Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

715

PUTA

OD 14.01.2018.

Poruke s Andromede I i II

Poruke s Andromede I i II
Mi smo ponovno došli kako bi vas pozvati na prosvjetljenje. Vrijeme vam je da se probudite i čujete ove riječi koje se telepatski emitiraju vašem umu iz naše kolektivne duše. Vi ste dio ovog svijeta multidimenzionalnih stvarnosti i vaše biće odgovara našem pozivu. Budite se za istinu i neka tako bude sada, da budete pripravni čuti riječi koje se prevode iz naših najdubljih nakana.

Otvaranje portala kroz koji smo pozvali na Arkturijasko Poravnanje kroz Vrata Siriusa događa se kako bismo usmjerili vaše povezivanje s Galaksijom Mliječnog Puta i njenim Centralnim Suncem. Tada možete uživati u plodovima bića i postići Andromedansko Prosvjetljenje. Planet Pluton koji drži vanjsku orbitu vašeg sustava jest otponac koji otvara Vrata Siriusa. On je ključ i zaporka(lozinka) koja otvara vrata kako bi vaše svjetlosno tijelo moglo kroz njih proći u inter-dimenzionalnost i postati multi-dimenzionalno.


 Sveobuhvatni plan za ljudsku vrstu bio je da se daju simboli i ključevi koji će otključati kodove u vašim unutarnjim sustavima DNK i osjećajima koji odgovaraju nebeskim simbolima koji su vam bili dani u mitovima, povijesti i istraživanjima. Trostruki pristup donio vam je osjećaje, sjećanja i razum, koji su svi zajedno dijelovi buđenja u istini. Prostorno vremenske lokacije bića unutar vašeg carstva značajne su u simboličkim nad-tonovima na koje odgovaraju po frekvenciji i vibraciji. Dobili ste dar znanja unaprijed tako da možete govoriti i  onima koji čekaju na znakove reći da je znak dat. Oni koji slušaju iznutra dobili su znak.

Andromedanci, Sirianci, Arkturianci, Plejađani su Učitelji Svjetla koji postoje unutar viših dimenzija. Oni nisu fizički inkarnirana 3D bića. Zemljani, ili ljudi, su fizički dvojnici tih energija. Važno je da posegnete za osjećajima koji će vam dati prosvjetljenje, koje se sada traži kako biste se mogli pomaknuti onkraj ograničenja i odvojenosti prisutnih u nižim dimenzijama. Svjetlo i život ulazi u carstvo vašeg sunčevog sustava kroz Sunce. To je prolaz za sav osjetilni evoluirajući život. Sunce je zvijezda i duhovno je biće ogromne veličine. Drži svjetlo i energiju i zapovijeda ovom prostorno vremenskom zonom svojom gravitacijom i energijom. Sunce prima i prenosi informaciju koja se prevodi u vibraciju i nudi se u iskustvu. Postaje manifestirana kroz bića koja primaju, sintetiziraju, integriraju i manifestiraju tu informaciju kroz niže dimenzijske mentalne, emocionalne, integrativne i fizičke sustave.  Kao bića svjetla, koja su duše, povezani ste u kolektiv kao Sunce. Sunce je vaše kolektivno svjetlosno biće, kao što je kolektivna duša planeta Zemlje tlo vašeg bića. Zemlja postoji radi vas i zbog vas Sunce osigurava svjetlo koje Zemlji daje život i vama biće.

 Prije vremena vi ste postojali u Božanskom umu i prije Božanskog uma bili ste ono što je uvijek povezano s dušom unutar dubokog galaktičkog srca univerzuma. Ljubav je visoka vibracija koja uvijek daje život. Ljubav je obilna blistava svjetlosna energija koja postaje udobnom materijom u kojoj vaše biće može postajati. Vaše je biće stvoreno od svjetla kao što je stvoreno i od tvari Zemlje. Vaše fizičko biće napravljeno je od svjetla koje postaje tvar usporavajući zavojito i okrečući se po zakonu manifestacije i privlačenja u odvojene segmente koji mogu biti smješteni u vremenske i prostorne modele.

