Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

477

PUTA

OD 14.01.2018.

Dr. Lorphanova Akademija za iscjeljenje na Sirijusu

Svatko tko je na ubrzanom duhovnom putu će imati lekcije s fizičkim zdravljem s kojima se mora nositi. To se ne mora desiti zbog bolesti ili što ste nešto pogrešno uradili, već zbog ubrzanog rasta u duhovnom vozilu, mentalnom vozilu, emotivnom vozilu i u eteričnom vozilu. Svaki put kada ova tijela naprave skok u duhovnoj evoluciji fizičko tijelo ih mora dostići u vibraciji.


Moji voljeni čitatelji, velika mi je čast započeti ovo posebno poglavlje. Među svjetlosnim radnicima je uvriježeno vjerovanje da ne treba pridavati istu važnost fizičkom tijelu kolika se pridaje emocionalnom, mentalnom i duhovnom tijelu. Vrlo je važno da svjetlosni radnici shvate kako je fizičko tijelo također jedno od Božjih tijela. Svi se mi na duhovnom putu moramo suočiti sa zdravstvenim lekcijama na ovaj ili onaj način. Nitko ne može pobjeći od toga. Neki mogu imati slabije fizičko tijelo od drugih, dok drugi mogu imati slabije emocionalno tijelo, mentalno tijelo, duhovno tijelo ili psihološko jastvo. Svatko tko je na ubrzanom duhovnom putu će imati lekcije s fizičkim zdravljem s kojima se mora nositi. To se ne mora desiti zbog bolesti ili što ste nešto pogrešno uradili, već zbog ubrzanog rasta u duhovnom vozilu, mentalnom vozilu, emotivnom vozilu i u eteričnom vozilu. Svaki put kada ova tijela naprave skok u duhovnoj evoluciji fizičko tijelo ih mora dostići u vibraciji. Sada su me podsjetili na događaj na jednoj proslavi Wesaka kada su Sai Baba i Uzašli Majstori davali shaktipat kroz mene, dok sam prisutnima doticao treće oko sa Sai Babinom amritom ili božanskim nektarom. To je učinjeno na tri ili četiri stotine prisutnih i povećalo je njihovu frekvenciju vibracija. Nekoliko sati nakon toga, jedna žena me je izvijestila kako je nakon što je primila Sai Babin shaktipat djelomično izgubila vid na jednom oku. To se desilo zbog kvantnog skoka svjetlosti koji je ona primila a koje je fizičko vozilo pokušavalo doseći. Za tu situaciju sam pozvao u pomoć Uzašle Majstore i njeno fizičko oko se vrlo brzo oporavilo i ona je bila dobro. Ovu priču sam ispričao kako bih naglasio da će čak i oni koji imaju savršeno zdravlje na fizičkom nivou imati zdravstvene lekcije zbog ubrzanog duhovnog rasta. Kada je dotok planetarne duhovne energije pojačan mnogi svjetlosni radnici bivaju izbačeni iz ravnoteže na nekoliko dana. Ovo je bio drugi primjer.

Drugi svjetlosni radnici mogu imati problema sa fizičkim zdravljem zbog previše meditacija, ili previše aktivacija za uzašašće. Ostali svjetlosni radnici razviju probleme s fizičkim zdravljem zbog emocionalnih lekcija koje se odvijaju u njihovom podsvjesnom umu. Drugi svjetlosni radnici mogu privući zdravstvene lekcije zbog previše mentalnog ili duhovnog rada.

Ostali svjetlosni radnici i dalje privlače zdravstvene lekcije zbog toga što su previše u zraku i što fizički nisu dovoljno uzemljeni. Ovdje želim istaknuti kako lekcije s fizičkim zdravljem nisu loše, one su dio duhovnog puta. Često puta svjetlosni radnici prosuđuju i smatraju sebe ispravnima kada sretnu osobu koja ima zdravstvene lekcije. Ta osoba se osjeća loše nakon što joj ukažu da nešto radi pogrešno i da smjesta mora pronaći uzrok.

