Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član idudani

Upisao:

idudani

OBJAVLJENO:

PROČITANO

1263

PUTA

Vera Čudina za Hrvatsku danas predviđa što nas čeka u 2019.

Vera Čudina za Hrvatsku danas predviđa što nas čeka u 2019.
Iznenađenje na EU parlamentarnim i predsjedničkim izborima, turbulencije s istočnim susjedima, pravosudni epilog Grupe Borg, val iseljavanja, eskalacija migrantske krize…

Vera Čudina za Hrvatsku danas predviđa što nas čeka u 2019.: Iznenađenje na EU parlamentarnim i predsjedničkim izborima, turbulencije s istočnim susjedima, pravosudni epilog Grupe Borg, val iseljavanja, eskalacija migrantske krize…

TOPICS:Andrej PlenkovićEU IzboriGrupa BorgKolinda Grabar KitarovićMađarskaMigrantiPredsjednički IzboriSlovenijaUnutarstranački IzboriVera Čudina

POSTED BY: HRVATSKA DANAS 30. PROSINCA 2018.

Vera Čudina, vizionarka i književnica, za Hrvatsku danas predvidjela je što će se događati u Hrvatskoj u 2019. godini.

Prošli smo podosta turbulentnu političku godinu, Vlada je preživjela uz minimalnu rekonstrukciju i stabilizirala se vlast u Saboru raznim pretrčavanjima, stvarno se ne zna više tko je s kim. Kakva nas situacija očekuje, što se saborskih preletača tiče u 2019. godini?

Promjene u klupama Sabora, svađe i nesuglasice zbog prijedloga novih paketa reformi, ne isključujem mogućnost novog predsjednika Sabora, lukavi izvanstranački potezi na uštrb građana, tranzicija ministara…sve u svemu, loša klima s puno dima.

Odnosi Pantovčaka i Banskih dvora daleko su bili od idealnih. Kakva će situacija biti u 2019.?

Odnosi se nastavljaju u istom tonu, zamrzavanje, odmrzavanje…spoj nazvan nemogućom misijom.

Ide izborna godina. Hoće li europarlamentarni izbori uzdrmati vlast? Može li biti iznenađujućih rezultata?

Europarlamentarni izbori itekako će uzdrmati vlast, uz jako puno iznenađenja, koja nećemo popratiti dobrodošlicom. Dva novoizabrana bitna kandidata izazvat će nepažnjom neprilike u odnosima između EU i Hrvatske. U ovim izborima vrijediti će pravilo-oko za oko, zub za zub.

Očekuju nas i predsjednički izbori. Hoće li se kandidirati Kolinda Grabar Kitarović? Zoran Milanović? Milan Bandić? Netko drugi? Kakva su Vaša predviđanja oko ishoda izbora i kako bi moglo utjecati u javnosti kalkulirano približavanje Kolinde Grabar Kitarović premijeru Andreju Plenkoviću?

Želja Kolinde Grabar Kitarović da se kandidira za još jedan mandat ovisi o raspoloženju vladajuće stranke u potpunosti, a ne samo o premijeru Plenkoviću. Predosjećam veliki upitnik oko same kandidature sadašnje predsjednice. Kalkulirano približavanje moglo bi završiti nesporazumom i podijeliti javnost. Muškarac mi je ovog puta svrhovitija opcija za Pantovčak, ali ne kandidati koje ste naveli.

Kakve su šanse da u 2019. godini budu i parlamentartni izbori ili unutarstranački izbori u SDP-u ili HDZ-u?

Na parlamentarne izbore ne bih se kladila, ali bih se kladila na unutarstranačke izbore.

Hoće li afera s Grupom Borg utjecati na stabilnost Vlade u svjetlu Povjerenstva za sukob interesa? Hoće li ta afera doživjeti pravosudni epilog, ili će to ostati pometeno pod tepih? Hoće li se Agrokor konsolidirati kao koncern ili će u 2019. godini nastati novi problemi, otpuštanja, prodaja dijelova, neki “čudni novi vlasnici”?

Afera s Grupom Borg utjecat će na stabilnost Vlade i dovesti u pitanje sukob interesa, kao što će doživjeti i pravosudni epilog, iako će neke stvari biti pometene pod tepih. Ne vjerujem u konsolidiranje Agrokora u koncern, već u neizbježnost ”čudnih novih vlasnika” koji će zagovarati neku izopćenu poslovnu politiku.

Vidjeli smo da rješenja za Blokirane u 2018. godini zapravo i nije bilo, neke su stvari parcijalno rješavane, pa se broj osoba u blokadi malo smanjio. Što će se s tim ljudima događati 2019.?

Što se Blokiranih tiče, oni ostaju Blokirani uz minimalne ustupke. Ponuda nekih novih kredita po vrlo ‘povoljnim uvjetima’ zamaskirati će sliku Blokiranih.

Iseljavanje se dramatično nastavilo, sve je manje ljudi, Hrvatska stari, najavljuje se uvoz radne snage. Kakva će situacija biti u novoj godini? Hoće li se politika uvoza radnika pokazati dostatnom i uspješnom i hoće li Hrvati i dalje tražiti sreću u drugim državama?

Čeka nas novi val iseljavanja, a pridošla radna snaga bit će loš izbor, nedostatan i neuspješan.

Dva su latentna problema koji Hrvatsku prate u odnosima sa Slovenijom i Mađarskom, hoće li biti riješeni?

Iako su problemi Hrvatske u odnosima sa Slovenijom i Mađarskom latentni, ipak neće biti riješeni na način koji mi očekujemo.

Odnosi s istočnim susjedima nisu idilični. Kakvi će biti 2019.?

Idila s istočnim susjedima iduće godine ostaje u magli, čak su mogući i jako olujni oblaci.

Migrantska kriza je na vratima Hrvatske. Hoće li eskalirati u novoj godini?

Neće samo eskalirati, nego će nad eskalirati migrantska kriza. Iako uz odstupanje i popuštanje, dogovor će ipak biti na kraju postignut i dobro organiziran.

Evo kako je Vera Čudina predvidjela događaje za ovu godinu:

Vidovnjakinja Vera Čudina za Hrvatsku danas: Hoće li Plenkovićeva vlada preživjeti, kako će se riješiti Agrokor, spor sa Slovenijom i hoće li prestati iseljavanje

HRVATSKA DANAS

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info