Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini

Upisao:

gemini

OBJAVLJENO:

PROČITANO

473

PUTA

OD 14.01.2018.

Znanje i nove tehnologije nužni su za napredovanje

Sastavni dio modernog poslovanja upoznavanje je s osnovama računala i interneta jer sve više tvrtki ima svoje službene stranice na webu

Surfajući internetom u nekoliko klikova možete saznati potrebne informacije koje će vam koristiti u poslu ili “iskopati” važne kontakte koji će vas uputiti na stručne suradnike. Sve više tvrtki ima svoje službene stranice na webu, a na forumima kroz komentare posjetitelja možete mnogo naučiti o najnovijim proizvodima. “Nikad ne podcjenjujte moć znanja i novih tehnologija i zadržite znatiželju koja je nužna za uspjeh”, savjetuje Gates.

Strah od računala
Nepoznavanje softvera je uteg u izgradnji karijere, pa ako se ne razumijete u računala, krenite principom malih koraka i ubrzo ćete ući u “štos”. Za uspješno poslovanje važna je brzina snalaženja koja se stječe vremenom, a najvažnije je pobijediti strah od računala.


Učenje na tečaju
Osnove informatičke pismenosti podrazumijevaju pisanje teksta u Wordu, kreiranje tablice u Excelu i traženje podataka na internetu. Mogu se naučiti na tečajevima ili na internetu putem e-learninga.


Elektronska pošta
Ako se ispravno koristi, e-mail je idealan poslovni alat. Ulazni sandučić tzv. Inbox mora biti prazan, kako bi se što lakše
snalazili. Poruke koje želite sačuvati spremite u arhivu, a kontakte memorirajte u adresar. E-mail sandučiće možete razvrstati prema temama ili imenima suradnika, tako ćete se lakše organizirati. Ne zaboravite na poslovni bonton, a prije slanja dobro provjerite pravopis i adresu primatelja.


Britanci uče o računalima
Prema britanskim procjenama, čak 6,8 milijuna odraslih ima nedovoljno znanje o računalima. Vlada pokreće inicijativu u educiranju.


Promjene se ne smiju ignorirati
Promjene na planu informacijskih vještina nisu novost. Nastupile su prije 30 godina i više se ne smiju ignorirati, tvrdi Bill Gates

U realizaciji sudjeluju svi
Rad na računalu nije isključivo individualan, iako se mnogima tako čini. U osmišljavanju projekata i realizaciji može sudjelovati cijela tvrtka.
Ulaganje u znanje se isplati
Na kućnom računalu možete naučiti sve ono što će vam trebati na poslu. Gledajte to kao ulaganje u znanje koje se dugoročno uvijek isplati.


Popis za kupnju računala
Prije kupnje računala razmislite za što ćete ga koristiti. Treba li vam zvučna kartica? Pristup internetu? Ili samo želite ispisivati dokumente.

Nika Borovac

metro

22.09.2008.

www.24sata.hr

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, lijep i radostan dan vam želim. Lp

    29.04.2024. 06:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas ujutro pogledam broj posjetitelja , a ono iznenađenje: 59.009.626 dakle pedesettevetmilijona pregleda. Impozantno. Lp

    26.04.2024. 07:13h
  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info