Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član mgracan

Upisao:

mgracan

OBJAVLJENO:

PROČITANO

533

PUTA

OD 14.01.2018.

SMRT I ONOSTRANO - TEMA MJESECA LISTOPADA

Priroda zamire, pred nama su Noć vještica, Svi Sveti i Dušni dan. Sveukupna se svijest pomiče prema tajni smrti i onostranom.

TEMA MJESECA LISTOPADA

 

Smrt i onostrano

A što ste drugo očekivali? U listopadu pada lišće. Zadnja zaostala jata ptica upućuju se u tople krajeve. Zamiru zborovi zrikavaca na poljima. Na ogoljenim kukuruzištima žute se bundeve spremne za Noć vještica. Police šoping centara preplavljene su svijećama i lampiona za naše pokojnike. Sveukupna se svijest pomiče prema onostranom i tajni smrti. Pred nama su Svi Sveti i Dušni dan. Stanjuje se koprena između svijeta živih i svijeta mrtvih.Vrijeme je za promišljanje o prolaznosti života i postojanju u drugim svjetovima. Primate li poruke? Sanjate li neobične snove? Što vam šapuću glasovi iz drugih dimenzija? Ima li života poslije smrti? Ili je sve samo zaborav?

Smrt je tema o kojoj je baš sve rečeno sa svih mogućih stajališta – biološkog, emotivnog, mentalnog i duhovnog - ali uvijek ima još nešto da se napiše, ispjeva, osjeti, naslika… I na sve što je rečeno uvijek se nešto nadovezuje, uglavnom nešto vezano na ona vječna pitanja o tomu tko smo, što smo i kamo idemo.

Pošto je tema vječna, pozivamo vas da joj date svoj obol, svoj osobni štih, vlastiti doživljaj…Dobrodošlo je sve: od priče o smrti ljubavne veze do priče o smrti vašeg kućnog ljubimca. Od osjećaja duboke tuge zbog rastanka s nekim milim do radosnog saznanja da ćete ih sresti ponovno u nekom drugom svijetu i drugom obliku…ako u putovanje duše doista vjerujete.

Možda ste imali doživljaj kliničke smrti i vidjeli svjetlosni tunel ili svjetlosna bića koja vas vode na tom putu. Možda ste noću isplovili iz svog tijela kao da umirete i doživjeli nešto što vam je promijenilo život. Možda ste imali bliske susrete, u snu ili na javi, s duhovima i sablastima što navodno lutaju ne znajući što i kako dalje. Možda ste medij kojim se duše preminulih javljaju svojim milima koji su na životu. Možda ste bili na nekoj seansi prizivanja mrtvih koja je na vas ostavila duboki dojam. Možda, možda, možda…možda smrt doista ni ne postoji?

Stoga pišite i pišite…a najbolje ćemo radove, kao i obično, i nagraditi.     

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info