Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Camilla

Upisao:

Camilla

OBJAVLJENO:

PROČITANO

558

PUTA

OD 14.01.2018.

Lizard rasa

Jedna vrsta takvih entiteta (reptoidi/lizard stvorenja/drahomonidi) zaposjela ovaj naš sektor vremena/prostora u onome što bi mi nazivali prošlost, te preuzela totalnu kontrolu nad ovim našim realitetom u cilju obezbjeđenja svoje ishrane.

Mi smo (odnosno ~ 50% ljudskih bića koja trenutno žive na ovoj planeti) u jednom momentu već bili dostigli 4-ti nivo (“Raj” ili “Eden”) i proveli tamo određeno “vrijeme”, pa se iz određenog “razloga” vratili nazad na ovaj treći (“sinovi čovječji”?)
Tu smo zatekli one antropoide (odnosno, ostalih ~50% bića koja trenutno žive na ovoj planeti) koji su u tom “vremenu” dostigli svoj stepen prirodnog razvoja koji im još uvijek nije obezbjedio individualnu dušu ali im je obezbjeđivao priliku za to”? (“sinovi božji”)

Reptoidi (kad su u 4D), hrane se samo jednom vrstom (emocionalne) energije koju im mogu da obezbjeđuju samo oni od nas koji imaju individualnu dušu.

Oni veoma sofisticiranim metodama redovno abduciraju mnoge od nas koji imaju individualnu dušu, te ih koriste za raznorazne eksperimente a između ostalog, njihova tijela i kao hranu, kad borave u 3-ćem denzitetu.

Oni upadom u ovaj sistem vremena/prostora zaustavljaju antropoidnog čovjeka u njegovom prirodnom razvoju te ga počinju koristiti kao jedan od glavnih alata za isisavanje energije iz ljudskih bića sa individualnom dušom i njeno prosljeđivanje u 4D. (antropoidi nisu svjesni te njihove funkcije)

Oni su prethodno tijela koja su koristili oni s individualnom dušom, odnosno, njihovu DNA “skratili” (određenim sofisticiranim tehnikama) sa 12 na 2 lanca

Oni su onda ovdje instalirali veoma sofisticiran sistem za programiranje uma ljudskih bića sa individualnom dušom, kako bi se oni poistovjetili sa antropoidima, razmišljali kao antropoidi, ponašali kao antropoidi i tako "zaboravili" na svoju dušu. (U svemu tome, antropoidi postaju glavni nosioci tog “projekta” jer po svojoj suštini ne mogu da kreiraju nego samo kopiraju, odnosno slijede zacrtan sistem i uputstva, duhovnost nemaju, mada mogu i to da kopiraju a čak imaju tendenciju i da promoviraju ono što su iskopirali, mada često ne mogu da razumiju i suštinu onoga što su prekopirali – downlodovali. Zanima ih većinom ambalaža, dok se suštinom i sadržajem rijetko kada bave).

U ovoj prastaroj priči upravo se o tome govori:

Našao neko orlovo jaje i stavio ga pod kokoš.
Orlić se izlegao kad i pilići i odrastao je sa njima.
Čitavog života orao je radio isto što i kokoši u dvorištu,
misleći da je jedna od njih.
Kljucao je naokolo u potrazi za bubama i glistama,
Kokodakao je i lepršao krilima, uzdižući se koji pedalj iznad tla.

Prošle su godine i orao je ostarjeo.
Jednog dana ugledao je u visini, na vedrom nebu, čudesnu pticu moćnih raširenih krila, kako lebdi na vjetru.
Stari orao je zapanjeno gledao uvis. “Šta je to?” pitao je.
“To je orao, kralj ptica”, rekla mu je jedna kokoš.
“On pripada nebu, dok mi, kokoši, pripadamo zemlji”.

I tako je orao umro među kokošima, ne znajući ko je.


