Odigraj "Tarot DA/NE"

Kalendar događanja

Član bglavac

Upisao:

bglavac

OBJAVLJENO:

PROČITANO

355

PUTA

PRIJELOMNO! Vlada SAD-a priznaje – 5G zračenje uzrokuje COVID-19

PRIJELOMNO! Vlada SAD-a priznaje – 5G zračenje uzrokuje COVID-19
Zapanjujuće nove recenzirane znanstvene studije otkrile su ono što su mnogi od nas znali od početka. 5G zračenje nije povezano samo s pandemijom Covid-19, ono zapravo potiče tijelo na stvaranje novih virusa i bolesti, uključujući i koronavirus. I prije nego što se mainstream mediji dočepaju ove studije i uvjere mase da je nevažna, trebali biste znati da su to recenzirane znanstvene studije objavljene na web stranici Nacionalnog instituta za zdravlje.

 

Monstruozna tehnologija

Zapanjujuće nove recenzirane znanstvene studije otkrile su ono što su mnogi od nas znali od početka. 5G zračenje nije povezano samo s pandemijom Covid-19, ono zapravo potiče tijelo na stvaranje novih virusa i bolesti, uključujući i koronavirus. I prije nego što se mainstream mediji dočepaju ove studije i uvjere mase da je nevažna, trebali biste znati da su to recenzirane znanstvene studije objavljene na web stranici Nacionalnog instituta za zdravlje.

Gotovo sve „teorije zavjere“ o Covidu pokazale su se na kraju istinitima. Kad se povjesničari osvrnu na 2022. godinu, ona će ostati zapamćena kao godina kada je globalistička elita počela gubiti kontrolu nad svojim narativom. U posljednjih godinu dana takozvani “teoretičari zavjere” dobili su potpunu satisfakciju u velikom rasponu tema, a glavni mediji i oni koji provjeravaju činjenice morali su sjesti i šutjeti.

Mainstream narativ je gotovo potpuno uništen.

Podsjetimo se kako su se mainstream mediji odnosili prema ljudima koji su dovodili u pitanje 5G vezu s pandemijom Covida. Ukratko, glavni mediji su te ljude ismijavali i osuđivali kao mentalno bolesne, lude i općenito ih ponižavali na svim razinama.

YouTube je čak zabranio sve rasprave o potencijalnom utjecaju 5G na žrtve COVID-19, a samo godinu dana ranije za tu tehnologiju je Scientific Americana tvrdio kako “nemamo razloga vjerovati da je sigurna”.

Objavljene su brojne klevete protiv slavnih osoba, uključujući pjevačicu MIA-u i glumca Woodyja Harrelsona koji su izrazili zabrinutost oko 5G tehnologije, kod nas je poznat slučaj pjevača Tonija Cetinskog.

Ova kampanja za normalizaciju uvođenja 5G-a pokazuje koliko je većina novinara korumpirana i plaćena od strane globalne elite, a mnogi lažno tvrde da ne postoje znanstvene studije koje sugeriraju da je 5G opasan. Dopustite nam da vas prosvijetlimo. 

Prema studiji koja je upravo objavljena na web stranici američkog NIH-a (Nacionalni institut za zdravlje) PubMed.gov pod naslovom 5G tehnologija i indukcija koronavirusa u stanicama kože dolazi do šokantnog zaključka – šokantnog s uvriježenog znanstvenog gledišta – da 5G tehnologija može potaknuti tijelo da proizvodi viruse kao stanični odgovor. Ponovit ćemo:

5G TEHNOLOGIJA MOŽE POTAKNUTI TIJELO DA PROIZVODI VIRUSE KAO STANIČNI ODGOVOR!!!

5G milimetarski valovi (takozvani jer djeluju na ekstremno visokim frekvencijama gdje je manje od milimetra između vrhova valova) mogu natjerati tijelo da proizvodi ne bilo koju klasu virusa… već zapravo koronaviruse! Ovo istraživanje uklanja još jedan sloj operacije koronavirus, potvrđujući 5G vezu s koronavirusom koju su glavni mediji toliko očajnički nastojali potisnuti kada je epidemija krenula 2020. godine.

Unatoč onome što mediji govore, postoji mnoštvo stvarnih, provjerljivih znanstvenih dokaza da 5G utječe na okoliš, životinje i ljude.

Potpuno nova recenzirana studija, također objavljena na web stranici NIH-a, još je eksplicitnija u povezivanju 5G s pandemijom Covida. Pod naslovom Dokazi o povezanosti između koronavirusne bolesti-19 i izloženosti radiofrekventnom zračenju bežičnih komunikacija uključujući 5G, ovaj rad uvjerljivo dokazuje vezu između nove tehnologije i novog virusa.

Ali nećete čuti ništa o ovoj novoj studiji u glavnim medijima.

U biti, ono što mediji poput Guardiana, BBC-a, CNN-a ili kod nas HRT-a, RTL-a, NOVA-tv, indeks.hr, net.hr, Jutarnjeg lista i drugih forsiraju je pristrano i korumpirano propagandno izvještavanje koje „ne primjećuje“ da više od 300 znanstvenika i liječnika želi zaustaviti uvođenje 5G zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

Započinjanje s tvrdnjom da “nema studija koje upućuju na to da bi 5G mogao biti štetan” ogromna je gomila balege, dok “novinari” to vjerno prenose kao istinu, zanemarujući sve znanstvene studije. Jer postoji znanost koja navodi potencijalne opasnosti, napominjući da 5G može potaknuti ljude da proizvode viruse.