Ja vam ovdje govorim, moji voljeni čitatelji, kako njihove lekcije s fizičkim zdravljem mogu biti znak da oni nešto rade ispravno. To može biti znak njihovog vrlo brzog duhovnog rasta. To također može biti znak njihovog pročišćavanja kako bi dosegli pročišćene nivoe bogoostvarenja. Da oni nisu fokusirani na svoj duhovni život to se možda ne bi ni događalo. Oni na nekom nivou također možda pročišćavaju planetarnu karmu kao čin služenja. To može biti pročišćenje prošlog života ili čišćenje integriranog produžetka duše iz Nadduše i Monade. Ostalim svjetlosnim radnicima Bog može dati zdravstvene lekcije kako bi uravnotežili određenu prošlu karmu, a ne zbog toga što oni rade bilo što pogrešno u ovome životu. Stoga, prijatelji moji, mogućnosti su beskrajne i ne postoji niti jedan od nas na planeti koji ne živi po aksiomu «Samo po Milosti Božjoj». Svi mi moramo biti suosjećajni i imati više razumijevanja za našu braću i sestre koji imaju lekcije s fizičkim zdravljem.

Kako se duhovno razvijamo i mi također preuzimamo duhovno vodstvo i sve veću odgovornost. Također preuzimamo veliku odgovornost za mnoge studente i klijente. Sve ove stvari vam mogu uzeti danak na fizičkom vozilu bez obzira koliko ste napredni. Fizičko vozilo reflektira svaku misao koju mislimo, svaku emociju koju osjećamo, svaku energiju koju kanaliziramo, hranu koju jedemo, i svaku radnju koju poduzmemo, i što se više razvijamo to je brža naša karma. Što se više razvijamo to su profinjenija i osjetljivija naša vozila.

Život i služenje u grubom, neprofinjenom svijetu će stvoriti stres u fizičkom vozilu bez obzira na vaš nivo inicijacije. Ovdje sam sada govorio o svim duhovnim razlozima zašto fizičko tijelo ima bolesti. Još nisam ni započeo sa svim fizičkim razlozima koji utječu na narušavanje fizičkog tijela, a to su: prehrana, nesreće, zagađenja, manjak fizičke vježbe, bakterije, virusi, loše navike spavanja, stres na poslu, stres u odnosima, oslabljen fizički imuni sistem, probavni problemi i genetski naslijeđene slabosti. Popis je beskrajan.

Dopustite da završim ovaj odlomak ponavljanjem da trebamo biti suosjećajniji prema sebi samima i prema drugima. Kada prolazimo kroz zdravstvene lekcije, uobičajeno je da svjetlosni radnici misle kako samo oni postoje. Ja vam ovdje govorim kako to nije istina. Svi svjetlosni radnici se moraju suočiti s lekcijama fizičkog zdravlja jer je to priroda života u ovoj planetarnoj školi misterija zvanoj Zemlja i toga što nastanjujemo fizička vozila. Prisjetimo se Biblijske rečenice «Nakon ponosa dolazi pad». Ne mogu a da se ne prisjetim kanaliziranja koje je Edgar Cayce učinio za gospodina koji je bio paraliziran. Rečeno mu je kako je njegova fizička bolest nastala zbog prošlog života u kojem je imao fizičko tijelo poput Adonisa (grč. Boga ljepote) i kako je kritizirao druge što nisu zdravi i zgodni poput njega. To nam svima daje vremena da razmislimo i razvijemo suosjećanje kakvo imaju Gospod Buddha i Quan Yin.

Osobna priča

Moji voljeni čitatelji, i ja sam također imao svoje zdravstvene lekcije te zbog tradicionalno usmjerene medicine zaključio sam da je ona za mene gubitak vremena i osobno sam istraživao holističke, naturopatske, homeopatske i New Age oblike fizičkog iscjeljenja, a siguran sam da ste i svi vi isto tako. Želim biti jasan, da ja nepotcjenjujem tradicionalnu medicinu jer ona zasigurno ima svoje mjesto. Ja samo govorim kako je tradicionalna medicina bila potpuni gubitak vremena i novca, za mene osobno i za vrlo suptilne subkliničke i duhovno potaknute fizičke lekcije s kojima sam se morao nositi. Sve ovisi o tome s kakvim se lekcijama fizičkog zdravlja morate nositi. Moj cjelokupni sistem četiriju tijela je tako profinjen i pročišćen da bi uzimanje bilo kakvih lijekova ili testovi koji prodiru u tijelo, bilo potpuno otrovno za mene. Kao što mi je jedan liječnik rekao «Vi ste iskliznuli kroz pukotine zapadne medicine». Ja sam bio na takvom nivou duhovne suptilnosti da uopće nisu imali pojma što da učine s mojim određenim zdravstvenim lekcijama u to vrijeme.