Mayanski kalendar predstavlja plan izgradnje svijesti tijekom bilijuna godina, gdje se vi krećete od reakcije ka kreaciji.Vi ste glava životne struje Zemlje koja je svjesna i budna i uči kako postati ono što stvara umjesto onoga što reagira. Odgovartajući proces zahtijeva više od 16 bilijuna godina da bi energija nediferencirane tamne materije postala individualna svjetlosna tijela ili ko-kreativna svjesnost. Kroz taj proces vi ste hodali hodnicima vremena kako biste sagledali svaki aspekt stvaranja. Svrha je da kreacija postane kreatori. Metoda zahtijeva da svjesnost od pasivne kreacije postane aktivnim kreatorom. Od nesvjesnog rođenja do inteligentnog života stvaratelja koji manifestiraju, to je put čiste kreativne svijesti.To je oduvijek bio put i želja. To je istina i za one koji su postali odvojeni od struje univerzalnih težnji i namjera.

 Unutar ovog sunčevog sustava ima 10 glavnih planetarnih bića i mnoštvo manjih planetarnih bića koja su pomagači čovječanstvu u priznavanju i postizanju sposobnosti kreatora. Zemlja je dom za svjestan fizički život i plodno tlo za vaše biće. Zemlja drži prostor za svjetlo i dopušta bićima na njoj da postanu kreatori unutar njenog polja ljubavi. Zemlja vašem biću prenosi energiju Sunca tako da možete postojati i iskusiti stvarnost 3. dimenzije. Vaš um i njegove lijeva i desna fizička polutka stvaraju holografske kreativne obrasce  koje vaš mozak razumije i jednači kako bi percipirao sveti životni proces osjetilnosti.

Učitelji Svjetla su sve zvijezde na nebu i bića koja manifestiraju te kolektive. Oni su suputnici vaše duše. Ta mreža savezništava koja se proširuju je vaša Obitelj Svjetla. Kombiniraju se unutar objedinjenog polja ljubavi i dijem cijelog Univerzuma postoji potpuno jedinstvo. U univerzumu iskustva dovedeni ste u otvoreno kraljevstvo koje vam nudi puni dominion. Vaša domena vam dopušta da se odvažite u slobodu reagiranja i postanete kreator. Vi vašu dušu nalazite iznutra i vaš duh sja natrag vama poruke koje nudite na vani.

 Planeti sunčevog sustava pomažu vam postati stvarateljima. To je poruka karti, modaliteta, učenja i nacrta koji su u vašem biću onako kako su vam dani kroz mistične, mitske znanstvene metodologije Astrologije, Tarota, I-Chinga, Medicine, religija, prirode, legendi, priča i povijesnih otkrića.

 Prosvjetljenje duše dolazi kroz moć koja ide od Sunca u astrološkoj karti. Svaki životni oblik je korjenskom čakrom povezan sa Zemljom. Korijen vašeg bića uzemljen je u Zemlju i kroz Zemlju vi ste inkarnirani u svoje srce koje je puls vašeg života ili otkucaj srca. Preko daha, koji je zaklonjen u vašim plućima, kada ulazite u inkarnaciju otvara se srčana čakra i rođena je vaša karta s poravnanjem između Zemlje i Sunca. 

Na toj se točci šalju poruke novoj duši koja se inkarnirala u prostor i vrijeme u dosluhu s drugim planetima i zvijezdama koje vašem biću utiskuju svrhu i konfiguracije s nebeskim energijama. Biće stiže s nefizičkim vodičima koji su pristali pomagati u tom životu. Kroz životni proces u svakoj vremenskoj liniji  cilj je transformacija od reakcije ka postajanju kreatorima unutar fizičkog carstva. Sunce je pokazatelj vašeg duha, a niža oktava je ego. To je energija kolektivnog duha koji vi postajete. Točka rođenja je jedinstvena zraka Sunčeve energije i životne sile koja definira vašu povezanost, uspotavljenu kroz Srčanu Čakru.