Daljnje studije pokazuju da izloženost milimetarskim valovima ili elektromagnetskim frekvencijama (EMF) značajno utječu na ponašanje i fiziologiju pčela, čak smanjujući njihovu proizvodnju meda. To je zbog toga što pčele puno intenzivnije apsorbiraju više frekvencije 5G-a i kao rezultat toga, budućnost poljoprivrede također bi mogla biti pogođena ako se tehnologija uvede. 

Druga nedavna studija pokazala je da su kukci izloženi 5G zračenju doživjeli povećanje tjelesne temperature, što se, prema autorima, nije događalo s 4G ili WiFi.

Ako nam nije dopušteno slobodno razmišljati i voditi demokratsku raspravu o nepoznatoj tehnologiji bez cenzure tehnokratskog društva, nemojte se iznenaditi ako mobilni tornjevi odjednom počnu biti mete bijesne gomile.

Ograničenje slobodnog protoka informacija i opasan pritisak na nepoznatu tehnologiju za koju su mnogi zabrinuti zbog njezinih implikacija sputava našu kolektivnu svijest za prihvaćanje, na što je sve veći konzorcij znanstvenika i liječnika upozoravao svjetske vođe barem od 2015. da uzrokuje sve vrste zdravstvenih problema, nije samo orvelovski – to je pravo kriminalno djelo.

Cijela zavjera je još kriminalnija kada saznate da smo cijelo vrijeme imali lijek.

Časopis Virology, službena publikacija Nacionalnog instituta za zdravlje dr. Anthonyja Faucija, objavio je 22. kolovoza 2005. članak koji je danas postao hit, pod naslovom – pripremite se za ovo – “Chloroquine je moćan inhibitor SARS koronavirusne infekcije i širenja“.

Dr. Fauci već 15 godina zna da chorloriquine i njegov blaži derivat hidroksiklorokin ne samo da će liječiti slučaj koronavirusa, već će spriječiti buduće slučajeve i djelovati kao profilaksa. Drugim riječima, to je čudesni lijek za koronaviruse.

Znali su koji je lijek, ali umjesto toga odlučili su pokrenuti eksperimentalne, i vrlo unosne, mRNA injekcije koje depopuliraju Zemlju i daju ljudima AIDS.

Tako je. Njemačka vlada priznala je da „alarmantan broj cijepljenih razvija simptome slične AIDS-u.“

Vezano: BOMBA njemačke vlade: „Alarmantan broj cijepljenih razvija AIDS!“

S obzirom na kolaps narativa elite, ne čudi što eskaliraju svoje napade na takozvane “teoretičare zavjere”. Iako će bitka još neko vrijeme bjesnjeti, važno je da ne gubite nadu. Mi pobjeđujemo Novi svjetski poredak. Sad kad su njihove karte na stolu, vrijeme je da se mi kao ljudi okupimo i oblikujemo budućnost kakvu želimo. Budućnost nije zapisana u kamenu i ne pripada njima.

Budućnost pripada nama!

Provjeri/newpunch.com

https://provjeri.hr/

Pregled najnovijih komentara Osobne stranice svih članova kluba

DUHOVNOST U TRAVNJU...

TRAVANJ...

ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA I OSTALO

BRZI CHAT

  • Član bglavacbglavac

    dragi ljudi, nemojte zaboraviti ići na izbore. Lp

    17.04.2024. 08:21h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi, kako je prošla pomrčina sunca?

    09.04.2024. 06:53h
  • Član bglavacbglavac

    Dragi magicusi, želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs. Lp

    31.03.2024. 07:20h
  • Član edin.kecanovicedin.kecanovic

    "Tako mi smokve i masline, i Sinajske gore, i grada ovog sigurnog." Kur'an

    24.03.2024. 19:53h
  • Član bglavacbglavac

    Cvjetnica. Idemo posvetiti maslinovu grančicu. Lijep dan vam želim!

    24.03.2024. 06:34h
  • Član bglavacbglavac

    Dobro jutro dragi magicusi. Lp

    21.03.2024. 06:56h
  • Član bglavacbglavac

    Danas je i Dan očeva. Sretno!

    19.03.2024. 08:06h
Cijeli Chat

TAROT I OSTALE METODE

MAGIJA

MAGAZIN

Magicusov besplatni S O S tel. 'SLUŠAMO VAS' za osobe treće dobiMAGIFON - temeljit uvid u Vašu sudbinuPitajte Tarot, besplatni odgovori DA/NEPitaj I ChingAnđeliProricanje runamaSudbinske karte, ciganiceOstvarenje željaLenormand karteLjubavne poruke

OGLASI

Harša knjigeDamanhurSpirit of TaraIndigo svijetPranic HealingSharkUdruga magicusUdruga leptirićiInfo izlog

Jeste li propustili aktivacijsku e-mail poruku?

Javite nam se na info@magicus.info