Za mene je cijeli holistički, naturopatski, homeopatski i New Age oblik iscjeljenja i medicine bio tako fascinantan da sam proveo mnoge godine svoga života u čišćenju vrlo profinjenih preostalih toksina. To su stvari poput živinih plombi, vakcina, korištenih antibiotika, metala, kemikalija, parazita, vakcina, gljivica, toksina iz okoliša, lijekova koje smo koristili u svom liječenju, bilo koji lijekovi koji utječu na um, toksine iz bolesti na subkliničkom nivou (tuberkuloza, karcinom, Epstein-Barr virus, hepatitis, samo su neki od primjera), kofein, nikotin, olovo (iz boja), toksičnost aluminija (iz posuda za kuhanje), toksičnost bakra (bakrene cijevi), radijacija (preblizu Tv-a u boji i mikrovalne), slaba elektromagnetska zaštita (od svih elektromagnetskih uređaja u kući), alkohol, konzervansi i toksini zbog loše prehrane i/ ili brze hrane, samo su neki od postojećih. Preporučujem vam da pronađete dobrog New Age homeopatskog terapeuta i dajte mu ovaj popis i recite njemu ili njoj kako bi htjeli počistiti sve te stvari iz svoga sistema. Ako si to ne možete priuštiti, ili ne možete pronaći terapeuta, tada odite do svoje najbliže homeopatske ljekarne i tamo će vam preporučiti određene homeopatske pripravke koji pomažu očistiti te preostale toksine iz organa, žlijezda i krvi.

Čišćenje ovih preostalih toksina napravit će čudo u jačanju vašeg imunog sistema i povećanju vaše vitalnosti i cjelokupnog zdravlja i energije. Također preporučujem specifično uzimanje homeopatije za izgradnju imunog sistema i čišćenje organa. Za bolju emocionalnu ravnotežu preporučujem istraživanje Bachovih cvjetnih remedija uzetih u homeopatskom obliku. Za više informacija preporučujem čitanje moje knjige «Kako pročistiti negativni ego». Kao što želimo ukloniti mentalne toksine negativnog ega iz mentalnog tijela, također želimo ukloniti i emocionalne toksine u obliku negativnih emocija iz emocionalnog vozila i energetske toksine iz eteričnog vozila. I isto tako želimo ukloniti fizičke toksine iz fizičkog vozila.

Postoji mnogo New Age tehnologija za detektiranje tih suptilnih toksina koji su ostali pohranjeni u našim organima i stanicama još od djetinjstva. Čišćenje tih preostalih toksina korištenjem homeopatije i ljekovitog bilja, bilo je veoma duhovno iskustvo, jer sam se osjećao kao da produhovljujem svoje fizičko vozilo do vrlo velikog razmjera. To je također pratilo uzimanje potpuno čiste prehrane. Ne preporučujem da postanete fanatični na tom nivou, no za mene osobno, zbog mojih jedinstvenih lekcija i puta, bilo je vrlo bitno da budem vrlo discipliniran u tom području. Kombinacijom uklanjanja svih preostalih toksina i uzimanje takve čiste hrane je održavalo moj imuni sistem da radi vrlo dobro. Vrijeme koje je potrebno za produhovljenje fizičkog vozila na ovaj način vrijedno je našeg vremena, energije i čak financijskog uloga.

U svom životu sam naučio jednu stvar, a to je da ako me fizičko vozilo ne podržava vrlo je teško provoditi sav duhovni rad i služenje koje tako jako volim raditi. Stoga je vrlo važno platiti «ulog» za to.

BOG je na svim nivoima (fizičkom, eteričnom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom).