 Pluton podešava i drži strukturu fizičkog vozila i smješten je u korjenskoj čakri. Sadrži vanjsku školjku vašeg bića, drži moć korjenske čakre koja je povezana s Zemljom i njenim najbližim članovima obitelji, Marsom i Venerom. Polarizirane muške Marsovske energije i ženske energije Venere stvaraju život i okončavaju život. Pluton daje moć života i smrti. Korjenska čakra u krajnjoj dubini vašeg bića je prolaz ka crnoj rupi koji otvara vrata novog života i drži zapise, utiske svake generacije.

GR50B- Poruke s Andromede II  

Generaciji ili duhovnoj skupini, skupini duše, ponuđen je ugovor i dogovori među njima da otvore konstelacijska vrata novih energija koje su kanalizirane u vremenske linije od strane Učitelja Svjetla.

Merkur, kao glasnik Sunca, uvodi strukture kroz korištenje drugih planetarnih energija. Koristi energije nižeg uma i povezuje kroz Neptun s Jupiterom koji drži moć višeg uma. Treće Oko ili 6.čakra otvara se, što je sledeće područje čakri po važnosti u inkarniranju, budući je oko um koji drži energiju duhovnog bića cjelovitom i unutar sustava.  Može se reći da je to dom Astralnog Tijela koje može djelovati izvan fizičkoj tijela  pod određenim okolnostima. Merkur se naziva Božjim glasnikom, budući je onaj koji je mislilac i pokretač i fokusira energiju Sunca kroz srce kada je prosvijetljen. Jupiter je smješten u pupčanoj čakri i djeluje u vezi s energijom širenja i rasta.

Kretanjem između energija upravlja oblik kojeg je izgradio Saturn i koji povezuje inteligenciju s voljom i snagom životne struje koja podiže Šušumnu. Pluton pulsira izvornu nediferenciranu moć u oblik, koristeći Mars i Veneru, jer oni vode Idu i Pingalu kroz carstvo oblika i Saturn drži inteligentni nacrt strukture u solarnom plexusu.

 Uran je veza s multidimenzionalnim bezvremenim stupom svjetla kroz Krunsku čakru. Magična duhovna misterija života i svjetla transformira stvarnost od singularnog 3D linearnog ograničenog postojanja u multidimenzionalno univerzalno uskrsnuće. Krunska čakra, kada je Uran otvori, dopušta transformacijskim energijama Plutona da teku prema gore središnjim kanalom kako bi energizirale duhovnu preobrazbu.

Kako se energija kreće prema gore, poziva je grlena čakra -intonacijom, pjesmom i rječju. Peta čakra djeluje kroz energiju Kirona. Glas manifestira iscjeljujuće energije dok Kiron obavlja žrtve kako bi dopustio toku Ide, kojim upravlja Venera, i Pingale, pod upravom Marsa, da nahrane cijelo tijelo Zemlje i svako fizičko tijelo.

Čakra energije svjetlosnog tijela ne odgovaraju tradicionalnim definicijama i tumačenjima budući ljudsko polje aure djeluje na multidimenzionalan način i ta kombinacija može smanjiti energetski tok i donjeti ravnotežu sustavu.

SAŽETAK energija čakri koje djeluju prema smjernicama Planetarnih Bića i surađuju prema sljedećem dogovoru; Korijen/Pluton, Pupak/Jupiter, Solarni Pleksus/Saturn, Srce/Sunce, Grlo/Kiron, Treće Oko/Neptun i Kruna/Uran. Mars radi s emocionalnim tijelom i Pingala kanalom. A Venera radi kako bi inicirala Svjetlosno tijelo i Kanal Ide. Zemlja je Fizičko Tijelo i otvara Sušumnu.

