Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

427

PUTA

OD 14.01.2018.

BOG KAŽE "IZABERI PONOVNO"

BOG KAŽE
Božja istina je da «Svi su izabrani, ali samo nekolicina izabire slušati!» Stoga vam Bog sada govori: «Izaberi ponovo!» Jer čak i ako ste pogrešno izabrali u prošlosti, to vam se ne zamjera dokle god u ovom trenutku vi «izaberete ponovo» i kažete: «Radi sebe i svoje kuće ja služim Gospoda!» J.D.Stone.

Bog kaže: “Izaberi ponovo!”

dr. Joshua David Stone 

 

Božja istina je da «Svi su izabrani, ali samo nekolicina izabire slušati!» Stoga vam Bog sada govori: «Izaberi ponovo!» Jer čak i ako ste pogrešno izabrali u prošlosti, to vam se ne zamjera dokle god u ovom trenutku vi «izaberete ponovo» i kažete: «Radi sebe i svoje kuće ja služim Gospoda!»

Nikada nemojte zaboraviti da je svetac grešnik koji nikada nije odustao! Čak su i uzašli majstori na višim planovima jednom bili grešnici. Zapamtite, Adam i Eva su prvi kušali plod s Drveta dobra i zla. Adam i Eva su bili Isus i Marija! To je također bila simbolika koja je predstavljala Adamove i Evine rase na svih pet kontinenata! Dakle svi uzašli majstori su bili izgubili milost! Svi su oni postali grešnici! Isus je imao 33 inkarnacije koje je morao proći kako bi se vratio u bivanje Krist! To je točno za sve majstore iz svih religija! Što im je omogućilo da uzađu je – iako su izgubili milost – oni su posjedovali mudrost da kažu: «Izaberi ponovo!» I mudro su izabrali, što ih je odvelo na putovanje od 3 000 milja natrag do Krista!  Nisu li Majstor Isus, Gospod Maitreja i Krist rekli Mariji Magdaleni nakon što je bila kamenovana što je bila prostitutka, «da joj je oprošteno, ali da ne griješi više!» U tom trenutku Marija Magdalena je «izabrala ponovo!» Taj novi izbor i nova odluka su je odveli do Krista!  

Univerzalni Um je izjavio kroz Edgara Caycea da je «Božja volja da niti jedna duša ne propadne!» Ako ne naučite svoje lekcije i ako nastavite grešnim putem ili putem idolopoklonstva i preljubništva prema Bogu u simboličkom smislu – Bog će vam uvijek dati drugu priliku da naučite svoje lekcije. Ako ne naučite samo ćete si stvoriti patnju. Nije Bog taj koji vas kažnjava. Vi ste ti koji kažnjavate sami sebe! Zbog toga što Bog ima univerzalne zakone na svakoj ravni postojanja. Kada mi kao Njegovi/ Njezini sinovi i kćeri ne slijedimo Njegove/ Njezine univerzalne zakone na duhovnoj, mentalnoj, emocionalnoj, energetskoj, fizičkoj ili društvenoj razini mi si stvaramo patnju. Na kraju je patnja tako velika da mi proživljavamo neku vrstu «tamne noći duše»..

Kada stvari postanu tako loše mi predajemo svoj lažni ponos i kada smo suočeni sa smrću to služi kao podsjetnik da «izaberemo ponovo!» U bilo kojem trenutku vi možete zakoračiti u Svjetlost. Kako su Isus, Gospod Maitreja i Krist rekli u jednoj od parabola Novoga zavjeta: «Izgubljeni sin ili kćer je uvijek dobrodošao kući!» Putovanje od 3 000 milja započinje s prvim korakom. Prvi korak je «izabrati ponovo»! Bez obzira koliko ste griješili u prošlosti, vaša prošlost je oproštena, dokle god oprostite i samome sebi. Postati grešnik koji nikada nije odustao od toga, moji voljeni čitatelji, je put od Adama do Krista!

Kako možemo razviti bliskiji odnos s Bogom?