Fizičko tijelo je podjednako BOG kao i duhovno tijelo. Sva BOŽJA lica se moraju poštivati i posvetiti.
Nastavak putovanja

Kako je vrijeme prolazilo na mom putu evolucije kroz inicijacije i uzašašće ja sam se sve više i više udaljavao od fizičkih oblika iscjeljenja, i fizičkog izlječenja, i počeo sam se sve više oslanjati na Duha i duhovno izlječenje. Ovdje želim reći da ne preporučujem svoj osobni put svojim voljenim čitateljima. Osjećam da je najbolji put za većinu ljudi onaj koji je uravnotežen i integriran. Postoji vrijeme za Zapadnu medicinu, vrijeme za holističku New Age medicinu, i vrijeme da se oslonimo na Duha i pomoć Uzašlih Majstora. Zbog moje izrazito profinjene i pročišćene prirode, sistema i misije, i nevjerojatno suptilnih zdravstvenih lekcija koje su bile energetske i električne prirode, u jednom trenutku u mome životu čak sam u potpunosti prestao uzimati ljekovito bilje, homeopatiju, vitamine, i odlaziti terapeutima tradicionalne medicine i holističkim New Age terapeutima. Bio sam tako pročišćen na tim nivoima da bi to bio gubitak vremena, a moje tijelo više nije željelo uzimati nikakav oblik fizičkih tvari bilo koje vrste. Ponovno, ističem, ja ovo ne preporučujem drugim ljudima, ali za mene osobno to je bio 100% ispravan put.

Počeo sam se sve više oslanjati na radioniku koja je znanost slanja energija samome sebi iz supstanci poput homeopatije i ljekovitog bilja, radije nego ih uzimati u fizičkom obliku. Za mene osobno to je djelovalo mnogo bolje i mnogo efikasnije. Prošao sam i kroz fazu tretmana polaganja dlanova što je za taj period mog života mnogo pomoglo ali je s vremenom i to postalo pregrubo za mene. Moji voljeni čitatelji, cijeli ovaj proces se odvijao povezan s mojim procesom inicijacija. Što sam više napredovao u procesu inicijacija i što sam nosio više električnog svjetla to sam se više oslanjao na Duha za moje fizičko iscjeljenje. Ovaj proces se također poklopio s jedenjem sve manjih i manjih količina hrane. U ovom trenutku svoga života ja još uvijek uzimam hranu ali u malim količinama, no ja ustvari sada živim 90% od svjetlosti. Količina hrane koju ja pojedem je tako neznatna da niti jedna trodimenzionalna osoba ne bi pomislila da itko od toga može živjeti. Ponovno ističem, ja to ne preporučujem svojim čitateljima, osim u vrlo rijetkim slučajevima, jer mislim da je mnogo bolje biti uravnotežen na svim nivoima, i jesti normalno. Za mene osobno, zbog mojih jedinstvenih zdravstvenih lekcija i misije to je za mene bio 100% ispravan put. To sam također vrlo polako uradio tijekom mnogih godina i čekao sam da živim pretežno od svjetlosti sve do moje dvanaeste inicijacije. Stoga ja ne preporučujem prestanak jedenja «hladne puretine», pošto je to sudbina mnogih ljudi na ovoj planeti, a ne jedenje fizičke hrane i život na svjetlosti je moja sudbina. Da budem iskren to nije nešto što sam neizbježno želio učiniti već je to nešto što se u tome smjeru razvilo zbog mojih jedinstvenih zdravstvenih lekcija, misije i sudbine. Sada se osjećam na tom putu fizički mnogo jači, nego kada sam jeo normalnu hranu, i to je razlog što sam i dalje na tom putu. Također sam tražio od Melkizedeka, Mahatme i Metatrona da programiraju moj sistem dvanaest tijela kroz određena vatrena slova, svetu geometriju i geometrijske kodove tako da ne gubim težinu i premda još uvijek jedem nešto malo hrane i planiram tako nastaviti do kraja ove inkarnacije, ja ne mršavim. Svjetlost se na neki način transformira u fizičku masu.
U ovom razdoblju moga života nakon što sam preuzeo dvanaestu inicijaciju ja se u potpunosti pouzdajem u Duha, Melkizedeka, Mahatmu, Metatrona, Dr. Lorphana, Galaktičke Iscjelitelje, Sai Babu, Arkanđela Rafaela, Platinaste Anđele, Sanandu, Djwhal Khula, grupu Majstora nazvanih Jezgra 7 (Core 7), Gospoda Arkturusa, moju Monadu ili Moćnu Ja Jesam Prisutnost, Božansku Majku i Majstorice, 7 Čohana i Jezgru 21 (Core 21) za sve moje potrebe iscjeljenja.