Mi smo se u međuvremenu, što iz razloga naše mentalne programiranosti što iz ignorantnosti (koja je je možda također jedan od elemenata tog programa) ili nekih drugih razloga, toliko “izmiješali” s antropoidima da smo postali po razmišljanju i ponašanju sličniji njima, nego oni nama, te se na kraju krajeva više ne može ni znati ko je ko.

Sada trenutna razlika između antropoida i duhovnog ljudskog bića samo u potencijalu tj. ljudsko biće s individualnom dušom –“adamični čovjek”- može se (teoretski) probuditi, i izbjeći iz zamke/kaveza, dok antropod ne može.


Adamičnom čovjeku sada prijeti opasnost da zbog svoje “nesvijesti” izgubi svoju individualnu dušu za koju se već jednom uspjeo izboriti, te tako "zauzme pravac" nazad prema donjim “spratovima”, ili će on zbog “lošeg učenja”, odnosno, neadekvatnog korištenja svog vlastitog uma, morati da ponovi “3-ći razred (traje 300 000 godina?)

Reptoidi su istovremeno ovdje već odavno instituisali 3D entitete sa jakim OPS nabojem (iluminati familije), postavljanem članova ovih familija na sva ključna mjesta sistema (Crkva, kraljevske obitelji,...) na ovoj planeti.

Ti entiteti se odlikuju većom količinom reptilskih gena koja obezbjeđuje da frekvencija njihovih tijela odgovara takvim tipovima individualnih OPS duša, te oni sada, u njihovo ime, kreiraju takav sistem života na ovoj planeti u kome će se stalno obezbjeđivati za njih (reptoide) dovoljna količina emocionalne energije – hrane.

(To što je u zadnjih 100 godina, u ovim njihovim sistemima, njihovim manipulacijama ratova i obezbjeđivanjem uslova za raznorazne katastrofe, život izgubilo 2 milijarde naših pripadnika, samo je jedan od efekata te njihove uprave. Mi bi vjerovatno, kao čovječanstvo, mnogo bolje prošli da smo doživjeli jednu direktnu invaziju vanzemaljaca).

Članovi tih familija danas posjeduju sve važnije medije, banke, izvore energije i rudna bogatstva, obrazovni sistem, farmaceutsku industriju, vojsku i sve važnije pozicije u većini država na ovoj planeti.

Oni po sistemu piramide upravljaju svim događanjima na ovoj planeti na način da oni koji su ugrađeni u tu piramidu, a pogotovo oni na samom njenom dnu, pojma nemaju šta se u stvari događa.

Cijela “zavjera” sastoji se u tome što je “uspavani” adamični čovjek hrana entitetima sa gornjeg sprata i da se on nikada ne “probudi”, jer ako bi on postao svjestan i prešao na neki od gornjih nivoa, naše “komšije” OPS polariteta bi ostale bez hrane, te bi se tako njihov opstanak doveo u pitanje . (Oni se iz nekih određenih razloga ne mogu hraniti antropoidima). S obzirom da bi cijela situacija u vezi s tim bila od krucijalne važnosti za ove entitete, oni bi naravno dali sve od sebe da održe svoje "ovce" programiranima što je moguće duže i po bilo koju cijenu.

Uz sve to, skorašnjim dolaskom velikog talasa/Vala opet se približava kraj jednog od ciklusa koji traju 300 000 godina, a time i šansa za adamičnog čovjeka da u momentu prelaza denziteta, pređe na gornji sprat i tako stekne priliku da izbjegne dalju kontrolu od reptoida?

Od krucijalne važnosti za reptoide je da što više ljudi u ovim momentima “spava” kako ne bi mogli primjetiti promjenu (jer, da bi se primjetila “otvorena vrata kaveza” treba biti “budan”)

U njihovom denzitetu “vrijeme” selektivno, te oni mogu manipulirati nama i na taj način što se mogu ubacivati u našu “prošlost”, brisati sve spise i izvore iz kojih bi mi mogli saznati istinu, a istovremeno ostavljati veoma sofisticirane “svete knjige” i instituisati raznorazne religije i sekte, kao glavni nosilac programa za zatvaranje/vezanje (religija – re ligare – ligare = VEZATI) naše svijesti, kao i sve kasnije podjele među nama iz kojih se rađaju sukobi, pa tako i naša emocionalna energija, tj. njihova hrana.


