Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član vajran

Upisao:

vajran

OBJAVLJENO:

PROČITANO

712

PUTA

OD 14.01.2018.

SVE ŠTO ŽELIŠ

SVE ŠTO ŽELIŠ
DAJ ONO ŠTO IMAŠ I SVE ĆEŠ POSTIĆI

 

  

Daj ono što imaš i sve ćeš postići. Doista, daj ono što imaš i sve ćeš postići. Ne vjerujete? Sumnjate? Provjerite!

  

Sretni smo kad primimo dar. Osjećamo zadovoljstvo u tom trenutku, i što je vredniji i ljepši dar to je naše zadovoljstvo veće i trajnije. Zar nije tako? Jeste, svakako da je tako.

  

Kakvi su naši osjećaji prema osobi koja nam je darovala? Darovatelj nam je prijatelj, on nam želi dobro, on nas voli, ili smo mu dragi, simpatični i mi smo svjesni da su njegovi osjećaji prema nama takvi. On nas prihvaća, odobrava naše ponašanje, naš stav, želi nam izraziti svoju zahvalnost. To su najvjerojatnije razlozi zbog kojih nam prijatelj daruje dar.

  

Dakle, kakvi će naši osjećaji biti prema osobi koja nam je nešto poklonila? Da li ćemo ga zbog toga mrziti, prezirati, osjećati odbojnost prema toj osobi? Možda smo prema toj osobi doista imali te ili slične negativne emocije, ali to je već prošlost.

   

Da li u trenucima kada smo primili dar istovremeno osjećati zadovoljstvo i sreću i neprijateljstvu. To je nemoguće, zar ne! Na početku smo već konstatirali da smo kod primanja dara zadovoljni i sretni, puni pozitivnih vibracija, i to ostaje neupitno. Vidite li da je i naš odnos prema osobi koja nam je nešto darovala sasvim sigurno pozitivan, prijateljski? Vidite, to je jednostavno tako i ne može biti drugačije. Zato jer je to odnos između ljudi, između dvojice ili trojice, ili više ljudi. A čovjek je čovjeku čovjek, a ne vuk.

  

Kada primamo dar osjećamo se, dakle, u najmanju ruku ugodno, a obično osjetimo i trenutke sreće, i osmjeh nam zablista na licu. 

 

Ali kad smo mi u ulozi darodavatelja, zar nismo ne samo zadovoljni, već i sretni i ushićeni. Sjećate se tog trenutka kad ste predavali dar dragoj ili voljenoj osobi. Zar niste osjetili ushićenje i blaženstvo i trenutak vječnosti. O, jeste, siguran sam da jeste, pa i ako ste vi to zaboravili.

  

Mnogo ljepše se osjećamo kada nekome nešto darujemo. Naše zadovoljstvo i  radost je mnogo veća kad darujemo nego kad primamo dar. Prisjetite se. Ili provjerite. Darujte, i osjetit ćete se blaženim. I skupljat ćete prijatelje. Čak i od osoba koje vas do tada nisu niti zamjećivale, ili su prema vama bile neprijateljski raspoložene, dobit ćete prijatelje.

 

  

A kraj tolikih prijatelja, zar vaš uspjeh, nije zajamčen.

 

  

I još na kraju da vam objasnimo, zar nije točno da možete dati samo ono što imate. Nikada ne možete dati ono što nemate. Ako ništa nemate, ili imate tako malo da vam se ćini da ništa na možete dati, darovati, darujte osmjeh. Osmjeh uvijek možete darovati. Ako je to i jedino što imate i možete dati, to je dovoljno.

 

  

Darujte osmjeh i postići ćete sve što želite.

 

 

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

SNAGA JE U POVJERENJU