoj piramidi (koja je oduvijek služila kao centar za obuku, kozmološki opservatorij, i 'zvjezdana vrata' (ne asocira li vas ovo odmah na film Stargate čija se radnja odvijala u piramidi?) za komunikaciju i teleportaciju sa matičnim sazvježđima – otuda onoliko neobičnih oblika u unutrašnjosti piramide, rupe i žljebovi koji su sami po sebi apsurdni u odnosu na uložen trud oko gradnje i očigledno su bili namjenjeni uređajima kojih danas nema).

Zatim je boravio na letjelicama Galaktičke Federacije (Ivan, 6:38 'Jer ne siđoh s neba da vršim svoju volju, nego volju onoga koji me posla.', Ivan, 7:34 'Tražit ćete me, a nećete me naći. Gdje budem ja, vi ne možete doći.', Ivan, 8:23 'Vi ste od ovoga svijeta, ja sam od neba. Vi ste ovosvjetski, ja nisam ovosvjetski.', Ivan, 14:2-4 'U kući Oca moga ima mnogo stanova. Kad ne bi bilo tako, zar bih vam rekao: 'Idem da vam pripravim mjesto!' Kad odem te vam pripravim mjesto, vratit ću se da vas uzmem k sebi i da vi budete gdje sam ja. Tamo kamo ja idem već znate put.') i jedno vrijeme u Indiji. Razapet je drogiran, da ne bi osjećao bolove. Skinut je sa grede na kojoj je raspet poslije 6 sati, iako se na njoj umiralo danima i prenijet je u pećinu koja je imala dva ulaza. Tu je liječen dva dana a zatim odveden u Damask, a odatle zajedno s majkom mu Marijom i bratom Jakovom i apostolom Tomom za Indiju, u Kašmir na Himalaje gdje Plejadanci imaju bazu. Tu je živio do svoje 117 godine i sahranjen. I danas mu se zna grob koji čuva i održava jedna židovska obitelj. Viđen je i poslije fizičke smrti; dakle, ipak je uskrsnuo. To je za Plejadance prirodan proces.'

Zanimljivo, u jednom dokumentarcu o Indiji koji sam gledao prije nekoliko godina, spominje se kao kuriozitet to što su stanovnici Kašmira čvrsto tvrdili da je tu pokopan Isus. Pokazali su i grob.
Shvaćate li sada, nakon ovog pročitanog teksta, koliko su nas uspjeli isprogramirati da svijet doživljavamo na način na koji to njima odgovara? Ovo je zavjera kolosalnih razmjera! Ovo dovodi u pitanje same temelje onoga u što vjerujemo kao društvo. Ono što mi mislimo da znamo je tek vrh ledene sante! Mi smo zapravo u povojima što se tiče shvaćanja realnosti koja nas okružuje. Ovo govorim i iz vlastitog iskustva. Iako nikada nisam mogao 'popušiti' sve ono što su mi govorili o toj crvki i o kršćanstvu, kao primjerice, njihovo objašnjenje zašto su izbacili gnostička evanđelja i proglasili ih 'herezom', u najmanju ruku to mi je bilo nelogično i čudno, i općenito, Isusove riječi su mi bile nerazumljive i nejasne u različitim situacijama, a posebno popovsko 'tumačenje' tih riječi, nešto mi je mirisalo na prijevaru, ali nikada nisam mogao ni slutiti da to ide toliko duboko!

Zamislite samo, uspjeli su nam podvaliti tu 'svetu pričest' (koja je zdravorazumski gledano apsolutna idiotarija) kao 'temelj 'NAŠE' vjere', a radi se o preslici njihovih krvavih rituala! Strašno. Fascinantno je kako su sve ono što je zapravo istina uspjeli sakriti u mit kako bi ljudi mislili da su to priče za djecu. Zar vam sada, nakon što ste ovo pročitali ne sjeda malo bolje cijela ona priča o borbi Anđela i Demona? Ja sam prije smatrao da su anđeli i demoni tek crkvene izmišljotine na temelju kojih ona opravdava svoje postojanje (u smislu, anđeli su 'good guys' a demoni i vragovi su 'bad guys' i zato treba postojati crkva da bi nas zaštitila od njih). A sada tek shvaćam da su anđeli zapravo 'humanoidna izvanzemaljska bića' a vragovi 'reptilijanska izvanzemaljska bića' i da ništa od ove bajke nije istina, da se cijela naša povijest ogleda u jednom širokom, intergalaktičkom kontekstu i da smo mi tek jedan eksperiment. (Izvorno, bilo je zamišljeno da Zemlja postane jedan intergalaktički centar razmjene zbog svoje ljepote i posebnosti, sa jednom novom ljudskom rasom koja bi ostvarila najveće potencijale svih prethodnih izvanzemaljskih rasa).