Reptoidi su inače najsličniji uspravljenim aligatorima, sa humanoidnim karakteristikama lica, i visoki su između 170 i 220cm. Obožavaju jedino fizički aspekt univerzuma. Svi oni koji su orijentirani samo prema sebi samima, pate za svim što je materijalne prirode.
Sada, kada ste vi u situaciji da napravite svoj pomak prema 4-tom nivou, koji vam se upravo približava, moraćete da se odlučite da li ćete da pređete u OPD kategoriju ili ćete da ostanete na OPS nivou.
To će biti jedna odluka za koju će vam trebati nešto vremena.
Ovo je period inače poznat kao – «Milenijum».

 Još nešto, taj «Veliki Talas», graničnik realiteta, koji vam se rapidno približava bit će preduhitren jednim drugim događajem koji se regularno dešava svakih 3600 godina, kroz milenijume – radi se o dolasku jedne skupine kometa. Mnogi iz vaše vladajuće klase znaju već dosta o ovom «objektu» koji je na putu prema vašoj planeti. To je u stvari grupa kometa različite veličine, ili bolje rečeno – asteroidi, koji spirografično orbitiraju oko vašeg Sunca. Zbog velike količine gasova, prašine i drugog materijala, kad se gleda golim okom ova skupina se čini kao jedno ogromno planetarno tijelo. 

Ova grupa kometa je odgovorna za mnoge katastrofalne promjene u vašem Sunčevom sistemu, i na vašoj planeti. Prije 27 miliona godina, 14 asteroida iz ove grupe udarilo je u Zemlju i zbrisalo mnoge životinjske vrste sa lica zemlje.
To jato kometa uletjelo je u vaš Sunčev sistem i u vrijeme tzv. «raja na zemlji», poznatog i po poetskom imenu – Eden. To je bio i period poznatog Adamovog «grijeha». Ta priča o «grijehu» je u stvari simbolični izraz onoga što se tada dogodilo, tj. preuzimanje kontrole čovječanstva od strane reptoida, ili Lizard rase. Tada je cijela vaša planeta stvarno ličila na raj. To se desilo prije otprilike 309 880 godina, po vašem načinu mjerenja «vremena».

U stvari pravi identited «zmije» (serpent) u tadašnjem Edenu, koja je nagovorila Evu da «pojede jabuku» je u stvari ta reptoidna rasa.
Pojesti jabuku sa «Drveta Znanja o Dobru i Zlu» je u stvari značilo promjenu ljudskog genetskog koda; i na taj način - ograničavanje većine dotadašnjih sposobnosti ljudskog bića.

Srž DNK (Dezoksiribonukleinske kiseline) je jedan encim u vezi sa ugljikom. Svjetlosni talasi su korišteni da bi se poništilo 10 lanaca vaše DNK, tako što su oni jednostavno «spaljeni». Od tog momenta odigrao se i određen broj fizičkih promjena kod čovjeka, uključujući i formiranje tzv. «reptilskog mozga» (R-kompleks). Inkodiranje osobina koje čovjek nikada prije nije poznavao kao npr. ljubomore, simbolično je predstavljeno u biblijskoj priči o Kainu i Abelu. Lizard stvorenja su tako uspjela da genetički modificiraju ljudska bića u svrhu svoje ishrane (hrane se putem emocionalne energije koju izazivaju bol i patnja čovječanstva).