Dopustite mi da vam predstavim Dr. Lorphana, koji je moj liječnik. I tako, moji voljeni čitatelji, ja još uvijek imam liječnika i ono što je smiješno je to da on ne živi na Zemlji. On živi u Velikoj Bijeloj Loži na Sirijusu. To nije fizički planet Sirijus, već eterična duhovna prijestolnica naše planete čija straža je Shamballa. Majstori iz cijele galaksije putuju da bi ih dr. Lorphan i njegovi prekrasni galaktički iscjelitelji obučavali. Moji voljeni čitatelji, ja vam sada predstavljam njega i njegovo osoblje tako da može postati i vaš liječnik. Preporučujem vam da zadržite svog tradicionalnog zemaljskog liječnika, i New Age holističke terapeute i sada samo dodate Dr. Lorphana i njegov tim galaktičkih iscjelitelja svome timu iscjelitelja. Premda se ja jedino pouzdajem u Duha, želim da vi, moji voljeni čitatelji, iskoristite prednost iscjeljujuće podrške na svim nivoima koja vam je dostupna. To je važno u konceptu Integriranog Uzašašća i sinteze na kojoj je moj rad u potpunosti i baziran. Moja jedinstvena misija da se u potpunosti oslanjam na Duha, dozvoljava mi da vam približim taj nivo fizičkog iscjeljenja, moji voljeni čitatelji, na jedinstven i kreativan način. Zbog toga što se ja u potpunosti oslanjam na Duh za moje fizičko zdravlje ja sam posebno kvalificiran da vam pružim tu informaciju jer je to moje osobno iskustvo. Možda je BOG za mene izabrao ovaj put upravo zbog te svrhe. Većina svjetlosnih radnika ne shvaća količinu pomoći koju nam Duh može pružiti, čak i za čvrsto fizičko vozilo. Zapamtite, sve je u svemiru samo energija u različitim rasponima gustoće. Kada čvrstu kocku leda stavimo na vrući asfalt, ona se istopi u vodu i zatim ispari. Duh je poput pare, a fizičko tijelo poput kocke leda. Sve je samo energija. Uzašli Majstori na unutarnjem planu su Majstori transformiranja energije.
Dozvolite mi da započnem time što ću vam reći kako me je dr. Lorphan zamolio da napišem ovo poglavlje kako bi svatko od vas osobno saznao da su on i njegovo osoblje voljni pomoći svakom iskrenom svjetlosnom radniku sa bilo kakvom i svim lekcijama s fizičkim zdravljem s kojima se suočavate. Isto se može primijeniti na sve Uzašle Majstore koji su i sami nevjerojatni iscjelitelji. Ja osobno koristim i Dr. Lorphana i njegovo iscjeljujuće osoblje i mnoge Uzašle Majstore s kojima ste upoznati. Ja također pozivam i Arkanđele i Anđele i određene grupe vanzemaljaca koji posjeduju određene napredne tehnologije za tu svrhu. Vezano uz to, dopustite mi da započnem opisivati neke duhovne alate za iscjeljenje koje koristim a koje ću iznijeti jedino radi toga da ih učinim dostupnima i vama, moji voljeni čitatelji. Ja namjerno opisujem te alate vrlo kratko i jezgrovito kako bi im mogli lako pristupiti i lako ih upotrijebiti. U sljedećem poglavlju ću detaljnije objasniti neke od najvažnijih alata. Svrha ovog poglavlja je da vam ih približim na najefikasniji, najjezgrovitiji i najpraktičniji način, što je više moguće. Sada ću razotkriti neke od tih najbožanskijih duhovnih alata za iscjeljenje.

1) Prvi alat koji koristim dolazi od Melkizedeka, Mahatme i Metatrona (3M). Naziva se Zlatna i/ ili Platinasta Mreža. To je mreža koju možete zatražiti od Duha, a koja filtrira i izvlači bilo kakve neuravnotežene ili negativne energije. Preporučujem da to zatražite barem dva puta dnevno. Također preporučujem da zatražite da Platinasta mreža bude postavljena na svim ulazima u kuću i prolazima u domu na trajnoj osnovi. Na taj način svaki puta kada prođete kroz prolaz ili ulaz u kuću vi ste automatski očišćeni. Tu, Platinastu i Zlatnu Mrežu tražite za svoju obitelj i svoje kućne ljubimce. Također će poslužiti za čišćenje negativnih implantata i elementala. Također zatražite da 3M postave Platinastu Mrežu četiri puta dnevno (ujutro, u podne, navečer i prije spavanja) svaki dan bez da moramo to zatražiti. Ovi voljeni Majstori će to uraditi za vas ako to zatražite od njih. Njihova ljubav i suosjećanje su neizmjerni kao i njihova posvećenost služenju.

