Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

92

PUTA

UMJETNA INTELIGENCIJA I ZLOČIN PROTIV ČOVJEČNOSTI

UMJETNA INTELIGENCIJA I ZLOČIN PROTIV ČOVJEČNOSTI
Izrael koristi umjetnu inteligenciju za počinjenje masovnog genocida u Gazi uz malo, ako ikakvog, ljudskog nadzora.

Izrael koristi umjetnu inteligenciju za počinjenje masovnog genocida u Gazi uz malo, ako i ikakvog, ljudskog nadzora.

15.4.2024

.Sadašnji zapovjednik elitne izraelske vojske "Jedinice 8200" napisao je knjigu objavljenu 2021. koja govori o sinergizaciji ljudi i umjetne inteligencije (AI). Ispostavilo se da je ova sinergija već stvarnost jer se Izraelske obrambene snage (IDF) oslanjaju na AI kako bi bombardirale Gazu u paramparčad.

Način na koji je Izrael uspio bombardirati ključne mete u Gazi warp brzinom ima sve veze s robotima umjetne inteligencije koji odabiru mete uz malo ili nimalo nadzora stvarnih ljudskih bića.

Koristeći ono što je Kyle Anzalone, urednik mišljenja na AntiWar.com, opisao sucu Napolitanu u nedavnom intervjuu kao "najgoru vrstu društvenog kreditnog rezultata", Izrael svakom Palestincu u Gazi daje ocjenu između jedan i 100, a niži rezultati postaju AI mete za eliminaciju.

"Ovo je visokotehnološki genocid, u osnovi, ono što se događa", rekao je Anzalone Napolitanu – pogledajte intervju u nastavku . "Oni čiste svoj genocid. Oni peru svoj genocid u AI tehnologiji."

(Povezano: Yuval Noah Harari, član Židovskog svjetskog ekonomskog foruma [WEF] i osobni savjetnik Klausa Schwaba, kaže da će jednog dana on i drugi globalisti kontrolirati svijet svojim planiranim preuzimanjem AI – "neorganskim entitetima" i " algoritmi bez emocija" će porobiti mase.)

Masovni genocid Izraela bez srca

Izrael je nekoliko puta modificirao svoju ljestvicu rezultata društvenih kredita za ubijanje kako bi na popis dodao sve više ciljeva u Gazi. Izrael također neselektivno ubija obitelji meta u operaciji namjernog ubojstva.

"Izraelska vojska je rekla da ako AI program Lavender preporuči ime, oni ga stavljaju na popis za ubijanje u roku od 20 sekundi", objasnio je Anzalone. "Jedino što provjeravaju je da je namjeravana osoba muškarac. Nisu čak ni rekli da provjeravaju dob, tako da bi moglo biti da su neke od tih namjeravanih meta vrlo, vrlo mlade osobe , što je apsolutno užasavajuće."

"Možda je najgori dio svega ovoga to što su Izraelci zapravo čekali dok se imena s popisa za ubijanje ne vrate svojim kućama i namjerno ubili ne samo osobu s popisa nego cijelu njihovu obitelj. Program se zove 'Gdje je tata?' što je referenca na to kada su djeca uzbuđena što im se tata vraća kući nakon dana na poslu, počnu pitati 'mama, gdje je tata?' gdje kad Izraelci odgovore 'gdje je tata?' znači vratiti se kući s velikom bombom."

Jeste li već bolesni? Još je mučnija činjenica da mnogi takozvani kršćani u potpunosti odobravaju takvo bezdušno, bezdušno ponašanje Izraela i njegove vojske protiv naroda Gaze koje mrzi.

Mnogi takozvani kršćani tvrde da bismo svi trebali podržati ovaj genocid jer ako ga odbijemo podržati onda će nas Bog sve "prokleti", navodeći pogrešan prijevod Postanka 12:2 kao dokaz koji podupire njihovu gnusnu poziciju.

"Genocid je nestvaran i više nego bolestan", napisao je komentator na YouTubeu o onome što su Anzalone i 972 Mag otkrili o izraelskim operacijama koncentracijskih logora ubijanja u Gazi vođenim umjetnom inteligencijom.

"Zaista, Amerika je već izgubljena, a sve što sada proživljavamo je nesreća vlaka", napisao je drugi o turobno zlom i promašenom "najboljem prijatelju" Izraela.

"Niti jedna zemlja ne može preživjeti ove razine ludila, neznanja, arogancije i pohlepe. Mislim da se to događa ljudima kada novac učine svojim bogom."

"Novac, požuda i izopačenost – sve je to bilo prisutno dok se Rim rušio", odgovorio je drugi o Izraelu i njegovom "najbližem savezniku".

"Ovo je čisto zlo", napisao je drugi o Izraelu i onome što radi Gazi. "Nema riječi za akcije IDF-a. Depresivno i mučno."

Izraelski genocid u Gazi budi svijet pred zlom cionizma. Saznajte više na Genocide.news .

Izvori za ovaj članak uključuju:

972Mag.com

YouTube.com

Izvor:NaturalNews.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info