Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član eli

Upisao:

eli

OBJAVLJENO:

PROČITANO

735

PUTA

OD 14.01.2018.

* Radostan dan žena i svaki novi dan

Divno cvijeće sa lijepom glazbom ® za drage žene povodom dana žena ® za poštovane muškarce poradi želje za sve nas nek je Sretan svaki novi dan, neka životi naši budu ispunjeni lakoćom, radošću i svrhom.

 

Divno cvijeće sa lijepom glazbom

 

® za drage žene povodom dana žena

® za poštovane muškarce poradi želje za sve nas

 

nek je Sretan svaki novi dan,

neka životi naši budu ispunjeni lakoćom, radošću i svrhom.

 

                   

        Eli

 

P.S.  Kad smo već kod cvijeća Eli ove godine prvi put u svom vrtu daje prioritet cijeću, zato mi je podrška prijeteljica i prijateja dobrodošla u vidu kojeg lijepog cvijeta za vrt, ideje, savjeta ...

P.S. Također počinjem skupljati sjemenja raznolikog bilja, stara, izvorna, eko (bez gmo), pa ako netko ima tako nešto (od baka i djedova, svojih vrtova ...) i na tome HVALA.

 

P.S. Dobila sam krasne mejlove, hvala prijateljima na pažnji i dobrim željama. Izdvajam Vesnin attac i Nadin mejl sa lijepom porukom Vesne Androić. Blagdan žena baš pred pun mjesec sa podrškom Zvjezda i Anđela i mudrom španjolskom izrekom.

 

 

ELI Jaška *  t/f: 00385 (0)51 677-331; + 091 722 37 00;
                 * 
eli.jaska@ri.t-com.hr  *  www.eli21.com   

                 *  http://www.sitetalk.com/eli36 

Napomena:

Volim kad dobijem potvrdu primitka mejla (odgovor) i tople riječi podrške. Molim da imate na umu nesavršenost tehnike, i dinamiku svakodnevnih promjena u našim životima, pa ako vam nije odgovoreno na e mail, a važno vam je, ponovite ga i/ili nazovite. Ukoliko ne želite primati moj newsletter, molim pošaljite email sa subject "odjava iz adresara" (remove me)

 

 

From: Nada Grubiša [mailto:nada.grubisa@ri.t-com.hr]
Sent: Thursday, March 08, 2012 1:46 PM
To: Eli Jaska; Rada Kercan; merima becic; Gabriela Vicevic; Sanja Žučko; Štefica Margetić; Jadranka Volf; Djani Latin; Tomica; Ivan Cindric;
inje22@gmail.com
Subject: Fw: male vijesti

 

  

 četvrtak, 8.3.2012. nešto prije 11 sati Sunce i Mjesec udaljit će se onoliko koliko je to u krugu života uopće moguće: 180 stupnjeva. I imat ćemo, kao i obično u vrijeme Punog Mjeseca - noć od svjetlosti. A kad je svjetlost u igri, otkrivaju se tajne. Naglasak je na 19. stupnju Riba (Sunce) i 19. stupnju Djevice (Mjesec). Sabijanski simboli ovih stupnjeva govore: "Majstor podučava svog đaka" i "Utrka u plivanju". Sabijanski simboli su sličice koje izvlače na površinu neka davna sjećanja iz pojedinca i iz cijelog ljudskog kolektiva. Možda nas ovaj Pun Mjesec podučava kako smo svi i učitelji i učenici istovremeno i kako je važno plivati, bez utrkivanja s drugima. Svako je takmičenje trka od sebe jer nas uspoređuje s drugima. A život je ionako ono što diše između ciljeva.

 

Jučer je također bio astrološki vrlo zanimljiv dan: Merkur i Uran na istom mjestu, prvi se sprema okrenuti retrogradno (12. 3.) i mnogim će se Ovnovima učiniti da kreću natrag. Ali, naglasak je na "učiniti". Lijepa je vijest kako je Venera ušla u svoj znak Bika i nekako ćemo svi malo "olabaviti", ulijeniti se, barem poželjeti priuštiti štogod svome tijelu, općenito se pozabaviti fizičkom razinom. Sve će eskalirati sljedećeg tjedna kad sustigne Jupitera. A iz dubina našeg sistema čeznutljivo će ih promatrati Pluton, planet transformacije i obnavljanja kojeg su astronomi ne tako davno degradirali u patuljastog. Smiješnog li ponašanja: mali ljudi smanjuju veliki planet! Zašto? Zato jer im se - u dubinama mraka - čini tako malen. A dovoljno bi bilo zamisliti da se nađemo na trenutak na nekoj točci Plutona: tada bi nam naše ogromno Sunce izgledalo kao blistava točkica u daljini!

 

Sve je relativno, pa bi tako i onaj majstor iz prve sabijanske sličice mogao, ovog puta,  biti majstoricom. Prevaga ženskih znakova u ovom trenutku (čak će 5 planeta + Sunce i Mjesec biti preksutra u zemljanom ili vodenom elementu, što znači u ženskom znaku) možda je zaista znak za početak utrke. Kakve, pitate se? Životno važne, generacijske. Utrke koja će pokazati jesmo li kao planet spremni izaći iz izolacije u kojoj nas drži niska razina svijesti (o čemu svjedoče ratovi, divljaštva, gramzljivosti, istrebljivanje drugih živih bića, onečišćenje i zagađivanje vlastitog doma itd.). Utrke u kojoj ćemo svi zajedno trčati u nove sebe, pridružujući se civilizacijama koje su već naučile kako je život najveće čudo i kad smo već blagoslovljeni njime trebamo se i ponašati tako - blagoslovljeno.

 

Ali, kako ove male vijesti ne bi ostale ozbiljne, jer svima nam je potrebnija radost i razigranost od ozbiljnosti, za kraj vas podsjećam na mudru španjolsku poslovicu:

 

"Divno je ne činiti ništa, a onda se odmoriti!"

 

P.S. U vrijeme Punog Mjeseca možete raditi svašta: šetati na mjesečini; voljeti nekoga; rastati se od nekoga ili još bolje - od neke loše navike ili ponašanja; a možete i konačno naći desetak minuta za sebe, usamiti se, umiriti, pustiti da život teče kroz vas, jednostavno postojati u svoj punini svoga bića. A da vam ne bude dosadno, pozovite anđele da vam se pridruže. Pa, gledajte kako vam dan postaje zlatan!

 

 

   

 Zdenka Andrijić

 

 

 ANDRIJIĆI d.o.o., 10000 Zagreb, Letovanićka 30, tel/fax 01/6131-682

www.andrijici.hrwww.zdenkaandrijic.bizwww.kugliceodzlata.com

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

Osvježi podatke

OŽUJAK...

Osvježi podatke

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

Osvježi podatke

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

Osvježi podatke

MAGIJA

Osvježi podatke

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info