Mayama je bilo dano da razumiju tajne vremena i svjesnosti. Bilo im je dodijeljeno da čuvaju te tajne do otvaranja Osmog Podsvijeta i početka  razotkrivanja galaktičkih dimenzija stvarnosti. Tek dolaskom u osmi Podsvijet čovječanstvo će biti sposobno vidjeti onkraj materijalizma i postati povezano sa svjetlosnim tijelom. Zato je Venera najvažnija energija koja se manifestira na Zemlji i tako se ženska energija vraća.

Moć ženske energije dolazi kroz žrtvovanje  koje je ponuđeno kako bi energija emocionalnog tijela bila izbavljena (iskupljena, spašena) i iskorištena da utječe na transformaciju Zemljinog tijela u puninu kreacije kao manifestirano ili kreativno tijelo. Fizičko carstvo dizajnirano je kako bi se kretalo od reakcije ka kreaciji. To je kretanje nezrele svjesnosti prema probuđenoj svjesnosti. To razlikovanje probuđene svjesnosti znači da su probuđeni kreatori. Oni stvaraju i manifestiraju svoju volju i njihov je um u poravnanju s vizijom koju vide.

Kroz povezanost s višim bićima svjetla ili Učiteljima Svjetla, koji su dio Obitelji Svjetla, vi ste bića koja sebe izražavaju kroz portale fizičkih tijela. Kako postajete galaktička multidimenzionalna bića etička je odgovornost obavezna, kako biste bili galaktički predstavnici i imali priliku doći na Zemlju i iskusiti individualno iskustvo i kreaciju. U biti, to je nebesko ljetovanje, gdje se stvari mogu obavljati u obliku zabave, na kojoj se šire životi i iskustva življena s formatom prostora i vremena, te se shvaćaju kako bi se dopustila veća tekstura i božanstvenost.

Kako vrijeme prestaje zbog dovršenja plana kreacije, svakom multidimenzionalnom biću ili kreatoru dana je sposobnost da stvara vrijeme. Univerzum se nastavlja dopuštenjem onih koji sudjeluju u stvaranju iskustva života umjesto da mu budu podložni.

  Priroda sljedećeg svijeta, bilo da ga nazivate Petim Sunce, Šestim Suncem ili Sedmim Zlatnim Dobom ili Satya Yugom, Milenijumom ili Uzašašćem, to je dovršenje igre gdje vi sada hodate u svjetlu i zreli ste u svojoj sposobnosti da stvarate vrijeme i prostor. Svatko tko je stvaratelj ima sposobnost stvaranja njegovog vlastitog Raja na Zemlji.

 Shvatite da, kako se krećete onkraj života i smrti, vi postajete bezvremeni i vječni. Kao multidimenzionalno biće možete se inkarnirati u fizičku polariziranu partikulariziranu svjesnost ili ostati u nevidljivoj objedinjenoj osjetilnosti. Kreacija je i prostor i vrijeme. Vrijeme i prostor su esencijalni sastojci manifestirane stvarnosti.

Ideja da je prvotni Stvoritelj uredio vaš svijet tako da vas može gledati kako posrćete i padate kroz proces pogrešaka dobrog i lošeg, bolesti i velike patnje, nije točna. Vaše objedinjeno biće je Sunce i vi ste stvorili ovaj Sunčev sustav kroz priliku da radite s planetarnim bićima povezanim s vašim srcem. Oni s vama dijele namjeru kolektivne volje cjelovite duše, da postane veće biće i drži svetu vibraciju. Sva kreacija dolazi od vaše kolektivne duše koja se kreće u harmoniji s pravcem protoka. Prepoznajete da je taj tok širenje bića u sve veću harmoniju i štovanje izražajnosti. Osjetite tijek Božanskog Uma prema Miru i Ljubavi Svjetla koje sebe poziva natrag u sveti krug bića.

