Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član darpaha

Upisao:

darpaha

OBJAVLJENO:

PROČITANO

689

PUTA

OD 14.01.2018.

Retrogradni Merkur u kolovozu 2011 godine gledan kroz đjotiš astrologiju

Retrogradni Merkur u kolovozu 2011 godine gledan kroz đjotiš astrologiju
Danas je prvi dan retrogradnog Merkura u mjesecu kolovozu 2011 godine. Period u kojem je Merkur retrogradan trajati će do 26 kolovoza, skoro cijeli kolovoz će proći u znaku retrogradnog Merkura.

Danas je prvi dan retrogradnog Merkura u mjesecu kolovozu 2011 godine.

Period u kojem je Merkur retrogradan trajati će do 26 kolovoza, skoro cijeli kolovoz će proći u znaku retrogradnog Merkura.

Merkur govori o komunikaciji i racionalnoj inteligenciji. Periodi retrogradnog Merkura uvijek simboliziraju poteškoće u komunikaciji, nesporazume, nerazumijevanja i slično. Također govori o poteškoćama u prometu, telekomunikacijama, tehnici (pogotovo danas vrlo zastupljenoj informatičkoj tehnici) i slično.

No, s unutarnje strane retrogradni Merkur nam daje mogućnost dubokih uvida u sebe, pomoću bistre inteligencije u takvom periodu možemo prodrijeti u dijelove svjesnosti ili podsvijesti u kojima inače nemamo pristup jer nam je inteligencija zaokupljena izvanjskim djelovanjem.

Retrogradni Merkur u Lavu donosi priliku da preispitamo sliku koju stvaramo o sebi, ono što želimo biti ili postati i naš istinski položaj u odnosu na okolinu.

Zato sva iskušenja i izazove koje sretnemo tokom kolovoza treba shvatiti kao priliku da preispitamo svoje osobne motive, želje, ciljeve i interese.

Točno sredinom kolovoza desiti će je vrlo zanimljiva kombinacija na nebu; uska konjunkcija tri planete – Sunca, Merkura i Venere.

Inače nije tako rijetka kombinacija, ali zanimljivo je da se sada dešava upravo na rubu između sideralnih znakova Raka i Lava. Tu se spajaju energije vode i vatre što uvijek stvara burnu reakciju.

Sredinom kolovoza će mnogi uvidi kulminirati i desiti će se preokreti raznih vrsta. Vjerojatno će mnogi od nas doći u situaciju da ono što planiraju tokom prve polovice kolovoza realiziraju u drugoj polovici ili barem da dođu do nekih konkretnih pomaka.

Također možemo očekivati i neke nepredviđene rezultate naših aktivnosti i planova, nešto čemu se na početku mjeseca uopće nismo nadali.

Sve u svemu, prva polovica kolovoza će se razlikovati od druge; prva započinje sa okolnostima koje nas dovode do promišljanja o sebi, a druga donosi rezultate promišljanja koji možda neće biti baš onakvi kakvim ih očekujemo.

Dean Valentić dean.valentic@pu.t-com.hr www.vedska-astrologija.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info