Ustvari vi ne možete biti bliži Bogu nego što već jeste – jer vi ste onakvi kakvima vas je Bog stvorio. Vi ste inkarnacija Boga i Krista i ništa to ne može promijeniti. To je međutim nebeski ideal. Bliskost ljudi s Bogom također ovisi o stvarnome svijetu ili razini forme – što znači da premda ste bliskiji Bogu nego što možete biti upravo sada na razini nebeskog ideala, vi možete postati bliskiji Bogu na razini forme ili realizacije. Rečeno na drugi način, vi možete biti bliskiji Bogu u svojoj svijesti.

Sljedeće ključno pitanje je kako se to postiže? To se postiže kroz razmišljanje Božjih misli, stvaranje samo produhovljenih osjećaja i emocija, stvaranje samo Božje energije, manifestiranje samo Božjeg-Kristovog-Duha Svetog ponašanja, stvaranje savršenog zdravlja u vašem fizičkom tijelu, stvaranje ispravnih odnosa, svladavanje zemaljskih energija u služenju Boga, vidjeti Boga u svakome i svemu, slušati Boga na mnogostruke načine na koje vam On/ Ona govori, raditi duhovne-psihološke-zemaljske prakse na discipliniran način koji povećava vaše sebeostvarenje i bogoostvarenje, također kroz primjenjivanje vaše duhovne/ Kristove/ Budhine/ Krišnine/ Mojsijeve/ Muhamedove/ Moćne JA JESAM Prisutnosti/ transcendentalne/ Sveučilišta JA JESAM/ Božje svijesti na integriran i uravnotežen način, uključenjem u Sveučilište JA JESAM i proučavanjem njegovih nastavnih materijala, pohađanjem unutarnjeg plana Sveučilišta JA JESAM noću dok spavate i s vašim razdijeljenim sebstvima integriranih svjetlosnih tijela, primjenjivanjem Prisutnosti Božje svakog trenutka svoga života do svog najvišeg potencijala, dajući najbolje od sebe i dozvoljavajući sebi pogreške i nesavršenost, ali učeći iz svojih pogreški i zadobivajući mudrost iz njih.

Vi postajete bliskiji Bogu ne upadajući u iskušenja, prikladnim odgovaranjem na sve svoje duhovne testove i lekcije u životu, težeći uskrsnuću i uzašašću, služeći, zakoračivši u svoje duhovno vodstvo, manifestiranjem svoje duhovne misije i slagalice na Zemlji, opraštajući sebi i drugima njihove pogreške, ne prosuđujući, posjedujući sklonosti a ne vezanosti, učenjem transcendiranja dualnosti, zadobivanjem znanja i prakticiranjem i primjenjivanjem tog znanja tako da se pretvara u mudrost.

Vi postajete bliskiji Bogu stavljanjem Boga na prvo mjesto u svojem životu i otpuštanjem svih lažnih bogova i alternativnih ljubavnika u simboličkom smislu.

Vi postajete bliskiji Bogu postajući ispravan prema sebi i transcendirajući negativni ego.

Vi postajete bliskiji s Bogom kroz postajanje majstor svojeg života a ne žrtva. 

Vi postajete bliskiji Bogu kroz molitvu i meditaciju.

Vi postajete bliskiji Bogu kroz vježbanje kanaliziranja.

Vi postajete bliskiji Bogu kroz putovanje duše i bilokaciju.

Vi postajete bliskiji Bogu kroz traženje Boga i primjenjivanje onoga što propovijedate i radeći ono što govorite! Vi postajete bliskiji Bogu kroz razvijanje i profinjenje vaše svijesti i razvijanje ispravne duhovne psihologije.

Vi postajete bliskiji Bogu kroz transcendiranje ograničenog razmišljanja i kroz primjenjivanje razmišljanja iz svijesti prizme punog spektra!

Vi postajete bliskiji Bogu kroz rad s Božjim majstorima u formi uzašlih majstora, arhanđela i anđela, elohima, izvanzemaljaca Kristove svijesti i svih razina Duha koji sačinjavaju vašu božanskost.

