eli

1

Broj Merlina

Član eli

Upisao:

eli

DOBROBIT koje nam donose ALGE

DOBROBIT koje nam donose ALGE Dragi prijatelji, distributeri, svi Motivirana putovanjem na Klamatsko jezero u posjet domovini naše AFA Alge i želji da proširim znanja i iskustva o toj čudesnoj Algi zamolila sam naše liječnike i distributere da kažu kako alge i proizvodi AquaSource doprinose našem zdravlju i dobrom osjećanju, u ovim danima Ljeta, ali i u svim drugim godišnjim dobima i životnim izazovima.
Član eli

Upisao:

eli

O ovom vremenu - Sjaj Svijesti

O ovom vremenu - Sjaj Svijesti Cijeli proces jako nalikuje gubitku razuma zato što, na jednoj razini i jest. Sjetimo se, rekli smo da se nadilazi dualnost. A upravo je dualnost osobina razuma. Gubitak dualnosti je najviše gubitak razuma, u dosadašnjem - osuđujućem smislu. Upravo naš razum želi znati sve - osjećamo promjenu od koje se tresemo, a razum vapi za objašnjenjem. Više nego ikada, ovo je prilika da ga obuzdamo, kao podivljalog konja: svjesnom komadnom da bira svjetlo i ljubav.
Član eli

Upisao:

eli

Djeca

Kada žena shvati da je trudna odlazi u sobu hrama gdje joj se pruža mnogo ljubavi i podrške i okružuje ju se s prekrasnim slikama i glazbom. Ona vidi svoju bebu kao prekrasnu i savršenu. Ova ljubav i savršenstvo idu ravno u ćelije djeteta. Čudesni graditeljski blokovi! Oba roditelja razgovaraju s djetetom s velikom ljubavlju, pjevaju mu itd. Tako ono stvarno zna da je voljeno i željeno. Trudnoća traje samo tri mjeseca.
Član eli

Upisao:

eli

Zone i sektori u permakulturi

Zone i sektori u permakulturi Područje oko našeg mjesta stanovanja, kuće, zgrade, podijeljeno je u zone od nula do pet, a na temelju njihove dostupnosti i učestalosti korištenja u odnosu na mjesto boravka, uzevši u obzir trošenje energije i vremena u njihovo korištenje. Najmanji broj označava najčešće korišteno područje, dok najveći broj ukazuje da je područje najmanje korišteno i najrjeđe mu se pristupa.
Član eli

Upisao:

eli

O AUTORU: Samael Aun Weor

O AUTORU: Samael Aun Weor “Riječ AVATAR znači GLASNIK, odnosno nosilac poruke; Činjenica da je meni pripao zadatak da donesem ovu poruku nazvan sam VJESNIK, na sanskitskom AVATAR. Glasnik ili Avatar jeste u celini izvršilac (serv) Velikog Djela (Opus Magnum) Oca (Boga). Prema tome, dragi moji čitaoci, riječ Avatar ne treba nam buditi ponos, s tim što znači samo toliko i ništa više: KURIR, VJESNIK ili GLASNIK, serv koji načisto nosi poruku, to je sve."
Član eli

Upisao:

eli

PRAKTIČNA PRIMJENA za uklanjanje Ja-ova (eliminaciju, dezintegraciju)

Trebamo vidjeti različte Jaove u akciji, otkriti ih u našoj psihi, razumjeti da se unutar svakog od njih nalazi određeni postotak naše vlastite svijesti, da se kajemo što smo ih stvorili, itd., tada ćemo uzviknuti: “Ali što radi ovo Ja?”, ”Što kaže?”, “Što je to što hoće?”, “Zašto li me muči ovim svojim gnjevom …?”