2) Kada ste bolesni ili kada se netko drugi u obitelji razboli zatražite zaštitnu rešetku tako da njihove bakterije ili virusi ne mogu ući u vaše polje.

3) Kada god osjetite da je bilo koja vrsta bakterija na subkliničkom ili kliničkom nivou ušla u bilo koje vaše suptilno tijelo pozovite 3M (Melkizedek, Mahatma, Metatron), i dr. Lorphana i njegovo iscjeljujuće osoblje i pozovite kozmički bakterijski vakuum. Ovi majstori će isisati bakterije iz vašeg polja poput vakuumskog čistača.

4) Kada god osjetite na subkliničkom ili kliničkom nivou u svom suptilnom ili fizičkom vozilu energiju virusa, zatražite od 3M-a, dr. Lorphana i njegovog iscjeljujućeg osoblja da postave kozmički virusni vakuum. To će isisati virusnu energiju kao s vakuumom. Vjerujte mi, moji voljeni čitatelji, to uistinu djeluje. I dalje morate poštivati druge nivoe Boga i Božje zakone na tim nivoima, a ovaj proces će vam pružiti ogromnu podršku.

5) Pozovite eteričke iscjelitelje za pomoć u popravku vašeg eteričkog vozila. Eteričko tijelo može biti oštećeno zbog prošlih života i/ili prošlih trauma u ovom životu. Vaše eteričko tijelo je vaše kalup tijelo po kojem je izgrađeno vaše fizičko tijelo. Ako je oštećeno, vaše fizičko tijelo se nikada neće oporaviti. Lako ga možemo izliječiti samo ako zatražimo od eteričnih iscjelitelja da ga poprave.

6) Pozovite Uzašle Majstore po svome izboru i također zatražite da vaše monadičko kalup tijelo trajno bude usidreno u vaše polje kao i vaše mayavarupa tijelo, koja su vaša viša savršena kalup tijela. To će uvelike ubrzati fizičko iscjeljenje.

7) Zatražite od 3M-a ili nekih drugih Kozmičkih Majstora po vašem izboru da trajno usidre svoju energiju kroz vas 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini. Ja sam to radio s 3M i to je hrana koja uvelike održava moje fizičko vozilo. Ona može biti i vaša samo trebate zatražiti. Zakon univerzuma je da morate zatražiti, jer ovi veliki i plemeniti Majstori ne smiju vam dati te blagoslove bez vašeg zahtjeva, jer se ne smiju miješati u vaš slobodni izbor. Moj posao, moji voljeni čitateli je da vas ponizno uputim što da tražite i blagoslovi kozmosa će biti vaši dokle god ste iskreni u svojim naporima da služite BOGA i svoju braću i sestre u Kristu.

8) Također sam zatražio od 3M-a da opskrbe vitamine i minerale kroz 3M-ovo kozmičko svjetlo koje se konstantno slijeva. Mislim da je to dio razloga zašto se osjećam održavan svjetlom. Melkizedekova energija je najčišće zlatne boje. Metatronova energija je platinaste boje. Mahatmina energija je boje duginog bijelog svjetla. Moji voljeni čitatelji, vidite li sve vitamine i minerale u toj energiji?

9) Također sam tražio od 3M-a da programiraju moje gematrijansko tijelo i cijeli sistem 12 tijela s vatrenim slovima, ključnim kodovima i svetom geometrijom da djelomično živim od svjetlosti. Idealno je živjeti i od hrane i od svjetlosti.

10) Ako se želite udebljati (dobiti na težini) zatražite od 3 M-a i dr. Lorphana da programiraju ta vatrena slova, ključne kodove i svetu geometriju . Ako želite smršaviti izrecite istu molitvu samo za mršavljenje.

