Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

920

PUTA

OD 14.01.2018.

KOZMIČKI KRIST: Život odraslog Sai Babe II

KOZMIČKI KRIST: Život odraslog Sai Babe II
U ranim odraslim godinama Sai Baba je često napuštao svoje tijelo kada su poklonici širom svijeta tražili njegovu pomoć. Njegovi poklonici su se brinuli za njegovo fizičko tijelo kada se to događalo. Jedne večeri napustio je svoje tijelo, a poklonici su položili njegovo tijelo na krevet. Sasvim iznenada njegovo tijelo je počelo levitirati po zraku i lebdjeti po sobi. Sveti prah je obilno počeo curiti iz njegovih stopala. Poklonici su čuli kako mrmlja «Maharashi je kod mojih lotosnih stoapala». Nakon nekog vremena se spustio i prizemljio na krevet. Sljedećeg dana je u ašram stigla poruka da je «Ramana Maharshi», bogoostvareni indijski svetac, umro prethodne noći u 21 sat, upravo u trenutku kada je Sai Baba levitirao.

Život odraslog Sai Babe

 

U ranim odraslim godinama Sai Baba je često napuštao svoje tijelo kada su poklonici širom svijeta tražili njegovu pomoć. Njegovi poklonici su se brinuli za njegovo fizičko tijelo kada se to događalo. Jedne večeri napustio je svoje tijelo, a poklonici su položili njegovo tijelo na krevet. Sasvim iznenada njegovo tijelo je počelo levitirati po zraku i lebdjeti po sobi. Sveti prah je obilno počeo curiti iz njegovih stopala. Poklonici su čuli kako mrmlja «Maharashi je kod mojih lotosnih stoapala». Nakon nekog vremena se spustio i prizemljio na krevet. Sljedećeg dana je u ašram stigla poruka da je «Ramana Maharshi», bogoostvareni indijski svetac, umro prethodne noći u 21 sat, upravo u trenutku kada je Sai Baba levitirao.

 

U drugom slučaju je poznato da je Sai Baba držao govor u ašramu i u isto vrijeme živio u kući nekog para u drugom dijelu Indije tijekom dva dana. Drukčije rečeno, on se bilocirao na dva dana. Drugom zgodom njegov automobil je ostao bez goriva. Rekao je vozaču da ode do rijeke i da napuni kanister s vodom. Vozač je učinio što mu je rečeno da učini i dao je kanister vode Sai Babi. Sai Baba je stavio prst u vodu i pretvorio je u benzin i natočio u rezervoar i nastavili su s vožnjom.

 

Drugom prilikom vozio se s nekim ljudima i zastali su za objed.. Sai Baba je upitao: «Kakvo voće želite?» Svaka osoba je zatražila neko egzotično voće, od kojeg neko čak niti ne raste u Indiji. Sai Baba im je rekao: «Odite i uberite ga na onom stablu.» Pogledali su na stablo, a na njemu je visjelo voće koje je svaki od njih zaželio.

 

Jedna od najčudesnijih priča govori o tome kako je jednog dana Sai Baba šetao sa starim poklonikom sa Zapada, Jackom Hislopom. Sai Baba se sagnuo i uzeo grančicu i sasvim iznenada je počeo  raditi pokrete rukom kroz deset sekundi na način koji je obično ukazivao da će nešto materijalizirati. Sasvim iznenada pojavio se prekrasan drveni križ sa metalnim likom Isusa kako je izgledao na križu kada je bio razapet. Zatim je Sai Baba rekao nešto što je bilo još čudesnije. Rekao je kako je križ ustvari napravljen od drveta s križa na kojem je Isus Krist bio razapet. Također je rekao da nije bilo lako materijalizirati to drvo jer se raspalo u zemlji i da mu je zbog toga trebalo nešto više vremena da ga materijalizira. Taj križ je dao na poklon Jacku Hislopu. Jack Hislop je bio duboko dirnut. Jack se vratio u Ameriku i napravio je analizu starosti drveta. Znanstvenici su mu rekli da je staro 2000 godina.

 

Stariji par iz Sjedinjenih Država pod imenom Gospodin i Gospođa Walter Cowan dugo vremena su bili Sai Babini poklonici. Putovali su u Indiju kada je Walter Cowan dobio srčani napad i umro. Žena je pokušala poslati telegram Sai Babi, no nije uspijela. Walter Cowan je umro tog jutra u bolnici u gradu daleko od Sai Babinog ašrama.