Jedan dio vašeg bića manifestira se kao fizička materija, drugi kao emocionalni sadržaj, a treći kao svjetlosna energija. Vaši mentalni i duhovni dijelovi su dio svjetlosnog tijela. Tamo je Božanski um, koji je dao plan koji vam dopušta da se protežete u Univerzum i postanete više, što dopušta uzbuđenje, promjenu i slobodu. To je igra širenja. Igra ima različite zakone po kojima djeluje, Zakon Privlačenja i odbijanja, Zakon Ljubavi i Davanja, te Zakon Slobode i Vjerovanja. U ta tri zakona dano je sve za kreiranje širenja. Sve sa čime ste povezani, putem frekvencije ili vibracije, uključeno je u vašu stvarnost.  

  Kretanje od reakcije do izbora reakcija trajalo je bilijune godina. Za kretanje od instinktivnog izbora do želje trebali su daljnji milijuni godina. Kretanje od želje do razuma daljnjih stotine tisuća godina, te od razuma do etike tisuće godina. Pravac je sada kretanje od etike do intiuicije, za što će trebati ova dekada. Tada će se, svi koji budu postojali na Zemlji, pomaknuti u svijesti od intuicije u ko-kreaciju, za što će trebati svega nekoliko mjeseci. Sve će vam biti dano i vrijeme će prestati biti barijera koja vas je kočila od prihvaćanja onoga što je dopušteno. Kreacija je vaša da je preuzmete, ona je vaša domena i vi ste slavljeni i poštovani kao mudre i velike duše.

Govorite riječi koje drže vibraciju vaše duše i slušajte svaki zvuk, boju i intuiciju, radi jasnoće vaše kreacije.

Andromedansko poravnanje je iznutra i drži vas u zagrljaju i zračenju koje je bezvremeno i vječno. Kroz Stup Svjetla, koji kanalizira život mnogih svjetova i galaksija, prisutna je točka Svjetla koja se probija i sja svijetom Zemlje. Zemlja je ona koja drži ključeve i lozinke za kodove kreacije. Ovdje na Zemlji galaksije su poslale svoje predstavnike kako bi nadgledali sveto znanje koje se tu čuva. Ti se ključevi drže na sigurnom, zaštićenom i uvijek se poštuju. Andromedansko Prosvjetljenje tiče se otpuštanja tih kodovaN tako da bića koja su strpljivo čekala na to otpuštanje sada mogu uživati u tome na što su tako dugo čekala. Kodovi kreacije su unutar svjetlosnih tijela bića koja žive ovdje na Zemlji, a Bogovi i Boginje vraćaju se iz Raja kako bi otvorili škrinju s blagom  i otpustili ključeve dane kao dopuštenje kreaciji da bude ispunjena.

Kada se probudite za Istinu biti ćete sposobni slušati najdublju stanicu unutar vašeg višeg srca i dopustiti joj da bude zvijezda koja će vas voditi. Sanjajte najljepšu boju i zvuk koji vas vode kući do vašeg svetog oltara gdje je vaš duh slobodan. Čujte poziv koji vas budi, iz kreveta fizičkog sna u multidimenzionalnu stvarnost koja vašem kreativnom duhu dopušta da živi u univerzalnim stvarnostima koje se šire.

www.danica.gaia.com

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST

SVIBANJ...

METODE I TEHNIKE

BRZI CHAT

 • Član vanessavanessa

  *

  20.05.2020. 17:31h
 • Član bglavacbglavac

  Dobro jutro dragi magicusi. Sretan dan vam želim. Lp

  19.05.2020. 07:13h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  pa kad stigneš ... :)

  14.05.2020. 11:01h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  https://www.magicus.info/najcesce-prakse/tumacenje-snova/besplatno-tumacenje-snova-shadowofsoul-davorlove-ko-u-prici#comments

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  evo, draga Irido, dopunila sam Davorov san :)

  14.05.2020. 11:00h
 • Član ShadowOfSoulShadowOfSoul

  draga Irido, evo nije prošlo dugo i evo ostvaruje se nešto iz tvog tumačenja: danas nađem razbijeno zrcalo suvozačkog retrovizora!!!

  13.05.2020. 18:30h
 • Član mkrmarmkrmar

  Svjetlosni zagrljaj

  12.05.2020. 20:01h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karte

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebKreativna akademijaSvijet jogeInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info