11) Ako u svom fizičkom i eteričkom tijelu imate posebno slabo područje pozovite Metatrona i Platinaste Anđele ili Zlatne Anđele da 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini žive u tom području. Na primjer, često puta istegnem glasnice od puno govorenja, savjetovanja, predavanja i telefonskih razgovora. Platinasti Anđeli žive u mojim glasnicama i oblažu moje grlo kako bi se oporavilo, i udaljavaju sve negativne bakterije, jer bakterije i virusi su skloni doći na mjesto slabosti u tijelu. To se lako može ublažiti s ovim duhovnim alatom za iscjeljenje. Platinasti Anđeli također žive u mom probavnom sistemu i pozvao sam ih u svoje cijelo tijelo. Platinasta boja je najviša frekvencija boje dostupna na Zemlji. Jedina viša frekvencija je energija BOGA na 352. nivou Boga koja nema boju.

12) Za stvarno teške zdravstvene lekcije preporučujem pozivanje akupunkturnog tima na unutarnjem planu pod vodstvom dr. Lorphana. Recite im za što ste zabrinuti i oni će staviti eterične igle u vaše eterično tijelo, kojih nećete biti svjesni a koje će uvelike aktivirati chi u vašem sistemu u području u kojem je to potrebno.

13) Kada osjetite da vam je cijeli sistem energetski začepljen ili da je prisutno previše tamne astralne, eterične i mentalne energije pozovite prana-vjetar pročišćavajući uređaj od Gospoda Arkturusa. Ovaj voljeni Majstor će usidriti taj eterični ventilator u vašu treću čakru, koji će ispuhnuti svu tu energiju kroz sve vaše nadije, meridijane, vene i arterije. Isprobajte, zadivit će vas.

14) Kada se osjećate izmoreni preporučujem da pozovete Gospoda Arkturusa koji će koristiti naprednu tehnologiju na svom matičnom brodu da revitalizira i energizira vaš sistem ako to zatražite od njega. To je čak bolje od šalice kave, a nećete napuniti svoje fizičko vozilo s dvije stotine poznatih toksina koje sadrži kava. Pokušajte se ne oslanjati na umjetne stimulanse. Zašto koristiti umjetne stimulanse kada BOG i Božja sila mogu biti vaš izvor energije?

15) Kada ste premoreni od posla i sve vaše energije su izvan ravnoteže i uz to jako teške, ja volim pozvati Gospoda Arkturusa i Arkturijanske radnike iz hrama da uravnoteže moje meridijane. Smjesta ćete osjetiti navalu energije kroz svoj sistem meridijana.

16) Drugi prekrasni Majstor za pozvati, a koji je specijaliziran u iscjeljenju je Arkanđeo Rafael i njegovi Anđeli Iscjeljenja. Određenim anđelima su dani određeni zadaci u Božjem Kraljevstvu. BOG je stvorio Arkanđela Rafaela da radi fizička iscjeljenja. Pozovite Arkanđela Rafaela i njegove Anđele Iscjeljenja bez obzira na zdravstveni problem.

17) Ostala dva Majstora koja su nevjerojatno vješta u iscjeljenju su Njegova Svetost Gospod Sai Baba i Sananda. Sai Baba kao inkarnirani univerzalni avatar ima beskrajnu shakti i time što je svemoguć, sveznajući i sveprisutan može vam pomoći s bilo kojim problemom koji imate, uključujući i fizički. Otkrio sam da je i Sananda izrazito efikasan iscjelitelj. Ponekad volim pozvati druge Majstore za iscjeljenje samo radi promjene tempa iscjeljenja i kako bih se stopio i uskladio s njihovim energijama. Ova dvojica Majstora zasigurno pripadaju toj kategoriji.

18) Jedan od najučinkovitijih iscjelitelja a kojeg svjetlosni radnici zaboravljaju pozvati je naša vlastita Monada i/ili Moćna Ja Jesam Prisutnost. Tko bolje poznaje vaše tijelo od vaše vlastite Monade. I tko je više motiviran da vas pomogne iscijeliti nego vaša Monada koja je vaše pravo jastvo? Pozovite svoju Monadu za pomoć u ovom području i bit ćete zadivljeni energetskom podrškom koju vam može dati.

19) Pozovite 3M-a, Dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje jednom tjedno da uklone implantate i negativne elementale i sve te neuravnotežene energije iz svih vaših suptilnih tijela. Samo trebate zatražiti, toliko je jednostavno.