 

Šest ili osam sati kasnije Sai Baba se pojavio u bolnici nakon što je primio telegram. Obitelj i prijatelji Waltera Cowana su otišli tog jutra. Sai Baba je rekao osoblju bolnice da bi volio vidjeti mrtvo tijelo Waltera Cowana. Bio je odveden u mrtvačnicu a osoblje je otišlo. Nakon pet minuta, Sai Baba je izašao sa «sasvim živim» Walterom Cowanom. Osoblje bolnice i liječnici su bili zapanjeni da tako kažem.

 

Walter Cowan je zatim otišao vidjeti svoju ženu i obitelj, a oni su također skoro doživjeli srčani napad. Rekao im je da kada je umro da je Sai Baba bio s njim u duhovnom svijetu. Zajedno sa Sai Babom je bio odveden kroz dimenzije stvarnosti u sobu za vijećanje u kojoj su se nalazili ljudi oko predsjednika vijeća.

 

Predsjednik vijeća je počeo iza sebe vaditi svitke koji su bili prošli životi Waltera Cowana i dva sata je čitao te različite svitke i prošle živote naglas. Walter Cowan je bio zadivljen sa svim svojim prošlim životima služenja i pomaganja ljudima. Nakon dva sata Sai Baba je rekao predsjedniku da Walter Cowan još nije dovršio svoju misiju na Zemlji i da ga želi vratiti nazad u njegovo fizičko tijelo kako bi mogao dovršiti svoju misiju. Predsjednik se složio, a Sai Baba je zatim poveo Waltera natrag u njegovo fizičko tijelo u kojem se probudio i tu je bio Sai Baba!!!

 

U drugoj još čudesnijoj priči, radi se o indijskom paru koji su bili poklonici Sai Babe. Suprugu je bila dijagnosticirana veoma teška bolest i svi liječnici su rekli da će umrijeti svakog časa. Supruga je poslala telegram Sai Babi za pomoć. On je odgovorio da će doći. Čovjek je postajao sve bolesniji i bolesniji i na kraju je umro. Njegova supruga je ponovno nazvala Sai Babu i on je ponovno rekao da će doći. Jedan dan je prošao, drugi dan je prošao. Mrtvačka ukočenost je obuzela tijelo. Treći dan je prošao i obitelj je odustala od Sai Babe. Nakon tri puna dana, sasvim iznenada je stigao Sai Baba.

 

Obitelj je bila ožalošćena zbog gubitka. Sai Baba je rekao da želi biti sam s mrtvacem. Zatvorio je vrata, i priča se nastavlja, rekavši jedan od svojih dekreta, slično kao što je Isus rekao: «Lazare, ustani!», i čovjek se probudio nakon što je bio mrtav tri dana. Sai Baba mu je dao vrući čaj koji je čovjek popio, a Sai Baba mu je rekao da se njegova obitelj brine za njega i da bi trebao izaći i utješiti ih!

 

Drugom prilikom Sai Baba je šetao sa veoma konzervativnim geologom koji nije bio otvoren za duhovne stvari. Dok su šetali kroz pošumljeno područje Sai Baba je uzeo komad stijene i upitao geologa: «Što je ovo?» Geolog je odgovorio da je to stijena. Sai Baba je rekao: «Ne, dublje, dublje». Znanstvenik je odgovorio, da to atomi i molekule vibriraju određenom brzinom. Sai Baba je odgovorio: «Ne, dublje, dublje.» Geolog je postao zbunjen i rekao je: «Ne znam Baba, što je to?» Sai Baba, držeći stijenu u ruci, puhnu u nju i smjesta, pred njegovim očima, komad stijene se pretvori u kip Gospoda Krišne. Geolog je bio u šoku. Zatim je Sai Baba rekao da ga pojede. Geolog je upitao: «Što?» Sai Baba je rekao: «Pojedi ga.» Kip je bio napravljen od slatkiša.

 

Jednom drugom priliko Sai Baba je govorio pred grupom studenata u školi ili na sveučilištu koje je osnovao. Tog određenog dana pričao im je priču o Krišni. Govorio je o smaragdnoj ogrlici koju je Krišna nosio u svom životu prije 7000 godina. Sasvim iznenada Sai Baba je rekao: «Želite li vidjeti tu smaragdnu ogrlicu?» Zamahom svoje ruke materijalizirao je Krišninu ogrlicu i poslao je po prostoriji da je studenti vide i dodirnu. Nakon što je svatko imao priliku da je vidi i dodirne on ju je dematerijalizirao i poslao tamo odakle je i došla.