Mislim, općenito, pogledajte samo koliko su nas uspjeli hipnotizirati da nakon dvije tisuće godina,usprkos razvitku tehnologije, još uvijek 'ne možemo' povjerovati da nismo sami u Svemiru koji buja životom, koji je pun inteligentnih i duhovno naprednih bića!! Sama logika nas navodi na to 'nismo sami', uzimajući u obzir veličinu samo ovog našeg Sunčevog sustava, a kamoli tek naše galaksije ili štoviše, na tisuće i tisuće drugih galaksija. Kakav bi to bio gubitak materije kada bismo samo mi bili jedini životni oblici! Čemu onda sve to? Kad malo bolje razmislim, u tom kontekstu je sve ovo što mi kao društvo radimo i čemu težimo besmisleno i smiješno! Zapanjujuće. Pogledajte što mi smatramo modelom uspjeha i dosegom: zaposliti se u dobroj firmi, biti ugledan i uzorit građanin, raditi, imati puno love, oženiti se, imati djecu i umrijeti a da pritom nikada ne saznamo ništa o svojoj pravoj prirodi, duhovnoj!! I koji je smisao u svemu tome?

Nije ni čudo da većini ljudi život predstavlja muku i besmisao! Još ako na sve to dodamo činjenicu da ih Reptilijanci konstantno muče ratovima, siromaštvom, kreditima i bolestima, stvarno, ovaj život se čini kao potpuni promašaj. A s druge strane, postoji toliko mnogo toga što još nismo otkrili, toliko stvari o kojima smo mogli samo maštati (i gledati u 'Star Trek-u' :D) a koje su zapravo realnost u Svemiru. Što je sa pojmovima koji još uvijek pripadaju 'znanstvenoj fantastici'? (izmislili su dobar naziv). Što je sa paralelnim svemirima, sa istovremenim postojanjem osobe u više dimenzija, sa putovanjem kroz vrijeme, sa istraživanjem Svemira, tehnologijom putovanja koja premašuje brzinu svjetlosti, sa dugovječnošću, sa trajnim izostankom bolesti i neimaštine, da nabrojim samo neke?

To su sve prirodni zakoni Svemira, ali mi smo ti kojima je znanje o svemu tome oduzeto i koji smatramo da je to 'nemoguće'! Zastrašujuća je i sama pomisao na to koliko još toga imamo za naučiti o životu, koliko malo znamo o bilo čemu!
Ima jedna savršena izjava koja oslikava stanje u kojem se danas nalazimo gledajući globalno. Ona kaže: 'Kad se lijepo upakirana gomila laži uspije prodati narodnim masama polako i sistematski tokom nekoliko tisuća godina - onda se istina smatra totalnom besmislicom, a onaj tko ju propovijeda - totalnim luđakom'
J. Dresden

http://novavizija.blog.hr/arhiva-2007-01.html#1621946649

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

VELJAČA...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  16.02.2020. 12:18h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobar dan svma !

  16.02.2020. 12:17h
 • Član bglavacbglavac

  Nedjelja, predivan dan, neka vam je radostan. LP

  16.02.2020. 08:31h
 • Član vanessavanessa

  ♥ ☕️Lp ♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️

  15.02.2020. 15:39h
 • Član bglavacbglavac

  Drago nam je da si tu. Lp

  12.02.2020. 09:02h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  ☕️♥♫♥ ☕️♥

  12.02.2020. 08:34h
 • Član iridairida

  Mirjana*♥*

  04.02.2020. 13:10h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Tko Je Bio Isus?