Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

146

PUTA

VIŠE SILE ONESPOSOBITI ĆE SVA RATNA ORUŽJA

VIŠE SILE ONESPOSOBITI ĆE SVA RATNA ORUŽJA
Stvari diljem svijeta progresivno se pogoršavaju, ali prije nego što uspiju progutati cijeli svijet, više sile od onih na Zemlji će intervenirati i onesposobiti sva ratna oružja da se nikada više ne koriste za uništavanje, sakaćenje i ubijanje.

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 12. travnja 2024

 

Dragi prijatelji, s obzirom na informacije iz najmanje dva izvora, čini se da postoji vjerojatnost velikog razvoja događaja do kraja sljedeće dvije godine. Naši vanzemaljski prijatelji koji su trenutno u našem Sunčevom sustavu smatraju da će biti pravo vrijeme da uspostave prvi službeni kontakt. Nakon toga vjerojatno će 2029./2030. doći do očekivanog Bljeska našeg Sunca koje će u trenu dovršiti sadašnji Sunčev ciklus koji je završio 2012. godine. One duše koje su viših vibracija i koje su već spremne za to, naći će se odmah u novoj višoj dimenziji. Još uvijek nije jasno kako će točno rezultat utjecati na one duše nižih vibracija.

Mike Quinsey - 12. travnja 2024.

Stvari diljem svijeta progresivno se pogoršavaju, ali prije nego što uspiju progutati cijeli svijet, više sile od onih na Zemlji će intervenirati i onesposobiti sva ratna oružja da se nikada više ne koriste za uništavanje, sakaćenje i ubijanje. Majka Zemlja već čisti kopno i mora, te je upozorila čovječanstvo na neizbježne probleme koji proizlaze iz takvih postupaka. Ponovno predlažemo da se pomaknete u unutrašnjost zemlje dalje od obalnih područja jer kao što ste već iskusili, s vremena na vrijeme će doći do poplava ne zaboravljajući promjene na samom kopnu.

Postajete svjesniji brzine promjena koje se događaju mnogo brže nego što se očekivalo i savjetujemo vam da nešto poduzmete spremni da se s njima nosite. Već imate pune ruke posla i odgodom će stvari biti mnogo teže kontrolirati. Nemojte više odgađati poduzimanje radnji kako biste zaobišli probleme koje ste već identificirali, jer ćete se s njima teže nositi što dulje čekate. Ako ostavimo dojam da je hitno rješavati nadolazeće promjene, onda smo postigli svoje ciljeve. Nemate vremena razmišljati o prijetnjama s kojima se suočavate i trebali biste odmah poduzeti korake da se na njih pripremite. S naše strane, mi stojimo na vašoj strani i pokušavamo učiniti sve da shvatite da je potrebna akcija sada, inače ćete biti preopterećeni.

Ne želimo dizati paniku, ali pripreme za ono što dolazi smanjit će učinak i vrijeme koje potrošite na upravljanje time. Kao što bez sumnje razumijete, dugoročno će promjene biti korisne, uklanjajući ono što više ne služi vašoj svrsi, i pripremajući Zemlju za njezino Uzašašće. Poznavanje onoga što dolazi trebalo bi vam omogućiti da pažljivo obavljate svoj posao, budući da je za to potrebna velika pomoć zbog mnogih potrebnih promjena. Budite uvjereni da smo spremni pomoći vam nakon što donesete odluku djelovati.

Kao što smo vam rekli u nekoliko navrata, naša uloga je nadgledati vaše radnje i pružiti pomoć kada je to prikladno. Pohvaljujemo vašu hrabrost i odlučnost da uspijete bez obzira na prepreke koje vam se nađu na putu. Radeći zajedno, uvjeravamo vas da će vaš trud biti nagrađen i da će vaše putovanje biti što je moguće lakše. Imamo znanje koje je daleko iznad vašeg sadašnjeg razumijevanja i ono će se koristiti kada bude primjenjivo. Zajedno smo sila na koju treba računati koja neće pokleknuti pred taktikom koju koriste mračni.

Mnoge druge civilizacije promatraju događaje na Zemlji, ali izdaleka kako ne bi ometale vaše aktivnosti. Nakon Uzašašća mnogi će vas jedva čekati upoznati i pokazati svoje divljenje vašoj odlučnosti da postignete svoje ciljeve. Izgledom su slični ljudima, ali su napredniji u svemirskim putovanjima. Imaju vam mnogo toga za ponuditi tako da napredujete mnogo brže nego što biste inače. Više vibracije su pune radosti i sreće, a negativnost bilo koje vrste je nečuvena i ne može postojati na tim višim razinama.

Mnogi od vas čekali su eone vremena na priliku da se vrate u ono što nazivate svojim pravim domom, dobrovoljno pružajući svoje usluge da rade u nižim dimenzijama kako bi pomogli drugima da se uzdignu iznad svojih ograničenja. Imate svoju pravu obitelj koja željno čeka vaš povratak i bit će na redu velika slavlja. Možete li zamisliti kakve ste avanture doživjeli, ali i najradosnija iskustva i uskoro ćete zaboraviti manje nezaboravna vremena. Proputovali ste svijetom i iskusili život u većini civilizacija, bili ste muškarac i žena i izvršili mnoštvo zadataka koji su testirali vašu odlučnost da budete uspješni, što i jeste.

Shvatite da duše oko vas provode svoj dogovoreni životni plan baš kao i vi, stoga nikada ne osuđujte drugu dušu jer to ne znate. Ponekad vode jednostavne živote bez izvanrednih iskustava, dok drugi mogu biti puni akcije, jednostavno ne možete znati pa budite oprezni kada osuđujete drugu dušu. Upoznat ćete mnoge starije kontakte koje ste uspostavili i bez sumnje ćete imati o čemu razgovarati. Možete li zamisliti da vam se daju odriješene ruke da odlučite što ćete sljedeće učiniti i da možete putovati izvan Zemlje i u svemiru, i to svojom snagom misli.

Međutim, ponovni susret sa vašom zemaljskom obitelji i brojnim dobrim prijateljima koje ste stekli sigurno će zahtijevati slavlje. Oni će zapravo čekati vaš dugo očekivani povratak iako ćete se ponekad sresti izvan tijela dok spavate. Bilo bi točno reći da vodite dvostruki život. Daje vam priliku da pomognete u planiranju svojih budućih radnji koje su uređene kako bi se osiguralo njihovo ostvarivanje.

Ako već niste svjesni, bez sumnje ćete se iznenaditi da je toliki dio vašeg života tako dobro organiziran, a to je i za očekivati jer svaki nudi priliku za duhovni napredak. Stvari su organizirane vrlo pažljivo tako da se iskoriste mogućnosti za razvoj, jer na kraju krajeva to je smisao uzimanja života na Zemlji. Nudi toliko mnogo prilika za pomoć u provedbi vašeg životnog plana i služenje u bilo kojem svojstvu za koje ste sposobni. Neke duše preuzimaju mnogo posla ne samo da poboljšaju svoj napredak, već i da pomognu drugima u njihovom. Možda sada shvaćate kako ponekad možete biti zaposlena duša, ali to ovisi o vašem životnom planu. Od vas se nikada ne traži da učinite više nego što ste sposobni, budući da brzina ili nemogućnost vašeg napretka zapravo ovisi o vama.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovom, i neka Svjetlost osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U Ljubavi i Svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi

http://galacticchannelings.com/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info