Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član rea

Upisao:

rea

OBJAVLJENO:

PROČITANO

524

PUTA

OD 14.01.2018.

VELIKI PROROCI – Edgar Cayce ili „Sanjajući prorok“- 2

Dakle od razdoblja kada je njegova žena počela postavljati pitanja a stenografkinja zapisivati odgovore, Edgar je dao „čitanja“ mnogih događaja, kao i opise okolnosti koji su se odvijali daleko prije našeg sjećanja, stvari koje su se dogodile prije, a i nakon smrti, kao i opise događaja koji se još trebaju dogoditi.

Nakon što je neko vrijeme pauzirao u prakticiranju svojih sposobnosti, Edgar je nakon ozlijede svog sina, ponovo počeo primjenjivati tehnike koje je otkrio. Nakon, kao što sam u ranijem blogu spomenuo, što je imao loša iskustva sa prethodnim ljudima koji su iskorištavali njegove sposobnosti koristeći priliku njegovog nesvjesnog stanja i to što su sami bili sa njime, kako bi izvukli korist iz njegovih sposobnosti, Edgaru je pitanja počela postavljati njegova žena, a ubrzo i zapisivati stenografkinja koja je sa njime ostala do kraja života. Tu slijedi cijeli izvor korisnih čitanja koja je Edgar ostavio za buduća pokoljenja.

Prije perioda pauziranja, Edgar je svoju ženu izliječio od rijetkog oblika tuberkuloze, a također je i za čovjeka koji je slomio kost u nozi, i kojega su doktori otpisali, dao doktorima savjet da umetnu metalnu šipku u njegovu kost. Doktori su prihvatili njegov savjet i čovjeku kost bila zaliječena, te ju je kasnije mogao normalno koristiti. Tim činom se Edgar smatra i začetnikom takve metode liječenja koštanih traumi. Doktori su bili zapanjeni sposobnošću dijagnosticiranja čovjeka koji ima samo osnovno školovanje i koji je u dijagnosticiranju koristio čak i medicinske termine, al su ga ipak smatrali nadliječnikom i često ga napadali.

Dakle od razdoblja kada je njegova žena počela postavljati pitanja a stenografkinja zapisivati odgovore, Edgar je dao „čitanja“ mnogih događaja, kao i opise okolnosti koji su se odvijali daleko prije našeg sjećanja, stvari koje su se dogodile prije, a i nakon smrti, kao i opise događaja koji se još trebaju dogoditi.

Krenut ću od proročanstava koja je dao za vrijeme trajanja njegovog života i opise događaja do današnjih dana, a koji su se obistinili.

1925. godine, pri čitanju 26. godišnjem liječniku, on mu je rekao da će doći do velikog novca. Ali mu je i rekao da veliku pažnju mora imati 1929. godine, prema svom novcu, kada će velika nemoć snaći financijsku konstrukciju zemlje (čitanje 2723-1). 1929. uslijed recesije, američka burza je krahirala. Isto tako je rekao 1931, da će se recesija smiriti, „In the spring of `33 will be real definite improvements“… I stvarno, došlo je do poboljšanja.

Tu dolazi i predviđanje o slijedećem svjetskom ratu. Prije nego što je to itko mogao predvidjeti i vjerovati da bi se tako skoro, nakon pretrpljenog jednog svjetskog rata mogao ostvariti plan novog svjetskog rata. 1935. Edgar je davao „čitanje“ 29 godišnjem agentu koji je želio znati više o nadolazećoj situaciji u svjetskoj politici. Edgar je tada rekao da će se oblikovati savez između Austrijanaca, Nijemaca i Japanaca. Također tokom čitanja govori; „Ukoliko se Božansko neće umiješati, cijeli će svijet biti zapaljen…“ Također i predviđa kraj rata; „Not that the world will become a Masonic order , but the principles that are embraced in same will be the basis upon which the new order of peace is to be established in `44 and `45“.

Proročanstva sežu i iza njegove smrti.
„Ye are to have a division in thine own land before there is a second of the presidents that next will not live through his office. A mob rule.“; u travnju 1945, Roosevelt umire u svome uredu, a u studenom 1963. je ubijen Kennedy, dok je pokret za prava civila žario i palio.

Predvidio je i korištenje krvi u dijagnostičke svrhe; (1927. Godine kada je takva dijagnostika smatrana znanstvenom fantastikom); „For, as is seen, there is no condition existent in a body that the reflection of same may not be traced in the blood supply, for not only does the blood stream carry the rebuilding forces to the body, it also takes the used forces and eliminates same through their proper channels in the various portions of the system. Hence we find red blood, white blood and lymph all carried in the veins. These are only separated by the very small portions that act as builders, strainers, destroyers, or resuscitating portions of the system – see? Hence there is ever seen in the blood stream the reflections or evidences of that condition being carried on in the physical body. The day may yet arrive when one may take a drop of blood and diagnose the condition of any physical body...”

http://trosjed.net.hr/ekipa/ambuvega/blo
g/4698947/

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    L.P.

    16.05.2024. 16:58h
  • Član bglavacbglavac

    Pozdrav dragim povratnicima. Lp

    16.05.2024. 08:14h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    Svuda pođi - Magicusu dođi.

    14.05.2024. 22:42h
  • Član vanessavanessa

    .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ Lp dragi moji Magicusi uvijek je lijepo vratiti se

    14.05.2024. 16:40h
  • Član bglavacbglavac

    Drage mame, sretan vam vaš dan . Neka vas partneri i djeca vole najviše na svijetu. Sretne mi bile drage mame. LP

    12.05.2024. 07:57h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

VELIKI PROROCI – Edgar Cayce ili „Sanjajući prorok VELIKI PROROCI – Edgar Cayce ili „Sanjajući prorok“-3