Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član stankovic.jure

Upisao:

stankovic.jure

OBJAVLJENO:

PROČITANO

697

PUTA

OD 14.01.2018.

Žene sve češće zamrzavaju jajašca čekajući "gospodina Pravog"

Žene sve češće zamrzavaju jajašca čekajući
mlade žene grade karijeru ne brinući o majčinstvu
Sve je više modernih mladih žena u kasnim tridesetima koje grade karijeru i koje su spremne zamrznuti jajašca sve dok ne nađu “pravog muškarca”, pokazali su rezultati britanske i belgijske studije upravo predstavljeni na konferenciji o plodnosti Europskog udruženja za humanu reprodukciju i embriologiju.

Belgijsko istraživanje utvrdilo je da je više od polovine žena spremno na zamrzavanje jajašaca kako bi ublažile pritisak “biološkog sata” u traženju partnera.

Slična studija koja je istodobno provedena i u Velikoj Britaniji potvrdila je da su mnoge studentice spremne zamrznuti jajašca i odgoditi majčinstvo za kasnija vremena, nakon što izgrade karijeru, objavio je BBC.

Prvo istraživanje o odnosu žena prema plodnosti provedeno između 200 britanskih studentica medicine pokazalo je da je osam od deset njih spremno na zamrzavanje jajašaca, kazala je dr. Srilatha Gorthi s Leeds Centre for Reproductive Medicine, koja je na konferenciji predstavila rezultate, te otkrila da je većina tih mladih žena kao najčešći razlog za zamrzavanje jajašaca navela karijeru, dok su druge više brinule o financijskoj sigurnosti.

Dr. Gorthi je istaknula da bi društvo moralo nuditi snažniju potporu ženama koje imaju djecu onda kada one to žele, a da pri tome ne ugroze svoju karijeru.

Belgijsko istraživanje pokazalo je da od 15 žena obuhvaćenih studijom 27 posto želi dati partnerskom odnosu mogućnost da se razvije, otkrila je dr. Julie Nekkebroeck.

- Otkrili smo da su sve žene u prošlosti već imale partnere, ali nisu zadovoljile želju za majčinstvom jer im se činilo da nisu našle ‘pravog muškarca’ - kazala je Nekkebroeck.

Nova tehnologija

 

 

Inače, zamrzavanje jajašaca je ralativno nova tehnologija, koja se do sada koristila za liječenje nepolodnosti u starijim godinama.

Vjerojatnost uspjeha je, naravno, veća kod mlađih žena koje imaju zdravija jajašca, no unatoč tome žene u kasnim tridesetima takav način oplodnje ne isključuju u krajnjem slučaju.

Prosječna cijena čuvanja jajašaca stoji 3600 eura za jedna pokušaj, a većina žena mora proći barem kroz tri ciklusa kako bi se skupila dovoljna količina kvalitetnih jajašaca.

javorka luetić
Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U OŽUJKU...

OŽUJAK...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je blagdan sv. Josipa. Sretan imendan svima koji nose to ime. Lp

    19.03.2024. 08:03h
  • Član bglavacbglavac

    Sretan vam dan žena , drage moje žene. Lp

    08.03.2024. 06:52h
  • Član iridairida

    a najavili su nam olujno vrijeme..., ali hvala ti, i tebi ugodan dan...:-)))

    04.03.2024. 14:15h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSong of SilenceSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiSmart studioHipnoza ZagrebSvijet jogeInfo izlogMagnezij tajne

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info