Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Pjesnikinja

Upisao:

Pjesnikinja

OBJAVLJENO:

PROČITANO

994

PUTA

OD 14.01.2018.

Moja ili možda i vaša pitanja? - JEDNOSTAVAN ŽIVOT - JE LI MOGUĆ?

Moja ili možda i vaša pitanja? - JEDNOSTAVAN ŽIVOT - JE LI MOGUĆ?
jedno razmišljanje..

Kada ste zadnji put prošetali jutrom po zelenoj livadi..kada ste pogledom pomilovali malu tratinčicu u travi..ili podigli pogled prema jasnom plavom nebu?Kada ste zadnji put zagrlili stablo i osluškivali njegovo disanje..legli pod njegovu krošnju i snatrili....?Šetali uz more...slušali šapat valova....ili potražili školjke u pijesku...i odnijeli ih kući kao dragocjenosti?Krenuli u šumu..bez određenog cilja...sjeli na obližnji kamen i duboko udahnuli?Slušali pjev ptica u granama...i promatrali u travi putovanje mrava dok se bore sa svojim dvostruko većim teretom?

Kada ste se jednostavno prepustili da se stvari događaju mimo vas..i da ih ne pokušavate kontrolirati ni na koji način..išle vam one na ruku ili ne..svejedno...Kada ste primili ka srcu tugu ili osamljenost jednako kao radost ili odlučili da se tog ili tog dana jednostavno nećete uzrujavati ,niti brinuti ma što vam taj dan bude donio?

Kada ste osjećali taj mir u sebi..tih i nenametljiv...koji vam govori da prestanete biti nesretni i da događaji i ljudi oko vas su baš takvi kakvi trebaju biti...i da tu baš ništa ne treba promijeniti ni poboljšati....već samo jednostavno prihvatiti?

Kada ste na trenutak makar samo zastali...zaustavili svoju žurbu..i ma što tog časa radili...zapitali sebe...koja je moja svrha u ovom životu..koja je moja najvažnija zadaća?I da li možete .bilo tko od vas ,ako ste nesretni..i nezadovoljni samim sobom ikome drugom oko sebe pomoći?

 

Kada ste nekom dragom prijatelju ili susjedu..poznaniku ukazali..i možda pomalo grubo rekli da prestane glumiti žrtvu..i da vas ne opterećuje svojim negativnostima...jer da vi volite najprije sebe..a onda sve ostale..i da nitko mu nije kriv za situaciju u koju je dospio osim njega  samog?

Sva ta pitanja..ako ih postavimo sebi..što češće vode nas ka jednostavnosti..vode nas sretnijem i ispunjenom životu....

Kada ste sebi rekli..da se odričete dobrovoljno nekih svojih poroka..koji vam samo štete...kad ste si rekli..od danas neću jesti meso..jer ne želim upijati u sebe energiju njihove patnje..ili neću više kupovati plastičnu ambalažu..i tako zagađivati prirodu oko sebe..

Mnoštvo pitanja..mnoštvo odgovora..ali zapravo je samo jedan..put ka jednostavnom životu..put koji nas vraća u sklad sa prirodom i u sklad sa samim sobom..

I najvažnije to je put koji nas vraća prema ljubavi..nenasilju i prema Bogu ,ma kojim ga imenom mi zvali...

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi,, želim vam lijep , sretan i uspješan tjedan. Lp

    04.03.2024. 07:58h
  • Član aliusalius

    bglavac ❤️

    01.03.2024. 11:58h
  • Član bglavacbglavac

    Lijep pozdrav alijus! Drago mi je da si tu.

    28.02.2024. 17:45h
  • Član aliusalius

    irida ❤️

    28.02.2024. 10:47h
  • Član aliusalius

    istankovic ❤️

    28.02.2024. 10:47h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info