Vi postajete bliskiji Bogu kroz održavanje svoga uma čvrsto u Svjetlosti.

Vi postajete bliskiji Bogu kroz usmjeravanje svoje pažnje na Boga, Krista, Duha Svetog i svoju Moćnu Ja Jesam Prisutnost.

Vi postajete bliskiji Bogu kroz traženje da budete prožeti s Duhom Svetim i slijeđenjem Kristovog modela!

Vi postajete bliskiji Bogu kroz slušanje svojeg Višeg Sebstva, a ne svog nižeg sebstva!

Vi postajete bliskiji Bogu radeći za Boga i djelujući kao Bog!

Vi postajete bliskiji Bogu kroz posvećivanje svojeg života veličanju Boga, a ne sebe!

Vi postajete bliskiji Bogu kroz svladavanje i integriranje sve tri razine i sve četiri lica Božja!

Vi postajete bliskiji Bogu kroz proučavanje svih različitih duhovnih sistema Božjih i svladavanjem svih njih, a ne samo na primjer vašeg sunčevog znaka ili zraka svoje monade i duše!

Vi postajete bliskiji Bogu kroz svladavanje, čišćenje, otvaranje i uravnoteženje vaših sedam čakri.

Vi postajete bliskiji Bogu kroz čišćenje sve svoje psihološke prtljage, što će ispolirati vašu svijest dozvoljavajući kundalini da se podigne kroz vaših sedam čakri do krunske!

Vi ćete postati bliskiji Bogu kroz zainteresiranost samo za Boga i Njegovo/ Njezino kraljevstvo, i tada će vam sve stvari biti nadodane!

Vi postajete bliskiji Bogu kroz primjenjivanje postojanosti uma i kroz razvijanje transcendentalne svijesti.

Vi postajete bliskiji Bogu kroz izvođenje duhovnih aktivacija i svjetlosnog rada.

Vi postajete bliskiji Bogu kroz jedenje dobre fizičke hrane i bivanjem fizički u dobroj kondiciji i izbacivanjem šećera, umjetnih stimulansa i lijekova bilo koje vrste.

Vi ostajete bliskiji Bogu kroz ispravno disanje i usklađivanjem sa svojim dahom!

Vi ostajete bliskiji Bogu kroz održavanje svoje vjere, povjerenja i strpljenja do smrti!

Vi ostajete bliskiji Bogu radeći u su-stvaranju s Bogom, Kristom, Duhom Svetim i s majstorima!

Vi ostajete bliskiji s Bogom kroz svladavanje svojeg uma i spoznajom da je um taj koji vodi do Krista, i da je um taj koji stvara vezanost i da um stvara oslobođenje!

Vi postajete bliskiji Bogu kroz prisjećanje sebe da vaše kraljevstvo nije od ovoga svijeta.

Vi postajete bliskiji Bogu kroz blagoslivljanje svega što se dogodi u životu i zahvaljujući Bogu na svim svojim duhovnim testovima i lekcijama.

 Ovo je dobar popis za početak i ako primjenjujete ove stvari bit će vam dano još više!

Kako postati replika Boga? 

Pa, ustvari svatko već jest replika Boga. Zbog toga što nas je Bog takvima stvorio. Mi smo razdijeljena sebstva svijesti Božje. Svaka osoba već je Krist. Svaka osoba već je Budha! Svaka osoba već je Vječno Sebstvo! Svaka osoba već je Moćna Ja Jesam Prisutnost! Svaka osoba već je inkarnacija Boga. Ne postoji ništa što biste na razini esencije trebali učiniti kako biste to postigli. Takvima vas je Bog stvorio! Vi ste već stvoreni na sliku i priliku Božju! Sve što je potrebno kako biste ušli u Kraljevstvo nebesko je «realizirati» to na razini forme! Stoga mi već jesmo replika Boga na razini esencije. Sada moramo postati replika Boga na razini forme također. Što to znači? To znači da morate učiniti sve svoje misli Božjim mislima, a ne mislima negativnog ega! To znači da sve svoje osjećaje i emocije učinite Božjim osjećajima i Božjim emocijama, a ne osjećajima i emocijama koje je stvorio negativni ego! To znači da svaka riječ koju izgovarate je Božja riječ, a ne riječ negativnog ega! To znači da svaki djelić energije koji stvarate je čista Božja energija, a ne zaprljana energija uma nižeg sebstva! To znači da je svaka akcija koju poduzmete Božja, Kristova, Duha Svetog akcija – a ne akcija bazirana na strahu i odvojenosti!