Još jedan od događaja iz prošlosti, vrijedan pomena, je i uništenje planete Kantek koja je nekada egzistirala tamo gdje sada imate samo jedan pojas od asteroida. Mnoga od bića sa te planete su prebačena na vašu u to vrijeme, kao dio genetičkog eksperimentiranja, vršenog od strane reptoida, prije nekih 80 000 godina; njihove plave i zelene oči rezultat su veće razdaljine Kantek-a od sunca. Arijevska i Keltska rasa vode porijeklo odatle; snažni i vrlo svirepi ljudi.
Planeta Venera je nekada davno bila jedna vrsta «lutalice» iz regiona Arcturus-a. Venera je uletjela u vaš sunčev sistem privučena gravitacijom one grupe kometa i od tada u toku nekih 80 000 godina uzrokovala mnoge «incidente» ulazeći u interakciju sa ostalim planetama sunčevog sistema. U starinskim spisima ima dosta konfuzije u vezi ovih «nebeskih» događaja.
Ta grupa kometa posljednji put je stigla 1588g. pne i uz povremenu interakciju Zemlje i Venere činilo 2 vrlo bitna događaja od ukupno tri, koja su se događala u to vrijeme. Treća interakcija se odigrala u to vrijeme, ovaj put sa planetom Martek, koja je vama poznata kao Mars. Nju su orginalno nastanjivala bića koja su vama poznata kao «Bigfoot» ili «Sasquatch» (Jeti). Ono što je od njih ostalo, postalo je nešto kao «kućni ljubimci» reptoida, i ponekad su viđeni kako rade određene fizičke poslove, pogotovo u vrijeme pojačane UFO (NLO) aktivnosti, u određenim regionima.

U pet navrata reptoidi su dovodili na vašu planetu i bića koja su vaši preci zvali Nefilim. To su bića 3-ćeg denziteta, ponašaju se slično kao policija tj. vrlo su slični onome što se u Njemačkoj nekad nazivalo Gestapo. U stvari, i sam uticaj na Hitlera od strane reptoida, bila je glavna proba u pripremi za ovo što će sada da uslijedi. One kamene glave na Uskršnjim Ostrvima predstavljaju upravo entitete iz grupe Nefilim.

Sastoje se od bića koja su evoluirala preko našeg ograničenog, trodimenzionalnog linearno-vremenskog statusa. Oni postoje na nivou realnosti koji je iznad naših 5 osjetila, tj. mogli bi reći nivou koji je u "pozadini" našeg realiteta.

Upravljaju sa svim elementima nižih nivoa hijerarhije kontrolnog sistema matrice, od individue do čitavih ljudskih organizacija. Izvan su linearnog vremena i zato to mogu raditi.
Bića 4. denziteta imaju fizičku formu ( izgled ) povezan sa bilo kojom životinjskom vrstom iz koje su originalno nastali. Svi prisutni na Zemlji su humanoidni po prirodi. Neki liče na ljude, neki na reptile, neki na insekte. Njihova forma je trenutno promjenjiva radi varijabilnog fizičkog oblika koji je osnovna karakteristika 4. denziteta.

Oni su dio interzvjezdanih i interdimenzionalnih carstva, tražeći nove prostore koje bi osvojili. Oni preuzimaju osvajajući čitave svjetove i rase za genetske, fizičke i spiritualne izvore koje iscrpljuju. To su činili strpljivo tokom tisuća i tisuća naših godina, ali oni su ionako izvan našeg linearnog vremena koje bi im moglo biti ograničenje.

Traže energiju, Zemlja im služi kao farma za uzgoj. Ta energija se sastoji od ljudske životne energije, emocionalne, spiritualne ( duhovne ) i seksualne energije. Kako su hiperdimenzionalni, mogu isisavati energiju direktno pomoću telepatske veze ili preko mnogih agenata ili portala koje imaju između ostalog u našoj populaciji.

Oni su ovdje već stotinama tisuća godina i već davno su nam reducirali naš DNA, genetički kod, da bi nas održali na najnižem nivou spiritualnog napretka da se ne možemo razvijati u tom smjeru, tj. napravili su spiritualne kriple od nas. Da bi se pravilno razvijali u svim segmentima moramo napredovati. Ako jedan segment izostavimo, ne možemo preći određeni stupanj razvoja.

 

 

  

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  05.07.2020. 09:44h
 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info