Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mgracan

Upisao:

mgracan

OBJAVLJENO:

PROČITANO

478

PUTA

OD 14.01.2018.

TEMA MJESECA KOLOVOZA: MOJE ŽIVOTNE PROMJENE

Okidači kriza su različiti, a svaka kriza je nova šansa za promjenu. I vrapci na krovu već pjevaju da kod Kineza isti ideogram, tj. isti znak, označava i krizu i novu priliku. U mojem radu s klijentima vrlo često govorim upravo o ovim životnim prijelazima i potičem osobu da sagleda svoj život kako bi oko tih sedmica bila budnija i kako ne bi propuštala priliku za promjenu. Jer na ovom svijetu samo mijena stalna jest, a mi se, svatko individualno i svatko po svom vlastitom ritmu, moramo mijenjati. Odbijemo li promjenu jer smo se uspavali i jer nam je dobro, život nam je sam često grubo nameće u obliku bolesti, rastanka, finacijskih teškoća ili već nečega što nas onda gadno zaboli. Lupa nas po najslabijoj točki jer smo odbili slijediti neumitni tijek vječnih promjena.
 
 
Kad me strastveno obuzme neka ideja, kad me čvrsto zgrabi i ne dopušta mi skretanje pažnje na bilo što drugo, kad je sanjam i o njoj sanjarim, znam da je vrijeme za novi korak, za promjenu u mome životu. A to mi se upravo sada događa; trese me ideja o kupnji seoskog imanja u blizini Topuskog, čime bih se priključila ekološkom projektu koji se tamo već neko vrijeme odvija i uspješno razvija.
 
Meni se značajne promjene događaju u pravilnim periodičnim razmacima, otprilike svakih sedam godina, upravo onako kako to naučavaju antropozofi: sedmogodišnji ciklus! Pogledate li unazad u svoj život, možda ćete i vi zamijetiti da su vam se značajne prekretnice dogodile upravo oko tih sedmica: polazak u školu (7), prelazak u srednju (14), velika ljubav, završetak studija, brak, djeca, posao (21), selidba u drugi grad, promjena zanimanja (28), ozbiljna bolest ili smrt u obitelji (35), rastava braka, gubitak posla (42), gradnja kuće, stana (49), značajno posustajanje, gubitak volje i energije (56), novi polet i perspektive (63)...itd., itd.
 
Okidači kriza su različiti, a svaka kriza je nova šansa za promjenu. I vrapci na krovu već pjevaju da kod Kineza isti ideogram, tj. isti znak, označava i krizu i novu priliku. U mojem radu s klijentima vrlo često govorim upravo o ovim životnim prijelazima i potičem osobu da sagleda svoj život kako bi oko tih sedmica bila budnija i kako ne bi propuštala priliku za promjenu. Jer na ovom svijetu samo mijena stalna jest, a mi se, svatko individualno i svatko po svom vlastitom ritmu, moramo mijenjati. Odbijemo li promjenu jer smo se uspavali i jer nam je dobro, život nam je sam često grubo nameće u obliku bolesti, rastanka, finacijskih teškoća ili već nečega što nas onda gadno zaboli. Lupa nas po najslabijoj točki jer smo odbili slijediti neumitni tijek vječnih promjena.   
 
Stoga mi se nedavna poruka koju smo objavili na Magicus pod nazivom POZIV: VAŠA SVJEDOČANSTVA učinila neobično privlačna i zanimljiva. To je poziv američkog  novinara New York Timesa da mu ljudi pišu o najvažnijim promjenama u životu i kako su ih ostvarili. Evo tog pisma: 
 
"Ja sam novinar New York Timesa, a radim na projektu o osobnim transformativnim promjenama. Istražujem kako dolazi do promjene i nadam se naći priče o ljudima koji su promijenili svoj život. O ljudima koji su, nakon godina loših navika ili nezdravog načina života, smogli snage da promijene svoje dnevne rutine. Ili, priče o ljudima koji su oduvijek zdravo živjeli, ali su ipak otkrili još načina da u svom životu naprave možda sitne, ali smislene  promjene, koje su im zatim značajno oblikovale život.
 
Na primjer, nadam se otkriti osobe koje su nakon dugih godina nezdravih prehrambenih navika uspjele smršaviti, ili osobe koje su iznenada i dramatično promijenili karijeru, ili koji su konačno uspjeli u životu nakon dugih i teških borbi. Naročito me zanimaju dramatične priče koje čitateljima pružaju uvid u to kako je došlo do tih promjena,  a u kojima se objašnava koje su postupke ili pravila osobe primijenile i slijedile kako bi novo stanje i održale. I konačno, nadam se pričama koje još nisu bile objavljivane u medijima. Ako ste vi netko tko je promijenio svoj život ili poznate nekoga tko je promijenio svoj, doista bih volio da mi se javite kako bih doznao više o vašoj transformaciji. Nije neophodno da živite u New Yorku."
 
Da bismo probili led i ohrabrili sve naše autore da o sebi pišu na portalu Magicus. info na ovaj način, uredništvo je zaključilo da bi  vaše životne promjene bile dobra tema mjeseca kolovoza. I to je to: otkrijte koje su to prekretnice u životu pridonijele da ste ovakva osoba kakva ste danas pa ih opišite! Izdvojite jednu ili više njih, napravite esej, ispovijed, svjedočanstvo, oblikujte u poeziju, humor ili kratku priču...Igrajte se stilova, ali nam dajte iskrenu i vjerodostojnu priču o svojim osjećajima, mislima i događajima iz vašeg života.
 
Vaša urednica
 
Mirjana Gračan    
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info