Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član vajran

Upisao:

vajran

OBJAVLJENO:

PROČITANO

638

PUTA

OD 14.01.2018.

MAČKE I TORANJ..

MAČKE I TORANJ..
JOS JEDNA PRERAĐENA PRIČICA ZA DJECU I ODRASLE... IZ 2012. GODINE...

 NEKOĆ DAVNO ŽIVJELA JE GRUPA MAČKI KOJA JE ORGANIZIRALA JEDAN PORTAL I JEDNO NATJECANJE UNUTAR PORTALA. A PORTAL.. SVE SAME MAČKE I MAČORI. I JA MEDJU NJIMA. MAČOR VAJRAN. CILJ NATJECANJA BIO JE TRČECI DOĆI NA VRH VISOKOG TORNJA. VELIKA PUBLIKA MAČAKA I MAČORA OKUPILA SE OKO TOG PORTALA I GLEDALA PREMA TORNJU NEBI LI VIDJELA ZANIMLJIVU UTRKU I NAVIJALA ZA NATJECATELJE. MAČKE SAME... UZBUDJENJE JE PRERASLO U STRES.

UTRKA JE ZAPOČELA... ISKRENO, NITKO U PUBLICI NIJE VJEROVAO DA ĆE SE MALENE MAČKICE USPETI NA VRH JAKO VISOKOG TORNJA. MOGLI SU SE ČUTI RAZNI KOMENTARI: "OH, TO JE PRETEŠKO!" "NIKAD NEĆE DOĆI NA VRH!". "NEMA ŠANSE DA ĆE USPJETI. TORANJ JE PREVISOK!" MALENE MAČKE POČELE SU SE POLAKO RUŠITI OD UMORA. JEDNA PO JEDNA... ... OSIM ONIH KOJE SU SE ODMJERENIM TEMPOM PENJALE SVE VIŠE I VIŠE. ALI I NA NJIH JE PUBLIKA STRESNO DJELOVALA. STRES JE BIVAO SVE VEĆI. OSOBNO SAM SE TRESAO OD STRESA.

PUBLIKA JE NASTAVLJALA VIKATI: "TO JE PRETEŠKO! NITKO NEĆE USPJETI!". JOŠ VIŠE MALENIH MAČKICA SE UMORILO I ODUSTALO... PUBLIKA IM JE I DALJE OTEŽAVALA.  ... OSIM JEDNE KOJA JE NASTAVLJALA PUT PREMA GORE I GORE I GORE... OVA NIJE ODUSTAJALA!

PRED KRAJ, KADA SU SVE MAČKICE ODUSTALE, TA MALENA MAČKICA JE BILA JEDINA KOJA JE STIGLA UZ VELIKI TRUD NA SAM VRH TORNJA. TEK SE SADA VIDJELO DA JE I ONA POD STRESOM.

NAKON UTRKE SVE OSTALE MAČKICE, I MAČORI NARAVNO,  ŽELJELE ZNATI NA KOJI NAČIN JE TO OVA JEDNA JEDINA MAČKICA USPJELA? VELIKO VIJEĆE MAČAKA I MAČORA, ORGANIZATORI UTRKE, VIDNO I ONI POD STRESOM, UPITALI SU POBJEDNIČKU MAČKICU KAKO JE USPJELA SMOĆI SNAGU ZA DOSTIZANJE TAKO TEŠKOG CILJA? NO ODGOVOR NISU DOBILI... ISPOSTAVILO SE... ... DA JE POBJEDNIK GLUH. I POD STRESOM. JAKIM STRESOM.

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info