Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član gemini1

Upisao:

gemini1

OBJAVLJENO:

PROČITANO

563

PUTA

OD 14.01.2018.

S foruma otprije - II dio

Prokićevom smrću ipak nije završeno i njegovo djelovanje. "Njegov" "duh" je nastavio svoje djelo po novom mediju, njegovom učeniku prozvanom "Braco", koji nesmanjenom popularnošću nastavlja "prorokovo" djelovanje. Prema iznesenim svjedočanstvima osoba koje su ga pohađale, snaga njegovih okultnih moći ni po čemu ne zaostaje za njegovim učiteljem. A cvijeće koje treba donijeti kod posjeta, i njemu kao i njegovom učitelju, na što drugo podsjeća nego na vid klanjanja koje vjernik iskazuje svome Bogu kad mu prinosi dar ili kada daje svoje milodare?!
Napominjemo da je eventualna učinkovitost ovakvih "vidovnjaka", posebno na području iscjeljivanja, uglavnom djelotvorna samo dok je osoba podložna i ovisna o "vidovnjaku". Udaljavanjem od "vidovnjakova" učenja i uputa, obično se bolest vraća na prijašnje stanje, a nerijetko se javljaju i razni neobični fenomeni, tzv. (para)psihološke prirode. Premda je okultne fenomene ponekad dijagnosticirao i pogađao "k’o ćorava kokoš zrno", Prokić je ipak jednu stvar pogodio nadasve izvanredno. U svojoj knjizi piše: "Morate me shvatiti da čarku (urok — op. J. B.) može da skine samo onaj koji nikada nikome ništa nažao nije uradio; dragi moji čitatelji, čarka se otkupljuje kod Boga."
* * *
Zreo vjernik zna da je Isus Krist jedini otkupitelj, a ne nikakav Ivica Prokić ili "Braco", kao ni oni koji će poslije njih doći, bez obzira pod kojim imenom i u čijem krznu se skrivali. Samo Isus Krist! Nakon pada u grijeh ni jedan čovjek, osim Isusa Krista (i njegove Majke), nije ovom zemljom hodao bezgrešan i nije mogao otkupljivati od grijehâ. Isus Krist je jedini otkupitelj i spasitelj. Zato, povjerujmo konačno Isusu i nemojmo zbog privremenih dobara proigrati vječna.   POVRATAK CIVILIZACIJE ATLANTIDE



Prorok ivica prokić je najavio ponovo dolazak nekad izgubljene civilizacije atlantide, koja je prije mnogo godina nestala sa planete zemlje i zbog proklestva bila prenesena u drugi planet. Kako ivica opisuje, atlantida je bila kao kontinent u atlantskemu oceanu i također on opisuje atlantidu, kao nekaku hči prirode(šta je to hči prirode o tome čemo malo kasnije).Ljudi koji su živjeli u atlantidi su živili u drvenima kučama i imali su rančeve nalik onima iz kaubojskima filmovima. Atlantidci su bili kao prva ljudska civilizacija i bili su naj naprednija civilizacija tada u ta doba kada su oni vladali. Oni su voljeli prirodu i poštovali je i zato je bog volijo atlantidu. Izpočetka su oni bili dobar narod samo nije dugo trebalo, da se tude umiješa sotona. Ta zli duh je čeo preko atlantide, da uništi cjelo človečanstvo i također kasnije i samu atlantidu. I on je skoro to uspjejo no kasnije je bog video, da je sotona zaveo atlantidce, te je kasnije prokleo atlantidu i jedan dio koji su bili večinom dobri atlantidci preneo u drugi planet, te su se tako zaštitili. A drugi dio tog naroda je osto ovdje na zemlji, da ispaštaju svoju kaznu. Taj drugi dio tog naroda su danas cigani ili po hrvatskom romi i zato če cigani sve dok se kazna ne dovrši biti brez države. Ali uskoro če se atlantidci vratiti i udružiti čese sa svojom bračom ciganima, kad proklestvo bude nestalo, tako če opet imati svoju državu. Atlantidci koji žive na drugom planetu su mnogo napredniji od naše današne civilizacije sa zemlje. Oni imaju svemirske brodove koji putuje brzinom svjetlosti, te nas oni non stop pomatraju i iztražuju svoju prošlast. Atlantidci, će se vratiti za vrijeme nove civilizacije, za vrijeme kada čovječanstvo bude slavilo, kada dobro pobjedi zla i to vrijeme nije daleko onaj koji bude vjerovao u boga on če dočekati to vrijeme.

 

www.forum.hr

 

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U SVIBNJU...

SVIBANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    L.P.

    16.05.2024. 16:58h
  • Član bglavacbglavac

    Pozdrav dragim povratnicima. Lp

    16.05.2024. 08:14h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    Svuda pođi - Magicusu dođi.

    14.05.2024. 22:42h
  • Član vanessavanessa

    .♥♪♫♫♪♥♥❤️ ☕ ☕♥ Lp dragi moji Magicusi uvijek je lijepo vratiti se

    14.05.2024. 16:40h
  • Član bglavacbglavac

    Drage mame, sretan vam vaš dan . Neka vas partneri i djeca vole najviše na svijetu. Sretne mi bile drage mame. LP

    12.05.2024. 07:57h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, sretan i radostan vam ovaj dan. Uživajte i odmorite se. Lp

    01.05.2024. 07:55h
  • Član iridairida

    dobro jutro i od mene svima!

    29.04.2024. 11:49h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info

S foruma otprije ... u traganju za istinom, provokativno ...