20) Vidovito i/ili intuitivno često sam osjetio određenu kristalizaciju u nekim svojim zglobovima na subkliničkom, eteričnom nivou. To ponekad može nastati zbog previše vremena provedenog u uredu, tipkajući, za kompjuterom i sličnog. Ja sam zatražio od svog dragog prijatelja Gospoda Arkturusa da ukloni tu kristalizaciju iz mog sistema noću dok spavam kada je god to potrebno. On je velikodušno pristao tako služiti.
21) Kada se god osjetite emocionalno i čak mentalno neuravnoteženi pozovite dr. Lorphana i Galaktičke Iscjelitelje da ponovno uravnoteže vaša emocionalna i mentalna tijela koja će također doprinijeti u iscjeljenju vašeg fizičkog tijela.

22) Svakog dana prije početka svog posla bilo da je to savjetovanje, tipkanje, rad na kompjuteru, rad za stolom, vožnja kamiona, upravljanje avionom, primanje pacijenata, pozovite 3M i/ili Uzašle Majstore na unutarnjem planu po vašem izboru da kroz vas tijekom cijelog dana protječu njihove energije. Ja to savjesno radim i uočavam da su moja snaga i energetski nivo doslovno povećani stotinu puta i uočavam da je moje fizičko vozilo stotinu puta izdržljivije. Ideja je ta da protječe BOG i BOŽJA energetska sila dok radite, a ne vaša vlastita. Zašto da koristite svoju bateriju kada možete koristiti BOŽJU bateriju?

23) Kada imate vrlo ozbiljne i ustrajne zdravstvene lekcije ponekad samo jedan Majstor nije dovoljan. Tada pozivam cijelu grupu Majstora da na meni radi istovremeno. To može biti u mojem slučaju cijela Jezgra 21(Core 21), koji su vijeće Majstora s kojima radim. Njihova podgrupa je Jezgra 7(Core 7). Druga podgrupa je Božanska Majka i Majstorice koje su prekrasni iscjelitelji i stvaraju žensko iscjeljenje koje je tako često potrebno. Ja također pozovem i 7 Čohana koji rade izrazito efikasno kao cjelina. Isprobajte ovaj poseban duhovni alat kada vaše zdravstvene lekcije ne popuštaju.

24) U određenim rijetkim prilikama kada sam puno planetarno služio i nisam se osjećao fizički dobro, 3M su ustvari potpuno ušli i pobrinuli se za moje tijelo na način koji jedino mogu opisati kao što se Lazar osjećao kada su ga Isus i Gospod Maitreja dignuli iz mrtvih. U određenim prilikama od velike duhovne planetarne važnosti bio sam zapanjen nevjerojatnim iscjeljujućim mogućnostima koje oni imaju na raspolaganju. Nisam se osjećao dobro i trenutno sam se osjetio iscijeljenim kako bih mogao nastaviti planetarno služenje koje i trebam raditi.

25) Onima od vas koji su specijalno usklađeni s Djwhal Khulom kao i ja, Djwhal može puno pomoći kad imamo određene zdravstvene lekcije. Ono što ja radim je da tražim da me priključi na svoj holografski kompjuter u svom uredu u svom ašramu na unutarnjem planu i kroz taj najnapredniji holografski kompjuter on može napraviti najsitnije i krajnje energetske korekcije kako bi uravnotežio energetska polja.

26) Drugi zahtjev koji često radim na sličan način dr. Lorphanu i Galaktičkim Iscjeliteljima i Gospodu Arkturusu i njegovim Arkturijanskim pomagačima je zahtjev da samo ponovno uravnoteže moja energetska polja .

 
- nastavlja se -
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SRPANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član mkrmarmkrmar

  Dobro jutro svima !

  05.07.2020. 09:44h
 • Član magicusmagicus

  Dobar vam dan dragi magicusi. Lp

  01.07.2020. 18:47h
 • Član tantriktantrik

  Hvala Irida!

  23.06.2020. 07:04h
 • Član iridairida

  Tantrik, dobrodošao na magicus! Nadamo se da ćeš pisati o svome radu...

  18.06.2020. 14:36h
 • Član bglavacbglavac

  Pozdrav!

  17.06.2020. 14:00h
 • Član tantriktantrik

  Dobro jutro, dragi magicusi!

  17.06.2020. 07:35h
 • Član bglavacbglavac

  Dobar dan gospodine. Lp

  16.06.2020. 20:19h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

Dr. Lorphanova Akademija - II dio