Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član Buntovnik

Upisao:

Buntovnik

OBJAVLJENO:

PROČITANO

551

PUTA

OD 14.01.2018.

U Zagrebu održan prosvjedni skup protiv EU, prosvjednici ozračeni nepoznatim zračenjem??

prosvjednici su potvrdili da se i danas jedva oporavljaju od tih frekvencija i zračenja. Sumnja se na frekvenciju negativne energije koja se namjerno koristi radi širenja negativne energije, ozračivanja i pomutnju unutar sličnih skupova.

U utorak, 23. Kolovoza 2011. na glavnom zagrebačkom trgu, u organizaciji nezavisne građanske inicijative, održan je skup protiv Europske unije. Na skupu su govore održali brojni građani koji se protive ulasku Hrvatske u ovu tvorevinu država. Skup je svojim govor započeo Gordan Masnjak koji je izrazio svoju želju da Hrvatska i dalje ostane samostalna i suverena, te je naglasio kako jedino izvan Europske unije možemo osigurati budućnost sebi i svojoj djeci.

Nakon njega, dr. Giovanni Garbin govorio je o situaciji u Italiji, kada su Italija, Francuska i Njemačka htjele izaći iz EU, a unutar Unije nastao je kaos jer bi se bez tih država Unija raspala. Hrvoje Pernar je zatim uzeo riječ i govorio o tome kako odluke za manje članice Europske unije donose veće članice, te zamjerio našim  političarima iluziju da će u okviru EU i dalje moći zastupati državotvorni interes Hrvatske, s obzirom na veličinu naše zemlje i neznatan broj zastupnika koje ćemo imati u EU parlamentu.

Zatim je govorio predsjednik Stranke mladih, Neven Botica, koji tvrdi kako je većina mladih Hrvata trenutno protiv ulaska u Europsku uniju, a u javnosti se to prikazuje potpuno drukčije od istine. Botica je također izrazio zabrinutost za budućnost mladih, koji će po njegovom mišljenju nakon ulaska u EU imati još lošiju perspektivu.

Nakon njega je govorio Ivan Pernar, ističući članarinu za EU koju će Hrvatska morati plaćati, a koja iznosi 600 milijuna eura te na kraju svog dojmljivog govora uzviknuo: „Europska unija je nova Jugoslavija!“ Silvijo Tot i Ivan Velički upozorili su na specifične probleme branitelja koje su donijeli pregovori sa EU. Zatvaraju se hrvatski branitelji i generali, da bi se platila  cijena ulaska Hrvatske u Europske uniju i zaključili: „Moramo vratiti slobodu našem narodu, ne smijemo dozvoliti da nas ponižavaju!“ Nakon toga, Vladimir Biondić naglasio je kako je „svaki pravi Hrvat protiv EU, dok su svi koji su za EU – IZDAJICE! Na govornici je bio i Dr.Natko Kovačević upozorivši kako nas EU želi koristiti kao građevinski materijal.

Na kraju ovog zanimljivog skupa, jedan se neimenovani mladić oglasio preko megafona i prepun emocija zavikao: „ Mi mladi gladni smo slobode! Nitko nas ne čuje! Mi želimo živjeti! Želimo da se čuje naš glas! Za vrijeme posljednjeg govora, jedan od govornika Silvijo Tot, organizatore je iznenadio glasnim i nekulturnim ispadima, od čega se organizatori ograđuju.

Prilikom prosvjeda protiv ulaska Hrvatske u EU, neki su prolaznici uspijeli primjetiti da je kombi s oznakom jedne poznate hrvatske televizije sa stranim vlasnikom bio parkiran s antenom direktno prema skupu, a niti jednog kamermana nije bilo u blizini da taj skup snima.

Neki su poslije tvrdili da ta antena koja je bila na kombiju, ima ulogu tranzmitera tj. odašiljača koji zrači ili odašilje neku negativnu energiju. To se dalo i zaključiti po ekscesima i govornim poteškoćama svih govornika i ljudi na skupu.

A prosvjednici su potvrdili da se i danas jedva oporavljaju od tih frekvencija i zračenja. Sumnja se na frekvenciju negativne energije koja se namjerno koristi radi širenja negativne energije, ozračivanja i pomutnju unutar sličnih skupova.

Antene koje se koriste su tipa SWE DISH DSNG1 koje imaju mogućnost slanja visokih frekvencija za remećenje i difuziju misli tj. govora.

Nakon istraživanja sinoć smo naišli na stranicu gdje se proizvodi ovaj proizvod za Vlade (for goverment) no nedugo nakon toga već jutros link http://www.swe-dish.com/products/cct.html[1] kao i glavna njihova stranica je uklonjena sa stranice.

 http://izaogledala.com

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info