 

Jedan moj prijatelj mi je ispričao priču o nečemu što se dogodilo njegovom prijatelju. Ta osoba je bila Babin poklonik. Sada je živio u Kaliforniji i prolazio je kroz teško razdoblje emocionalno i ozbiljno je razmišljao o tome da se ubije. Jedne noći je napokon odlučio da će to učiniti. Izvadio je svoju pušku i napunio ju je metcima i htio je povući okidač kada je zazvonilo zvono na ulaznim vratima. Pušku je sakrio ispod pokrivača u spavaćoj sobi i zatvorio vrata i otvorio ulazna. Tamo se nalazio njegov prijatelj iz srednje škole kojeg nije vidio 20 godina.

 

Taj prijatelj je uletio u kuću i razgovarali su satima. To ga je malo razveselilo, a zatim sasvim iznenada prijatelj je rekao da mora otići. Prijatelja nije skidao iz vida cijelo vrijeme boravka. Otišao je u spavaću sobu da uzme pušku, no ona je bila nestala. Imao je čudan osjećaj da je Sai Baba povezan s time. Nije se mogao ubiti jer nije imao pušku, a završio je ponovnim odlaskom u Indiju na još jedno hodočašće. Prvih dana u ašramu Sai Baba ga je izdvojio iz mnoštva za privatni razgovor sa grupom od 25 drugih ljudi. Kada je Sai Baba izašao da pozdravi te ljude, izdvojio je tog čovjeka i rekao mu da ga slijedi. Otišli su u jednu od Sai Babinih  susjednih soba i čim je čovjek ušao u sobu ugledao je pušku na stolu. Pogledavši izbliza shvatio je da je to njegova puška. Sai Baba se ljubazno nasmijao i rekao mu: «Hoće li ti to još trebati?»

 

Kada netko želi fotografirati Sai Babu, to se nikada ne ostvari ukoliko On ne odobri. Jedna žena iz Sjedinjenih Država zatražila je od Sai Babe da ga fotografira. Sai Baba je pristao, no rekao je ženi: «Dozvolit ću ti da me slikaš, no na toj slici ću ti pokazati svoj «pravi lik». Kada se žena vratila kući i razvila sliku, ispalo je da na slici nije Sai Babino fizičko tijelo, već slika «Gospoda Datatreye». Gospod Datatreya, u hinduizmu je inkarnacija Brahme, Shive i Vishnua u istom tijelu. Sri Arobindo, veliki duhovni majstor iz Indije, 24. studenog, 1926. godine je meditirao. Kada se vratio iz meditacije rekao je svojim učenicima da se Krišna jučer 23. studenog, 1926. godine spustio u fizički svijet. To je bilo Sai Babino rođenje.

 

Muhamed, osnivač islamske vjere prorekao je dolazak «Zlatnoga». Tri od tih specifičnih Muhamedovih proročanstava su bila da će Zlatni biti niskog rasta, imati madež na licu i da će živjeti do 96 godine starosti. To savršeno opisuje Sai Babu. Proročanstva Hopi Indijanaca govore o velikom budućem avataru koji će doći sa Istoka i biti će odjeven u crveno. Sai Baba uvijek nosi crvenu i narančastu odjeću. Njihova proročanstva su bila veoma specifična i Sai Baba je ponovno ispunio svako od njih.

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U LIPNJU

LIPANJJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro magicusi!

  18.06.2022. 07:39h
 • Član bglavacbglavac

  Predragi, sretan vam blagdan! Lp

  16.06.2022. 10:45h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, puno ti hvala za tumačenje ovog sna... još čekam da se ostvari, a znam da hoće (oprosti što kasnije zahvaljujem na tumačenju)

  08.06.2022. 16:37h
 • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

  Dobro veče.

  06.06.2022. 21:39h
 • Član bglavacbglavac

  Danas je novida, učinimo od njega nešto najljepše što možemo. Lp

  06.06.2022. 06:06h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi, blagoslovljenu nedjelju vam želi. Lp

  05.06.2022. 06:30h
 • Član bglavacbglavac

  Sretan vam Dan državnosti. Uživajte i odmarajte se . Lp

  30.05.2022. 08:04h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

KOZMIČKI KRIST: Advent Sathya Sai Babe I dio KOZMIČKI KRIST: Sai Babin život i učenje III