 Postati replika Boga znači primijeniti i demonstrirati svoje duhovne ideale i to što znate! Postati replika Boga znači postati utjelovljenje Krista, Višnua, Moćne Ja Jesam Prisutnosti, integriranog uzašlog majstora, Duha Svetog, Vječnog Sebstva, Budhe, Krišne i Boga na Zemlji! Biti replika Boga znači oblikovati svoju svijest na svakoj razini – duhovnoj, psihološkoj i zemaljskoj – u savršenu repliku Krista i Moćne JA JESAM Prisutnosti! To znači postati su-stvaratelj s Bogom, Kristom, Duhom Svetim i s uzašlim majstorima na unutarnjem planu, Arhanđelima, Anđelima, Elohimima i izvanzemaljcima Kristove svijesti! Gospod Maitreja se upravo složio da vam «Sveučilište JA JESAM pruža savršeni kalup Krista ili Moćne JA JESAM Prisutnosti da ga slijedite na lako razumljiv i praktičan način!»

Biti replika Boga znači posvetiti svoj život postajanju integrirani uzašli majstor ili JA JESAM majstor i također posvetiti svoj život najbolje što možete da postignete svoje uskrsnuće i uzašašće i služenju čovječanstva!

Biti replika Boga znači slijediti primjer svih velikih majstora i proroka iz svih velikih religija i duhovnih putova iz prošlosti! To znači nastaviti graditi na prošlosti i graditi prema novoj budućnosti unutar sebe i u svijetu! Biti replika Boga znači da najbolje što možete ostanete u duhovnoj/ Kristovoj/ Budhinoj/ Krišninoj/ Mojsijevoj/ Muhamedovoj/ Moćne JA JESAM Prisutnosti/ transcendentalnoj/ Sveučilišta JA JESAM/ Božjoj svijesti na integriran i uravnotežen način u svim načinima i u svim stvarima!  

Biti replika Boga, Krista i Duha Svetog znači postati Majstor i uzrok – naučiti razmišljati s umom koji je bio u Isusu Kristu i u svim majstorima i prorocima svih religija, uključujući Sveučilište JA JESAM. Također to znači živjeti nadahnutim životom prožetim s nadahnućem i Svetim Dahom Duha Svetog!

Kao zaključak, mi već jesmo replika Boga, a sada smo pripravnici bogovi u procesu postajanja replike Boga na razini forme također! Kroz slijeđenje puta inicijacija i uzašašća, kako je to iznijela inkarnacija grupe avatara Sveučilišta JA JESAM dan vam je s milošću Boga, Krista i Duha Svetog božanski kalup i model brze pruge da postignete taj cilj u ovom životu! Neka bude zapisano! Neka bude učinjeno! Amen!

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

VELJAČA...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  16.02.2020. 12:18h
 • Član mkrmarmkrmar

  Dobar dan svma !

  16.02.2020. 12:17h
 • Član bglavacbglavac

  Nedjelja, predivan dan, neka vam je radostan. LP

  16.02.2020. 08:31h
 • Član vanessavanessa

  ♥ ☕️Lp ♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️♥ ☕️

  15.02.2020. 15:39h
 • Član bglavacbglavac

  Drago nam je da si tu. Lp

  12.02.2020. 09:02h
 • Član www.yahoo.comwww.yahoo.com

  ☕️♥♫♥ ☕️♥

  12.02.2020. 08:34h
 • Član iridairida

  Mirjana*♥*

  04.02.2020. 13:10h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

KOZMIČKI KRIST: Sai Babin život i učenje III